Antretng Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Εχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω σε εγράφη βίντεο στην ορχήστρα που παίζω. Το redmi note 3 pro που έχω μπουκώνει πάρα πολύ και εύκολα. Το mi note 3 τι λέει απο ήχο στο βίντεο με δυνατό εξωτερικό θόρυβο? Οπως μια live μπάντα? Έχει πολύ καλύτερο ήχο, παραμένει όμως κατώτερο σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες. Αν εχεις σκοπό να τραβάς σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες δεν ξέρω αν θα σε καλύψει. Σίγουρα βέβαια θα τα πάει πολύ καλύτερα από rn3pro. Καλησπερα παιδες, Μολις το παρελαβα και εγω μετα απο αρκετη καθυστερηση λογω Κινεζικης Πρωτοχρονιας. Το βραδυ θα εχει μπολικη δουλεια και εχω βρει ηδη ενα link για bootloader unlock. Υπαρχει καπου και καποιος οδηγος για flashing (ειδικα που μπορω να βρω την dev build etc μιας και βρηκα την stable/official). Για dev με ελληνικά θα πρέπει να βάλεις κάποια eu/ελληνική κλπ. Για ξεκλείδωμα θα χρειαστείς ένα έξτρα βήμα σε σχέση με άλλες xiaomi συσκευές. Για να μπορέσεις να κάνεις bound το λογαριασμό σου στην άδεια ξεκλειδώματος στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές, θα χρειαστείς και vpn ώστα να εχεις κινέζικη ip. Αμα δεν βγάζεις άκρη, όταν θα χω περισσότερο χρόνο θα σου γράψω πιο αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Πηρα ηδη το οκ για unlock (πολυ γρηγορα εγινε). Το απογευμα θα γινει εγκατασταση του tool και τα λοιπα. Για ελληνικα δεν με ενδιαφερει μιας παντα ολα τα κινητα τα ειχα στα αγγλικα. Απλα δεν θελω να εχει το κινεζικο blotware + καπως bleeding edge features (με bugs...) Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Παιδιά στην θερμοκρασία χρώματος τι χρησιμοποιητε? Κρύο η ζεστό? Το κρύο νομίζω έχει πολύ καλύτερο λευκό χρώμα. May the mi note 3 force be with you Το ζεστό θεωρώ ότι δεν κουράζει τα μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Καλως σας βρηκα. Πηρα το κινητο απο lightinthebox μου ηρθε σε 3 εβδομαδες με τελωνειο 81.76€. Καθως ειχα επιλεξει ασφαλεια τελωνειου μου επεστρεψαν και τα λεφτα αυτα! Ενα αρνητικο ηταν η ασφαλεια, ηταν σε ενα μικρο πουτακι που ειχε ανοιξει κ αυτο αλλα και το κουτι της συσκευασιας... Τρομαξα λιγο εκει. Μπαταρια υπερβολικα μεγαλη, ταχυτητα σφαιρα, πισω καμερα/καμερες αρκετα καλες, βιντεο οχι τελειο αλλα καλο, σελφι καμερα μετρια εως κακη, ηχειο πολυ δυνατο, εξωτερικη εμφανιση τελεια (μπλε), απο τα ακουστικα δεν ειχα κανενα παραπονο που δεν εχει τζακ θυρα. Edited February 27, 2018 by kosrafpar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Παιδιά στην θερμοκρασία χρώματος τι χρησιμοποιητε? Κρύο η ζεστό? Το κρύο νομίζω έχει πολύ καλύτερο λευκό χρώμα. May the mi note 3 force be with you Εγώ το έχω στο "αυξημένη αντίθεση". Μου αρέσει καλύτερα, αλλά αυτά είναι γούστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Εγώ το έχω στο "αυξημένη αντίθεση". Μου αρέσει καλύτερα, αλλά αυτά είναι γούστα...Ναι οκ! Για την θερμοκρασία χρώματος λέω. Ζεστό, κανονικό η κρύο? Έχω sharp οθόνη. May the mi note 3 force be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Ναι οκ! Για την θερμοκρασία χρώματος λέω. Ζεστό, κανονικό η κρύο? Έχω sharp οθόνη. May the mi note 3 force be with you Εγώ καταρχάς έχω JDI...επίσης όταν το βάζω στο αυξημένη αντίθεση δεν δίνει δυνατότητα ζεστού - κρύου. Νομίζω στο αυτόματο δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Εγώ καταρχάς έχω JDI...επίσης όταν το βάζω στο αυξημένη αντίθεση δεν δίνει δυνατότητα ζεστού - κρύου. Νομίζω στο αυτόματο δίνει.Ναι μόνο στο αυτόματο δίνει :) May the mi note 3 force be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Παίδες βοήθεια .Επιτελους καταφερα να το ξεκλειδωσω ,εβαλα την eu rom και μολις το ανοιγω και αρχιζω να το σεταρω και δοκιμαζω καποια στιγμη να τσεκαρω τους σενσορες τι να δω, τιποτα .Ουτε το antutu ουτε το sensors box μου αναγνωριζει τους σενσορες .Ξαναβαλα οτι επισημη fastboot υπαρχει και παλι τιποτα .Πως μπορω να διαπιστωσω αν ειναι software ή hardware το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Παίδες βοήθεια .Επιτελους καταφερα να το ξεκλειδωσω ,εβαλα την eu rom και μολις το ανοιγω και αρχιζω να το σεταρω και δοκιμαζω καποια στιγμη να τσεκαρω τους σενσορες τι να δω, τιποτα .Ουτε το antutu ουτε το sensors box μου αναγνωριζει τους σενσορες .Ξαναβαλα οτι επισημη fastboot υπαρχει και παλι τιποτα .Πως μπορω να διαπιστωσω αν ειναι software ή hardware το προβλημα; Δοκίμασες την china dev με πλήρη wipe (μέσω του Miflash) ? Πριν το ξεκλείδωμα ή/και φλασάρισμα της eu δεν σου ειχε θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Παίδες βοήθεια .Επιτελους καταφερα να το ξεκλειδωσω ,εβαλα την eu rom και μολις το ανοιγω και αρχιζω να το σεταρω και δοκιμαζω καποια στιγμη να τσεκαρω τους σενσορες τι να δω, τιποτα .Ουτε το antutu ουτε το sensors box μου αναγνωριζει τους σενσορες .Ξαναβαλα οτι επισημη fastboot υπαρχει και παλι τιποτα .Πως μπορω να διαπιστωσω αν ειναι software ή hardware το προβλημα; Δοκίμασες την china dev με πλήρη wipe (μέσω του Miflash) ? Πριν το ξεκλείδωμα ή/και φλασάρισμα της eu δεν σου ειχε θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Μου ηρθε με global την οποια δεν τσεκαρα καθόλου (το ξερω βλακεια μου) περιμενα 3 μερες για να ξεκλειδωσει και εβαλα κατευθειαν twrp 3.2.1(απο miui hellas) και μετα eu rom .Μετα φλασαρα και developer china fastboot kai stable china fastboot και τελος global fastboot ολα με το miflash tool και πληρες wipe (flash all) και δουλευουν ολα εκτος απο τους σενσορες .Το μονο που δουλευει ειναι η καμερα ,το δαχτυλικο και το μικροφωνο απο σενσορες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Το γυροσκόπιο και ο αισθητήρας εγγύτητας δεν σου δουλευούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Το γυροσκόπιο και ο αισθητήρας εγγύτας δεν σου δουλευούν; οχι καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 (edited) Οριστε και ενα screenshot Edited February 26, 2018 by baldurval Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Πήγαινε ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο πάτησε 5-6 στο kernel για να μπει στο Cit και κάνε τα τεστ στους sensors αν και εκεί δεν δουλεύουν μάλλον πρόβλημα hardware Redmi note3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Σήμερα πέρασα την global developer 8.2.24 απ' ένα link στους xda.Λενε ότι βγήκε το πρωί το link και μετά το διέγραψαν.Τελοσπαντων αυτό που ήθελα να πω είναι ότι με φαίνεται πολύ πιο smooth από πριν.Μεχρι στιγμής bugs δεν ειδα Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Πήγαινε ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο πάτησε 5-6 στο kernel για να μπει στο Cit και κάνε τα τεστ στους sensors αν και εκεί δεν δουλεύουν μάλλον πρόβλημα hardware Redmi note3 pro Μπηκα στο cit δεν δουλευουν ουτε εκει μαλλον θα το στειλω πισω στο banggood για φτιαξιμο .Αντε να περιμενω τωρα κανα εναμιση μηνα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Τελικα δουλεψαν με τον εξης τροπο:Εγκατεστησα το twrp ,ξεζιπαρα την fastboot china stable και αντεγραψα στο κινητο το αρχειο persist.img .Μετα μπηκα στο twrp επελεξα image flash και επελεξα να φλασαρω το αρχειο persist.img και τσεκαρα το persist στην επιλογη που μου εβγαλε. Ολοι οι αισθητηρες δουλευουν τωρα στο cit.