Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

file kosta otan pao sto profil gia allakso ixo klisis emfanizei mono midi kai acc.mp3 pouthena.ti na kano?

μηπως δεν τα'χεις αποθηκευσει στους ηχους;

Έχω βάλει το Full Screen Caller 3.03 και ορισμένες φορές όταν είχα εισερχόμενη κλήση δεν ακουγόταν καθόλου ο ήχος κλήσης ούτε χτυπούσε η δόνηση!

Υποθέτω ότι φταίει το FullScreenCaller.. το έχω κόψει και δεν το έχει ξανακάνει... μέχρι τώρα.

Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα??

Kai meta mou to kanei!! merikes fores ta mp3s den pezoun. Thelw na dw an to kanei kai apo th mnhmh tou thlefwnou giati tous eixous tous exw sthn karta!

AEK UBER ALLES :D

Champions League here we come

Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73

Το έχω πει αρκετές φορές!! :wacko:

Εάν το κινητό είναι σε 3G δίκτυο και σας πάρουν (κλήση φωνής) και το κινητό μεταπιδίσει σε 2G την ώρα που παίζει ο ήχος κλήσης φωνής τότε τρώει κόλλημα ο ήχος και μπουκώνει!!! :(

Έστω και έτσι μιλάμε για bug! Εμένα μου το παρουσίαζει συνέχεια ενώ έχω ανοιχτό το πρόγραμμα control freak και δεχτώ κλήση....! :O

και σε μενα μερικες φορες οταν με παιρνουν τηλ ο ηχος μπουκωνει γινεται αργος και ολα τα σχετικα.....

Kai meta mou to kanei!! merikes fores ta mp3s den pezoun. Thelw na dw an to kanei kai apo th mnhmh tou thlefwnou giati tous eixous tous exw sthn karta!

κοίτα, εμένα μου το κάνει έχοντας σαν ήχο κλήσης το nostalgia.aac που είναι στη μνήμη της συσκευής (αν δεν κάνω λάθος)...

δηλαδή κι εσύ λες να φταίει το FSC? εγώ το έχω κόψει από χθες το βράδυ και δείχνει να πάει καλά...

Σημαντική ερώτηση: υπάρχει δυνατότητα να "κλειδώσει" σε 2G δίκτυο το Ν70;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει στο εξης...εχει το ιδιο μεγεθος οθονης το Ν70 με το 6260;

Ευχαριστω...

Θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει στο εξης...εχει το ιδιο μεγεθος οθονης το Ν70 με το 6260;

Ευχαριστω...

Nokia 6260 - Display:176x208

Nokia N70 - Display:176x208

http://www.forum.nokia.com/main/0,6566,150,00.html :whistle:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Έχω το εξής πρόβλημα: αγόρασα μια μεγάλη rs-mmc για να αντικαταστήσω αυτήν που έδιναν μαζί. Ενώ έχω δοκιμάσει με διάφορους τρόπους να μεταφέρω το περιεχόμενο της 64ρας στη μεγάλη (card reader, nokia content copier, κατέβασμα και νέα εγκατάσταση των προγραμμάτων) δεν έχω καταφέρει να βάλω τον opera στη μεγάλη. Δεν αντιγράφεται με κανένα τρόπο απ' όσους έχω δοκιμάσει, ενώ δεν υπάρχει και δυνατότητα downloading ακόμα από τη σελίδα της opera για το N70 (αφήστε που και να το κάνω θα πρέπει να πληρώσω 29 ευρώ για ένα πρόγραμμα που ήδη έχω :wacko: ). Η έκδοση 6.20 δεν παίζει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πώς να το μεταφέρω από τη μία κάρτα στην άλλη ή στο τηλέφωνο;

Αν όχι, υπάρχει κανένας δωρεάν browser?

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Έχω το εξής πρόβλημα: αγόρασα μια μεγάλη rs-mmc για να αντικαταστήσω αυτήν που έδιναν μαζί. Ενώ έχω δοκιμάσει με διάφορους τρόπους να μεταφέρω το περιεχόμενο της 64ρας στη μεγάλη (card reader, nokia content copier, κατέβασμα και νέα εγκατάσταση των προγραμμάτων) δεν έχω καταφέρει να βάλω τον opera στη μεγάλη. Δεν αντιγράφεται με κανένα τρόπο απ' όσους έχω δοκιμάσει, ενώ δεν υπάρχει και δυνατότητα downloading ακόμα από τη σελίδα της opera για το N70 (αφήστε που και να το κάνω θα πρέπει να πληρώσω 29 ευρώ για ένα πρόγραμμα που ήδη έχω :wacko: ). Η έκδοση 6.20 δεν παίζει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πώς να το μεταφέρω από τη μία κάρτα στην άλλη ή στο τηλέφωνο;

μεσω card reader δοκιμασε να κανεις copy και paste το φακελο e/system/apps στην καινουργια ;)

Αγαπητοι κατοχοι του n70

Εδω και 2 μερες εχω στη κατοχη μου το n70,με μεγαλη δυσκολια γιατι δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο!Εχω μερικες αποριες:

1)Την καμερα του πως την κρινετε ?Σε σχεση με αλλα μοντελα(6680,κ750);

2)Οταν κανετε μεγεθυνση σε μια φωτογραφια η' την κανετε full screen,μηπως σας την pixelιαζει λιγακι ;

3)Την ενταση απο τα ακουστικα πως την κρινετε ;

4)Προγραμματα απο που μπορω να κατεβασω ;

Αυτα προς το παρον...

Αγαπητοι κατοχοι του n70

Εδω και 2 μερες εχω στη κατοχη μου το n70,με μεγαλη δυσκολια γιατι δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο!Εχω μερικες αποριες:

1)Την καμερα του πως την κρινετε ?Σε σχεση με αλλα μοντελα(6680,κ750);

2)Οταν κανετε μεγεθυνση σε μια φωτογραφια η' την κανετε full screen,μηπως σας την pixelιαζει λιγακι ;

3)Την ενταση απο τα ακουστικα πως την κρινετε ;

4)Προγραμματα απο που μπορω να κατεβασω ;

Αυτα προς το παρον...

Όσον αφορα τη καμερα αν και με ενθουσίασε αρκετά στο κινητό όταν πέρασα τις φωτογραφίες στο pc απογοητεύτηκα, η αλήθεια είναι ότι όλες όσες είχα βγάλει ήταν σε εσωτερικό χώρο με όχι άριστο φωτισμό αλλά ενώ στο κινητό φαίνονται τέλεια στο pc φαίνεται η διαφορά.

Βασικά ένα bug που πρόσεξα είναι ότι όταν είσαι στη έκθεση και κοιτάς φωτογραφίες αυτές για 1-2 δευτερόλεπτα φαίνονται τελείως pixelιασμένες σαν παραμορφωμένες μέχρι να έρθουν στα κανονικά τους το ίδιο και όταν τις μεγενθύνεις ή τις κάνεις παρουσίαση.

Από τα ακουστικά η ένταση και η ποιότητα για μένα είναι άψογη, στο ηχείο χάνει αρκετά αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα.

Προγράμματα από το iphone-forum.org

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Όσον αφορα τη καμερα αν και με ενθουσίασε αρκετά στο κινητό όταν πέρασα τις φωτογραφίες στο pc απογοητεύτηκα, η αλήθεια είναι ότι όλες όσες είχα βγάλει ήταν σε εσωτερικό χώρο με όχι άριστο φωτισμό αλλά ενώ στο κινητό φαίνονται τέλεια στο pc φαίνεται η διαφορά.

Βασικά ένα bug που πρόσεξα είναι ότι όταν είσαι στη έκθεση και κοιτάς φωτογραφίες αυτές για 1-2 δευτερόλεπτα φαίνονται τελείως pixelιασμένες σαν παραμορφωμένες μέχρι να έρθουν στα κανονικά τους το ίδιο και όταν τις μεγενθύνεις ή τις κάνεις παρουσίαση.

Από τα ακουστικά η ένταση και η ποιότητα για μένα είναι άψογη, στο ηχείο χάνει αρκετά αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα.

Προγράμματα από το iphone-forum.org

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού υπάρχει "θόρυβος" (λέγεται το φαινόμενο που φαίνονται οι κόκκοι) πράγμα αναμενόμενο για φωτογραφική κινητού και ειδικά στα 2mpixels... και λογικά αυτοί οι κόκκοι φαίνονται στο pc γιατί μεγαλώνει το μέγεθος της φωτο...

Το ότι για 1-2 sec φαίνονται πιξελιασμένες όσο τις φορτώνει είναι γιατί διαβάζει προοδευτικά τα αρχεία jpg (τα οποία είναι διανυσματικά) και δεν αποτελεί bug.

φίλε μου εγώ το έκανα χρησιμοποιώντας card reader και δούλεψαν όλα άψογα.

Ελπίζω να έχεις ενεργοποιημένο στον explorer το show hidden files and folders... γιατί αν δεν το έχεις δεν θα τα βλέπεις ούτε θα τα μετεφέρεις όλα...

Μια ερώτηση, έχουμε όλοι την ίδια version firmware?

Εμένα έχει την

V.2.0536.0.2

12-09-05

RM-84

και έχω κι εγώ το πρόβλημα με το ράδιο.. αν όντως είναι θέμα firmware...

κανένα φρέσκο νέο για upgrade?

Μια ερώτηση, έχουμε όλοι την ίδια version firmware?

Εμένα έχει την

V.2.0536.0.2

12-09-05

RM-84

και έχω κι εγώ το πρόβλημα με το ράδιο.. αν όντως είναι θέμα firmware...

κανένα φρέσκο νέο για upgrade?

φιλε μου,συνεχεια για αυτό το πράγμα μιλάμε..εάν διαβάσεις 1-2 σελίδες πιο πίσω θα βρείς την απάντηση.. :rolleyes:

καινούργιο firmware αναμένεται να βγει σε λίγο καιρό..(το πρωί διάβασα ότι συνήθως κάνει 2 μήνες για να βγει "firmware" μετά την κυκλοφορία ενός καινούργιου κινητού)αυτά.. ;)

φιλε μου,συνεχεια για αυτό το πράγμα μιλάμε..εάν διαβάσεις 1-2 σελίδες πιο πίσω θα βρείς την απάντηση.. :rolleyes:

καινούργιο firmware αναμένεται να βγει σε λίγο καιρό..(το πρωί διάβασα ότι συνήθως κάνει 2 μήνες για να βγει "firmware" μετά την κυκλοφορία ενός καινούργιου κινητού)αυτά.. ;)

Η ερώτησή μου ήταν για το αν όλοι έχουμε την ίδια έκδοση firmware και συγκεκριμένα ανέφερα και τη δική μου 2.0536.0.2 με την οποία το αγόρασα. Ρωτάω γιατί διάβασα σε γνωστό μαγαζί ηλεκτρονικών -που κάνει και αναβαθμίσεις- να την αναφέρει σαν νέα έκδοση λογισμικού για το Ν70!

Το ότι κάνει 2 μήνες να βγει firmware είναι ασαφές και όχι κανόνας. Έχω κάνει upgrade στη Nokia μέσα σε μια εβδομάδα κυκλοφορίας καινούριου κινητού!

:alien:

Η ερώτησή μου ήταν για το αν όλοι έχουμε την ίδια έκδοση firmware και συγκεκριμένα ανέφερα και τη δική μου 2.0536.0.2 με την οποία το αγόρασα. Ρωτάω γιατί διάβασα σε γνωστό μαγαζί ηλεκτρονικών -που κάνει και αναβαθμίσεις- να την αναφέρει σαν νέα έκδοση λογισμικού για το Ν70!

Το ότι κάνει 2 μήνες να βγει firmware είναι ασαφές και όχι κανόνας. Έχω κάνει upgrade στη Nokia μέσα σε μια εβδομάδα κυκλοφορίας καινούριου κινητού!

:alien:

ε, κι εγώ τι διάβασα σου λέω..τέλος πάντων,στα χερια μου ακόμη δεν έχω το n70 για να σου πω την έκδοση..οποτε την απάντηση θα στην δώσουν όσοι το έχουν.. ;)

Το οτι τις pixelιαζει στην εκθεση για 1-2 δευτερολεπτα ειναι οντως φυσιολογικο.Αλλα πατωντας το 5 ή το 7 δεν σας τις pixelιαζει στη μεγεθυνση ;

Οσο για το ηχειο,νομιζω ειναι αψογο για nokia.

Ξερετε αν με αναβαθμισεις βελτιωνουν και την ποιοτητα των φωτογραφιων ;Για τη nokia δεν ξερω,στην siemens(sx1) το εκαναν αυτο(ή τουλαχιστον προσπαθουσαν...)

Για όσους ενδιαφέρονται για NGAGE παιχνίδια στο Ν70 μία σημείωση όσον αφορά τα Pathway to Glory kai Elder Scrolls...

Αυτά τρέχουν πράγματι με κανονικά χρώματα (το δεύτερο δυστυχώς χωρίς ήχο) ΑΡΚΕΙ να έχετε προηγουμένως ενεργοποιήσει το ΒΤ (διαφορετικά κολλάνε και κρασάρουν το σύστημα). ;)

Δοκίμασα και το Splinter Cell Chaos Theory, Collin Mc Rae Rally & ATARI games αλλά.... τζίφος :O

P.S. Κάπου εδώ (στις πρώτες σελίδες νομίζω) διάβασα ότι κάποιος έτρεξε κανονικά το SIMS Bustin Out. Mπορεί να μας το επιβεβαιώσει, γιατί στη λίστα που δόθηκε είναι από τα non working. Ευχαριστώ.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Λοιπον παιδια εχω το Ν70 μια βδομαδα και μου δουλευε κανονικοτατα.Παω σημερα να το

συνδεσω στο PC και ενω συνδεεται κανονικα οταν παω να δω τα αρχεια απο τον Phone Browser που το βλεπει κανονικα μου πεταει το μηνυμα "Δεν ηταν δυνατη η ολοκληρωση της διαδικασιας".Επανεγκατεστησα Pc Suite και τα σχετικα αλλα τπτ.Στο κινητο περα απο

το Bounce δεν εχω βαλει τπτ αλλο.Καθε βοηθεια δεκτη γιατι κοντευω να τρελαθω.

simera to pira kai gw katapliktiko alla mporousan na ftixoun ligo parpanw tin camera stis fotografies aurio tha to dokimasw se exwteriko xwro kai tha dw,to binteo pou grafei einai katapliktiko.

kapou eixa diabasei oti exei exeligmeno java gia ta paixnidia diladi auto simainei oti tha bgainoyn apokleistika paixnidia mono gia auto me 3d grafika san auta pou exei mesa?

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

to ultramp3 version 1.51 kai meta ektos apo mp3 paizei kai ogg!!!allazei skins deixnei ta frequencys kai exei polu kalo stereo hxo opws to oggplayer.prosopika exei ginei default player giati xrhsimopoiw kai mono oggs gia exoikonomhsh xwrou toulaxiston mexri na bgei sumvath ekdosh oggplayer (pote tha bgei auti i 1gb dv rs mmc?)

oso gia to smartmovie dokimase thn teleutaia ekdosh 2.76 pou douleuei apsoga sto n70 mou.

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Το Smartmovie παίζει μια χαρά. Υπάρχει η δυνατότητα να μου στείλεις το ultramp3 version 1.51 στο neo_com_3@hotmail.com;

Ευχαριστώ και πάλι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Παιδια εχω ενα προβλημα..Προσπαθω να συνδεσω το Ν70 στο pc μεσω του καλωδιου της συσκευασιας και ενω περναω κανονικα το pc suite και οτι εχει το cd τελοσπαντων,οταν συνδεω το κινητο με το καλωδιο μου λεει οτι εντοπιστικε Νοκια Ν70,παρολο που παταω να γινει αυτοματη εγκατασταση αυτο ανιχνευει αλλα δεν βρισκει το προγραμμα οδηγησης με αποτελεσμα να μην μπορω να συνδεσω το κινητο με το pc..Τι παιζει?

Υ.Γ:Ρε παιδια ειναι δυσκολο να μπορεσει η Nokia να μας δωσει τη δυνατοτητα να φορτιζεται το κινητο μεσω usb οταν το συνδεουμε?Ειναι κατι του τομεα software ή hardware?Τωρα στο N70 ειναι υλοποιισημο?