Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατά πόσο το Ν70 θα με καλύψει και ως PDA;

Δε ξέρω κατά ποσο θα σε καλύψει το N70 ως pda. Αν θες κάτι τέτοιο κοίτα κάτι σε windows ppc η p910...

Ανάλογα τι θές. Για χρήση εγαρμογών office, σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Παιδια γεια σας μολις σημερα παρελαβα και εγω το Ν70 μου απο Γερμανο.Επιδη εχω και 6680 μου φανικαν πιο φνηνα τα πλαστικα του Ν70 και πολυ κατωτερο το πορτακι της καρτας μνημης.Ακομη τα κουμπια του ειναι πολυ πιεσμενα και μικρα και πιστευω οτι θα μας φανουνε λιγο δυσχρηστα (οσπου να τα συθνηθισουμε φυσικα).Ακομη ειναι τελικα πιο μικρο απο το 6680 αν και σε καποιες σελιδες το εβλεπα πιο μεγαλο.

To εχει το ΟΤΕShop, ειδε κανεις;

Σε λιγο ερχεται η επιδοτηση μου...και σκεφτομαι να παω να το παρω. Φαινεται πολυ πληρες κινητο.

το εχει 530 περιπου..... :!:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Λοιπον το πηρα και εγω,γενικα πολυ καλες εντυπωσεις :) αλλα αυτο που παρατηρησαν και οι φιλοι πιο πανω με το ραδιο ισχυει :mad: και επειδη τσαντιστηκα και το εψαχνα δοκιμαστε αυτο,ενω παιζει το ραδιο ανοιχτε το καπακι της καμερας και θα ακουσετε :D
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Εγω ακομα να καταλαβω τι γινεται με τα νουμερα που εχει πισω ο φακος..

Ποσο ρολο παιζουν?

Στο Ν70 οπως ειπατε, γραφει 4.8mm 1:3.2, ενω στο Κ700 που εχω λεει 4.1mm 1:2.8.

Δεν μπορει το Κ700 να ειναι καλυτερο (εστω σε καποιους τομεις)!!!

Η καμερα του ειναι αθλια!

Τι γίνεται με την περιήγηση στο Δίκτυο; Μονο σελίδες σε WAP εμφανίζει;

Ο ενσωματωμένος browser δεν προσαρμόζει σωστά τις σελίδες με αποτέλεσμα να χρειάζεται και οριζόντιο scrolling, κάτι που δεν συνέβαινε στα 6630 και 6680.

και επειδη τσαντιστηκα και το εψαχνα δοκιμαστε αυτο,ενω παιζει το ραδιο ανοιχτε το καπακι της καμερας και θα ακουσετε :D

Καλοριζικο stevie .

Ακουω καλα??? :confused: :worry:

εαν δεν κανω λαθος, σταματανε τα παρασιτα οταν ειναι ενεργη η καμερα :wacko: :stupid:

Οταν η καμερα πηγαινει σε αναμονη ,ξαναρχιζουν :w00t: :tease:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

eimai kai egw pleon katoxos toy N70 apo shmera!!!!

einai opws to perimena.

bebaia den eixe thn leitourgeia wallet poy ithela alla ena programmataki poy phra einai mia xara gia ayto.

einai poly kalo kai to synistw se epidoksous symbian 60arhdes

to mono kako...to pc suite 6.6 eksakoloythei na mhn epikoinwnei me to kinhto,parolo poy exw XP me service pack 2....grrrr

any ideas??

NOKIA FOREVER...

eimai kai egw pleon katoxos toy N70 apo shmera!!!!

to mono kako...to pc suite 6.6 eksakoloythei na mhn epikoinwnei me to kinhto,parolo poy exw XP me service pack 2....grrrr

any ideas??

Kαλοριζικο φιλε μου . :)

Εχεις κατεβασει την τελευταια εκδοση ,updated 30 September 2005 ?

http://www.europe.nokia.com/nokia/0,8764,72026,00.html

Θα συνιστουσα να το κανεις install παλι αφου εχεις χρησιμοποιησει το Nokia PC Suite Cleaner 3.1

http://nds2.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_Cleaner_31.exe

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Παιδια γεια σας μολις σημερα παρελαβα και εγω το Ν70 μου απο Γερμανο.Επιδη εχω και 6680 μου φανικαν πιο φνηνα τα πλαστικα του Ν70 και πολυ κατωτερο το πορτακι της καρτας μνημης.Ακομη τα κουμπια του ειναι πολυ πιεσμενα και μικρα και πιστευω οτι θα μας φανουνε λιγο δυσχρηστα (οσπου να τα συθνηθισουμε φυσικα).Ακομη ειναι τελικα πιο μικρο απο το 6680 αν και σε καποιες σελιδες το εβλεπα πιο μεγαλο.

Ρε φίλε που ακριβώς το πήρες;Έχω τρελαθεί το έχω κάνει κράτηση στο Γερμανό Καλλιθέας εδώ και μια εβδομάδα και ακόμα δε το έχουν φέρει

Καλοριζικο stevie .

Ακουω καλα??? :confused: :worry:

εαν δεν κανω λαθος, σταματανε τα παρασιτα οταν ειναι ενεργη η καμερα :wacko: :stupid:

Οταν η καμερα πηγαινει σε αναμονη ,ξαναρχιζουν :w00t: :tease:

Συνεχεια με τα σκρατς-σκρουτς -παρασιτα του ραδιοφωνου:

Εαν εχεις πατημενο συνεχως καποιο πληκτρο ,τα παρασιτα σταματανε. :what: :fool:

iPhone 5S Space Grey

Να λοιπόν ένας καλός λόγος να περιμένουμε αγωνιωδώς την νέα αναβάθμιση (όπως και σε κάθε πρωτοεμφανιζόμενο 60άρι άλλωστε). Όσοι βέβαια δεν ακούνε ραδιόφωνο, ούτε που θα εντοπίσουν το συγκεκριμένο προβληματάκι.

Σε όλους οταν είναι ανοιχτό το καπάκι δεν κάνει παράσιτα; τουλάχιστον παρά το απαράδεκτο αυτό, υπάρχει έστω μια λύση για να μπορούμε να ακούμε ράδιο έστω και με το καπάκι της κάμερας ανοιχτό
Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

Σε όλους οταν είναι ανοιχτό το καπάκι δεν κάνει παράσιτα; τουλάχιστον παρά το απαράδεκτο αυτό, υπάρχει έστω μια λύση για να μπορούμε να ακούμε ράδιο έστω και με το καπάκι της κάμερας ανοιχτό

Δεν εχει να κανει τοσο με το καπακι ,αλλα με το να ειναι ενεργη η καμερα

(η καμερα μετα απο λιγο μπαινει σε αναμονη) ;)

Το ιδιο παρατηρειται μεχρι να ανοιξεις καποια εφαρμογη, τα παρασιτα σταματαν για λιγο.

Διαβάζω 2 σελίδες τώρα posts με το ράδιο. Αποκλείεται δλδ να είναι fw bug και να διορθωθεί στις επόμενες εκδόσεις? :/...

Μα σε αυτο ελπιζουμε φιλε μου.. ;)

iPhone 5S Space Grey

Στη Ξανθη το κινητακι βρισκεται μονο στα καταστηματα της ΤΙΜ (540 ευρω κανει... εγω εδωσα 550 και πηρα τεσσερα 5ευρα ρεστα :what: :what: :what: ).

Το νοκια shop δεν φιλοτιμηθηκε να κανει τον κοπο να το φερει. :down:

Στο ενα καταστημα του γερμανου δεν υπηρχε καν, ενω στο αλλο φεραν σημερα μονο ενα κομματι το οποιο το ανοιξαν... οποτε σιγα να μην το παρεις.

Οσο για τα συνοικιακα, μονο με παραγγελια.

Τα αρνητικα:

το πορτακι της mmc

τα τσακ τσουκ του ραδιο

τα μικρα πληκτρα που βλεποντας τα την πρωτη φορα λες οτι δεν προκειται να με βολεψει ποτε, αλλα συνηθιζονται...

το καλημα που καλυπτει την πισω καμερα... πραγματικα σαν ξενο σωμα ειναι... αρχισε ηδη τους τριγμους :angry:

Το ζουμ στις φοτος τις εκθεσης πανω απο 50% Pixelιαζει χοντρα

Ο μαμισιος mp3 player

Τα 61 ευρο επιπλεον που κανει μια καλη 512 rs-mmc-dv :O

Τα θετικα:

π-ο-λ-λ-α

nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C

ουφφφφφ δεν βλεπω την ωρα να το πιασω στα χερια μου.....

εδω αλεξανδρουπολη θα υπαρχει απο την αλλη βδομαδα....

υπομονη......

Τα αρνητικα:

το καλημα που καλυπτει την πισω καμερα... πραγματικα σαν ξενο σωμα ειναι... αρχισε ηδη τους τριγμους :angry:

Το ζουμ στις φοτος τις εκθεσης πανω απο 50% Pixelιαζει χοντρα

Ο μαμισιος mp3 player

Τα 61 ευρο επιπλεον που κανει μια καλη 512 rs-mmc-dv :O

Δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά το πίσω κάλυμμα. Αλλά αφού δε σου αρέσει γιατί δεν το βγάζεις? Δε νομίζω να βγαίνει δύσκολα.

Όταν κάνεις ζουμ πάνω από 50% πιξελιάζει γιατί αλλάζει η ανάλυση σε 0,8ΜΡ :confused: :blink:

Όντως ο μαμίσιος mp3-παίχτης είναι ψιλοαίσχος. Δεν αναγνωρίζει ούτε Ελληνικά στα τραγούδια!!! :mad: :mad:

Τι να κάνει η 512 MMC?? Τουλάχιστον 1GB χρειάζεται!! Να μπορείς να περάσεις άνετα τα τραγουδάκια σου και μερικές εφαρμογούλες!! :) :rolleyes:

Ρε παιδιά, μήπως φταίει ο δέκτης του ραδιοφώνου για το κρκρκρ??

Δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά το πίσω κάλυμμα. Αλλά αφού δε σου αρέσει γιατί δεν το βγάζεις? Δε νομίζω να βγαίνει δύσκολα.

Όταν κάνεις ζουμ πάνω από 50% πιξελιάζει γιατί αλλάζει η ανάλυση σε 0,8ΜΡ :confused: :blink:

Όντως ο μαμίσιος mp3-παίχτης είναι ψιλοαίσχος. Δεν αναγνωρίζει ούτε Ελληνικά στα τραγούδια!!! :mad: :mad:

Τι να κάνει η 512 MMC?? Τουλάχιστον 1GB χρειάζεται!! Να μπορείς να περάσεις άνετα τα τραγουδάκια σου και μερικές εφαρμογούλες!! :) :rolleyes:

Ρε παιδιά, μήπως φταίει ο δέκτης του ραδιοφώνου για το κρκρκρ??

Να το βγαλω? Αν δεν ηταν ενεργο ισως. Τωρα δινει αλλη αιγλη :wink: :cool:

1gb δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.

Αληθεια, ποση ωρα κανατε τη πρωτη φορτηση?

:secret: Καποιοι υποστηριζουν οτι οι πρωτες 3 φορτησεις πρεπει να ειναι "μεγαλου μηκους" :secret:

nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C

Ρε παιδες κατι σπασιματα να το πω ετσι που κανει η οθονη οταν πατας καποια πληκτρα το κανει και σε σας?και κατι ακομα ρυθμισεις για mms που θα βρουμε?