Ευτηχως ολα καλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Τελικα δουλεψαν με τον εξης τροπο:Εγκατεστησα το twrp ,ξεζιπαρα την fastboot china stable και αντεγραψα στο κινητο το αρχειο persist.img .Μετα μπηκα στο twrp επελεξα image flash και επελεξα να φλασαρω το αρχειο persist.img και τσεκαρα το persist στην επιλογη που μου εβγαλε. Ολοι οι αισθητηρες δουλευουν τωρα στο cit.Ευτηχως ολα καλα :D Άρα κάτι έγινε όταν πήγες να περάσεις την rom, πως σβήστηκαν οι τιμές από το συγκεκριμένο αρχείο; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Άρα κάτι έγινε όταν πήγες να περάσεις την rom, πως σβήστηκαν οι τιμές από το συγκεκριμένο αρχείο; Ελα μου ντε :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 (edited) Παιδιά δοκιμάστε αυτή την έκδοση gcam https://mega.nz/#!pk1glb7a!xIqHO-XFMYj-5_PFq3MC6e-aSKq0NYwYQoUQY3UWO6U Σε αντίθεση με άλλες εκδόσεις το touch to focus δουλεύει σωστά. Είναι βασισμένο στην έκδοση 3.2 αλλά με ρυθμίσεις για Model, ποιότητα κλπ. Επιπλέον έχει ρυθμιση για Long exposure και minimal smoothing. Πλέον σε μια έκδοση τα βρήκα όλα για το Mi note 3. Έχει βέβαια μικρότερο noise reduction και μικρότερο contrast/sharpening. Το αποτέλεσμα ειναι καλύτερα πρόσωπα αλλά χειρότερα νυχτερινά τοπία. Edit: Για να δουλέψει στο Mi Note 3 βάλτε Config Back Camera EXP: AutoHDR+ (Simple). Επιπλέον επειδή παγώνει η μπροστινή, στις ρυθμίσεις βάλτε Front Camera: No Hdr+ Edited February 28, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλησπερα παιδια, επειδη ενδιαφερομαι , ξερεις κανεις διαφορες με το mi6; Γιατι βρισκονται στην ιδια τιμη σε σκρουτζομαγαζα. Η πισω οι 2πλες καμερες νομιζω ειναι ιδιες ενω η σελφοκαμερα βελτιωμενη; Και απο ταχυτητα κομπλε πρεπει να ειναι χωρις λαγκ εστω και με τον 660 και οχι τον 835 , σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Παιδιά δοκιμάστε αυτή την έκδοση gcam https://mega.nz/#!pk1glb7a!xIqHO-XFMYj-5_PFq3MC6e-aSKq0NYwYQoUQY3UWO6U Σε αντίθεση με άλλες εκδόσεις το touch to focus δουλεύει σωστά. Είναι βασισμένο στην έκδοση 3.2 αλλά με ρυθμίσεις για Model, ποιότητα κλπ. Επιπλέον έχει ρυθμιση για Long exposure και minimal smoothing. Πλέον σε μια έκδοση τα βρήκα όλα για το Mi note 3. Έχει βέβαια μικρότερο noise reduction και μικρότερο contrast/sharpening. Το αποτέλεσμα ειναι καλύτερα πρόσωπα αλλά χειρότερα νυχτερινά τοπία. Edit: Για να δουλέψει στο Mi Note 3 βάλτε Config Back Camera EXP: AutoHDR+ (Simple). Επιπλέον επειδή παγώνει η μπροστινή, στις ρυθμίσεις βάλτε Front Camera: No Hdr+ Oντως η καλύτερη έκδοση.Την είχα περάσει απλώς δεν ειχα βάλει το autohdr+ simple δοκιμαζα άλλες ρυθμίσεις και έιπα ότι καλύτερα είναι με τις προεπιλεγμένες.Πιστευω τώρα με το autohdr+ simple είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής.Για οτιδήποτε νεότερο σε ρυθμίσεις αν μπορείς ενημερωσε μας.!!! Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Παιδιά δοκιμάστε αυτή την έκδοση gcam https://mega.nz/#!pk1glb7a!xIqHO-XFMYj-5_PFq3MC6e-aSKq0NYwYQoUQY3UWO6U Σε αντίθεση με άλλες εκδόσεις το touch to focus δουλεύει σωστά. Είναι βασισμένο στην έκδοση 3.2 αλλά με ρυθμίσεις για Model, ποιότητα κλπ. Επιπλέον έχει ρυθμιση για Long exposure και minimal smoothing. Πλέον σε μια έκδοση τα βρήκα όλα για το Mi note 3. Έχει βέβαια μικρότερο noise reduction και μικρότερο contrast/sharpening. Το αποτέλεσμα ειναι καλύτερα πρόσωπα αλλά χειρότερα νυχτερινά τοπία. Edit: Για να δουλέψει στο Mi Note 3 βάλτε Config Back Camera EXP: AutoHDR+ (Simple). Επιπλέον επειδή παγώνει η μπροστινή, στις ρυθμίσεις βάλτε Front Camera: No Hdr+ Πως έχετε καταφέρει να την κάνετε να δουλέψει, εμένα μου ζητάει να κάνω αριστερά με το δάχτυλο μου για να πάει στο βίντεο και αμέσως μου πετάει error και κλείνει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts