eatmydust Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Παιδια, S.O.S!!! :help: :help: :help: Πηρα τηλεφωνο σε ενα nokia shop και μου ειπαν οτι χωρις αποδειξη, δεν μπορει να γινει αναβαθμιση. Και ακουσον ακουσον... Τους ειπα οτι η συσκευη ειναι Vodafone Live και μου ειπαν οτι απαγορευεται να βγαλουν το λογισμικο απο το κινητο οταν γινεται αναβαθμιση... Οσο για την ΜΕ, μου ειπε οτι θα ξερει το απογευμα... HELP!!! Τελικα, ειναι αληθεια οτι σε Nokia Shop δεν μπορουν να βγαλουν το λογισμικο απο αλλες εταιρειες? Αφου το τηλεφωνο ειναι μαρκας Nokia, τι την νιαζει την Vodafone αν βγαλω το λογισμικο της? Αφου δεν χρησιμοποιω Vodafone, που να παρει η οργη...!!!:angry: :angry: :devil: :rtfm: :rtfm: :rocket: :chair: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Το ιδιο ακριβως προβλημα ειχε ενας χρηστης στην προηγουμενη σελιδα. Αδυνατω να πιστεψω οτι μπορει να κανατε απεγκατασταση τετοια λειτουργεια η οποια ειναι τοσο σημαντικη. Ολα αυτα που εχουν σχεση με το κινητο και τη λειτουργεια του, ειναι μεσα στην μνημη ROM του κινητου και κανεις δεν μπορει να επεμβει και να μετατρεψει/διαγραψει δεδομενα. Η μονη λυση που φαινεται να ειναι ιδανικη, ειναι το hard format, χανοντας ταυτοχρονα τα δεδομενα που ειχες στην μνημη του τηλεφωνου. Αν παλι με το hard format δεν λυθει το προβλημα, τοτε θα πρεπει να απευθυνθεις σε Nokia Shop. Αν το κινητό δεν είναι προορισμένο για Ελλάδα, πχ αγορασμένο απο Γερμανό, δεν έχει στην ROM του Ελληνικά, και αν κάνεις live update για παράδειγμα χάνονται και πρέπει να πας στην Νοκια να στα περάσουν με χρέωση.... Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Αν το κινητό δεν είναι προορισμένο για Ελλάδα, πχ αγορασμένο απο Γερμανό, δεν έχει στην ROM του Ελληνικά, και αν κάνεις live update για παράδειγμα χάνονται και πρέπει να πας στην Νοκια να στα περάσουν με χρέωση.... Γ. Φιλε μου, το παιδι πιο πανω ειπε οτι ειχε ελληνικα και ξαφνικα, οταν απεγκατεστησε μια εφαρμογη, του χαθηκαν τα ελληνικα. Ειναι εντελως αλλη περιπτωση... ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 βασικα το κινητο μου ειναι απο αγορα γερμανιας αλλα καλυπτεται απο την Nokia 2 χρονια κανονικα. την πατησα με το megamarket.gr και γενικα αν δεν μπορω να το δω το κινητο δεν θα το παιρνω. απο την αλλη ειναι Made in filand και ειχε ελληνικα οταν το πηρα κανονικα.δοκιμαζω να απεγκαταστησω τα παντα μηπως λυθει και μετα hard> θα ενημερωσω 1 Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 απεγκατεστησα κατι λεξικα που ειχα βαλει και μετα το μολυβακι δεν δουλευε το παταγες και τιποτα! hard και ολα οκ με 19 free ram.και εμφανισε ημερομηνια 1 μερα πριν το παραλαβω αρα..εκαναν αναβαθμιση σε ελληνικα πριν μου το δωσουν! τελισπαντων εφοσον ειναι αψογο ισα ισα που ειναι ποιο ωραιο να εχει μονο αγγλικους χαρακτηρεσ στα γραμματα του πληκτρολογιου 1 Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 βασικα το κινητο μου ειναι απο αγορα γερμανιας αλλα καλυπτεται απο την Nokia 2 χρονια κανονικα. την πατησα με το megamarket.gr και γενικα αν δεν μπορω να το δω το κινητο δεν θα το παιρνω. απο την αλλη ειναι Made in filand και ειχε ελληνικα οταν το πηρα κανονικα.δοκιμαζω να απεγκαταστησω τα παντα μηπως λυθει και μετα hard> θα ενημερωσω Δοκημασες να βγαλεις τη γραμματοσηρα με αυτο που σου ειπα? Δοκημασε το font remover και αν δεν καταφερεις τιποτα τοτε να κανεις hard format;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Δοκημασες να βγαλεις τη γραμματοσηρα με αυτο που σου ειπα? Δοκημασε το font remover και αν δεν καταφερεις τιποτα τοτε να κανεις hard format;) Ρε παιδια, αυτα που λεει για τα λεξικα, τα εχω βγαλει και εγω εδω και κατι χρονια, και ολα δουλευουν μια χαρα. Ελεος δηλαδη, πως μπορειτε και τα κανετε εσεις αυτα? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Δεν καταλαβα τη θελεις να πεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Δεν καταλαβα τη θελεις να πεις? Τελικα, το μονο που μενει ειναι να κανει ενα hard format ή να παει κατευθειαν σε ενα νοκια shop και να τελιωνει μια και καλη με μια αναβαθμιση... ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Τελικα, το μονο που μενει ειναι να κανει ενα hard format ή να παει κατευθειαν σε ενα νοκια shop και να τελιωνει μια και καλη με μια αναβαθμιση... ;) Oταν αλλαζη μια γραμματοσηρα στα s60 παει και μπενει στο c>system>fonts το προγραμμα που του ειπα το font remover κανει αυτη την δουλια σβηνει το αρχειο μεσα απο εκει, η μπορει να το σβησει και με ενα διαχειριστη αρχειων. Γιατi να μη δοκιμαση υπαρχει περιπτοση να αποφηγει το hard format;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Oταν αλλαζη μια γραμματοσηρα στα s60 παει και μπενει στο c>system>fonts το προγραμμα που του ειπα το font remover κανει αυτη την δουλια σβηνει το αρχειο μεσα απο εκει, η μπορει να το σβησει και με ενα διαχειριστη αρχειων. Γιατi να μη δοκιμαση υπαρχει περιπτοση να αποφηγει το hard format;) Αν θυμαμαι καλα, στο σχετικο topic με την αλλαγη γραμματοσειρας, ελεγα χαρακτηριστικα: Σε περιπτωση που αλλαξετε γραμματοσειρα σε κινητο s60, δεν θα εχετε την δυνατοτητα να ξαναεπαναφερετε την παλια γραμματοσειρα... Οποτε, αυτα που λες πρεπει δεν νομιζω να δουλεψουν... :( Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Διαβασε λιγο αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=54772 εγω εχω αλλαξη την γραμματοσειρα στο κινητο μου και μετα την ξαναεφερα την αρχικη χορης hard format. Aς κανει μια δοκιμη, γιατι εισαι τοσο σηγουρος αν δεν μπορεση να την αλλαξη δεν μπορεσε:rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Διαβασε λιγο αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=54772 εγω εχω αλλαξη την γραμματοσειρα στο κινητο μου και μετα την ξαναεφερα την αρχικη χορης hard format. Aς κανει μια δοκιμη, γιατι εισαι τοσο σηγουρος αν δεν μπορεση να την αλλαξη δεν μπορεσε:rolleyes: Ok, εχεις δικιο. Δεν το ειχα διαβασει ολο, γι' αυτο εκανα λαθος... Sorry...:sorry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saga Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Σήμερα μου εκανε 2-3 φορές το εξής ,με το που λάμβανε ενα μήνυμα ,η μια κληση ,το κινητό συνέχιζε να δονείται , και σταμάταγε η δόνηση μόνο με restart!!!....Το μόνο που Εχω να πω ,είναι πως τρέχει το Ultimate Voice Recorder , που εχω εγκαταστήσει πρόσφατα...Καμία ιδέα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Σήμερα μου εκανε 2-3 φορές το εξής ,με το που λάμβανε ενα μήνυμα ,η μια κληση ,το κινητό συνέχιζε να δονείται , και σταμάταγε η δόνηση μόνο με restart!!!....Το μόνο που Εχω να πω ,είναι πως τρέχει το Ultimate Voice Recorder , που εχω εγκαταστήσει πρόσφατα...Καμία ιδέα? Δεν νομιζω να μενει κατι αλλο εκτος απο ενα περιποιημενο hard format... Φροντισε ομως να σωσεις ο,τι θελεις, απο τη μνημη του τηλεφωνου σου... ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 ρε παιδια ΕΚΑΝΑ HARD ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ το ειπα και παραπανω!!! ολα ειναι οκ μαλλον ηταν τα λεξικα ας μου πει καποιος με ποιο προγραμμα μπορω να κανω divx αλλα να παιζει σωστα στο κινητο δοκιμασα με το autoGK τελευταια εκδοση αλλα παιζει με καθυστερηση στον ηχο οτι και να βαλω...... κατα τα αλλλα κορυφαια απεικονηση 1 Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 pos mporo na xrisimopoiiso to N70san montem gi ton ypologisti me free2go i cosmote syndesi kai xreoseis? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Παιδια, επιτελους, εκανα αναβαθμιση το Ν70 μου... :yahoo: Μονο που αυτη που μου εβαλαν ειναι η V 5.0616.2.0.3 24-04-06. Αυτη που λεγαμε σε προηγουμενα posts(5.0638. κατι) ποια ειναι? Μηπως ειναι το firmware της ΜΕ?:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 pos mporo na xrisimopoiiso to N70san montem gi ton ypologisti me free2go i cosmote syndesi kai xreoseis? Τι ακριβώς θέλεις; Να έχεις ίντερνετ στον υπολογιστή μέσω του Ν70 :confused: ; Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOZOS Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Αν το προβλημα δεν ειναι του δικτυου σου, τοτε μαλλον θα πειραχτηκε(ραγισε) το μικροφωνο του κινητου σου...:( Και συνεπως χρειαζεται αλλαγη, αν πειραζει τοσο τους συνομιλητες σου...:rolleyes: έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς !!! εδώ και 2 πρόβλημα ... το κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω !!!!!! αλλά το μικρόφωνο έχει προβληματάκια άλλοτε δεν πιάνει ,αλλοτε έχει παρεμβολές και άλλοτε πιάνει τζάμι πια λεκδοση λογισμικού έχεις΄΄ 1 Παράθεση http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς !!! εδώ και 2 πρόβλημα ... το κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω !!!!!! αλλά το μικρόφωνο έχει προβληματάκια άλλοτε δεν πιάνει ,αλλοτε έχει παρεμβολές και άλλοτε πιάνει τζάμι πια λεκδοση λογισμικού έχεις΄΄ Μολις σημερa, εβαλα την V 5.0616.2.0.3 ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ρε συ @eatmydust ήρεμησε λίγο με τα Hard format.. Οτι και να γίνει, αμέσως hard φορματ... Ότι είπα στην προηγούμενη σελίδα, ισχύει και τώρα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1631175#post1631175. Οσο για την δόνηση που λέει ο saga πιό πάνω, κι εμένα μου το έχει κάνει κανα 2-3 φορές. Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα, με ένα restart στρώνει. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Οταν πάω να στείλω μια φωτογραφία (184κβ) με ΜΜΣ τότε μικραίνει και γίνεται 11ΚΒ. Γιατί; Πώς μπορώ να το κάνω να την στέλνει έτσι όπως είναι ΜΕΓΑΛΗ; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Οταν πάω να στείλω μια φωτογραφία (184κβ) με ΜΜΣ τότε μικραίνει και γίνεται 11ΚΒ. Γιατί; Πώς μπορώ να το κάνω να την στέλνει έτσι όπως είναι ΜΕΓΑΛΗ; ΕυχαριστώΠήγαινε: μηνύματα -> επιλογές -> ρυθμίσεις -> μήνυμα multumedia -> μέγεθος εικόνας -> πρωτότυπη :) 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Πήγαινε: μηνύματα -> επιλογές -> ρυθμίσεις -> μήνυμα multumedia -> μέγεθος εικόνας -> πρωτότυπη :) ok thx ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts