soup88 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Τι θα γίνει ρε παιδιά θα δούμε κάνα update σε 9 η άντε ας είναι και 8. Έστω και Κινέζικη, κάτι να έχουμε τουλάχιστον να φλασάρουμε τι ξεραΐλα είναι αυτή.Δεν το βλέπω στον οριΖοντα φίλε.Εφοσον δεν ασχολείται σχεδόν κανένας developer δεν θα έχει τον.Στην ξένη κοινότητα το ίδιο ζητάνε όλοι αλλά τίποτα ακόμα. Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Καλημερα.Στο ρωσικό φόρουμ που είναι οι μόνοι που ασχολούνται με το κινητό έχουν βγάλει αλλες δυο-τρεις Rom που μοιάζουν με την Lineage OS και μια μονταρισμενη πανω σαν αυτή που έχει το κινητό δλδ στο Nubia 6 UI.Εγώ δοκιμαζω την Resurrection Remix και μέχρι στιγμής παει καλά.Περιμένω μπας και βγάλει καμια MIUI όπως στο Z17 mini. Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ακόμα στην 7.1 είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ακόμα στην 7.1 είναι;Ναι δεν πέ παραπανω εμείς.Είμαστε καταδικασμενοι. Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Καλημερα.Οποιος ενδιαφερεται για το κινητο το πουλαω.Περισσοτερα inbox για να μη να μην ειμαστε εκτος θεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Μετά από 8 μήνες ανέβηκε update για την κινεζική Ρομ του κινητού.πιστευω εντός ημερών να έρθει και στα δικά μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Απροβληματιστη λειτουργια του κινητου,εως σημερα το πρωι που αρχισε να κανει καθε 10 λεπτα εναν ηχο οπως τον ηχο που κανει οταν το βαζουμε να φορτισει,δεν εχω αλλαξει καμια ρυθμιση στον ηχο,εχει κανεις ιδεα γιατι το κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Το κινητό είναι σούπερ.σε σύγκριση μεxiaomi κινητά που έχω αυτό έχει καλύτερη κεραία για κλήσης συνδέεται ευκολότερα σε wifi και δεν αποσυνδέεται όπως τα xiaomi είναι φοβερό.μονο ενημέρωσης δεν έχουμε αλλά μικρό το κακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Εντωμεταξυ η κινεζική rom αναβαθμίστηκε ξανά πριν λίγες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Και εκεί που έψαχνα τι κινητό να αγοράσω, πάω και πέφτω πάνω σε αυτό. https://forum.xda-developers.com/nubia-z17/help/nubia-z17-lite-nx591j-rom-t3724069/page23 Post 229. Ψάχνω λίγο και βρίσκω Android 9 nightly https://download.mokeedev.com/nx591j.html Όσοι έχετε το κινητό στο συρτάρι...καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα σας. Οι υπόλοιποι περιμένουμε τη stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perpetas Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καινούρια μπαταρία να αγοράσω; Παράθεση Won't Back Down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 Στο ebay με 23 ευρώ περιπου. Αλλά ρε θηρίο το έχεις Ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Στο ebay με 23 ευρώ περιπου. Αλλά ρε θηρίο το έχεις Ακόμα Θηριο ειναι το κινητο,και 2 φιλοι μου το εχουν κι εγω το εδωσα στον βαφτιστικο μου,εν πληρη λειτουργια με μπαταρια να κραταει 2 μερες οχι με εντονη χρηση ομως,πολυ καλο κινητο,... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts