Jump to content

[smartDEAL] Smart Lens: Σετ 4 φακών για κάμερα κινητού @ 19,90€


manwe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τότε που εμφανίστηκαν οι κάμερες στα κινητά, μπορεί να έκαναν τη ζωή μας πιο εύκολη, αλλά μας δημιούργησαν και ένα ακόμα δίλημμα: camera phone ή φωτογραφική μηχανή;

 

Σίγουρα η τελευταία επιλογή είναι η τεχνικά πιο άρτια, αλλά όχι και η πιο πρακτική, λόγω όγκου, βάρους και της υποχρέωσης να κουβαλάτε μία ακόμα συσκευή.

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να προτιμήσετε τη μέση λύση που σας προτείνει η Smart Electronics: Δηλαδή, να «ενισχύσετε» τις φωτογραφικές ικανότητες του κινητού σας με ένα σετ 4 φακών για κάθε τύπο λήψης, μόνο με 19,90€ !!!

 

Πρόκειται για μία λύση που είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη έτσι ώστε να προσφέρει συμβατότητα με όλες τις συσκευές της αγοράς, όπως feature phones, smartphones, ακόμα και tablets!

 

Ο βασικότερος φακός που περιλαμβάνει το σετ, είναι ο τηλεσκοπικός. Αυτός θα σας φανεί και πιο απαραίτητος, λόγω απουσίας οπτικού ζουμ ακόμα και στα πιο high-end smartphones σήμερα.

 

Είναι κατάλληλος για μακρινές λήψεις, χωρίς απώλεια στην ποιότητα εικόνας, αφού το zoom γίνεται οπτικά, όπως είπαμε, και όχι ψηφιακά.

 

Έτσι αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για ταξίδια, για μελέτη της πανίδας από ασφαλή απόσταση, κτλ.

 

Ο δεύτερος φακός είναι ο λεγόμενος fish-eye, που δημιουργεί ένα «σφαιρικό» εφέ στην εικόνα, επιτρέποντας σας να καταγράφετε περισσότερη πληροφορία σε κάθε λήψη.

 

Ο τρίτος και ο τέταρτος φακός είναι wide και macro, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο μεμονωμένα ο καθένας, όσο και συνδυαστικά οι δύο μαζί, βιδώνοντας τον ένα πάνω στον άλλο.

 

Ο wide είναι κατάλληλος για ευρυγώνιες λήψεις, ενώ ο macro για φωτογράφιση αντικειμένων σε πολύ κοντινή απόσταση.

 

Δείτε στο

που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο εύκολη και αποτελεσματική είναι η χρήση τους!

 

Φυσικά όλα τα παραπάνω εφέ, μπορούν να εφαρμοστούν τόσο στη λήψη φωτογραφιών, όσο και στην εγγραφή βίντεο.

 

Σημαντικό είναι επίσης ότι αυτοί οι φακοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στα τελευταίας γενιάς smartphones, με διπλή κάμερα.

 

Απλώς φροντίστε να εστιάσετε τον κάθε φακό στην κύρια κάμερα της συσκευής σας, και όχι στη βοηθητική.

 

Η σταθεροποίηση των φακών πραγματοποιείται με οποιοδήποτε από τα δύο clips που θα βρείτε στη συσκευασία, το καθένα κατάλληλο για διαφορετικούς τύπους κινητών, καλύπτοντας έτσι όλη τη γκάμα της αγοράς.

 

Στο πακέτο αγοράς περιλαμβάνεται επίσης μία θήκη, τόσο για τη μεταφορά όσο και για την προστασία των φακών. Απόκτησέ το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και μετατρέψτε το κινητό σας σε επαγγελματική φωτογραφική μηχανή!

 

[ame]

[/ame]
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...