firegarden1 Δημοσιεύτηκε April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2005 Ειμαι γραμμενος στο My Greece της Τελλας και σημερα μου ηρθε ο λογαριασμος.Μαζι με το λογαριασμο ομως,μου ηρθε και ενας δευτερος φακελος ο οποιος περιεχει μια επιστολη η οποια ανεφερε οτι δεν εχω στειλει ολα τα χαρτια που ειναι απαραιτητα για την προεπιλογη φορεα με Τελλας. Το παραδοξο ειναι ομως οτι ποτε δεν ειχα κανει αιτηση προεπιλογης φορεα με την Τελλας!!!!Πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων οπου κι ανεφερα το προβλημα.Η υπαλληλος μου ειπε οτι με πηραν στις 4 Απριλη,8 το βραδυ και μιλησαν με τον κατοχο της γραμμης ( τον πατερα μου δλδ) ο οποιος συμφωνησε για την προεπιλογη φορεα. Ο πατερας μου ομως εκεινη τη μερα δεν ηταν σπιτι!Καταλαβαινετε λοιπον οτι κατι βρωμαει σε αυτη την υποθεση.Δεν ξερω αν προκειται απλα για ενα λαθος ή για κατι περισσοτερο.Ξερω ομως οτι αυριο το πρωι θα στειλω φαξ να διακοψω τη συνδεση με την Τελλας και θα κανω συνδεση με την Teledome που ειναι πολυ πιο συμφερουσα.Τετοια πραγματα τα θεωρω απαραδεκτα και καλο θα ηταν οσοι ειναι συνδρομητες της Τελλας να προσεχουν. Παράθεση Σκεφτεσαι να παρεις νεο Ford Fiesta?Δες εδω πριν κανεις το λαθος!!! Ψαχνεις για καλο dvdrw? Aν ναι,τοτε δες εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Και πολυ καλα θα κανεις.Να ξερεις οτι θελουν ενα μηνα να διακοψουν τη συνδεση :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ως γνωστόν η Tellas ούκ ολίγες φορές ενεργοποιεί πελάτες και προεπιλογή εν αγνοία ή με πλαστογραφία. Καλό θα είναι να το καταγγείλεις στην EETT. http://www.eett.gr Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Και μόλις ήθελα να φτιάξω topic για αυτό το θέμα... Ή τον Δεκέμβριο, ή τον Ιανουάριο (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιον μήνα, δυστυχώς) πήγα με την μάνα μου στο ταχυδρομείο της Βούλας να κάνουμε αίτηση στην Tellas. Το συμβόλαιο το συμπλήρωσα εγώ (η μάνα μου, ως κάτοχος της γραμμής έβαλε μόνο την υπογραφή της όπου της έλεγα) και φυσικά έβαλα ότι δεν θέλουμε προεπιλογή φορέα. Το 1738 ενεργοποιήθηκε μετά από 2 εβδομάδες περίπου (άγνωστο γιατί άργησε τόσο) . Να πω ότι στην αίτηση έβαλα να ενεργοποιηθούν και τα δυο μας νούμερα (το κύριο της ISDN και το MSN) . Προχτές πήγα να πάρω έναν φίλο μου στο κινητό του, χωρίς να βάλω 1738 μπροστά από το νούμερο, από την συσκευή στην οποία χρεώνεται το MSN. Παρατηρώ λοιπόν ότι η κλήση αργούσε να συνδεθεί και άρχισα να απορώ τι συμβαίνει. Ξαφνικά συνδέθηκε και πριν χτυπήσει άκουγα κάτι παράσιτα. Αμέσως κατάλαβα ότι έχουμε προεπιλογή. Η πρώτη που υποπτεύθηκα ήταν η Tellas (έχουμε και Forthnet αλλά δεν την χρησιμοποιούμε πλέον γιατί οι χρεώσεις της δεν μας συμφέρουν) . Κάλεσα λοιπόν το 13800, τους είπα το νούμερο του MSN και ρώτησα αν υπάρχει κάποια αίτηση για προεπιλογή φορέα. Είπαν ότι δεν υπάρχει καμιά αίτηση (ούτε αίτηση που δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, ούτε ενεργοποιημένη) . Πήρα λοιπόν έναν φίλο μου (μέλος του myphone και θα καταλάβει ποιος είναι μόλις διαβάσει αυτό το μήνυμα :p ) , του είπα τι συμβαίνει και αμέσως μου έδωσε το νούμερο της Tellas που λέει αν υπάρχει ενεργοποιημένη προεπιλογή φορέα. Το κάλεσα και έγινε αυτό που υποπτευόμουν από την αρχή: το σύστημα είπε ότι σε αυτό το νούμερο υπάρχει ενεργοποιημένη η προεπιλογή :mad: :mad: Ξανακάλεσα το 13800 και αρνιόντουσαν ότι υπάρχει προεπιλογή. Τότε λέω στην υπάλληλο: "περιμένετε να καλέσω το νούμερο 2111200000 για να το ακούσετε και εσείς η ίδια ότι υπάρχει προεπιλογή" . Σηκώνω το άλλο τηλέφωνο, ορίζω να χρεώνεται εκεί το msn, καλώ το νούμερο και βάζω το ακουστικό του τηλεφώνου στο μικρόφωνο του άλλου. Άκουσε το μήνυμα και έμεινε κάγκελο... Δεν είχε τι να πει. Σήμερα το πρωί λοιπόν με ξύπνησε ο αδερφός μου και μου είπε "Έλα στο τηλέφωνο, είναι από την Tellas και θέλουν την μαμά" . Μόλις πήρα εγώ το τηλέφωνο μου είπαν "Καλημέρα, μπορώ να μιλήσω στην κυρία ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ;" . Τους είπα "Απουσιάζει. Είναι για το θέμα με την προεπιλογή;" και μου απαντάει "Ναι". Του λέω: "Είμαι ο γιος της και με αυτά τα θέματα ασχολούμαι εγώ." και μου λέει "Πολύ ωραία. Μπορείτε να μου πείτε σε ποιον ανήκει η γραμμή ώστε να καταργήσουμε την προεπιλογή;" . Του λέω "Ανήκει στην μητέρα μου. Δεν θα χρειαστείτε όμως υπογραφή της μητέρας μου;" και μου λέει "Όχι, δεν χρειάζεται" . Του λέω λοιπόν "Και τότε πως ενεργοποιήθηκε η προεπιλογή χωρίς την άδεια της μητέρας μου;" . Λέει "Δεν το γνωρίζω εγώ. Η συνάδελφος που μιλήσατε χθες έχει πει να εξεταστεί το θέμα και θα σας καλέσουμε να σας ενημερώσουμε". Με λίγα λόγια λοιπόν ενώ την πρώτη φορά που τους πήρα εγώ αρνήθηκαν ότι υπάρχει προεπιλογή, σήμερα που πήραν τηλέφωνο είπαν "Πολύ ωραία. Μπορείτε να μου πείτε σε ποιον ανήκει η γραμμή ώστε να καταργήσουμε την προεπιλογή;" . Έμμεσα λοιπόν παραδέχτηκαν ότι υπάρχει προεπιλογή... Όμως "τα πουλάκια μου" δεν ξέρουν που έμπλεξαν... Μόλις το είπα στον πατέρα μου τα πήρε πολύ (σχεδόν το ίδιο με εμένα) και θα κάνουμε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Δυστυχώς για την Tellas, εγώ και ο πατέρας μου δεν μασάμε κάτι τέτοια.. Υ.Γ. Στο σπίτι μου στην Ηγουμενίτσα έχω και εκεί Tellas με το My Greece αλλά μέχρι τις 20 Απριλίου που ήμουν εκεί δεν είχαν κάνει καμιά βλακεία με προεπιλογή. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ότι και να πει κανέις είναι λίγο! Αυτό θα πεί να αυτενεργεί η Tellas σε βάρος σου και χωρίς την αδεία σου. Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ότι και να πει κανέις είναι λίγο! Αυτό θα πεί να αυτενεργεί η Tellas σε βάρος σου και χωρίς την αδεία σου. Περίμενα πως και πως να κάνουν καμιά στραβή. Περίμενε να δεις πλάκα που θα έχει η συνέχεια του θέματος :devil: :devil: :devil: Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Αυτό που έχω μάθει και έχω εξοργιστεί είναι πως οι Tellas έχει πιάσει και έχει γράψει πολλές γραμμές σε χωριά (χωρίς υπογραφές των πελατών) όπου ο κόσμος δεν πολυγνωρίζει τι γίνεται με την σταθερή και δεν ξέρει για μηνύσεις και ΕΕΤΤ... μετά μιλάνε για αριθμό συνδρομητών dimangelid μήν το αφήσεις!! Περιμένουμε νέα! Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Αυτό που έχω μάθει και έχω εξοργιστεί είναι πως οι Tellas έχει πιάσει και έχει γράψει πολλές γραμμές σε χωριά (χωρίς υπογραφές των πελατών) όπου ο κόσμος δεν πολυγνωρίζει τι γίνεται με την σταθερή και δεν ξέρει για μηνύσεις και ΕΕΤΤ... μετά μιλάνε για αριθμό συνδρομητών dimangelid μήν το αφήσεις!! Περιμένουμε νέα! Ο πατέρας μου σκεφτόταν να το αφήσει το θέμα. Θα κάτσω όμως να φτιάξω μια ωραία καταγγελία προς την ΕΕΤΤ για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν (τουλάχιστον μαζί μου.... ) :angry: Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ο πατέρας μου σκεφτόταν να το αφήσει το θέμα. Θα κάτσω όμως να φτιάξω μια ωραία καταγγελία προς την ΕΕΤΤ για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν (τουλάχιστον μαζί μου.... ) :angry: 'Ετσι! Και εμένα με είχαν πάρει για προεπιλογή. Και επειδή θέλαμε μας είπαν ότι θα μας στείλουν μια αίτηση... Φυσικά, η προεπιλογή ενεργοποιήθηκε πριν καν έρθει η αίτηση για να τη συμπληρόσουμε. Εγώ δεν την έστειλα πίσω και η προεπιλογή συνέχισε να υπάρχει... Τώρα βγάλτε συμπέρασμα... (Φυσικά τους κόψαμε μετά από κάποιο διάστημα, γιατί δεν μας συνέφεραν οι χρεώσεις τους.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos2004 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Το ίδιο συνέβει και σε μενα...Νομίζω οτι οι Ιταλοι εχουν υποτιμησει αρκετά την νοημοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών. Φυσικά την επομενη μερα εστειλα φαξ για διακοπη της υπηρεσίας.... ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Πως μπορεί να καταλάβει κάποιος αν έχει ενεργοποιηθεί προεπιλογή από οποιαδήποτε εταιρία στο τηλέφωνο του? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Αν έχεις Tellas, απλά πέρνεις 2111200000 και σου λέει!! Για τους άλλους απλά δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Εμενα παντως δεν θα με χαλουσε να ενεργοποιησουν την προεπιλογη χωρις να το ξερω. Ας θελουν μετα να παρουν λεφτα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Το θέμα είναι ότι πρέπει μετά να ξοδέψεις χρόνο για να ασχολείσαι μαζί τους Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Το θέμα είναι ότι πρέπει μετά να ξοδέψεις χρόνο για να ασχολείσαι μαζί τους Μπα καθολου, ενα τηλ στο 134 για την καταργηση της προεπιλογης, και ενα email στην ΕΕΤΤ. Πανω κατω 5 λεπτα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firegarden1 Δημ. May 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Λοιποοοον,οπως ειχα πει θα εκανα αιτηση διακοπης απο την Τελλας λογω των οσων προαναφερθησαν.Στελνω το φαξ κι επειδη εχω ακουσει πολλα και διαφορα, λεω ας παρω κι ενα τηλεφωνο για να επιβεβαιωσω οτι το ελαβαν.Ενω λοιπον το φαξ ειχε βγαλει αναφορα οτι παραδοθηκε κανονικα ,οταν πηρα τηλεφωνο στην Τελλας μου ειπαν οτι δεν το ελαβαν,ισως να αργησε να ενημερωθει στο συστημα τους και να παρω την επομενη μερα οπου θα ξερουν σιγουρα.Παιρνω την επομενη μερα τηλεφωνο και μου επιβεβαιωνουν οτι ΔΕΝ ελαβαν το φαξ.Ξαναστελνω το φαξ 2 μερες μετα,ξαναπαιρνω τηλεφωνο για να δω αν το ελαβαν.Μου λενε οτι ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ!!Το ξαναστελνω μετα απο καποιες μερες παλι,απο αλλη συσκευη κι απο αλλο τηλεφωνο.Πηρα στα καπακια να δω αν το ελαβαν και μου ειπαν παλι οχι και να δοκιμασω παλι αυριο.Το αφησα μερικες μερες οποτε τους πηρα και τους ξαναρωταω αν το ελαβαν "γιατι εχω στειλει 3 φαξ απο 3 διαφορετικα μηχανηματα και 3 διαφορετικες τηλεφωνικες γραμμες κι ολως περιεργως κανενα δεν εχετε λαβει ενω τα μηχανηματα δινουν αναφορες οτι το φαξ εχει παραδοθει".Μου ειπαν να περιμενω και υστερα με πληροφορησαν οτι τελικα το ελαβαν στις 12 Μαιου.Ομως εγω το τελευταιο το ειχα στειλει στις 7 Μαιου!!Δε ξερω αν ολα αυτα αποτελουν μια υπουλη πολιτικη της Τελλας για να κρατησει πελατες ή αν η Τελλας λαμβανει τα φαξ με ταχυδρομικα περιστερια και γι αυτο της πηρε 5 μερες (μετα απο 3 φορες!) να λαβει ενα φαξ,ξερω ομως οτι αυτη την εταιρεια δεν προκειται να την ξαναχρησιμοποιησω ΠΟΤΕ!! Παράθεση Σκεφτεσαι να παρεις νεο Ford Fiesta?Δες εδω πριν κανεις το λαθος!!! Ψαχνεις για καλο dvdrw? Aν ναι,τοτε δες εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Και να φανταστείς πως η Tellas ξεκίνησε σαν ο μελλοντικός ανταγωνιστής του OTE μιας και με την υποστήριξη της ΔΕΗ έγκαθιστά δίκτυο οπτικών ινών στους πυλώνες που μεταφέρουν και ρέυμα. Με τέτοια που κάνει όμως χάνει πελάτες και μάλιστα αρκετούς!!! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Tι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να διαγραφεί απο την Tellas; Απ'οτι καταλαβα χρειάζεται faxακι. Ξέρετε σε ποιό νούμερο; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysky Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 'Ισως θα ήταν πιο εύκολο, σύντομο και οικονομικό να καλέσει κανείς το 134. Παράθεση Ποιος καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη?... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Είμαι και εγώ ενας απο αυτούς που ταλαιπωρείται απο την Tellas. Το fax είναι το 211 120 0021 Με την αίτηση για διακοπή της προεπιλογής σας απαλλάσουν μεν απο την προεπιλογή αλλά συνεχίζουν να σας αποστέλλουν λογαριασμούς παγίων!!! Δηλαδή έχετε και πάλι τη δυνατότητα να καλέσετε με Tellas αλλά πληκτρολογώντας τους κωδικούς... Στην αίτηση διακοπής λοιπόν που θα φαξάρετε κάντε τους λιανό πως θέλετε ολική διακοπή και όχι μονο της προεπιλογής αλλά και της συνδρομής.... Πιο εύκολα απαλλάσεται κάποιος απο βδέλλα παρά απο την Tellas... Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Σήμερα μου έστειλαν ένα λογαριασμό για μία κλήση που είχα κάνει με το πρόθεμα 1738... σύνολο 0,01 ευρώ!! Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Οπως τα λετε ειναι παιδια...καθε μερα εχουμε αρκετες κλησεις απο αγανακτησμενους πελατες της Tellas που διακοπτουν και οι λογαριασμοι συνεχιζουν να τους ερχονται για μηνες ενω καποιοι εχουν ζητησει 2 και 3 φορες διακοπη. Δεν ξερω τι τρεχει αλλα η Cosmoline (που δουλευω εγω) σιγουρα ωφελειται :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Πάνω που ήθελα να την κόψω κι εγώ. Από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους κι εγώ αυτό κατάλαβα, ότι δύσκολα ξεφεύγει κανείς από αυτούς. Κάτι άκουσα για πάγια. Ποια πάγια ρε παιδιά; Στο βασικό πρόγραμμα η Τελλάς από ότι ξέρω δεν έχει πάγιο. Εκτός και αν είσαι σε κάποιο από τα άλλα προγράμματα. Όπως και νά΄χει είναι καλύτερο να στείλουμε ένα φάξ το οποίο να λέει ότι θέλουμε ολική διακοπή υπηρεσιών και ότι επιζητούμε την διαγραφή μας ώς συνδρομητής τους. Ξέρετε όμως τι στοιχεία θέλουνε;Γιατί σίγουρα δεν θα είναι ευχαριστημένοι με ένα απλό φάξ. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Μεγαλη προσοχη θελει οταν υπογραφεις το συμβολαιο! Εκει αναγραφονται οι διαδικασιες για να την 'κανεις' αν και απ'οτι διαπιστωνω οι Τελλατζιδες ειναι εντελως γυφτοι!! Τι κουφα ειναι ρε παιδια αυτα για τα φαξ; Ακους εκει, να στελνεις 10 φαξ και να κανεις 10 τηλεφωνηματα για να διακοψεις! Μαλλον το καλυτερο ειναι να περασετε απο καποιο σημειο πωλησης και να κανετε εκει τη διακοπη...τι θα σας πουνε μετα...'Μα τι μας λετε, δεν ηρθατε ποτε να κανετε διακοπη;' Την κοβω παντως για κλεισιμο την Τελλας αν συνεχισει ετσι...ουτες καλες τιμες εχει, ουτε τα κολπα της πιανουν στην τελικη! (τουλαχιστον το τμημα σταθερης) Οσον αφορα την προεπιλογη το καλυτερο μαλλον ειναι να υπογραψετε με τη νεα εταιρια και να κανει αυτη την αιτηση για αλλαγη στον ΟΤΕ. Φυσικα αν βαλετε ΟΤΕ (λεεεμε τωρα) απλα παρτε το 134 και κλ@στε την Τελλας. Αυτο της αξιζει, αυτο θα παρει στο τελος! (ενα γερο κλ@σιμο!) Να 'ναι καλα ο ανταγωνισμος! :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Την κοβω παντως για κλεισιμο την Τελλας αν συνεχισει ετσι...ουτες καλες τιμες εχει, ουτε τα κολπα της πιανουν στην τελικη! (τουλαχιστον το τμημα σταθερης) Απαράδεκτες πολλές φορές οι πρακτικές της/τιμές της κτλ, αλλά έχει το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς μετά τον OTE και σε αεροχρόνο και σε πελάτες. Τι να πεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts