Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Αλκοτέστ: Υπέρ ή κατά;

mousi
 Κοινοποίηση

Υπέρ ή κατά του αλκοτέστ;  

294 members have voted

1. 1. Υπέρ ή κατά του αλκοτέστ;

• Υπέρ
      245
    • Κατά
      18
    • Χμμ... Κάτι ενδιάμεσο
      31

Recommended Posts

Σύντομα σε όλη την Ευρωπαική Ενωση τό όριο θα γίνει 0 (μηδέν) όπως σε μερικές χώρες της Βόρειας Ευρώπης.Επίσης τα πρόστιμα θα αυξηθούν.Ενδεικτικά στην Ελβετία είναι περίπου 30.000 ευρώ....

• Απαντήσεις 242
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολλοί οδηγούν καθημερινά για τις απολύτως απαραίτητες ανάγκες τους χωρίς διπλώματα που τους έχουν αφαιρεθεί για κάποια παράβαση. ΟΚ το ΣΚ που τα μπλόκα είναι αυξημένα επιλέγουν να είναι συνεπιβάτες σε κάποιον φίλο τους και δεν ταξιδεύουν μόνοι τους.

Αυτοί που έχουν σοβαρό πρόβλημα είναι αυτοί που η δουλεία τους είναι το τιμόνι αλλά κι αυτοί τις περισσότερες φορές πηγαίνουν την επόμενη μέρα και τα παίρνουν πίσω γιατί υπάρχει επιείκια λόγω εργασίας. Τα χρήματα όμως τα πληρώνουν όλοι.

Πολλοί οδηγούν καθημερινά για τις απολύτως απαραίτητες ανάγκες τους χωρίς διπλώματα που τους έχουν αφαιρεθεί για κάποια παράβαση. ΟΚ το ΣΚ που τα μπλόκα είναι αυξημένα επιλέγουν να είναι συνεπιβάτες σε κάποιον φίλο τους και δεν ταξιδεύουν μόνοι τους.

Αυτοί που έχουν σοβαρό πρόβλημα είναι αυτοί που η δουλεία τους είναι το τιμόνι αλλά κι αυτοί τις περισσότερες φορές πηγαίνουν την επόμενη μέρα και τα παίρνουν πίσω γιατί υπάρχει επιείκια λόγω εργασίας. Τα χρήματα όμως τα πληρώνουν όλοι.

Αφου τα χρηματα τα πληρωνουν ολοι ενω το διπλωμα τους καιει που δεν το εχουν και δεν με νοιαζει αν η δουλεια στηριζεται στο τιμονι ας εφαρμοστει σ αυτο το σημειο η αυστηρη κατασχεση του διπλωματος!Αλλα οπως ειπα και ειπες θα το παρουν πισω την επομενη!Αρα ας μην βαζουν χρηματικα προστιμα γιατι το αποτελεσμα θα ειναι ιδιο!Το ζητημα ειναι να μειωθουν τα ατυχηματα και οχι να αυξηθουν οι εισπραξεις του κρατους με τετοιες πρακτικες και αυτο μπορει να συμβει με ποινη που 'τσουζει' πραγματικα και οχι με χρηματικα προστιμα!

Οτι σκοπο εξυπηρετουν και τα υπολοιπα φορουμ!Αυτο μιλαει και για ενα κατα την γνωμη μου κοινωνικο προβλημα!Μεγαλα λογια ολοι λεμε αλλα αν σου το παρουν εσενα και του οποιοδηποτε σκεψου τι μεσα θα βαλεις για να το παρεις πισω!Ολοι ξαφνικα γιναμε υπερ της αυστηρης εφαρμογης των νομων!

Οταν φτασω σε σημειο να οδηγησω μεθυσμενος τοτε να μου παρετε και το διπλωμα και το αυτοκινητο και την μανα και τον πατερα... Αντε γιατι εχει παραγινει το κακο με το καθε μπουρτζοβλαχο εντος και εκτος των μεγαλων αστικων κεντρων που νομιζει οτι το να κοπανισει τα τσιπουρα, τις ρετσινες, τις βοτκες, τα ουισκια και μετα να πιασει το τιμονι και να μεινει ατιμωρητος ειναι... η συνηθεια που εγινε λατρεια!!

Ειναι το μοναδικο προστιμο για το οποιο και κατασκεση του αυτοκινητου (για τους ιδιοκτητες τουλαχιστον, και το αντιστοιχο προστιμο για τους υπολοιπους) να επιβληθει για την οδηγηση επι την επηρεια αλκοολ δεν θα ειχα κανενα προβλημα!! Εκει να δεις πως θα φυγει και η (νεο)ελληνικη μαγκια και το υφακι... η οι ακομα πιο γελοιες δικαιολογιες του στυλ "εμενα 1-2 ποτηρακια με χαλαρωνουν και λειτουργω καλυτερα..."!

Απλα καθημερινα καταλοιπα της βλαχιας που κουβαλαμε σαν Ελληνες!! ;)

Τα πρόστιμα είναι ως εξής:

Οδήγηση υπό την επίδραση

αλκοόλ, συγκέντρωση στο

αίμα (εκπνεόμενο αέρα):

• 0,50 g/l έως 0,80 g/l

(0,25mg/l έως 0,40 mg/l ) 200,00 € Επιπλέον, ακινητοποίηση του οχήματος Point system: 5

• 0,80 g/l έως 1,10 g/l

(0,40mg/l έως 0,60 mg/l ) 700,00 €, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 90 ημέρες Επιπλέον, ακινητοποίηση του οχήματος Point system: 9

• άνω του 1,10 g/l

(> 0,60mg/l ) 1.200,00 € ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 180 ημέρες. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 10 ημέρες έως 6 μήνες (επιβάλλεται από το δικαστήριο). Φυλάκιση τουλάχιστον 2 μηνών και ακινητοποίηση του οχήματος Point system: 8

• άνω του 1,10 g/l (0,60mg/l) εντός 2 ετών από προηγούμενη παράβαση για αλκοόλ 2.000,00 €. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 5 χρόνια (αρχομένων κάθε φορά από τη λήξη του χρόνου της προηγούμενης αφαίρεσης). Φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών και ακινητοποίηση του οχήματος

Εννοείται πως οδηγοί κάτοχοι άδειας οδήγησης για λιγότερο από 2 έτη ή οδηγοί

οχημάτων Ε.Δ.Χ., φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, σχολικών και λοιπών λεωφορείων,

ασθενοφόρων κλπ έχουν πιο αυστηρή αντιμετώπιση.

Τα στοιχεία τα πήρα από το υπουργείο δημοσίας τάξης και είναι από το pdf με τον καινούριο ΚΟΚ. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.ydt.gr/main/images/photos/photo23109_KOK_pdf.pdf

Τελικά δεν ξέρει κανείς τι σημαίνει το 1,6 στο αλκοτέστ?

Λεωνίδας

Οταν φτασω σε σημειο να οδηγησω μεθυσμενος τοτε να μου παρετε και το διπλωμα και το αυτοκινητο και την μανα και τον πατερα... Αντε γιατι εχει παραγινει το κακο με το καθε μπουρτζοβλαχο εντος και εκτος των μεγαλων αστικων κεντρων που νομιζει οτι το να κοπανισει τα τσιπουρα, τις ρετσινες, τις βοτκες, τα ουισκια και μετα να πιασει το τιμονι και να μεινει ατιμωρητος ειναι... η συνηθεια που εγινε λατρεια!!

Ειναι το μοναδικο προστιμο για το οποιο και κατασκεση του αυτοκινητου (για τους ιδιοκτητες τουλαχιστον, και το αντιστοιχο προστιμο για τους υπολοιπους) να επιβληθει για την οδηγηση επι την επηρεια αλκοολ δεν θα ειχα κανενα προβλημα!! Εκει να δεις πως θα φυγει και η (νεο)ελληνικη μαγκια και το υφακι... η οι ακομα πιο γελοιες δικαιολογιες του στυλ "εμενα 1-2 ποτηρακια με χαλαρωνουν και λειτουργω καλυτερα..."!

Απλα καθημερινα καταλοιπα της βλαχιας που κουβαλαμε σαν Ελληνες!! ;)

Ειπα εγω να μεινουν ατιμωρητοι οι πιωμενοι?ΓΙα διαβασε καλυτερα τι γραφω!Ειπα πως διαφωνω με το χρηματικο προστιμο!Οι βλαχοι δε σου φταινε σε τιποτα!:p

Ειπα εγω να μεινουν ατιμωρητοι οι πιωμενοι?ΓΙα διαβασε καλυτερα τι γραφω!Ειπα πως διαφωνω με το χρηματικο προστιμο!Οι βλαχοι δε σου φταινε σε τιποτα!:p

Δεν αναφερθηκα σε εσενα... Απλα το ποστ σου ηταν η αφορμη!!

Μια χαρα ειναι το χρηματικο προστιμο... Αν μπορουσε να αυξηθει ακομα καλυτερα θα ηταν τα πραγματα! Απ'οτι φαινεται μονο αυτο ειναι που τζουζει τον Ελληνα, αλλα οχι αρκετα!! Το μονο πραγμα που δεν φταει ειναι η ακινητοποιηση του οχηματος...

Αν το αυτοκινητο ειναι του πατερα μου και βγω εγω και πιω τα κερατα μου, ας μου κοψουν προστιμο, ας με βαλουν φυλακη, ας με βιασουν και επι τοπου... Αλλα ο πατερας μου δεν φταιει σε τιποτα αν εγω ειμαι ενα maL@kismeno κWloπαιδο!! Γιατι να στερηθει αυτος το αυτοκινητο...?

Αυτο εχει νοημα μονο αν ο κατηγορουμενος ειναι και ιδιοκτητης του αυτοκινητου!!

Ετσι απο περιεργεια και αφου διαφωνεις με το χρηματικο προστιμο, τι προτεινεις εσυ για τιμωρια??

Είμαι πολύ υπέρ του να υπάρχει αλκοοτέστ, συχνοί έλεγχοι και πολύ αυστηρά μέτρα γι΄αυτούς που παραβαίνουν τα όρια.
Sent neither from iphone nor android phone

Δεν αναφερθηκα σε εσενα... Απλα το ποστ σου ηταν η αφορμη!!

Μια χαρα ειναι το χρηματικο προστιμο... Αν μπορουσε να αυξηθει ακομα καλυτερα θα ηταν τα πραγματα! Απ'οτι φαινεται μονο αυτο ειναι που τζουζει τον Ελληνα, αλλα οχι αρκετα!! Το μονο πραγμα που δεν φταει ειναι η ακινητοποιηση του οχηματος...

Αν το αυτοκινητο ειναι του πατερα μου και βγω εγω και πιω τα κερατα μου, ας μου κοψουν προστιμο, ας με βαλουν φυλακη, ας με βιασουν και επι τοπου... Αλλα ο πατερας μου δεν φταιει σε τιποτα αν εγω ειμαι ενα maL@kismeno κWloπαιδο!! Γιατι να στερηθει αυτος το αυτοκινητο...?

Αυτο εχει νοημα μονο αν ο κατηγορουμενος ειναι και ιδιοκτητης του αυτοκινητου!!

Ετσι απο περιεργεια και αφου διαφωνεις με το χρηματικο προστιμο, τι προτεινεις εσυ για τιμωρια??

Μην μπερδευουμε τα πραγματα!Αν ο πατερας σου δωσει το αυτοκινητο του ειναι οικογενειακο το θεμα αν σου εχουν εμπιστοσυνη ή οχι.Αυτο δεν αφορα κανεναν αλλον και ουτε προκειται να γινεται διακανονισμος σε ποιον ανηκει για το τι προστιμο θα φας!Το θεμα ειναι ο οδηγος τι κανει.Εγραψα παραπανω τι προτεινω!Αυστηρη ποινη με διπλωματα και πινακιδες και οχι χρηματικο προστιμο!Αρκετα μας παιρνουν απο τους φορους,αρκουν αυτα!Και τουλαχιστον απ οτι δειχνουν τα στατιστικα δεν υπαρχει καμια διαφορα απο τοτε που και καλα εγιναν πιο αυστηρα τα πραγματα με χρηματικα προστιμα!Δεν ειναι τυχαια η χρονικη περιοδος που εκτοξευθηκαν στα υψη τα προστιμα!

Επειδη ανεφερες την λεξη τιμωρια,με την τιμωρια δεν βελτιωνονται τα πραγματα γιατι οταν τιμωρεις καποιον αυτος ο καποιος προσπαθει να εκδικηθει!

Amelidis βλεπω στο topic ειδησεις παραπονιεσαι αν το οριο ειναι 90 και σε γραφουν με 110!Μονο το ποτο ειναι παραβαση για σενα?Σκεψου ποσα μετρα παραπανω απαιτουνται για να φρεναρεις με 110 σε συγκριση με 90!Που να σου ελεγαν δηλαδη να σου επαιρναν και το διπλωμα για τα 20χλμ παραπανω!Και μετα λεμε μεγαλες κουβεντες του στυλ 'μπουρτζοβλαχοι' κτλ!

Υπαρχουν παραβασεις και παραβασεις!! Υπαρχουν οι μικροκλοπες, υπαρχει και ο φονος...

Μαντεψε ποιο ειναι το ενα και ποιο το αλλο σε αυτη την παραβολη!

Υποθετικα παντα...

Εμενα μου αρεσει να τρεχω λιγο παραπανω, εσενα σου αρεσει να πινεις και να οδηγεις!!

Πες μου ποιος ειναι πιο πιθανο να προκαλεσεις ενα θανατηφορο ατυχημα...??

Εγω δεν θελω την απαντηση... Την ξερω! ;)

Δυστυχώς στην Ελλάδα είσαι πιο επικίνδυνος αν τρέχεις αφού και μεθυσμένος να είσαι οι διάφοροι <<ειδικοί>> θα πουν ότι φταίει η υπερβολική ταχύτητα.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Skefteite apla oti apo monoi mas trexoume ligo parapano eos poli otan eimaste nifalioi kai ti ginete stous dromous.Otan eisai methismenos kai trexeis ta antanaklastika sou gia na antidraseis einai pio arga.Ara perissoteres pithanotites atiximatos.

Όταν είσαι πιωμένος δεν έχεις μόνο μειωμένα αντανακλαστικά αλλά και μειωμένη ικανότητα συγκέντρωσης, ενώ τείνεις να υποτιμάς τον κίνδυνο, τρέχεις δηλαδή και περισσότερο.

Κατά τα άλλα, εγώ δε συμφωνώ με τα τρελά πρόστιμα, εφόσον δεν είναι συνδεδεμένα με το εισόδημα όπως σε κάποιες βόρειες χώρες. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν πρόστιμα που αντιστοιχούν σε έναν ολόκληρο βασικό μισθό. Τουλάχιστον νομίζω πως δε σε βάζουν φυλακή για απλήρωτα τέτοια πρόστιμα πλέον.

Αυτό που θα έπρεπε να γίνεται είναι μέχρι ένα όριο αλκοόλ να υπάρχει (λογικό) πρόστιμο και πάνω από αυτό αφαίρεση διπλώματος και μόνο, χωρίς δυσθεώρητα πρόστιμα.

Πιστεύω πως οι τιμές των προστίμων πριν τις τελευταίες αυξήσεις ήταν μια χαρά.

Το άλλο ερώτημα βεβαίως είναι η επιτρεπτή ποσότητα αλκοόλ. Τα όρια που έχουν θεσπιστεί είναι πολύ χαμηλά και πιθανώς ένα λιπόσαρκο άτομο, με ένα μόνο ποτήρι κρασί να ξεπερνάει το όριο. Αυτό που έχω παρατηρήσει όμως είναι ότι οι συσκευές των αστυνομικών, είναι κάπως "αναίσθητες". Εμένα, 2 φορές σε αλκοτέστ και με μισό λίτρο μπύρας δε με έβαλαν καν στο καλαμάκι παρά μόνο φύσηξα από μακρυά και με άφησαν. Ήμουν δηλαδή πολύ κάτω από το όριο για τα μηχανάκια τους.

Σε σοβαρό τροχαίο όμως, ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο ληφθεί δείγμα αίματος, πολλά άτομα θα βρεθούν πάνω από το όριο με ένα ποτήρι.

Το θέμα είναι πως τα περισσότερα άτομα ένα ποτήρι δεν τα επιβαρύνει ιδιαίτερα. Συχνά μάλιστα υπάρχει βελτίωση των αντανακλαστικών.

Κατά συνέπεια δεν υπήρχε λόγος ούτε για την τελευταία μείωση των ορίων αλκοόλ στο αίμα. Με τα παλαιά όρια, με ένα ποτήρι ήσουν σίγουρα ασφαλής.

Νομίζω πως στο θέμα του αλκοτέστ κάποιοι έχουν δείξει υπερβάλλοντα ζήλο.

Υπαρχουν παραβασεις και παραβασεις!! Υπαρχουν οι μικροκλοπες, υπαρχει και ο φονος...

Υποθετικα παντα...

Εμενα μου αρεσει να τρεχω λιγο παραπανω, εσενα σου αρεσει να πινεις και να οδηγεις!!

Σ ολο αυτον τον διαλογο καταλαβες οτι εγω γουσταρω να οδηγω πιωμενος και γι αυτο δεν θελω προστημα??Ποτε δεν πινω οταν οδηγω αλλα ειμαι εναντια στα προστιμα που υπαρχουν γιατι ειναι για να γεμισουν τα ταμειαΑν πιστευεις οτι το παραπανω γκαζι δεν μπορει να προκαλεσει θανατηφορο ατυχημα λυπαμαι αλλα βλεπω οτι εχεις την συνηθεια των μεθυσμενων αν και ξεμεθυστος να υπερεκτιμας τις οδηγικες σου ικανοτητες καθως και του αυτοκινητου σου!

τι τρεχεις τι πινεις και οδηγεις ενα και το αυτο ειναι.....στη μια περιπτωση δε καταλαβαινεις και στην αλλη δε προλαβαινεις απλα ειναι τα πραγματα.

Μην μπερδευουμε τα πραγματα!Αν ο πατερας σου δωσει το αυτοκινητο του ειναι οικογενειακο το θεμα αν σου εχουν εμπιστοσυνη ή οχι.Αυτο δεν αφορα κανεναν αλλον και ουτε προκειται να γινεται διακανονισμος σε ποιον ανηκει για το τι προστιμο θα φας!Το θεμα ειναι ο οδηγος τι κανει.Εγραψα παραπανω τι προτεινω!Αυστηρη ποινη με διπλωματα και πινακιδες και οχι χρηματικο προστιμο!Αρκετα μας παιρνουν απο τους φορους,αρκουν αυτα!

Συμφωνώ κάργα!!!

Amelidis, της ηλικίας είναι , θα σου περάσει(μάλλον).

Και εγώ πήγαινα σαν τρελός μέχρι τα 25 μου, τώρα θέλω να πιστεύω ότι έχω ηρεμήσει κάπως.

Και αν συνηθίζεις να τρέχεις τότε σίγουρα θα ξέρεις πόσα ατυχήματα έχεις γλιτώσει κυριολεκτικά στο όριο.Δεν θα είσαι όμως πάντα τόσο τυχερός.

Φιλικά:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ηρεμηστε ρε μαγκες... Δεν 200αριζω στην Τσιμιση, δεν κανω κοντρες, δεν μου αρεσουν τα παντιλικια (τουλαχιστον με την Alfa!! ;) )...

Απλα οταν θα παω Χαλκιδικη δεν υπαρχει πιθανοτητα να παω με 90 και 100 χλμ/ωρα οπως προσταζουν τα "αντικειμενικα" ορια ταχυτητας! Μια μεση ταχυτητα των 140χλμ/ωρα θα ελεγα οτι αντικατοπτριζει τις "ιλιγγιωδεις" ταχυτητες με τις οποιες κινουμαι!!

Δεν εχω γλιτωσει καποιο ατυχημα προς το παρον με αυτες τις ταχυτητες διοτι τοτε ειναι που ειμαι πιο προσηλωμενος στην οδηγηση!!

Τα ατυχηματα που ειχα ποτε, και που κοντεψα να ενταξω στο ενεργητικο μου ηταν ολα σε δρομους με στοπ και εξαιρετικα κακη ορατοτητα λογων των παρκαρισμενων (προσφατο, γλιτωσα χαρη στη φωνη της κοπελας μου!) και κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες οπως γλιτσα στο οδοστρομα η παγο (ο συνδυασμος των δυο επεφερε μια επαφη με το πεζοδρομιο και επισκευες σε ζαντα και ψαλιδια!)

Ηρεμηστε ρε μαγκες... Δεν 200αριζω στην Τσιμιση, δεν κανω κοντρες, δεν μου αρεσουν τα παντιλικια (τουλαχιστον με την Alfa!! ;) )...

Απλα οταν θα παω Χαλκιδικη δεν υπαρχει πιθανοτητα να παω με 90 και 100 χλμ/ωρα οπως προσταζουν τα "αντικειμενικα" ορια ταχυτητας! Μια μεση ταχυτητα των 140χλμ/ωρα θα ελεγα οτι αντικατοπτριζει τις "ιλιγγιωδεις" ταχυτητες με τις οποιες κινουμαι!!

Δεν εχω γλιτωσει καποιο ατυχημα προς το παρον με αυτες τις ταχυτητες διοτι τοτε ειναι που ειμαι πιο προσηλωμενος στην οδηγηση!!

Τα ατυχηματα που ειχα ποτε, και που κοντεψα να ενταξω στο ενεργητικο μου ηταν ολα σε δρομους με στοπ και εξαιρετικα κακη ορατοτητα λογων των παρκαρισμενων (προσφατο, γλιτωσα χαρη στη φωνη της κοπελας μου!) και κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες οπως γλιτσα στο οδοστρομα η παγο (ο συνδυασμος των δυο επεφερε μια επαφη με το πεζοδρομιο και επισκευες σε ζαντα και ψαλιδια!)

Άντε ρε, εσύ δεν τρέχεις...

Εγώ λέω να τρέχεις;)

Μια χαρά πας, έτσι και αλλιώς τα όρια ταχύτητας είναι προφανώς οριοθετημένα χωρίς καμία προηγούμενη μελέτη και συνεπώς τα εκλαμβάνω ως απλώς ενδεικτικά:p

Όσο για το χρηματικό πρόστιμο θεωρώ ότι εκτός από όλα τα άλλα είναι καταρχήν άδικο διότι η βαρύτητα της ποινής τελικά εξαρτάται από το εισόδημα του παραβάτη και όχι από την ίδια την παράβαση.

(δλδ ένα πρόστημο των 500 ευρώ δεν είναι το ίδιο βαρύ για κάποιον που βγάζει 800 ευρώ το μήνα και για κάποιον που βγάζει 2500 ευρώ;)).

Αντίθετα, η αφαίρεση διπλώματος είναι το ίδιο βαριά και για τους 2.

Φυσικά δεν μιλάμε ποτέ για κατάσχεση του αυτοκινήτου που είναι εντελώς παράλογη πράξη και παράνομη.

Το ίδιο και η αφαίρεση πινακίδων κατά τη γνώμη μου.

Οσο πιο πολυ τρεχεις τοσο πιο πολυ προσεχεις?

Υποθετικα παντα...

Επειδη την ξερεις την απαντηση ενω εγω οχι για πες μου οταν κοπανησες στο πεζοδρομιο λογο παραπανω ταχυτητας στην γλιτσα τι θα γινοταν αν ηταν ενας πεζος εκει και πιο θα ηταν το αποτελεσμα παρολο αμεθυστος απεναντι στο νομο και την αστυνομια?Και τωρα πες μου περι πιθανοτητων για θανατηφορα ατυχηματα..

αυτος που τρεχει δε προλαβαινει και αυτος που πινει δε καταλαβαινει ποσες φορες πρεπει να το πω;;;ενα συμβατικο αυτοκινητο 1600 κυβικα παραδειγμα οταν κινειται με 120 χιλιομετρα η με 150 η με 160 και παει λεγοντας δε μπορει να φρεναρει τη στιγμη που εμεις θελουμε διοτι πολυ απλα δεν ειναι μονοθεσιο της F1 :lol::lol::lol: οποτε τι κανουμε;ΔΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ και για μας αλλα περισσοτερο για τους αλλους που κινδυνευουν απο εμας.Για το θεμα του αλκοολ ενα θα πω......ΚΟΨΤΕ ΚΩΛΟΥΣ τι εννοω;;;;παρτε τους διπλωματα παρτε τους αυτοκινητα μια για παντα μονο ετσι θα βαλουν μυαλο.

αυτος που τρεχει δε προλαβαινει και αυτος που πινει δε καταλαβαινει ποσες φορες πρεπει να το πω;;;ενα συμβατικο αυτοκινητο 1600 κυβικα παραδειγμα οταν κινειται με 120 χιλιομετρα η με 150 η με 160 και παει λεγοντας δε μπορει να φρεναρει τη στιγμη που εμεις θελουμε διοτι πολυ απλα δεν ειναι μονοθεσιο της F1 :lol::lol::lol: οποτε τι κανουμε;ΔΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ και για μας αλλα περισσοτερο για τους αλλους που κινδυνευουν απο εμας.Για το θεμα του αλκοολ ενα θα πω......ΚΟΨΤΕ ΚΩΛΟΥΣ τι εννοω;;;;παρτε τους διπλωματα παρτε τους αυτοκινητα μια για παντα μονο ετσι θα βαλουν μυαλο.

Σωστά! Γιατί με κομμένους κ@λους πώς να ξαναοδηγήσουν? Όρθιοι?:p:lol:

Επειδη την ξερεις την απαντηση ενω εγω οχι για πες μου οταν κοπανησες στο πεζοδρομιο λογο παραπανω ταχυτητας στην γλιτσα τι θα γινοταν αν ηταν ενας πεζος εκει και πιο θα ηταν το αποτελεσμα παρολο αμεθυστος απεναντι στο νομο και την αστυνομια?Και τωρα πες μου περι πιθανοτητων για θανατηφορα ατυχηματα..

:lol: :lol: Καλη δημιουργια εντυπωσεων... :rolleyes:

Στο κρασπεδο χτυπησα για ενα και μοναδικο λογο! Οδηγωντας μετα απο 2ωρη προπονηση, πηγα να στριψω σε κατηφορικη αριστερη στροφη στην οποια ειχα ΣΤΟΠ στο οποια μαλιστα ακινητοποιησα το αυτοκινητο μου για να διελθει οχημα με προτεραιοτητα... Με πρωτη ταχυτητα λοιπον, και επειδη ημουν παρα πολυ χαλαρος λογω της σωματικης κουρασης δεν προσεξα τον λεγομενο "μαυρο παγο" -οι ασχολουμενοι με τους αγωνες θα καταλαβουν- ο οποιος ξεκινουσε απο το μεσο της στροφης και εφτανε μεχρι το κρασπεδο! Ο μοναδικος τροπος που θα γλιτωνα το αυτοκινητο απο την στιγμη που πατησα την γλιτσα θα ηταν να ημουν κυριολεκτικα ακινητος η ο δρομος να ειχε κλιση προς τα πανω ωστε να με σωσει η βαρυτητα (συνεβεναι το ακριβως αντιθετο!)!

Για αυτο κουτοπονηρε φιλε μου την επομενη φορα που θα επιλεξεις να πουλησεις πνευμα, εξυπναδα και ειρωνια να προσεξεις να μαθεις τις συνθηκες... Διαφορετικα χαρακτηριζεσαι! ;)

Οσο πιο πολυ τρεχεις τοσο πιο πολυ προσεχεις?

Γιατι ξερεις εσυ κανενα που να οδηγει πιο συγκεντρωμενα οταν οι ταχυτητες ειναι πολυ χαμηλες απ'οτι οταν οι ρυθμοι ανεβαινουν -ειτε σε νομιμα ειτε σε παρανομα επιπεδα-?!?!

Οποιος το ισχυριστει αυτο για τον εαυτο του ειναι τουλαχιστον επικινδυνος...

:lol: :lol: Καλη δημιουργια εντυπωσεων... :rolleyes:

Στο κρασπεδο χτυπησα για ενα και μοναδικο λογο! Οδηγωντας μετα απο 2ωρη προπονηση, πηγα να στριψω σε κατηφορικη αριστερη στροφη στην οποια ειχα ΣΤΟΠ στο οποια μαλιστα ακινητοποιησα το αυτοκινητο μου για να διελθει οχημα με προτεραιοτητα... Με πρωτη ταχυτητα λοιπον, και επειδη ημουν παρα πολυ χαλαρος λογω της σωματικης κουρασης δεν προσεξα τον λεγομενο "μαυρο παγο" -οι ασχολουμενοι με τους αγωνες θα καταλαβουν- ο οποιος ξεκινουσε απο το μεσο της στροφης και εφτανε μεχρι το κρασπεδο! Ο μοναδικος τροπος που θα γλιτωνα το αυτοκινητο απο την στιγμη που πατησα την γλιτσα θα ηταν να ημουν κυριολεκτικα ακινητος η ο δρομος να ειχε κλιση προς τα πανω ωστε να με σωσει η βαρυτητα (συνεβεναι το ακριβως αντιθετο!)!

Για αυτο κουτοπονηρε φιλε μου την επομενη φορα που θα επιλεξεις να πουλησεις πνευμα, εξυπναδα και ειρωνια να προσεξεις να μαθεις τις συνθηκες... Διαφορετικα χαρακτηριζεσαι! ;)

Γιατι ξερεις εσυ κανενα που να οδηγει πιο συγκεντρωμενα οταν οι ταχυτητες ειναι πολυ χαμηλες απ'οτι οταν οι ρυθμοι ανεβαινουν -ειτε σε νομιμα ειτε σε παρανομα επιπεδα-?!?!

Οποιος το ισχυριστει αυτο για τον εαυτο του ειναι τουλαχιστον επικινδυνος...

Κατ αρχην προσεξε πως μιλας γιατι εγω δεν σε χαρακτηρισα!Τα κουτοπονηρε και λοιπα στα ατομα που ξερεις και τα ανεχονται!Πνευμα δεν πουλαω γιατι δεν εχω αναγκη αναγνωρισης απο ατομα σαν εσενα!Εδω κανουμε διαλογο και πολλες φορες δεν συμφωνουμε.Αυτο ειναι καλο προκειμενου να υπαρχουν νεες ιδεες και οχι να βριζομαστε.

Οταν καποιου οδηγου του φταιει ο δρομος σε ενα ατυχημα τοτε αυτος χαρακτηριζεται μιας και οι οδηγοι προσαρμοζονται με τις εκαστοτε συνθηκες και οχι ο δρομος με τα γουστα του καθε οδηγου!Αυτο για τους καλους οδηγους που ξερουν κατι παραπανω απο το παταω το γκαζι 2 εκατοστα πιο μεσα!:)

Α!Και μην μπερδευεις αδρεναλινη με συγκεντρωση!