Jump to content

LENOVO Tab 3 10"


fufutos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Βλέπω το tablet του τίτλου LENOVO Tab 3 10 Plus X10-70F - Full HD σε 2 μαγαζιά προσφορά στα 150€ και σκέπτομαι να προχωρήσω σε αγορά. Με προβληματίζει βέβαια η παντελής έλλειψη σχετικών θεμάτων εδώ και στα διεθνή φόρουμς - σε αντίθεση με το αντίστοιχο 8". Έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται, το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

 

edit: ούτε για το "απλό" Tab 3 10 X10-70F βρήκα κάτι σχετικό...

Edited by fufutos
Link to comment
Share on other sites

Τελικά πήγα στο μαγαζί τα είδα επιτόπου και προτίμησα το ελαφρώς ακριβότερο Tab 4 10 TB-X304L στα 169€. Η οθόνη είναι "απλή" HD, αλλά δεν μπόρεσα να δω διαφορές στην ίδια φωτογραφία που κοίταξα στο flikr, και γενικώς τα χρώματα και η φωτεινότητα είναι πολύ ικανοποιητικά. Τα 20€ παραπάνω τα έδωσα για το 4G και τον snapdragon, καθώς και τα μπροστινά ηχεία που κάνουν αρκετή διαφορά.

Έχω βρεί κι ένα νήμα στο xda για root κ.λ.π. https://forum.xda-developers.com/thinkpad-tablet/general/twrp-root-tab-4-plus-tb-x704l-f-tb-t3664407 οπότε θα το επιχειρήσω και θα αναφέρω σχετικά.

 

Υ.Σ. Παράκληση, όποιος διαχειριστής μπορεί να αλλάξει τον τίτλο του νήματος, το σωστό είναι Lenovo Tab 4 X10" TB-X304L

Link to comment
Share on other sites

Πρώτες εντυπώσεις μετά από μία μέρα: το μηχανάκι είναι απρόσμενα γρήγορο, προφανώς βοηθάει το εξελιγμένο λειτουργικό - με το που συνδέθηκε κατέβασε ενημέρωση, nougat 7.1.1. Επίσης μου έκανε εντύπωση η σχεδόν παντελής έλλειψη bloatware, σε αντίθεση με παλιότερα tablet και laptops της εταιρείας που ήταν γεμάτα σαβούρα.

Απέκτησα πρόσβαση root ακολουθώντας τις οδηγίες στο link του προηγούμενου post, και έβαλα τα... απαραίτητα, adaway, titanium backup και 2-3 άλλα πραγματάκια.

Μόνη παραξενιά η διαχείριση της εξωτερικής sd, που έχει 2 επιλογές:

- ενσωμάτωση ως εσωτερικός χώρος, οπότε όμως.. εξαφανίζεται - δεν την βλέπει κανένας explorer ή έστω το pc μέσω usb σύνδεσης, ενώ ταυτόχρονα ΔΕΝ αυξάνεται ο εσωτερικός χώρος:wacko:

- χρήση ως εξωτερικός χώρος αποθήκευσης, αλλά σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ είναι απευθείας εγγράψιμη, απλά μεταφέρεις ότι θες για... αποθήκευση - οπότε ας πούμε το titanium δεν μπορεί να έχει τον φάκελο backup σε αυτήν.

Το ψάχνω...

 

Κατά τα λοιπά δείχνει καλοφτιαγμένο, και η οθόνη παρότι "μόνο" HD έχει ζωντανά χρώματα, άνετες γωνίες θέασης (είναι IPS) και είναι αρκετά φωτεινή ήδη στο 50-60%. Ο ήχος είναι καλός, δυνατός και το Dolby Atmos βοηθάει με τα presets. Τέλος η μπαταρία (7000mAh) φαίνεται ανθεκτική, αλλά περισσότερα γι αυτό μετά από καμιά 10αριά κύκλους φόρτισης.

 

edit: Το θέμα με την εξωτερική κάρτα, ήταν οι ρυθμίσεις του titanium, πρέπει να επιλέξεις "πάροχος αποθήκευσης: εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος" οι άλλες επιλογές δεν δουλεύουν σωστά.

Edited by fufutos
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Ένα μήνα μετά, οι πρώτες καλές εντυπώσεις επιβεβαιώθηκαν, εξαιρετικό για τα λεφτά του, μηδέν lag, μπαταρία που βγάζει με άνεση 2-3 μέρες ανάλογα με την χρήση (wifi ή 4G). Πήρα και μια καλή θήκη https://www.amazon.de/gp/product/B074QPB6MX/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 είναι για το plus αλλά ταιριάζει άψογα και σε στο "απλό".
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to LENOVO Tab 3 10"

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...