Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία Απόστολε αλλά δεν έχω κάνει από εκεί ποτέ παραγγελία δεν θα μπορέσω να έχω το Τζαμάκι και χρειάζομαι ένα κρίμα τα άλλα αφήνουν αριστερά δεξιά κενά

Παρήγγειλα 2 τζαμακια ηταν σε προσφορά τοτε 2,5€ και για τα δυο καλύπτουν τέλεια την οθόνη αλλά αμα δεν κατάφερα περιμετρικά... Καλα αλλα και παλι καλα. Η θηκη πολυ καλη ποιότητα και αγκαλιάζει τέλεια το κινητό

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά το πρόβλημα με το ακουστικό δεν λύθηκε με επαναφορά.. οπότε σήμερα πήγε στο service (ts solution στον Κηφισό) ίδωμεν..

--------------------------------------

S 20 +

Τελικά το πρόβλημα με το ακουστικό δεν λύθηκε με επαναφορά.. οπότε σήμερα πήγε στο service (ts solution στον Κηφισό) ίδωμεν..

Στο είχα πει τεχνικό πρόβλημα δεν λύνεται με επαναφορά.

Παρά πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή. Όπως την περίμενα.

Το μοναδικό που παρατηρώ είναι ότι έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στο σήμα τηλεφωνίας. Δηλαδή μια είναι φουλ μια με μια γραμμή. Δε ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς.

Από την άλλη την ίδια συμπεριφορά έχουν ένα LG g6 κι ένα Samsung s7 της αδερφής και του γαμπρού μου.

Συνεπώς οι νέες συσκευές έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία κι οι παλιότερες πλασματική ένδειξη σήματος;

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό έχει αντίκτυπο στην αυτονομία της μπαταρίας.

Παρά πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή. Όπως την περίμενα.

Το μοναδικό που παρατηρώ είναι ότι έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στο σήμα τηλεφωνίας. Δηλαδή μια είναι φουλ μια με μια γραμμή. Δε ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς.

Από την άλλη την ίδια συμπεριφορά έχουν ένα LG g6 κι ένα Samsung s7 της αδερφής και του γαμπρού μου.

Συνεπώς οι νέες συσκευές έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία κι οι παλιότερες πλασματική ένδειξη σήματος;

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό έχει αντίκτυπο στην αυτονομία της μπαταρίας.

Βαλτο μονιμα στο 3g δεν θα εχει μεταπτωσεις δικτυου και ....το 4g τρωει μπαταρια ...:p:p:p:p:p

Την γνωρίζω αυτή τη λύση κι έχεις δίκιο. Δεν εννοούσα αυτό όμως. Εννοούσα ότι με το y6 II που δούλευα πριν δεν είχε αυτές τις μεταπτώσεις το δίκτυο.

Επίσης τα όποια σκαμπανεβάσματα δεν γίνονται κατά την μετακίνηση από σημείο σε σημείο αλλά όντας σταθερό. Σε σημείο που η παλιά συσκευή, σε 4g mode, ήταν με Φουλ σήμα.

Edited by noisex

Καλημέρα αλάνια,λογικα θα έχετε πολλοί το ίδιο πρόβλημα με μένα. Λοιπόν όταν κάποιος με καλεί και απαντάω στη κλήση έχω δλδ το κντ στο χέρι η οθόνη γίνεται μαύρη φυσιολογικά, όταν όμως ακουμπάω το κντ στο αφτί μου η οθόνη ανάβει από μόνη της με αποτέλεσμα το αφτί μου να τερματίζει την κλήση ή ακόμα να μπαίνει στις επαφές και να κάνει κλήση άλλη επαφή. Ο λόγος αυτός με απομάκρυνε από το μ1 α1 της χιαομι. Υπάρχει κάποια λύση ή να κόψω το αφτί μου;;
dimostheo

Καλημέρα αλάνια,λογικα θα έχετε πολλοί το ίδιο πρόβλημα με μένα. Λοιπόν όταν κάποιος με καλεί και απαντάω στη κλήση έχω δλδ το κντ στο χέρι η οθόνη γίνεται μαύρη φυσιολογικά, όταν όμως ακουμπάω το κντ στο αφτί μου η οθόνη ανάβει από μόνη της με αποτέλεσμα το αφτί μου να τερματίζει την κλήση ή ακόμα να μπαίνει στις επαφές και να κάνει κλήση άλλη επαφή. Ο λόγος αυτός με απομάκρυνε από το μ1 α1 της χιαομι. Υπάρχει κάποια λύση ή να κόψω το αφτί μου;;

Να βάζεις πλάγια το ακουστικό. Δεν είναι κάποιο θέμα του κινητού είναι εσυ πως τοποθετείς το κιν στο αυτι σου.

Αυτό με το κόψιμο αυτιού καλά θα ήταν γιατί ενοχλεί τακτικά ιδρώνει καίγεται.......

Αυτό που λέει ο Απόστολος πρέπει να είναι αισθητήρας είναι ευαίσθητος

Το Xiaomi Mi A1 όντως έχει αυτό το πρόβλημα, το έχει μια φίλη και την πατάει συχνά. Παρόλα αυτά εγώ στο mate 10 lite δεν το έχω πάθει ποτέ αυτό που λες... Μήπως δεν το ακουμπάς εντελώς στο αφτί σου, αλλά αφήνεις μια μικρή απόσταση, και ο αισθητήρας δεν την αντιλαμβάνεται;

Αυτό το πρόβλημα το είχα τακτικά με το Samsung s6 Edge

Και τελικά το πρόβλημα ήταν μια συγκεκριμένη θήκη που είχε μαγνήτη ο μαγνήτης το επιρεαζε

Και μετά έπρεπε να γίνει επανεκκίνηση για να επανέλθει

Από εκεί και πέρα δεν πήρα ξανά θήκη που κλίνει με μαγνήτη ίσως αυτό σε εσένα?

Καλησπέρα. Μια βοήθεια ρε παιδια το led ειδοποίησεων ξαφνικά ανάβει πράσινο στο fb όπως το ms ενώ ήταν μπλε. Ξέρεις κάποιος γιατι

Καλησπέρα για τον διάδοχο του mate 10 lite, το mate 20 Lite που μόλις κυκλοφόρησε, δεν υπάρχει topic ή στραβώθηκα εντελώς; :-D

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το λογικό είναι όταν κρατάς τη συσκευή στο χέρι σου ή οθόνη να είναι ανοιχτή. Τουλάχιστον για όσα δευτερόλεπτα έχεις ορίσει. Όταν το βάζεις στο αυτί σου για κλήση πρέπει να κλείνει. Εάν μένει ανοιχτή, όπως λες, μήπως έχεις βάλει κάποια ζελατίνα που καλύπτει τον αισθητήρα; Είναι το πιο σύνηθες σφάλμα. Εάν όχι καλό είναι να το πας σε κάποιο service.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ώρες ώρες απομακρύνω το κντ από το αφτί μου λογικα αυτό έφταιγε.
dimostheo

Από Δευτέρα στο service το κινητό, ts solution και ακόμα σε Αναμονή για ανταλλακτικό.. θέλει αλλαγή όλη η πρόσοψη που είναι μαζί με την οθόνη για να διορθωθεί το πρόβλημα του ακουστικού!.. Κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη θα το παραλάβω.. Απλά μετάνιωσα που δεν το πήγα στο επίσημο service, ίσος το έπαιρνα και αυθημερόν.

S 20 +

Από Δευτέρα στο service το κινητό, ts solution και ακόμα σε Αναμονή για ανταλλακτικό.. θέλει αλλαγή όλη η πρόσοψη που είναι μαζί με την οθόνη για να διορθωθεί το πρόβλημα του ακουστικού!.. Κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη θα το παραλάβω.. Απλά μετάνιωσα που δεν το πήγα στο επίσημο service, ίσος το έπαιρνα και αυθημερόν.
Πολύ τολμηρό σε βλέπω γιατί έστειλες στην αρβατο και όχι στο αποκλειστικό της Huawei?

Πολύ τολμηρό σε βλέπω γιατί έστειλες στην αρβατο και όχι στο αποκλειστικό της Huawei?

Γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου η arvato.. και είπα να μην τρέχω κατεχάκη. αν ήξερα ότι θα έκανε 10 μέρες όμως θα έτρεχα κατεχάκη.

Είναι και της γυναίκας το κινητό και με έχει ζαλίσει οχι τίποτα άλλο.. :lol: :p

Το επίσημο service είναι υποκατάστημα της Procordia όπου έχω τέλεια εμπειρία απο το service όταν είχα το LG G2, 2 φορές το είχα πάει και το είχα πάρει μέσα σε μία ώρα.. έτσι θα γινόταν και για το mate 10 lite αλλά, αλλά...

S 20 +

Γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου η arvato.. και είπα να μην τρέχω κατεχάκη. αν ήξερα ότι θα έκανε 10 μέρες όμως θα έτρεχα κατεχάκη.

Είναι και της γυναίκας το κινητό και με έχει ζαλίσει οχι τίποτα άλλο.. :lol: :p

Το επίσημο service είναι υποκατάστημα της Procordia όπου έχω τέλεια εμπειρία απο το service όταν είχα το LG G2, 2 φορές το είχα πάει και το είχα πάρει μέσα σε μία ώρα.. έτσι θα γινόταν και για το mate 10 lite αλλά, αλλά...

Και γιναικας? Και πηγές αρβατο? Μπας με τπτ extreme sport ασχολείσαι και εδω είσαι περαστικός?

Και γιναικας? Και πηγές αρβατο? Μπας με τπτ extreme sport ασχολείσαι και εδω είσαι περαστικός?

Παίζω με την τύχη μου.. εχθές ήμουν στο τσακ να πάω να το πάρω απο αρβατο και να το πάω στην huawei. (κάλεσα και μου ήπαν ότι υπάρχει το ανταλακτικο και οτι αν δεν έχει κάτι άλλο θα το πάρω μετά απο μία ώρα) αλλά δεν θα προλάβαινα λόγο δουλείας και έτσι θα υποστώ την γκρίνια και το σκ.. :ninja::O

S 20 +

Καλημέρα σε όλους.. Παρατήρησα ένα θεματακι μετά την αναβάθμιση (με backup hard reset κλπ) στα SMS που στέλνω δεν μου βγάζει από κάτω την αναφορά ότι παραδόθηκε.!! Έκανα την επιλογή από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων αλλά πάλι τα ίδια. Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα;; κάποια λύση;;; ευχαριστώ

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδια κανενα τζαμακι η καμια θηκη που να μην χαλαει το κιν παιζει;εχω βαλει και μεμβράνη αλλά ξεκολλάει!!!

προτεινω διαφανη θηκη Ultra Thin Clear Transparent Soft TPU Back Case for Huawei Nova 2i - TRANSPARENT 252076101 και τζαμακι που κολαει τελεια στην οθονη μας Naxtop Protective Film for HUAWEI Mate 10 Lite - TRANSPARENT 251785401

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite