duc Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Καλησπέρα και καλό μήνα! Έχω το note 3 εδώ και 6 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Μετά από μια αναβάθμιση που ήρθε πριν την 11 πέφτει πολύ η φωτεινότητα στο αυτόματο σε σκοτεινό περιβάλλον. Αυτό συνεχίζεται και στην 11 και είναι ενοχλητικό γιατί καθε φορά αναγκάζομαι να την ανεβάζω εγώ. Αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα στο mi 8 μου, λύση δεν έχω βρει και περιμένω κάποιο update για να το φτιάξουν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_kef Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή! Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Καλησπέρα παιδιά Έχω το mi note 3 από το Δεκέμβριο του 17 την προηγούμενη Πέμπτη μου έπεσε σε ένα δοχείο με νερό και δεν λειτουργεί η κάμερα. Ευτυχώς μόνο η κάμερα όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά. Καμία ιδέα για να δούμε αν μπορεί να αλλαχτεί η κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Καλησπέρα παιδιά Έχω το mi note 3 από το Δεκέμβριο του 17 την προηγούμενη Πέμπτη μου έπεσε σε ένα δοχείο με νερό και δεν λειτουργεί η κάμερα. Ευτυχώς μόνο η κάμερα όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά. Καμία ιδέα για να δούμε αν μπορεί να αλλαχτεί η κάμερα? Το ίδιο που είχα πάθει και εγώ. Έπεσε νερό πάνω και χάθηκε η φωτεινότητα της οθόνης και η κάμερα μου έβγαζε σφάλμα. Δουλευε μόνο η μπροστά κάμερα. Αλλά όταν άνοιξα το κινητό διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα ήταν στην πλακέτα. Βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να μην δουλεύουν όλα αυτά. Η οθόνη έχει μπει σε άλλο Mi Note 3 και δουλεύει άψογα. Μην μπεις καν στον κόπο να αλλάξεις κάμερα. Πιθανόν και εσύ βραχυκύκλωμα στην πλακέτα θα έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Το δυνατό σημείο του κινητού μας έγινε η αχίλλειος πτέρνα του... Δεν πειράζει 2 χρόνια ήταν σκυλί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 (edited) Μου ήρθε σήμερα με ΟΤΑ :lol::lol::lol::lol::) Edited January 2, 2020 by tasos_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliou Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzhs Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Καλησπέρα Έχω καρτοκινητο Q Ενώ στην περιοχή που μένω και σε διάφορες άλλες έχω κανονικά 4g όταν πάω στην περιοχή που δουλεύω δείχνει ότι πιάνει 3g ενώ έχει φουλ σήμα η θα σέρνεται απίστευτα πολύ η δεν θα φορτώνει καθόλου... Ένας άλλος συνάδελφος που έχει ακριβώς το ίδιο καρτοκινητο πιάνει 4g και πάει σφαίρα... . Περνώ τηλέφωνο την εταιρεία κάνω τις ρυθμίσεις που μου λένε αλλά τίποτα.. . Αντιμετωπίζει κανείς κάτι τέτοιο; Καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Μου εμφανίζει συνέχεια το εξής σπαστικό μήνυμα: "Receive this message however the notification bar may not be displayed please go to the mobile phone system settings to see if the relevant permissions at such as notification permission are open" Γνωρίζει κάποιος τι είναι και πώς απενεργοποιείται; Μου εχει σπάσει πραγματικά τα νεύρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karnarolis Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Ήρθε σε κανένα το νέο miui 11.0.5.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Ήρθε σε κανένα το νέο miui 11.0.5.0? Σε εμένα ήλθε και το εγκατέστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karnarolis Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Καμία διαφορά με την προηγούμενη; Εγγραφή κλήσης έχει ή την έκοψαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Καμία διαφορά με την προηγούμενη; Εγγραφή κλήσης έχει ή την έκοψαν; Εγγραφή κλήσης έχει ,πέρα από αυτό και εγώ δεν διαπίστωσα κάποια διαφορά σε κάτι. Πρέπει να διορθώθηκαν bugs. Οι ειδήμονες έχουν τον λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Παιδιά καλημέρα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην απενεργοποίηση αυτού του μηνύματος. Το βγάζει συχνά σε αναδυόμενο παράθυρο . δοκίμασα να αλλάξω αρκετές ρυθμίζεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ίσως να το βγάζει και σε άλλους. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα jpg παραθέτω το μήνυμα: Receive this message however the notification bar may not be displayed please go to the mobile phone system settings to see if the relevant permissions at such as notification permission are open Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Παιδιά καλημέρα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στην απενεργοποίηση αυτού του μηνύματος. Το βγάζει συχνά σε αναδυόμενο παράθυρο . δοκίμασα να αλλάξω αρκετές ρυθμίζεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ίσως να το βγάζει και σε άλλους. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα jpg παραθέτω το μήνυμα: Receive this message however the notification bar may not be displayed please go to the mobile phone system settings to see if the relevant permissions at such as notification permission are open Ποιά ΡΟΜ φοράς? Πότε ξεκίνησε να το βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Ποιά ΡΟΜ φοράς? Πότε ξεκίνησε να το βγάζει? MIUI 11.0.5.0. PCHMIXM σταθερή με ΟΤΑ το ίδιο έκανε και πριν την αναβάθμιση με την προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. July 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 OP εδώ. Μετά από 2μιση χρόνια με το τηλεφωνάκι μας άρχισαν τα προβλήματα. Η μπαταρία τα έχει παίξει, είμαι αγκαλιά με το powerbank. Δεν ακούω τους συνομιλητές μου εκτός και αν έχει απόλυτη ησυχία. Αξίζει να το φτιάξω? Να βάλω καινούργια μπαταρία? Να πάρω καινούργιο? Για πείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 OP εδώ. Μετά από 2μιση χρόνια με το τηλεφωνάκι μας άρχισαν τα προβλήματα. Η μπαταρία τα έχει παίξει, είμαι αγκαλιά με το powerbank. Δεν ακούω τους συνομιλητές μου εκτός και αν έχει απόλυτη ησυχία. Αξίζει να το φτιάξω? Να βάλω καινούργια μπαταρία? Να πάρω καινούργιο? Για πείτε. Η μπαταρία κάνει γύρω στα 25€ δεν είναι δύσκολο να την αλλάξεις μόνος σου. Μέχρι 50 € αν μπορείς να διορθώσεις και τα υπόλοιπα αξίζει να το κρατήσεις. Βρες μου τηλ με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως NFC, IR, optical zoom, presure sensor, compass κλπ Μόνο οι ναυαρχίδες. Όσο για τον επεξεργαστή υπεραρκεί αν δεν εισαι παιχνιδάς αν και στα βαριά παιχνίδια τα παίζει ικανοποιητικά. Ψάχνω το ίδιο σε καινούργιο αλλά φευ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Πράγματι κοιτάω και εγώ για αντικατάσταση και ζορίζομαι. Θα το κρατήσω όσο πάει και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Πράγματι κοιτάω και εγώ για αντικατάσταση και ζορίζομαι. Θα το κρατήσω όσο πάει και βλέπουμε... Έχεις κάποια άλλη επιλογή στο μυαλό σου @fufutos; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Μόνος σου πως την αλλάζεις την μπαταρία;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Μόνος σου πως την αλλάζεις την μπαταρία;; Xiaomi Mi Note 3 Disassembly The Xiaomi Mi Note 3 Teardown Xiaomi Redmi Note 3 Battery Replacement Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis31 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Μόλις μου ήρθε miui12 μέσω OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_aka_Ryan Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Εμένα μου το έβγαλε χθες σαν ειδοποίηση να κάνω λήψη, αλλά σήμερα μου λέει δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Μόλις μου ήρθε miui12 μέσω OTA Εμένα μου το έβγαλε χθες σαν ειδοποίηση να κάνω λήψη, αλλά σήμερα μου λέει δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση ολοκληρώθηκε η διανομή της δεύτερης παρτίδας αναβαθμίσεων που περιλαμβάνει συνολικά 14 συσκευές τα εξής 14 μοντέλα : Mi8 Mi8 fingerprint Mi8 Transparent Discovery Mi MIX3 Mi9 SE MIX 2S MI CC9 Pro Mi CC9 mi cc9 MEitu Customized Redmi Note 8 Pro Redmi Note7 Redmi Note7 Pro Redmi 10X Redmi 10X Pro. https://news.xiaomi-miui.gr/miui-11-and-12-eea-latest-stable-roms/ Πάλι στην απέξω. Προσωπικά το κρατάω (6/128) πήρα καΙ 2ο (6/64) Ο επεξεργαστής σύμφωνα με τις ανάγκες μου με ικανοποιεί απόλυτα. Βρείτε μου ποίο smartphone ναυαρχίδα έχει τους αισθητήρες που έχει το MiNote3 και πόσο κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts