Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αληθεια, αν βαλουμε την εκδοση του music edition, στην ουσια δεν θα εχουμε μετατρεψει το απλο Ν70 σε Ν70 music edition?? Δηλαδη αυτο που θα μας λειπει θα ειναι τα καινουρια hands-free που διατιθενται μαζι με το Ν70 music edition... Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος... Σκεφτομαι να το κανω αναβαθμιση... Για να καταλαβετε, εχω ακομα τιν εκδοση:

V 2.0539.1.2

19-10-05

RM-84

:O :worry:

Ελεος και παλι ελεος...:lol: :lol: :lol:

H αναβαθμιση αφορα το Ν70 το κλασικο.

Αλλωστε ειχε καιρο να βγει αναβαθμιση (απο τον Απριλιο)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ρε παιδια κατεβασα το nokia software updater και οταν το τρεχω κανει starting application ολη την ωρα και δεν κανει τιποτα αλλο. Ας μου πει καποιοσ πως ακριβως θα κανω το update! Μηπως χρειαζομαι και τιποτα αλλο εκτος απο το καλωδιο USB???

thnx εκ των προτερων...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εγώ πάντως μη έχοντας Ελληνική συσκευή(παρότι αγορασμένη απο Γερμανό), δεν κανακάνω home update φοβούμενος μην ξαναχάσω τα Ελληνικά.....Σε ΝΟΚΙΑ Shop μόνο....

Γ.

Δεν μου λες φιλε gepol, την αναβαθμιση που εκανες στο σπιτι πως την εκανες? Εκτος απο το nokia software updater και το καλωδιο του USB χρειαστηκες τιποτα αλλο? Εμενα παντως η εφαρμογη ακομα τρεχει και δεν εχει ανοιξει...:( :confused: :wacko:

Ελεος...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

πηρα στη νοκια και μου ειπαν πως το τελευταιο firmware ειναι αυτο που εχω κι εγω..

V 5.016.2.0.3

Το προβλημα ειναι να μπορεσουμε να κανουμε την αναβαθμιση απο το σπιτι! Τωρα, οποιο firmware και να ειναι, λογικα το nokia software updater θα το ψαξει και θα το κατεβασει μονο του. Σωστα? Παρακαλω οποιον εχει κανει αναβαθμιση απο το σπιτι, ας με καθοδηγησει γιατι ακομα εχω την V 2.0539.1.2 Πως ειναι δυνατο να βαλω 1 GB και να εχω την παλιοτερη εκδοση απ' ολους? Ελεος!!!

HELP...:( :cry:

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση:

Πως μπορω να στειλω κλειδωμενα αρχεια (Oπως τα mid,sis)απο to κινητο με την βοήθεια καποιου File Exlporer????

Και γενικα ποιον προτεινετε για καλυτερο Eplorer?

Thanks!!!!!!!!!!!!!!!

Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Για explorer σου προτεινω το προγραμματακι αυτο.:)

Ναι αλλα για να στειλεις κλειδωμενα αρχεια???
Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Οταν λες να τα στειλεις τι εννοεις? Να τα περασεις απο το pc στο κινητο η να τα στειλεις απο το κινητο στο pc?

Ναι αλλα για να στειλεις κλειδωμενα αρχεια???

Κλειδωμενα αρχεια μπορεις να στηλεις μονο με τον profimail αν δεν μπορεις να το βρεις στηλε μου σε pm το email σου να σου το στηλω.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Φιλε gianpithio μηπως μπορεις να βοηθησεις στο δικο μου προβλημα που αναφερω πιο πανω?:O

Thnx εκ των προτερων...:)

Δηστηχος οχι, δεν εχω κανει σπιτικι αναβαθμιση καθολου.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Eκανα εγω αναβαθμιση στο 6680.Λεπτομεριες βρηκα εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=123597

Κλειδωμενα αρχεια μπορεις να στηλεις μονο με τον profimail αν δεν μπορεις να το βρεις στηλε μου σε pm το email σου να σου το στηλω.

Ναι σωστα αυτο ζητουσα!!!!!

Τhanks!!!!!!!!!!!!!!!!

:) :) :)

Καλησπέρα και πάλι καλησπέρα.

Έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω για το Ν70.

1.Τι είναι αυτό το "λογισμικό" που αναβαθμίζει το Ν70 σε Ν70 edition?Αλλάζει τίποτα στο τηλέφωνο ή μάππα το καρπούζι?

2.Ξέρετε περίπου πόσο κάνει μια ασημένια πρόσοψη για το Ν70?Έχω την κρεμ-καφέ και δεν μου αρέσει...

Αυτά προς το παρόν...Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..:D :D :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

i mayri prosopsi irthe??????:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Nai re paidia, as rotisei kapoios...!

Καλημέρα σε όλους.

Πριν απο λίγες μέρες κατάφερα να πάρω κι εγώ το Ν70!!

Θα ήθελα να μου πείτε πως&απο πού μπορώ να κατεβάσω ή να βρώ θέματα (themes) για το κινητό μου!!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Κοραλλία:) :)

Καλημέρα σε όλους.

Πριν απο λίγες μέρες κατάφερα να πάρω κι εγώ το Ν70!!

Θα ήθελα να μου πείτε πως&απο πού μπορώ να κατεβάσω ή να βρώ θέματα (themes) για το κινητό μου!!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Κοραλλία:) :)

καλωσήρθες!:) Στο αντίστοιχο θέμα μπορείς να βρείς όσα θέματα θέλεις!http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=10018

gnorizei kaneis an to n70 ipostirizei protokollo me version 1 kai kati

giati epese sta xeria mou mia siskevi bluetooth usb kai den ksero an einai simvati me to n70 gia xrisi meso pc

gnorizei kaneis an to n70 ipostirizei protokollo me version 1 kai kati

giati epese sta xeria mou mia siskevi bluetooth usb kai den ksero an einai simvati me to n70 gia xrisi meso pc

Τι σημαίνει το 1 kai kati?

Αν και δεν κατάλαβα τί εννοείς..

Το ν70 έχει version 1,2 και είναι συμβατό με ότι bluetooth κυκλοφορεί

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!