kostas_pav Δημοσιεύτηκε April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 27, 2005 Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα.:( Όταν πάω να παίξω ένα video ενό ο ήχος παίζει κανονικά, η εικόνα πάει καρέ-καρέ, παρόλο που το video είναι στο σκηρό... Έχω Windows XP Greek SP2 σε Intel Pentium 4 @ 3GHz HT με 1024mb RAM και κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon 9700... Πρόκειτε για laptop... Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας εκ των προτέρων....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 1) Δοκίμασε να αλλάξεις πρόγραμμα που το τρέχεις. Πχ αν είναι avi αντι να το αναπαράγεις με τον media player των windows δικίμασε το quick time ή κάποιο άλλο πρόγραμμα... 2) Το κάνει σε όλα τα video? Mπορεί η ποιότητα του video να μην είναι καλή γι' αυτό να πηγαίνει καρέ καρέ... Ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 1) Δοκίμασε να αλλάξεις πρόγραμμα που το τρέχεις. Πχ αν είναι avi αντι να το αναπαράγεις με τον media player των windows δικίμασε το quick time ή κάποιο άλλο πρόγραμμα... 2) Το κάνει σε όλα τα video? Mπορεί η ποιότητα του video να μην είναι καλή γι' αυτό να πηγαίνει καρέ καρέ... Ελπίζω να βοήθησα :) 1) Δοκίμασα και με άλλα και κάνει το ίδιο.... 2) Απ' ότι φαίνετε το κάνει σε ΟΛΑ! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Αν θυμάσαι μέχρι πότε έπαιζαν καλά πήγαινε επαναφορά συστήματος και γύρνα στην τελευταία μέρα που θυμάσαι ότι λειτουργούσε... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Αν θυμάσαι μέχρι πότε έπαιζαν καλά πήγαινε επαναφορά συστήματος και γύρνα στην τελευταία μέρα που θυμάσαι ότι λειτουργούσε... Εάν κάνω επαναφορά θα χάσω και άλλα προγράμματα...:( Μήπως φθαίνε οι drivers της κάρτας γραφικών?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiSko Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Κλείσε όλα τα προγράμματα που τρέχουν. Δες στον task manager τι τρέχει ακόμα (ελπίζω όχι πολλά) και δοκίμασε ξανά να δεις το video αλλά σε μικρή ανάλυση (όχι full screen). Αυτό στο έκανε πάντα ή έτσι ξαφνικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 κανε defrag και βαλε τα καινουργια codecs ειναι ενα <γνωστο>προβλημα αμα του εχεις αλλαξει τα φωτα που προφανως το εκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 κανε defrag και βαλε τα καινουργια codecs ειναι ενα <γνωστο>προβλημα αμα του εχεις αλλαξει τα φωτα που προφανως το εκανες defrag = ??? Τι ακριβός είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 defrag = ??? Τι ακριβός είναι? Ανασυγκροτηση δισκων. Δεξι κλικ στον δισκο, ιδιοτητες, εργαλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Ξέρω τι είναι η ανασυγκρότηση δίσκων! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Το πρόβλημα λύθηκε!!:D Έβαλα του drivers από τη μαμά την Ati και έβγαλα αυτούς από το Omega Corner. Επίσης, έβγαλα και κάτι codecs που είχα βάλει και όλα μια χαρά τώρα... Thanks όλους για τις συμβουλές!:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Ποια έκδοση των drivers έχεις? και τι φορητό? Εγώ έχω Τurbo X (από το πλαίσιο) με την Ati mobility radeon 9700 η δικιά μου έκδοση είναι http://briefcase.pathfinder.gr/download/lefkal_/18749/418584/0/drivers.bmp Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Ποια έκδοση των drivers έχεις? και τι φορητό? Εγώ έχω Τurbo X (από το πλαίσιο) με την Ati mobility radeon 9700 η δικιά μου έκδοση είναι http://briefcase.pathfinder.gr/download/lefkal_/18749/418584/0/drivers.bmp Εμένα μου είναι λίγο πιο παλιά.... Έχω το ίδιο laptop με την ίδια κάρτα... Αυτούς τους drivers τους έβαλες από το CD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Ναι. Αν και όταν μου είχαν φέρει το pc είχαν ξεχάσει να μου δώσουν το CD όπότε όταν μου χρειάστηκε και το έψαχνα και δεν το έβρισκα κατέβηκα στη στουρνάρη και μου γράψαν ένα cd με τους drivers όλου του συστήματος αλλά και πάλι 22/3/2004 ημερομηνία έκδοσης :wacko: τι γίνεται 1 χρόνο και σχεδόν 2 μήνες δεν έχουν βγάλει μια ανανέωση.?? Ξέρει κανένας που μπορούμε να βρούμε επίσημους drivers? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Για σωστούς codecs ψάχτηκες; EDIT: Τώρα είδα οτι το έλυσες το πρόβλημα :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Ναι. Αν και όταν μου είχαν φέρει το pc είχαν ξεχάσει να μου δώσουν το CD όπότε όταν μου χρειάστηκε και το έψαχνα και δεν το έβρισκα κατέβηκα στη στουρνάρη και μου γράψαν ένα cd με τους drivers όλου του συστήματος αλλά και πάλι 22/3/2004 ημερομηνία έκδοσης :wacko: τι γίνεται 1 χρόνο και σχεδόν 2 μήνες δεν έχουν βγάλει μια ανανέωση.?? Ξέρει κανένας που μπορούμε να βρούμε επίσημους drivers? Κοίτα, εμένα το CD ήταν μέσα... Αλλά πρόσεξε τι γίνετε... Επιδή είναι laptop, η ATI για σιγουριά (στο να μη γίνει λάθος), δεν δίνει drivers στο site της και σε εκτρέπει στο site του κατασκευαστή/προμηθευτή. Και επειδή ο προμηθευτής (το πλαίσιο) δεν δίνει τίποτα στο site του αναγκαστηκά πας μέσω της μακράς οδούς............................. δηλαδή στο κατασκευαστή του laptop. Την Clevo στην Ταϊβάν (Το ίδιο το πλαίσιο μου είχε πει να μπω στο site της.)! (Στο site που μπήκα σερνόταν.... Και αναγκαστηκά χρησιμοποίησα το Backround FTP της Forthnet που μου είχε έτοιμο το αρχείο με τους drivers στους servers της μέσα σε 30 λεπτά από τη στιγμή που έδωσα την εντολή...) Τελικά τους κατέβασα (έμμεσα) από την Clevo, αλλά όπως είδαμε οι δικοί σου οι drivers είναι πιο καινούριοι από τους δικούς μου.... Οπότε τι κάνουμε.... Μαλλον τον :ninja: ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts