ταξιδιωτης22 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Γενικα μια καλη συσκευη που ομως δεν ξερω αν αξιζει τα 500+ευρω που κοστιζει στην Ελλαδα απο την στιγμη που υπαρχει το Ν80 με καλυτερη οθονη. δεν το εχω δει το N-80 ακομα να μοστραρει σε καμια βιτρινα οποτε δεν υπαρχει. θα υπαρχει το πρωτο τριμηνο του 2006. καλοριζικο φιλε μου,η αγορα που εκανες αξιζει,να εισαι σιγουρος. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 δεν το εχω δει το N-80 ακομα να μοστραρει σε καμια βιτρινα οποτε δεν υπαρχει. θα υπαρχει το πρωτο τριμηνο του 2006. καλοριζικο φιλε μου,η αγορα που εκανες αξιζει,να εισαι σιγουρος. :) Νασαι καλα φιλε μου. Ειμαι ευχαριστημενος με την συσκευη και θα την κρατησω(αρχικα σκευτομουν να την πουλησω). Και να χαιρεσαι την κουκλα σου ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Νασαι καλα φιλε μου. Ειμαι ευχαριστημενος με την συσκευη και θα την κρατησω(αρχικα σκευτομουν να την πουλησω). Και να χαιρεσαι την κουκλα σου ;) να μη σου πω οτι ειναι και φτηνο κιολας. παιδια,με σιγουρια, απαξ και βγει vf live το Ν70, δε θα εχετε κανενα προβλημα με τη χρηση του και με μη live εκδοση του Ν70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Δε μου λέτε, όταν ένα κινητό Νόκια βγαίνει σε VODAFONE Live! έκδοση, έχει υποχρεωτικά αυτό το κόκκινο μενού και κλειδωμένο το δεξί πλήκτρο συντόμευσης? 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Δε μου λέτε, όταν ένα κινητό Νόκια βγαίνει σε VODAFONE Live! έκδοση, έχει υποχρεωτικά αυτό το κόκκινο μενού και κλειδωμένο το δεξί πλήκτρο συντόμευσης? σε series60 οχι, δεν αλλαζει τιποτα απολυτως εκτος απο τα κοκκινα στην προσοψη κλπ. σε αλλα νοκια νομιζω αλλαζει μονο η συντομευση στο πληκτρο αλλα το μενου οχι απ'οτι εχω δει. κι εγω live 6600 εχω υποτιθεται;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Ναι αλλά εγώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ VODAFONE!!!!Τι κακό κι αυτό!Αν δεν ειχα την επιδότηση.....Τελος πάντων!Θα το καταπιώ και αυτό αν ειναι να αποκτήσω το Ν70!:D 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 giati ekanan tpt anakoinosi oti 8a bgalun to n70 me epidotisi???makari ean k pisteuo 8a argisei k ego 8a h8ela re gmto na to xtypiso mesa stis giortes......;-( 1 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Sorry αλλά η επιδότηση ισχύει για όλα τα κινητά (αν δεν κάνω λάθος) απλά σε μερικά έχει κάποια έξτρα επιδότηση (βλεπε SHARP V902,νομίζω). 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 ok symfono alla ego rotisa ean exun anakoinosei to sygekrimeno giati xero oti argun ta nea modela na ta valun.... 1 Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 να μη σου πω οτι ειναι και φτηνο κιολας. παιδια,με σιγουρια, απαξ και βγει vf live το Ν70, δε θα εχετε κανενα προβλημα με τη χρηση του και με μη live εκδοση του Ν70. ennoeis oti tha mporoume na doume tv kai se mh vodafone live n70? sxetika me to ir se poio kinhto epoxhs tha mporousate px na steilete 2 megapixel photo kai na thn anoigei?mono to sx1 anoige mexri 5 megapixel. re paidia paw na perasw photos videos katl me xrhsh tou lifeblog kai mou bgazei auto to munhma kata th metafora arxeiwn apo to kinhto sto pc.xerete ti mporei na ftaiei?to pc suite leitourgei apsoga. 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες μου έκανα δώρο το n70 και μου έχει δημιουργήσει ένα προβλήμα... :O Δεν μου αναγνωρίζει όταν με παίρνουν τηλέφωνο τα νούμερα απο τον τηλεφωνικό κατάλογο. Ή για να είμαι ποιο σωστός μου αναγνωρίζει ότι τηλέφωνα θέλει αυτό... Όλα τα τηλεφωνα φαίνοται μέσα απο τις επαφές. Ο κατάλογος έχει αντιγραφεί απο το 6680 στην sim και μετά περάστηκε πάλι με αντιγραφή στο n70. Nα πως πως έκανα επίσης και μεταφορά δεδομένων απο το πρόγραμμα της nokia αλλά ο τηλεφωνικός κατάλογος πάλι δεν αναγνωρίζετε... Καμιά λύση guys ? Eυχαριστώ :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 μηπως αυτον τον αριθμο,που δεν στον βγαζει τον εχεις διπλο?(μηπως το χεις και με κανενα αλλο ονομα,γιατι οταν το εχεις 2 φορες σου βγαζει μονο τον αριθμο..) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Ναι όντως...:O Ο αριθμός-και όχι μόνο αυτός- που γινόντουσαν οι δοκιμές ήταν διπλός... Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος το πρωί πρέπει να ήταν μόνο ένα όνομα και όχι διπλά Ίσως ξαναπεραστήκαν οι επαφές με την μεταφορά από το 6680... Θα τα διορθώσω σήμερα και θα ξαναδοκιμάσω αύριο και θα δούμε... Thanks φίλε... Ps:Το πληκτρολόγιο του είναι επιεικώς χάλια... Μικρά κουμπιά...Διαφορετικές από τις συνηθισμένες θέσεις... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 re paidia paw na perasw photos videos katl me xrhsh tou lifeblog kai mou bgazei auto to munhma kata th metafora arxeiwn apo to kinhto sto pc.xerete ti mporei na ftaiei?to pc suite leitourgei apsoga. Είχα κι εγω το ιδιο προβλημα κάποτε!Με USB ή με BLUETOOTH συνδέεις το κινητό σου στο PC? 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Είχα κι εγω το ιδιο προβλημα κάποτε!Με USB ή με BLUETOOTH συνδέεις το κινητό σου στο PC? me bluetooth.les na dokimasw me usb?esu pws to eluses to provlima? 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 μηπως αυτον τον αριθμο,που δεν στον βγαζει τον εχεις διπλο?(μηπως το χεις και με κανενα αλλο ονομα,γιατι οταν το εχεις 2 φορες σου βγαζει μονο τον αριθμο..) Τελικά αυτυό πρέπει να έφταιγε. Σήμερα που το δοκίμασα λειτουργεί κανονικά... Thanks φίλε :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george24xxx Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Ρε παιδες εχω κολησει στην εφαρμογη antivirus.ενω εχω συνδεση με wap εχω κανει δηλαδη ολες αυτες τις ρυθμισεις.Συνδεεται αλλα πεταει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με το δικτυο και αποσυνδεεται.Μιλησα με nokia και δεν γνωριζαν.Μηπως πρεπει να μιλησω με cosmote?Σκεφτομαι μηπως υπαρχει ξεχωριστο σημειο προσβασης για το update. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Τελικά αυτυό πρέπει να έφταιγε. Σήμερα που το δοκίμασα λειτουργεί κανονικά... Thanks φίλε :) τιποτα φιλε μου!! Νοκια Ν70@Θεσσαλονίκη !!!! παιδια το φεραν στην μικρολαντ στη θεσσαλονικη στην τιμη των 490,28ευρω..οποιος θελει μπορει να παρει τηλεφωνο στο 2310-256036 ειναι στην Γρηγορίου Παλαμά 7!! εγω στις 4 κατεβαινω κεντρο να παω να το παρω!! :w00t: :shifty: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Ρε παιδες εχω κολησει στην εφαρμογη antivirus.ενω εχω συνδεση με wap εχω κανει δηλαδη ολες αυτες τις ρυθμισεις.Συνδεεται αλλα πεταει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με το δικτυο και αποσυνδεεται.Μιλησα με nokia και δεν γνωριζαν.Μηπως πρεπει να μιλησω με cosmote?Σκεφτομαι μηπως υπαρχει ξεχωριστο σημειο προσβασης για το update. Κι εγώ έχω βάλει το συγκεκριμένο antivirus (της Symantec είναι) και προσπαθώ, μέσω Vodafone Live (prepay) να συνδεθώ να του κάνω update μέσω του συνοδευτικού προγράμματος LiveUpdate, αλλά .... ΜΑΤΑΙΑ :O :O Οπως και σένα, μου βγάζει "Could not make a network connection, Please try again" :worry: Δεν νομίζω ότι φταίει το δίκτυο, αλλά το ίδιο το πρόγραμμα (δοκίμασα και το trial αλλά τα ίδια...) Μήπως κάποιος από δω το έχει βάλει και του λειτουργεί όταν προσπαθεί να συνδεθεί ??? ΤΗΑΝΧ :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 ola kala exo tin bataria BL-6c pou douleva to 6600. To problima ine oti to energo kapaki anasikonee elafros me apotelesma na min koumponei sosta kai afinei keno! Opote omukrodiakoptis piso den akoumpaei kai den leitourgei aytomata i kamera. Opote xana tin 5c mesa Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου ,το πισω καπακι δεν "κουμπωνει" πληρως . :( http://img261.imageshack.us/img261/3073/post211320282596pr.th.jpg Κριμα :cry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου ,το πισω καπακι δεν "κουμπωνει" πληρως . :( http://img261.imageshack.us/img261/3073/post211320282596pr.th.jpg Κριμα :cry: poulane sto ebay battaries 1500mah se megethos blc-5 1 Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrylos22 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 παιδια το τηλεφωνο μου συνδεετε κανονικα με το pc suite μεσο καλωδιου αλλα δεν μπορω να στειλω τιποτα στο τηλεφωνο,ουτε backup κανει.τι να κανω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Ρε παιδες εχω κολησει στην εφαρμογη antivirus.ενω εχω συνδεση με wap εχω κανει δηλαδη ολες αυτες τις ρυθμισεις.Συνδεεται αλλα πεταει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με το δικτυο και αποσυνδεεται.Μιλησα με nokia και δεν γνωριζαν.Μηπως πρεπει να μιλησω με cosmote?Σκεφτομαι μηπως υπαρχει ξεχωριστο σημειο προσβασης για το update. νομιζω χρειαζεται internet over gprs που δεν ισχυει στα καρτοκινητα.:Oennoeis oti tha mporoume na doume tv kai se mh vodafone live n70?ναι φιλε μου, κανονικα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Παιδιά, είχα τα γεννέθλια μου και μου πήραν δώρο το ΝΟΚΙΑ N70 !!!!!!!!!!!!!!! ΦΟΒΕΡΟ κινητό. Το θέμα όμως είναι ότι και εγώ το αγόρασα την ίδια μέρα και τώρα έχω....2...χεχε:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 re xari auta ta lene pio nwris :D molis to pira apo to plaisio epitelous kukloforei to N70 tha sas pw entipwseis meta :DD eimai poli xaroumenos exw kin epitelous exw sugkinithei :P 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts