jimtheo Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 προτεινω διαφανη θηκη Ultra Thin Clear Transparent Soft TPU Back Case for Huawei Nova 2i - TRANSPARENT 252076101 και τζαμακι που κολαει τελεια στην οθονη μας Naxtop Protective Film for HUAWEI Mate 10 Lite - TRANSPARENT 251785401 Το τζαμάκι που αναφέρεις καλύπτει όλη την οθόνη, ακόμα και τις κουρμπαριστές άκρες ή αφήνει το γνωστό κενό που αφήνουν όλες;; Ψάχνω και εγώ να αλλάξω την nillkin που μου έκανε ένα ράγισμα στην άκρη, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω την ίδια ( αφήνει κενό γύρω γύρω) ή αν υπάρχει κάποια δοκιμασμένη που να καλύπτει όλη την οθόνη..... Νομίζω ότι λόγω της καμπυλότητας δύσκολα θα κολλήσει tempered glass χωρίς να αφήνει κενό.... Μόνο κάποιες που είναι full face και έχουν ήδη την καμπυλότητα μπορεί να μην αφήνουν κενό, αλλά δεν ξέρω αν χρειάζονται κάποιου είδους κόλλα για να καθίσουν πάνω στην οθόνη...( δεν ξέρω τι ζημιά μπορεί να κάνει αυτή....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Το τζαμάκι που αναφέρεις καλύπτει όλη την οθόνη, ακόμα και τις κουρμπαριστές άκρες ή αφήνει το γνωστό κενό που αφήνουν όλες;; Ψάχνω και εγώ να αλλάξω την nillkin που μου έκανε ένα ράγισμα στην άκρη, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω την ίδια ( αφήνει κενό γύρω γύρω) ή αν υπάρχει κάποια δοκιμασμένη που να καλύπτει όλη την οθόνη..... Νομίζω ότι λόγω της καμπυλότητας δύσκολα θα κολλήσει tempered glass χωρίς να αφήνει κενό.... Μόνο κάποιες που είναι full face και έχουν ήδη την καμπυλότητα μπορεί να μην αφήνουν κενό, αλλά δεν ξέρω αν χρειάζονται κάποιου είδους κόλλα για να καθίσουν πάνω στην οθόνη...( δεν ξέρω τι ζημιά μπορεί να κάνει αυτή....) Καλύπτει ολη την οθόνη... Αρκεί να το κολησεις σωστά εγω δεν το πετυχα. Αλλα και παλι εμένα μου φαίνεται πιο ωραίο απο τα υπόλοιπα που ειχα πάρει περιμετρικά δεν κολησε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Καλύπτει ολη την οθόνη... Αρκεί να το κολησεις σωστά εγω δεν το πετυχα. Αλλα και παλι εμένα μου φαίνεται πιο ωραίο απο τα υπόλοιπα που ειχα πάρει περιμετρικά δεν κολησε καλά Δεν κόλλησε λόγω της καμπυλότητας μάλλον και όχι του ότι δεν το κόλλησες καλά..... Αν είναι επίπεδο το τζαμάκι, αποκλείεται να καλύψει όλη την οθόνη χωρίς να αφήνει κενό γύρω γύρω ή να μην έχει κολλήσει περιμετρικά στις άκρες..... Αυτό είναι το πρόβλημα με τις κυρτές οθόνες στην άκρη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Παίζω με την τύχη μου.. εχθές ήμουν στο τσακ να πάω να το πάρω απο αρβατο και να το πάω στην huawei. (κάλεσα και μου ήπαν ότι υπάρχει το ανταλακτικο και οτι αν δεν έχει κάτι άλλο θα το πάρω μετά απο μία ώρα) αλλά δεν θα προλάβαινα λόγο δουλείας και έτσι θα υποστώ την γκρίνια και το σκ.. :ninja::O Οι γυναίκες έτσι και αλλιώς θα γκρινιάζουν πάντα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Δεν κόλλησε λόγω της καμπυλότητας μάλλον και όχι του ότι δεν το κόλλησες καλά..... Αν είναι επίπεδο το τζαμάκι, αποκλείεται να καλύψει όλη την οθόνη χωρίς να αφήνει κενό γύρω γύρω ή να μην έχει κολλήσει περιμετρικά στις άκρες..... Αυτό είναι το πρόβλημα με τις κυρτές οθόνες στην άκρη....καλυπτει ολη την οθονη ομως πολυ καλυτερα απο αυτο που σου αφηνει κενο στις καμερες και περιμετρικα με ειχε κουρασει οταν εβλεπα βιντεακια και εκοβε το βιντεακι απο κατω...αν βρισκαμε τζαμι η αν εβαζε Gorrillaglass και δεν εχω καταλβει γιατι δεν βαζει....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) Το τζαμάκι που αναφέρεις καλύπτει όλη την οθόνη, ακόμα και τις κουρμπαριστές άκρες ή αφήνει το γνωστό κενό που αφήνουν όλες;; Ψάχνω και εγώ να αλλάξω την nillkin που μου έκανε ένα ράγισμα στην άκρη, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω την ίδια ( αφήνει κενό γύρω γύρω) ή αν υπάρχει κάποια δοκιμασμένη που να καλύπτει όλη την οθόνη..... Νομίζω ότι λόγω της καμπυλότητας δύσκολα θα κολλήσει tempered glass χωρίς να αφήνει κενό.... Μόνο κάποιες που είναι full face και έχουν ήδη την καμπυλότητα μπορεί να μην αφήνουν κενό, αλλά δεν ξέρω αν χρειάζονται κάποιου είδους κόλλα για να καθίσουν πάνω στην οθόνη...( δεν ξέρω τι ζημιά μπορεί να κάνει αυτή....) Το εχω βαλει στο παρελθον αντε να το ποσταρω αλλη μια.... Βαλε αυτο να ησυχασεις...δοκιμασμενο! Το κακο με αυτα ειναι πως καποιες θηκες οταν τις τοποθετεις το σπρωχνουν(λογω του οτι πιανει μεχρι την ακρη της οθονης) και το ξεκολλανε. Edited September 18, 2018 by dalain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Το εχω βαλει στο παρελθον αντε να το ποσταρω αλλη μια.... Βαλε αυτο να ησυχασεις...δοκιμασμενο! Το κακο με αυτα ειναι πως καποιες θηκες οταν τις τοποθετεις το σπρωχνουν(λογω του οτι πιανει μεχρι την ακρη της οθονης) και το ξεκολλανε. Ευχαριστώ πολύ.... Θα παραγγείλω να το δοκιμάσω.....αν και είναι δοκιμασμένο όπως λες.....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Το εχω βαλει στο παρελθον αντε να το ποσταρω αλλη μια.... Βαλε αυτο να ησυχασεις...δοκιμασμενο! Το κακο με αυτα ειναι πως καποιες θηκες οταν τις τοποθετεις το σπρωχνουν(λογω του οτι πιανει μεχρι την ακρη της οθονης) και το ξεκολλανε. Βρήκα κατι αντίστοιχα στο ebay λες να είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Βρήκα κατι αντίστοιχα στο ebay λες να είναι οκ; για στείλε το link να το δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Εδώ και μερικές μέρες δε μου εμφανίζει το μήνυμα με την αναζήτηση δικτύων wifi, χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Το εχω βαλει στο παρελθον αντε να το ποσταρω αλλη μια.... Βαλε αυτο να ησυχασεις...δοκιμασμενο! Το κακο με αυτα ειναι πως καποιες θηκες οταν τις τοποθετεις το σπρωχνουν(λογω του οτι πιανει μεχρι την ακρη της οθονης) και το ξεκολλανε. To Aliexpress δεν έχει paypal….μόνο πιστωτική. Είναι ασφαλείς η συναλλαγές; Ζητάει έξτρα pin ή κινδυνεύεις να ψωνίσει η μισή υφήλιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 για στείλε το link να το δούμε....9H 5D Curved Full Screen Protector Tempered Glass for Huawei Mate10 Lite P10γενικα εχει πολλα 9H 5D Curved Full Screen Protector Tempered Glass for Huawei Mate10 Lite P10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 9H 5D Curved Full Screen Protector Tempered Glass for Huawei Mate10 Lite P10γενικα εχει πολλα 9H 5D Curved Full Screen Protector Tempered Glass for Huawei Mate10 Lite P10 Ευχαριστώ. Από ebay θα ψωνίσω μιας και έχει paypal….. Αραγε τι διαφορά στο μάτι θα υπάρχει σε αυτά που έχουν μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω, με αυτά που είναι full clear?? Αφού στο τηλέφωνο μας είναι μαύρα τα πλαίσια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ρε παιδιά εμείς που δεν έχουμε και δεν ασχολούμαστε με πιστωτικές τι κάνουμε πάρτε κάνα 2 και για μένα συμμετάσχω στα έξοδα όλα Η αν υπάρχει άλλος τρόπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ρε παιδιά εμείς που δεν έχουμε και δεν ασχολούμαστε με πιστωτικές τι κάνουμε πάρτε κάνα 2 και για μένα συμμετάσχω στα έξοδα όλα Η αν υπάρχει άλλος τρόπος... Ρε συ για αυτο υπάρχουν οι χρεωστικές ή πρόπληρωμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 (edited) Μου την έσπασε κάποτε ο διευθυντής εδώ και δεν θέλω Πλήρωνα λογαριασμούς από 10 άτομα και κάθε φορά μου έλεγε να έρχεσαι βράδυ από το αυτόματο έξω Του λέω διαφορετικά άτομα εξυπηρέτηση κάνω γιατί από τον δικό μου λογαριασμό Και τέτοια τελικά έσπασα μετά από 6 μήνες τα ίδια και τα ίδια την κάρτα μπροστά του Και λέω να πάω Βουλγαρία για να κάνω κάρτα σε 20 λεπτά έβγαλε γνωστός μου Έτσι αφού μας αναγκάζουν Τέλος πάντων Edited September 19, 2018 by Dimis39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Μου την έσπασε κάποτε ο διευθυντής εδώ και δεν θέλω Πλήρωνα λογαριασμούς από 10 άτομα και κάθε φορά μου έλεγε να έρχεσαι βράδυ από το αυτόματο έξω Του λέω διαφορετικά άτομα εξυπηρέτηση κάνω γιατί από τον δικό μου λογαριασμό Και τέτοια τελικά έσπασα μετά από 6 μήνες τα ίδια και τα ίδια την κάρτα μπροστά του Και λέω να πάω Βουλγαρία για να κάνω κάρτα σε 20 λεπτά έβγαλε γνωστός μου Έτσι αφού μας αναγκάζουν Τέλος πάντων Στην τελική έχεις κάποια κάρτα ναι η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Όχι Απόστολε δεν έχω Και θα μου πεις εμ δεν γίνεται αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimostheo Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Δεν έχεις κάποια κάρτα στην οποία μπαίνει η μισθοδοσία σου; Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ανάληψης μόνο ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην ξεχνάμε ήρθα Ελλάδα στην κρίση επάνω και δεν βγάζανε ούτε προπληρωμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimostheo Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Δηλαδή όταν πας σούπερ μάρκετ δε πληρώνεις με κάρτα; μπορείς να βγάλεις χρεωστική κάρτα άσχετα με την κρίση που λες. Δε σε δεσμεύει σε τίποτα όπως η πιστωτική. Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Προτιμώ μετρητά καλύτερος έλεγχος Είμαι κατά πληρωμών με κάρτες Μικρή αντίσταση στο σύστημα και υποφέρεις λίγο αλλά κατά βάθος νιώθεις καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimostheo Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Νιώθεις καλύτερα έως ότου κάνεις φορολογική δήλωση και σου έρθει προστιματακι. από κεί και πέρα δε μπορείς να κάνεις αγορές χωρίς κάρτα Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Ακόμα και αυτης της αναληψης θεωρείται debit καρτα αρα μπορείς να κάνεις αγορές... Οταν χρησιμοποιείς κάρτες κατεβαίνει και η φορολογική δηλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Και αν δεν έχεις ιδέα πως γίνονται αγορές από εξωτερικό? ΛΟΛ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts