Xourxoulitsos Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Τα λες αυτά γιατί δεν μπορεί το μυαλό σου το μεγαλείο του χιούμορ του (π.χ. καλό ε, δεν ήξερες δε ρώταγες, σκουλήκι κτλ) Βλέπω τα ξέρουμε όλα απ'έξω ε? Busted Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Βλέπω τα ξέρουμε όλα απ'έξω ε? Busted HAHAHAHHAHAH BUSTED AND TOTALLY PWND :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 καλα πιστευω οτι κ στις αλλες επιθεωρησεις πηγαινουν μικρα παιδια απλα επειδη τα οσα λεγονται ειναι σε χιουμοριστικο υφος θεωρουν οι γονεις οτι δεν βλαπτει!οσον αφορα τον σεφερλη εχει μεν ταλεντο αλλα αρκετα ξεπερασμενο κ εχει μεινει στα ιδια κ στα ιδια!ειναι σαν να βλεπεις σεφερλη πριν 6-7 χρονια οταν πρωτοεμφανιστηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Βλέπω τα ξέρουμε όλα απ'έξω ε? Busted HAHAHAHHAHAH BUSTED AND TOTALLY PWND :D Φυσικά και τα ξέρω. Είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά αυτή. :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 εμενα παλι γιατι δεν μου αρεσει και θεωρω κρυοπλαστο το χιουμορ του? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 εμενα παλι γιατι δεν μου αρεσει και θεωρω κρυοπλαστο το χιουμορ του? Eμμμ... ίσως γιατί έχεις καλό γούστο;; :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Προσβαλεις το δενιορ τωρα. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Όχι, λέω τη γνώμη μου. Αν προσβάλλεται από αυτό, λυπάμαι. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 ενταξει ρε παιδια σε οποιον αρεσουν οι επιθεωρ. τις κοιταει, αν δεν σας αρεσουν δεν υπαρχει λογος να γραφεται αρνητικα posts;) παντως ευχαριστω για την ανταποκτιση:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 πάντως έχουνε πολύ γέλιο δν βγάζουνε γέλιο απλώς παρακολουθούντε άνετα Τι εννοεί ο ποιητής; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Όχι, λέω τη γνώμη μου. Αν προσβάλλεται από αυτό, λυπάμαι. Όχι,βέβαια. Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Eμμμ... ίσως γιατί έχεις καλό γούστο;; :p ειναι κι αυτο μια αποψη:lol: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmanolak Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παντελώς άθλιος ο τύπος... Ούτε με σφαίρες δεν βλέπτε. Μόνο για κυρα-Κατίνες αμόρφωτες και μπας-κλαςς...... Ένας από τους τύπους που ρίχνουν το επίπεδο της τ.v. και χιούμορ δεν σημαίνει κατανάγκην και ελαφρότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 δεν μου αρεσει το χιουμορ του,ολο κρυαδες λεει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Προσωπικά ξεκαρδίζομαι με 1-2 αστεία.Για τα υπόλοιπα απλά αδιαφορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Κατ' εμέ το χιούμορ του βασίζεται καθαρά στα λογοπαίγνια. Μέχρι ενός σημείου αυτό ήταν ΟΚ. Από εκεί και πέρα όμως επαναλαμβάνεται τραγικά, που κάνει τον ίδιο προβλέψιμο και τα αστεία του τουλάχιστον κρύα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azorza Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Η καλυτερη σειρα του Σεφερλη και μια απο τις πιο εξωφρενικες και σπαρταριστες της ελληνικης tv ηταν Το κατα Μαρκον Ευαγελιον. Οποιος ξερει που μπορουμε να βρουμε υλικο ας ποσταρει. Σε youtube δεν υπαρχουν και πολλα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Η καλυτερη σειρα του Σεφερλη και μια απο τις πιο εξωφρενικες και σπαρταριστες της ελληνικης tv ηταν Το κατα Μαρκον Ευαγελιον. Οποιος ξερει που μπορουμε να βρουμε υλικο ας ποσταρει. Σε youtube δεν υπαρχουν και πολλα πραγματα. Για ψάξε εδώ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Ξερει κανεις αν θα κανει καμια κενουρια εκπομπη την επομενη τηλεοπτικη χρονια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Έτσι άκουσα φίλε, ότι θα κάνει εκπομπή στον Ant1 φέτος, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 δεν μου αρεσει το χιουμορ του,ολο κρυαδες λεει.... Σε μερικα σοου ουτε εμενα! Σε γενικες γραμμες ομως μου αρεσει!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Έχει ξαναβάλει το Alter το "Κορίτσια, ο Μάρκουλης" και δεν παλεύεται αυτή η σειρά με τίποτα! Έλεοςςςςςς. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Έχει ξαναβάλει το Alter το "Κορίτσια, ο Μάρκουλης" και δεν παλεύεται αυτή η σειρά με τίποτα! Έλεοςςςςςς. αλήθεια λες;;πω γουστάρω τρελλα. 'τι ώρα το βάζει..;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 @THEO_LEGEND εχω την εντυπωση οτι το βαζει στις 16:45. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Θενκς..μου έχει λείψει το στυλακι του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts