Dimostheo Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Εννοείται ότι δε θα γίνει τπτ αν δε κάνουμε την αναβάθμιση γιατί το κντ είναι άψογο σε ολα του,αλλα εφόσον σου '' δινουν'' τη δυνατότητα γιατί όχι; Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Τώρα θα γελάσουμε Γερμανικό Huawei p8 lite 2017 από γειτόνισσα γιαγιάκα ήρθε η αναβάθμιση της εχθές με Κοροιδευε την είπα γιατί αυτή δεν ξέρει ότι δεν σου την κάνω αν δεν έρθει και σε μένα lol αφού δεν έχεις ιδέα τι είναι το Ορεο από εμένα τα μαθαίνει Απλά μέχρι μέχρι αυτό το μοντέλο πήρε Βράδυ θα της κάνω την αναβάθμιση Να το ψάξω λίγο εκεί Για να δούμε η εταιρεία κάπου με σταγονόμετρο τα δίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) Για τους φίλους σε αναμονή Νεότερα από τον φίλο μου Γερμανία μιας και του έχω θάρρος μου είπε Το πρώτο IMEI είναι αν έχεις 1 κάρτα Το δεύτερο επειδή είναι Δίκαρτο Όσοι χειρίζονται το κινητό με 2 κάρτες λένε συνήθως λάβανε γρηγορότερα την αναβάθμιση Η αναβάθμιση γίνεται στα κινητά βάση της αγοράς που είναι προορισμένα όχι που βρίσκονται Αν για εκείνη την αγορά έχει παράδειγμα ξεκινήσει η αναβάθμιση Αν έχεις Γερμανικό έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση από αρχές Ιουνίου Εδώ στην Ελλάδα από 20 Ιουνίου Η Εταιρία στέλνει το λογισμικό αργά αργά για αποφυγή μπλοκαρισματος και προβλημάτων Επίσης όταν εμφανίζεται η αναβάθμιση και εξαφανίζεται Συμβαίνουν αυτά λένε θα έρθει ξανά Τον είπα ότι και εμείς σαν πελάτες αν φύγουμε από την εταιρία δεν ξαναγυρίζουμε ξανά lol Δεν πάτε πουθενά λέει Βασιζόμαστε στις καλές συσκευές και το λογισμικό την καλή του λειτουργικότητα Στο τέλος πριν από χαιρετισμουμε Τον είπα χαιρετα μας τον πλάτανο εκεί στην εταιρία Αυτά λοιπόν Υπομονή Και αν πολλά κατώτερα σε σχέση με αυτό που έχουμε πήραν την αναβάθμιση Γι αυτό αργεί δίνει σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από ποια μέρα και μετά μετράς; Στις 20 Ιουνίου άρχισε επίσημα ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ζήτησα το τηλέφωνο του αρμόδιου τμήματος της εταιρίας Πριν λίγο από την εταιρεία μίλησα με μια εκεί λέει δεν έχουν Λέω ο προγιαγια μου έχει και δεν έχουν αυτοί? Όπως προείπε ένας φίλος το κινητό και έτσι πετάει Η αναβάθμιση θα έρθει αργά ή γρήγορα Αλλά να έτσι για τον ελεύθερο χρόνο μας Και κάνουμε και τις γνωριμίες μας ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να συμπληρώσω Όποιος βιάζεται και μένει κοντά σε κέντρα εξυπηρέτησης πελατών Πάει εκεί και του κάνουν την αναβάθμιση Έτσι είπαν Edited July 6, 2018 by Dimis39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Όποιος βιάζεται και μένει κοντά σε κέντρα εξυπηρέτησης πελατών Πάει εκεί και του κάνουν την αναβάθμιση Έτσι είπαν Τι ήταν πάλι αυτό το OREO! Πάω θάλασσα, δε μπορώ... Καλό ΣΚ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Τι ήταν πάλι αυτό το OREO! Πάω θάλασσα, δε μπορώ... Καλό ΣΚ :cool: Θάλασσα ΟΡΕΟ ΕΔΏ ΚΑΙ 2,εβδομάδες θέλουμε αλλά με το που έρχεται ΠΣΚ βρέχει Παντού κόντρα καθόλου ΟΡΕΟ καιρό Καθόλου ΟΡΕΟ από πλευράς σου που πας για ΟΡΕΟ μπάνιο Καλά να περάσεις Και αν έρθει καμιά ξεχασμένη αναβάθμιση εδώ στο φόρουμ την κρατάω για σένα ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ήταν πάλι αυτό το OREO! Πάω θάλασσα, δε μπορώ... Καλό ΣΚ :cool: Μην μπερδεύεσαι Είπα κέντρο εξυπηρέτησης πελατών Όχι πολιτών Μην πας σε κανένα ΚΕΠ και τους ζητάς αναβάθμιση λογισμικού χαχαχα Αλλά καλή ιδέα ίσως γίνεται Δευτέρα πάω εδώ στο ΚΕΠ να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 λοιπον οσα κινητα εχουν ιμει ελλαδας αναβαθμιζονται εγω που εχω Ισπανιας πρεπει να περιμενω στην ισπανικη αναβάθμιση η οποια δεν εχει αναβαθμιστει και δεν γνωριζει ημερομηνιες.Αυτο το εμaθα επικοινωνώντας με την ισπανικη customer service.Ο φιλος που το πηρε απο το γερμανικο amazon θα αλλαξει την γλωσσα στο Hicare στα γερμανικα και θα επικοινωνησει να δωσει το ιμει και να παρει την αναβαθμιση .η γλωσσα αλλαζει μεσα απο το HICARE και θα μιλησεις στα αγγλικα. Οποιος θελει την αναβαθμιση μεσω firmware finder εμενα περασε το check Μου δινει την δυνατοτητα να κατεβασω το Update ειναι πεντε φακελοι μπορει καποιος να με καθοδήγησει τα μετεπειτα βηματα..αν υπαρχει η δυνατοτητα να κολησει το κιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 λοιπον οσα κινητα εχουν ιμει ελλαδας αναβαθμιζονται εγω που εχω Ισπανιας πρεπει να περιμενω στην ισπανικη αναβάθμιση η οποια δεν εχει αναβαθμιστει και δεν γνωριζει ημερομηνιες.Αυτο το εμaθα επικοινωνώντας με την ισπανικη customer service.Ο φιλος που το πηρε απο το γερμανικο amazon θα αλλαξει την γλωσσα στο Hicare στα γερμανικα και θα επικοινωνησει να δωσει το ιμει και να παρει την αναβαθμιση .η γλωσσα αλλαζει μεσα απο το HICARE και θα μιλησεις στα αγγλικα. Οποιος θελει την αναβαθμιση μεσω firmware finder εμενα περασε το check Μου δινει την δυνατοτητα να κατεβασω το Update ειναι πεντε φακελοι μπορει καποιος να με καθοδήγησει τα μετεπειτα βηματα..αν υπαρχει η δυνατοτητα να κολησει το κιν? Έτσι ακριβώς Απόστολε Αυτές είναι οι ακριβείς σωστές κινήσεις Ωραία αντε με το καλό σε όλους μας Εσείς που την πήρατε μην γελάτε σας βλέπω.... Lol... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας βοηθήσει τώρα τα επόμενα βήματα ο φίλος που πριν μερικές σελίδες είχε πει ότι το έχει κάνει πολλές φορές Ξέρει εκείνος Αν δεν μας διαβάζει ας ψάξουμε και πμ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή οι Γερμανοί θέλουν και χαίρονται να εξυπηρετούν στην γλώσσα τους Όποιος έχει Γερμανικό IMEI Και θέλει μπορώ να συνταξω ένα κείμενο στα Γερμανικά Αν με εμπιστευτεί Δεν θα κάνω όπως στο Γάμος αλλά Ελληνικα lol... Θα τα γράψω ωραία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 τελικα βρηκα τα βηματα παρολο που εκανε το check Και μετα αναβαθμιση μεσω dns και μετα ayto στις ρυθμισεις δεν μου βγαζει το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teok Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Μην τρελενεστε με το update και εγω ετσι ήμουν δεν θα δείτε και την τεράστια αλλαγή λίγο μονο με την μπαταρία κατα τα αλλα το ιδιο κινητό ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Μην τρελενεστε με το update και εγω ετσι ήμουν δεν θα δείτε και την τεράστια αλλαγή λίγο μονο με την μπαταρία κατα τα αλλα το ιδιο κινητό ειναι Μα δεν τρελενομαστε που το είδες πάει πέρασε Τρελαθηκαμε κιόλας lol Έτσι για το γιατί Να αλλάζει ολόκληρο μέσα του αυτό θα μου πεις γίνεται και με ένα launcher Να είσαι καλά και αν έχεις κανένα νέο εδώ είμαστε Αν πάλι λησμονήσεις την 7 ζήλευε εμάς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 λοιπον οσα κινητα εχουν ιμει ελλαδας αναβαθμιζονται εγω που εχω Ισπανιας πρεπει να περιμενω στην ισπανικη αναβάθμιση η οποια δεν εχει αναβαθμιστει και δεν γνωριζει ημερομηνιες.Αυτο το εμaθα επικοινωνώντας με την ισπανικη customer service.Ο φιλος που το πηρε απο το γερμανικο amazon θα αλλαξει την γλωσσα στο Hicare στα γερμανικα και θα επικοινωνησει να δωσει το ιμει και να παρει την αναβαθμιση .η γλωσσα αλλαζει μεσα απο το HICARE και θα μιλησεις στα αγγλικα. Οποιος θελει την αναβαθμιση μεσω firmware finder εμενα περασε το check Μου δινει την δυνατοτητα να κατεβασω το Update ειναι πεντε φακελοι μπορει καποιος να με καθοδήγησει τα μετεπειτα βηματα..αν υπαρχει η δυνατοτητα να κολησει το κιν? Φίλε θέλω να σε ευχαριστήσω για την αναφορά που έκανες σε μένα προσωπικά (κάτοχος του κινητού από το γερμανικό Amazon). Θα έχω υπόψιν μου αυτά που γράφεις αλλά λέω να περιμένω λίγο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Κρατωντας πατημενο το εικονιδιο της καμερας,των μυνηματων,των ρυθμισεων η του τηλεφωνου εμφανιζει ενα μενου...Οσοι εχετε λαβει την 8.0 τσεκαρετε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Η γραμμή πλοήγησης μπορεί να κρυφτεί και να επανέλθει. Που το βρισκω να το ρυθμίσω αυτό ρε παιδιά? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Η γραμμή πλοήγησης μπορεί να κρυφτεί και να επανέλθει. Που το βρισκω να το ρυθμίσω αυτό ρε παιδιά? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ρυθμισεις-συστημα-πλοηγηση στο συστημα-γραμμη πλοηγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 ρυθμισεις-συστημα-πλοηγηση στο συστημα-γραμμη πλοηγησηςΟκ φίλε μου ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Φίλε θέλω να σε ευχαριστήσω για την αναφορά που έκανες σε μένα προσωπικά (κάτοχος του κινητού από το γερμανικό Amazon). Θα έχω υπόψιν μου αυτά που γράφεις αλλά λέω να περιμένω λίγο ακόμα. Δεν γίνεται κάτι κακό απλά τους ενημερώνεις και περιμένεις Όπως εμείς που τους ενημερώσαμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Δεν γίνεται κάτι κακό απλά τους ενημερώνεις και περιμένεις Όπως εμείς που τους ενημερώσαμε.... Ποιος είπε ότι είναι κακό; απλά παρατράβηξε η ιστορία αυτή. Ως εδώ. Όταν έρθει θα το πω. Δεν ασχολούμαι άλλο. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Ναι τελικά με την υπομονή ας διαβάσουμε και λίγο τα παιδιά που το πήραν τα λέμε σύντομα Όταν λάβουμε Να είσαι καλά και εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimostheo Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 λοιπον οσα κινητα εχουν ιμει ελλαδας αναβαθμιζονται εγω που εχω Ισπανιας πρεπει να περιμενω στην ισπανικη αναβάθμιση η οποια δεν εχει αναβαθμιστει και δεν γνωριζει ημερομηνιες.Αυτο το εμaθα επικοινωνώντας με την ισπανικη customer service.Ο φιλος που το πηρε απο το γερμανικο amazon θα αλλαξει την γλωσσα στο Hicare στα γερμανικα και θα επικοινωνησει να δωσει το ιμει και να παρει την αναβαθμιση .η γλωσσα αλλαζει μεσα απο το HICARE και θα μιλησεις στα αγγλικα. Οποιος θελει την αναβαθμιση μεσω firmware finder εμενα περασε το check Μου δινει την δυνατοτητα να κατεβασω το Update ειναι πεντε φακελοι μπορει καποιος να με καθοδήγησει τα μετεπειτα βηματα..αν υπαρχει η δυνατοτητα να κολησει το κιν? Αυτό ακριβώς λένε και οι δικοι μας όσων αφορά την αναβάθμιση!! Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 λοιπον οσα κινητα εχουν ιμει ελλαδας αναβαθμιζονται εγω που εχω Ισπανιας πρεπει να περιμενω στην ισπανικη αναβάθμιση η οποια δεν εχει αναβαθμιστει και δεν γνωριζει ημερομηνιες.Αυτο το εμaθα επικοινωνώντας με την ισπανικη customer service.Ο φιλος που το πηρε απο το γερμανικο amazon θα αλλαξει την γλωσσα στο Hicare στα γερμανικα και θα επικοινωνησει να δωσει το ιμει και να παρει την αναβαθμιση .η γλωσσα αλλαζει μεσα απο το HICARE και θα μιλησεις στα αγγλικα. Οποιος θελει την αναβαθμιση μεσω firmware finder εμενα περασε το check Μου δινει την δυνατοτητα να κατεβασω το Update ειναι πεντε φακελοι μπορει καποιος να με καθοδήγησει τα μετεπειτα βηματα..αν υπαρχει η δυνατοτητα να κολησει το κιν? Το ίδιο και εγώ. Όσα βίντεο είδα και instructions λειτουργεί είτε με VPN είτε proxy. Αλλά εγώ ενώ έκανα και download δεν κατάφερα κατι Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Κρατωντας πατημενο το εικονιδιο της καμερας,των μυνηματων,των ρυθμισεων η του τηλεφωνου εμφανιζει ενα μενου...Οσοι εχετε λαβει την 8.0 τσεκαρετε το!αυτο με το μενου που λες δε το ξερα.. Και το βγαζει και σε πολλες εφαρμογες ακομα.. Ebay συλλογη email και αλλες. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης οσο διαβαζω οτι ο Dimis39 και tolios32 δεν εχουν παρει ακομα το update.. Τοσο τρελαινομαι.. Εξαιτιας αυτων των 2 μπηκα και γραφτηκα.. που καθε βραδυ διαβαζα τα νεα που ειχαν ειτε απο γερμανια ειτε απο δικες τους ενεργειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aster95 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Καλησπέρα σας, νέος στο forum, έψαχνα κι εγώ να δω τι γίνεται με την αναβάθμιση σε oreo 8.0.. είχα προσπαθήσει με το firmware finder αλλά τίποτα. Διάβασα τα προηγούμενα σχόλια και κατάλαβα ότι είναι θέμα IMEI.. η συσκευή μου είναι dual sim (vodafone-cosmote). Αναμένουμε λοιπόν και αν μου έρθει το update θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannarab Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Εγώ από την ημέρα που το εγκατέστησα, είδα μια αισθητή διαφορά μεγαλύτερης κατανάλωσης μπαταρίας. Δλδ, αδειάζει πιο γρήγορα.... Και καμία ουσιαστική βελτίωση. Τζάμπα η προσμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Ακριβώς τα ίδια δεν άλλαξε τίποτα, μόνο η μπαταρία προς το χειρότερο... Έχω στο σπίτι δύο ίδια κινητά αγορασμένα την ίδια μέρα από το ίδιο κατάστημα. Το ένα που είχε πάρει νωρίτερα την προηγούμενη αναβάθμιση δεν έχει πάρει ακόμα αυτή... Το άλλο την πήρε. Αυτό το appgallery πως το αφαιρούμε; Το μόνο που άλλαξε ήταν οι χάρτες τις Google που τώρα μικραίνει το παράθυρο όταν έχεις πλοήγηση και βγεις. Καθώς και αυτό που λέγαμε για τα παιχνίδια... Στο δεύτερο κινητό πάντως ΔΕΝ θα την περάσω ακόμα, λόγο μπαταριας Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 αυτο με το μενου που λες δε το ξερα.. Και το βγαζει και σε πολλες εφαρμογες ακομα.. Ebay συλλογη email και αλλες. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης οσο διαβαζω οτι ο Dimis39 και tolios32 δεν εχουν παρει ακομα το update.. Τοσο τρελαινομαι.. Εξαιτιας αυτων των 2 μπηκα και γραφτηκα.. που καθε βραδυ διαβαζα τα νεα που ειχαν ειτε απο γερμανια ειτε απο δικες τους ενεργειες. Τουλάχιστον μεγάλωσε η παρέα να ένα καλό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts