lolafly Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Μια ερώτηση παιδιά. Για να ολοκληρωθεί η φόρτιση κάνει κανα 3ωρο και πολλές φορές παρα πάνω, είναι λογικό? Γ. Εμένα κάνει λιγότερο από 2 ώρες.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 @lolafly, δε βλεπω κατι κακο στις εφαρμογες που εχεις. βεβαια απο αυτες, εγω θα ειχα το πολυ 3 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. :p αν μπορεις, βαλε αυτο το προγραμμα(κατεβαινει αμεσως) και οταν το εγκαταστησεις, ανοιξε το και πες ποση μνημη γραφει πανω πανω εκει που λεει "FreeMem: XXX". να δουμε ποση ram εχεις. παντως ενα φορματ ισως ελυνε το προβλημα. θα σε συμβουλευα επισης να το πας σε νοκια σοπ, συνηθως στο γερμανο ειναι αρκετα ασχετοι. @gepol, δεν ειναι λογικο. μηπως εχεις αλλο φορτιστη; τον τετραγωνο και οχι τον ορθογωνιο-ταχυφορτιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 @lolafly, δε βλεπω κατι κακο στις εφαρμογες που εχεις. βεβαια απο αυτες, εγω θα ειχα το πολυ 3 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. :p αν μπορεις, βαλε αυτο το προγραμμα(κατεβαινει αμεσως) και οταν το εγκαταστησεις, ανοιξε το και πες ποση μνημη γραφει πανω πανω εκει που λεει "FreeMem: XXX". να δουμε ποση ram εχεις. παντως ενα φορματ ισως ελυνε το προβλημα. θα σε συμβουλευα επισης να το πας σε νοκια σοπ, συνηθως στο γερμανο ειναι αρκετα ασχετοι. FreeMem : 32532KB :worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 @gepol, δεν ειναι λογικο. μηπως εχεις αλλο φορτιστη; τον τετραγωνο και οχι τον ορθογωνιο-ταχυφορτιστη; Ναι είναι ο τετράγωνος σαν κυβάκι, έχει σημασία? Αυτόν είχε η συσκευασία. Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Καλησπερα παιδια, θα παραλαβω συντομα ενα N70 μεταχειρισμενο, 5μιση μηνων, το παληκαρι θα μου το στειλει μεσω κουριερ,,, Ποια πραγματα πρεπει να προσεξω στο συγκεκριμενο κινητο? παρακαλω infos.... ευχαριστω εκ των προτερων 1 Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 FreeMem : 32532KB :worry: καλα ειναι, απ'οτι φαινεται δεν τρεχει τιποτα ιδιαιτερο στο background. να ρωτησω κατι αλλο, μηπως απλα εχεις την αισθηση οτι ειναι αργο σε σχεση με αλλα κινητα; γιατι τα smartphones οπως αυτο ειναι αργα σε σχεση με απλα κινητα. :) @gepol, εχει σημασια, ο αλλος που λεω ειναι ταχυφορτιστης και κανει τη μιση ωρα να φορτισει. αυτος που λεω ειναι ο ACP-12E και κοστιζει περιπου 12 ευρω αν θυμαμαι καλα, στο καρφουρ το ειχα δει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolafly Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 καλα ειναι, απ'οτι φαινεται δεν τρεχει τιποτα ιδιαιτερο στο background. να ρωτησω κατι αλλο, μηπως απλα εχεις την αισθηση οτι ειναι αργο σε σχεση με αλλα κινητα; γιατι τα smartphones οπως αυτο ειναι αργα σε σχεση με απλα κινητα. :) Το σκέφτηκα και αυτό στην αρχή.. Αλλά επειδή έχει και ο αδερφός μου το Ν70, τα έχω συγκρίνει και είναι η μέρα με η νύχτα! :( Σε σημείο που εκνευρίζομαι όταν πιάνω το κινητό του αδερφού μου στα χέρια μου! :mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albou Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Κάλημέρα σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Προσπαθώ να σβήσω απο το κινητό μου τα παιχν ίδια που είναι εγακτεστημένα απο τη Nokia και δε μπορώ. Τα έχω βρεί με το FExplorer που χάρη στο site διαθέτω αλλά δεν μπορώ να τασβήσω! Δεν είναι οτι δεν έχω μνήμη απλά δε τα θέλω στο κινητό moy.. Μπορε'ι κανείς να βοηθήσει please? Μήπως καποιός απο τους πιο έμπειρους μπορεί να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Το σκέφτηκα και αυτό στην αρχή.. Αλλά επειδή έχει και ο αδερφός μου το Ν70, τα έχω συγκρίνει και είναι η μέρα με η νύχτα! :( Σε σημείο που εκνευρίζομαι όταν πιάνω το κινητό του αδερφού μου στα χέρια μου! :mad: πατα *#0000# στην οθονη του κινητου σου και στην οθονη του αδερφου σου. μηπως εχετε διαφορετικη αναβαθμιση και φταιει αυτο.Μήπως καποιός απο τους πιο έμπειρους μπορεί να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!ειστε παραπονιαρηδες :p να σε ρωτησω, επειδη δεν εχω το N70, μπορεις να μου πεις ακριβως το root που βρισκεται το παιχνιδι; σε ποιο φακελο ακριβως δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albou Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 πατα *#0000# στην οθονη του κινητου σου και στην οθονη του αδερφου σου. μηπως εχετε διαφορετικη αναβαθμιση και φταιει αυτο.ειστε παραπονιαρηδες :p να σε ρωτησω, επειδη δεν εχω το N70, μπορεις να μου πεις ακριβως το root που βρισκεται το παιχνιδι; σε ποιο φακελο ακριβως δηλαδη. Z:\System\Apps\Carddeck 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Καλησπερα παιδια, θα παραλαβω συντομα ενα N70 μεταχειρισμενο, 5μιση μηνων, το παληκαρι θα μου το στειλει μεσω κουριερ,,, Ποια πραγματα πρεπει να προσεξω στο συγκεκριμενο κινητο? παρακαλω infos.... ευχαριστω εκ των προτερων τι να τσεκαρω στο κινητο για να δω αν εχει καποιο προβλημα...ποια ειναι τα συνηθισμενα προβληματα...? 1 Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Z:\System\Apps\Carddeck τοτε δε μπορεις να το σβησεις δυστυχως, ειναι στη ROM του κινητου που δε σβηνεται(οτι και να κανεις) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 tsekare an einai kalo to portaki tis cameras apo piso giati enos filou mou exei problem to anoigei kai xafnika meta apo ligo kleidonei apo mono tou xana to kinito kai den ama exei gatzounies to sidero giro apo tin othoni .an i mpataria tou einai ok ! auta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albou Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 τοτε δε μπορεις να το σβησεις δυστυχως, ειναι στη ROM του κινητου που δε σβηνεται(οτι και να κανεις) :O Δεν υπάρχει κανένας τροπός και με κανένα προγραμματάκι για να σβήσει? Πολύ κουλό μου φαίνεται... Μήπως αμα το πάω σε κανένα nokia shop θα γίνει τίποτα? Ρωτάω απλά για να μή πάω τζάμπα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Καμιά φορά όταν πάω να στείλω ένα αρχείο πάνω απο 2Mb δεν το πέρνει και σταματάει χωρίς να βγάλει κανένα μήνυμα.Υποψιάζεται κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;Ευχαριστώ. Υ.Γ=Η έκδοση μου είναι: v 3.0546.2.3 RM-84 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Με mms πας να το στείλεις??? Αν το στέλνεις με mms δεν γίνεται επειδή είναι μεγάλο το αρχείο που πας να στείλεις! PS: Δεν είναι ωραίο να κάνετε παράθεση στα μηνύματά σας που δεν απαντιούνται για να έρχονται στην επιφάνεια...άμα το κάνουμε όλοι αυτό...:protest: :ban: :protest: :ban: 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o_scar Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Γνωριζει κανεις αν υπάρχει καποιο προγραμμα που μπορεις να βλεπεις τα .sis θεματα πριν τα κάνεις upload στο κινητο? κατι που θα το λεγαμε sis viewer η καπως ετσι 1 Παράθεση Ζούμε στιγμές απεγνωσμένης ευτυχίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 prosfata dokimasa to programma mp3player ekdosi 3.52 prafmatika apo poiotita skizei. kanei to n70 ipod. o ixos akoygetai pio dinata kai xoris trak troyk. To provlima poy antimetopizo me ayto to player einai oti den mborei na anteksei to megalo arithmo ton mp3 poy exeo valei mesa. kolaei otan kanei allagi kommatioy me liga mp3 den to kanei ayto. Exete na moy proteinete kanena kalitero mp3 programma 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 @L3g3nD: an ta arxeia prospatheis na ta steileis mesw bluetooth, dokimase ton profiexplorer!Stelnei terastia arxeia!egw eixa steilei se ena paidi 50mb!Me mms logiko einai na kollaei...:) [to profiexplorer paei paketo me to profimail, k tha to vreis sto iphone-forum.org kanontas register k epeita ena search!] @o_scar: to fexplorer den se kaluptei?(an k den polukatalava ti thes :p) @akikos39: dokimase k to Mp3GO!polu kalo!(vevaia k se auto to programma kathe playlist mporei na exei ews 99 tragoudia :() Egw xrisimopoiw ton fexplorer gia na vrw ta kommatia, k ta akouw xrisimopoiwntas ton music player tou kinitou...me voleuei mia xara!;) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 mp3Go! or ultra mp3??? 1 Παράθεση greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 To mp3Go exei pio katharo k dunato hxo! To ultramp3 apo tin alli, einai pio "stilaki" :p 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 mp3Go! or ultra mp3??? Σου προτείνω να προτιμήσεις τον PowerMP3 Player.Είναι η καλύτερη εφαρμογή στην κατηγορία της. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Δεν υπάρχει κανένας τροπός και με κανένα προγραμματάκι για να σβήσει? Πολύ κουλό μου φαίνεται... Μήπως αμα το πάω σε κανένα nokia shop θα γίνει τίποτα? Ρωτάω απλά για να μή πάω τζάμπα! οχι, δε θα γινει τιποτα. εκτος αν σε νεα αναβαθμιση εχουν βγαλει το παιχνιδι. αυτο θα μας το πουν οσοι εχουν την τελευταια στο κινητο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o_scar Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 @L3g3nD: an ta arxeia prospatheis na ta steileis mesw bluetooth, dokimase ton profiexplorer!Stelnei terastia arxeia!egw eixa steilei se ena paidi 50mb!Me mms logiko einai na kollaei...:) [to profiexplorer paei paketo me to profimail, k tha to vreis sto iphone-forum.org kanontas register k epeita ena search!] @o_scar: to fexplorer den se kaluptei?(an k den polukatalava ti thes :p) @akikos39: dokimase k to Mp3GO!polu kalo!(vevaia k se auto to programma kathe playlist mporei na exei ews 99 tragoudia :() Egw xrisimopoiw ton fexplorer gia na vrw ta kommatia, k ta akouw xrisimopoiwntas ton music player tou kinitou...me voleuei mia xara!;) Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα που να μπορώ να δω τα themes .sis αρχεια πριν τα κατεβασω στο κινητό για να βλέπω αν μου αρεσουν και αν αξιζουν τον κόπο.:) 1 Παράθεση Ζούμε στιγμές απεγνωσμένης ευτυχίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 ligo duskolo na uparxei tetoio programma gia to kinito.. Pantws sto internet polla paidia vazoun diafora screenshots gia na deis to theme prin to katevaseis... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts