Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως ξερεις γιατι χανω το σημα και δεν ειναι σταθερο; λειπει μια μπαντα στα 1900 ....πως γινετε να την προσθεσω;

 

1) Δεν γινεται

2) το σημα σου δεν εχει σχεση με την μπαντα. η καλυψη δεν ειναι σταθερη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες καλησπέρα έχω ένα Galaxy tab 4 και όταν πάω στα αρχεία μου στο χρονοδιάγραμμα μου βγάζει πολλές φωτογραφίες από φίλους facebook παράδειγμα κ αλλά που έχω δει... Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να μην μου τις δείχνει... Ευχαριστώ !!
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους,

ελπίζω να τεριάζει το θέμα στο σημείο που το βάζω ως νέος χρήστης.

Εδώ και λίγο καιρό έχω το lumia 930, με σύνδεση CU Vodafone.

 

Το περίεργο που σημβαίνει είναι ότι όταν καλώ κάποιον από αυτή τη συσκευή, κατά την στιγμή όπου ακούω τον τονο αναμονής μέχρι ο άλλος να το σηκώσει (τουυυυυτ ... τουυυυυτ... ), ακούω ταυτόχρονα και έναν δεύτερο τόνο παρόμοιο και πιο τραχή. Σαν αυτόν που ακούγεται όταν καλούμε στο εξωτερικό που είναι διαφορετικός από αυτόν που καλούμε όταν καλούμε τοπικά Ελληνικά δύκτια.

 

Γνωρίζε κάνείς τι μπορεί να είναι;;; Η vodafone δεν γνωρίζει... Είναι θέμα της συσκευής;; Η ίδια σύνδεση σε άλλη συσκευή δεν το παρουσίαζε...

 

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας..

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα ζητάω την βοήθεια σας γιατι έχω θέμα μάλλον με τον υπολογιστή, είχα ένα Sony z3 και τώρα έχω ένα galaxy alpha5 και τα δύο όσες φορές πήγα να τα συνδέσω στον η/υ μου βγάζει mtp error, έχω μπει σχεδόν σε όλα τα ξένα Site και έχω προσπαθήσει με διάφορες λύσεις αλλά τίποτα, όποια βοήθεια λοιπόν καλοδεχουμενη. Να σημειώσω πως η προσπάθεια γίνετε σε υπολογιστή που τρέχει Windows 7
Link to comment
Share on other sites

Laptop: Lenovo G500 αγορασμένο τον Νοέμβριο και προβλέπεται να μείνει καμιά 4ετία το λιγότερο..

Κινητό: LG L Fino φρεσκαδούρα 1.5 βδομάδας και σκέφτομαι να χτυπήσω και ένα Nokia 6303i για δεύτερο

Desktop & Tablet δεν έχω και ούτε πρόκεται τουλάχιστον σύντομα

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα να απευθυνθείς στο επίσημο θέμα της συσκευής σου.

[Επίσημο] Samsung Galaxy Tab 4 (7"/8"/10.1")

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κατι που μου κέντρισε την περιέργια

ενδιαφέρομαι και ψάχνω να αγοράσω κινητό απο Κίνα κατέληξα εν τέλει σε αυτο

http://www.to2c.com/coolpad-f2-2g-ram-16gb-rom.html

αλλά γιατι δεν έχει Ε

Ελληνικό μενού αφού αυτό δεν ειναι θέμα λογισμικου?

μπορούν να περαστούν Ελληνικά?

Link to comment
Share on other sites

μηπως φοραει καποιο αλλο os? πχ miui

 

φανταζομαι θα υπαρχει καπου ρομ με ελληνικα μεσα. διαβασε το θεμα της συσκευης ή καλυτερα ρωτα εκει

Link to comment
Share on other sites

Ωραιο θεμα.

 

Σταθερος.ενα custom απο το 2008,θελει αναβαθμιση σαφως,dd2,512 καρτα γραφικων,θα παω για μια πιο μεγαλη μνημη ram καθως εχω 2αρα και καμια πιο μεγαλη καρτα γραφικων.δε με βλεπω να το αλλαζω καθως το εχω για browsing και κατεβασμα ταινιων.

 

Κινητα.Sony Z3,Nokia 515,σε τ68,τ39,d600,t65,sx-1 και αλλα που δε θυμαμαι τωρα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Χαιρετώ.

Έχω πρόβλημα στο δίκτυο όταν συνδέονται κινητά στο ίδιο δίκτυο κολλάει,ανεβάζει ping σαν κάτι να το εμποδίζει.

Τι μπορεί μα φταίει;

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Ποιο modem - router έχεις; Μόνο όταν γίνεται σύνδεση από φορητές συσκευές κλατάρει το modem;

Everything is a frequency 

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας, ανοιγω το παραπανω νημα με θεμα τις συχνοτητες που εκπεμπεται το 4g στην Ελλαδα που ειναι πολυ της μοδας τελευταια, με σκοπο να ξερουμε ολοι μας ποιες ειναι οι συσκευες που ειναι συμβατες με ολες τις συχνοτητες που βρισκονται στην Ελλαδα και λειτουργουν αυτη τη στιγμη αλλα προκειται να λειτουργησουν και στο αμεσο μελλον που ειναι το πιο σημαντικο απο τους αντιστοιχους παροχουν κινητης τηλεφωνιας.

 

Επομενως σε ποιες συχνοτητες εκπεμπουν COSMOTE, VODAFONE , WIND αυτη τη στιγμη? Και που προκειται να εκπεμπουν στο μελλον?

 

Για την επιλογη ενος κινητου αυτη τη στιγμη ποιες συχνοτητες θα πρεπει να αναζητουμε για τη μεγιστη καλυψη σε 4G τωρα και στο μελλον?

 

Ποιες συσκευες πληρουν τις παραπανω προυποθεσεις?

 

Βρηκα στο ιντερνετ το κατωθι κειμενο και το παραθετω:

 

Δικαιώματα χρήσης ραδιοσυχνοτήτων για 15 χρόνια στις φασματικές περιοχές των 800MHz -τμήμα του οποίου ελευθερώνεται έως το τέλος του 2014 με την μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τηλεόραση- και των 2,6GHz κατοχύρωσαν στις 13 Οκτωβρίου 2014 τα τρία δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

H COSMOTE κατοχύρωσε το μεγαλύτερο τμήμα καταβάλλοντας περισσότερα από 134 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα έως το 2030, με την Vodafone να ακολουθεί με επένδυση 124,5 εκατομμυρίων στο 4G και την Wind Ελλάς με 121,8 εκατομμυρίων για την ανάπτυξη δικτύου 4G/LTE.

 

COSMOTE: Δύο (2x5 MHz) τμήματα στη ζώνη των 800 ΜHz και οκτώ (έξι των 2x5 MHz και δύο των 10 ΜHz) τμήματα στη ζώνη των 2600 MHz, με συνολικό τίμημα 134.788.000 ευρώ.

VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ: Δύο (2x5 MHz) τμήματα στη ζώνη των 800 ΜHz και έξι (τέσσερα των 2x5 MHz και δύο των 10 ΜHz) τμήματα στη ζώνη των 2600 MHz, με συνολικό τίμημα 124.501.000 ευρώ.

WIND: Δύο (2x5 MHz) τμήματα στη ζώνη των 800 ΜHz και τέσσερα (2x5 MHz) τμήματα στη ζώνη των 2600 MHz, με συνολικό τίμημα 121.825.000 ευρώ.

Η δημοπρασία στις ζώνες των 800 και 2600 ΜHz ξεκίνησε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 με σκοπό την εμπορική αξιοποίηση και ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών 4G/LTE στην κινητή ευρυζωνικότητα. Αφορούσε τρία τμήματα ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη των 800 MHz και δεκαοκτώ τμήματα ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη των 2600 ΜHz. Η ζώνη των 800 MHz είναι μέρος του «ψηφιακού μερίσματος», δηλαδή του φάσματος που ελευθερώνεται με τη μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τηλεοπτική τεχνολογία.

 

Η διαγωνιστική διαδικασία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την ΕΕΤΤ, με δικά της μέσα, κατά τρόπο σύμφωνο με το ισχύον ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο και ειδικότερα με τις αναθεωρημένες Οδηγίες Πλαίσιο και Αδειοδότησης δικτύων και υπηρεσιών (2002/21/ΕΚ και 2002/20/ΕΚ αντίστοιχα). Με τη δημοπρασία ολοκληρώθηκε το έργο της ΕΕΤΤ που ξεκίνησε από το Μάιο του 2013, για τη διάθεση του ψηφιακού μερίσματος.

 

Σύμφωνα με την Αρχή, «Η χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στις ζώνες των 800 και 2600 MHz είναι ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για την ανάπτυξη νέων ασυρμάτων τεχνολογιών για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς (4G), που υποστηρίζουν καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας, πρόσβασης, περιεχομένου και μεταφοράς ευρυζωνικών δεδομένων. Για τη χώρα, η ανάπτυξη προηγμένων επικοινωνιών, τόσο στις πόλεις όσο και σε νησιωτικές και αγροτικές περιοχές, συμβάλλει στην εξάλειψη του «ψηφιακού χάσματος» με τον υπόλοιπο κόσμο. Η πραγματική αξία του σπάνιου αυτού εθνικού πόρου καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της παραχώρησης έγκειται στη δημιουργία νέων υποδομών επί των οποίων θα διοχετευθούν υπηρεσίες και συναλλαγές τόσο μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών όσο και πολιτών και επιχειρήσεων με το δημόσιο τομέα.»

 

Ενίσχυση ταχυτήτων και κάλυψης από το δίκτυο 4G της COSMOTE

Αναλυτικά, η COSMOTE κατοχύρωσε:

2 φασματικά τμήματα εύρους 2x5 MHz στις ζώνες συχνοτήτων 791–821ΜΗz και 832–862ΜΗz, αντί συνολικού τιμήματος 103 εκατ. ευρώ.

6 φασματικά τμήματα εύρους 2x5 MHz στις ζώνες συχνοτήτων 2500–2570ΜHz και 2620–2690MHz, αντί συνολικού τιμήματος 28,212 εκατ. ευρώ.

2 ασύζευκτα φασματικά τμήματα εύρους 10 MHz στη ζώνη συχνοτήτων 2575–2615MHz, αντί συνολικού τιμήματος 3,576 εκατ. ευρώ.

Τα παραπάνω τμήματα εκχωρούνται στην COSMOTE έως και την 28.2.2030

 

Το κόστος για την απόκτηση του φάσματος είναι επιπλέον του 1,2 δισ. επενδύσεων που ο Όμιλος ΟΤΕ υλοποιεί στην Ελλάδα την τετραετία 2014-2017, κυρίως σε δίκτυα Νέας Γενιάς σταθερής και κινητής.

 

Σήμερα, το δίκτυο 4G της COSMOTE είναι διαθέσιμο σε περισσότερο από το 60% του πληθυσμού της χώρας, ενώ στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει 70% πληθυσμιακή κάλυψη έως το τέλος του 2014. Με το νέα φάσμα, η COSMOTE δηλώνει πως «θα ενισχύσει περαιτέρω τις ταχύτητες και την κάλυψη του εκτεταμένου 4G δικτύου της, τόσο στις αστικές, όσο και στις αγροτικές περιοχές, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της για υπερυψηλές ταχύτητες και εξελιγμένη επικοινωνία».

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Προτεραιότητά μας είναι οι ανάγκες των πελατών μας. Η νέα μεγάλη επένδυσή μας, ύψους 135 εκατ. ευρώ, σε φάσμα, μας επιτρέπει να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που τους προσφέρουμε. Ενισχύουμε τα δίκτυά μας, προσφέροντας ακόμη πιο ποιοτική εμπειρία, ιδίως στο δίκτυο 4G. Είμαστε μακράν ο μεγαλύτερος επενδυτής στις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα. Αυτό επιβεβαιώνουμε και σήμερα, επενδύοντας το μεγαλύτερο ποσό μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στη δημοπρασία. Η επένδυση στις τηλεπικοινωνίες είναι επένδυση στην ανάπτυξη της οικονομίας και της χώρας.»

Επέκταση του δικτύου 4G της Vodafone και καλύτερο σήμα 4G στα κτίρια

Η Vodafone επένδυσε 124.501.000 ευρώ για την εξασφάλιση φάσματος στις ίδιες ζώνες, των 800 ΜHz και 2600 ΜHz. Συγκεκριμένα η Vodafone απέκτησε νέο φάσμα 2x10 ΜΗz στα 800 MHz και 2x20 MHz (συζευγμένο) και 20 MHz (ασύζευκτο) στα 2600 MHz. Θα το αξιοποιήσει επίσης για να επεκτείνει τη γεωγραφική κάλυψη 4G του δικτύου της, καθώς και να βελτιώνει περαιτέρω την ποιότητα του 4G σήματος σε εσωτερικούς χώρους.

 

Τον Νοέμβριο 2011 η Vodafone ανανέωσε και επέκτεινε το φάσμα συχνοτήτων κινητής επικοινωνίας στο πλαίσιο αντίστοιχου διαγωνισμού της ΕΕΤΤ εξασφαλίζοντας φάσμα στη ζώνη των 900 ΜHz καθώς και στη ζώνη των 1800 MHz, για την περαιτέρω διεύρυνση των υπηρεσιών 2G και 3G που παρέχει προς τους συνδρομητές της, για την απόκτηση του οποίου έχει καταβάλει 168,5 εκ. ευρώ.

 

Ο κ. Γλαύκος Περσιάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Η επένδυση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε νέες δυνατότητες που προκύπτουν από τη διεύρυνση του φάσματος συχνοτήτων. Παράλληλα, συμβάλλουμε έμπρακτα στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τεχνολογικά πρωτοποριακές υπηρεσίες, γρήγορης και αξιόπιστης επικοινωνίας».

Ανάπτυξη του δικτύου 4G/LTE από την WIND

H WIND Ελλάς κατέβαλλε συνολικά 121, 825 εκατομμύρια ευρώ και απέκτησε δικαιώματα για δύο τμήματα (2 x 10 MHz) στη ζώνη των 800MHz και επίσης για τέσσερα τμήματα (2 x 20MHz) στη ζώνη των 2600MHz. Το νέο φάσμα θα αξιοποιηθεί άμεσα καθώς η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσει στη χώρα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας νέας γενιάς (4G) κάνοντας χρήση της τεχνολογίας LTE.

 

«Θα ενσωματώσουμε το νέο φάσμα στον εκσυγχρονισμό του δικτύου μας και την τρέχουσα ανάπτυξη υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας νέας γενιάς. Κάνοντας αυτή τη σημαντική επένδυση, αποκτήσαμε κρίσιμο φάσμα που θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για υπηρεσίες κινητής ευρυζωνικότητας και να παρέχουμε στους πελάτες μας τις υψηλότερες ταχύτητες στις υπηρεσίες δεδομένων» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής. «Την ίδια στιγμή προάγουμε την ανταγωνιστικότητά μας στην αγορά και ενισχύουμε την αξία της επένδυσης των μετόχων μας στην εταιρεία".[/i]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Desktop δεν υπάρχει...

Laptop ένα toshiba από τα πρώτα I5 (πρέπει να κλείνει 6ετία πλέον) Του έβαλα έναν SSD και συνεχίζει να με εξυπηρετεί.

Tablet δεν υπάρχει...

Κινητά D855 (δεν έχει κλείσει μήνα) κι ένα P880 που κοντεύει διετία

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 PRO)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT (LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA (DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG (I800,note10+)SHARP (S2)SIEMENS (SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)XIAOMI (Redmi Note 5,Redmi Note 6 PRO,Redmi Note 8 PRO,Redmi Note 9 PRO,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro)

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο θέμα... :D

Στο δια ταύτα:

Laptop ---> Ένα ταπεινό Aspire της Acer, φθηνό μοντέλο του 2010 (~400 ευρώ τότε) με έναν ταπεινό dual core T4400... Πρόσφατα του έβαλα έναν SSD Samsung και 1gb επιπλέον ram (στα 4 είμαι πλέον) και δεδομένου ότι τρέχω κυρίως Linux (αλλά και Windows 7 ulti- dual boot), πάει μια χαρά και καλύπτω μια χαρά τις μικρές ανάγκες που έχω χωρίς να χρειάζομαι κάτι επιπλέον... :)

Mobile ---> Coolpad 7320 αγορασμένο τον περασμένο Ιούλιο.. Τα 120 κάτι ευρώ που έδωσα τα έχει κάνει απόσβεση μέχρι και το τελευταίο cent ήδη και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.. :)

Desktop ---> Δεν υπάρχει

Τablet ---> Δεν υπάρχει

Edited by SpyrosR
Link to comment
Share on other sites

Ενα συλλεκτικο νομιζω κομματι το οποιο εχω σε λειτουργια ειναι ενα Hyundai PC τον αγορασε ο μακαριτης ο πατερας μου το 1990 για την δουλεια του.Εχει οθονη VGA 14" σκληρο 50ΜΒ και τρεχει MS.DOS 3.30 Φυσικα εχει και δυο slot δισκετας 3.5 & 5.5!!!

RAM 640 KB ROM 32KB

Λειτουργει κανονικα τον αναβω μια φορα τον μηνα για τσεκ και τρεχει ενα προγραμμα αποδειξεων και αποθηκης που δουλευε ο πατερας μου.

Τον εχω κρατησει για συναισθηματικους λογους φυσικα. εχουμε μολις 12 χρονια διαφορα :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απο desktop pc δεν έχω τώρα .Μόνο laptop

Το πρώτο μου pc όμως ήταν του 1986 με οθόνη μαυροπράσινη Hercules , ένα fdd 5.25 και 512kb ram .Για σκληρό ούτε λόγος ...

Μετά ένα pc με 80mb hdd το οποίο δεν το θυμάμαι καθόλου ...Ήταν μια σύνθεση απο αυτές που διαφημίζανε στη χρυσή ευκαιρία τα τότε "κομπιουτερομάγαζα" που ξεφυτρώνανε σαν μανιτάρια . (Το Πλαίσιο υπήρχε μόνο στη Στουρνάρη...και ακριβούτσικο...)

Το επόμενο ήταν ένας Apple LCII με 80mb hdd και το θρυλικό motorola 68030 για cpu .Nομίζω τον αγόρασα το 1993 .

Φορητά :

1998 HP omnibook xe2 με windows 98 , 512mb ram και 4.3 Gb hdd . Υπάρχει ακόμα και δουλεύει άψογα . Η μόνη μετατροπή που του έχω κάνει είναι στο bios για να τρέχει xp.

2005 Acer αγορασμένο στην Ολλανδία . Αδιάφορο . Δουλεύει όμως . Με θόρυβο στον ανεμιστήρα αλλά δουλεύει . Έχει και fax . Και δέκτη dvb ...

2011 HP dv7 , netbook dell

2013 HP dv6

2014 tablet samsung 8"

2015 tablet samsung 7"

 

 

Ωραίο θέμα . Θυμήθηκα τα παλιά ...

Μάκης

"ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ"

"ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ "

Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ...

Link to comment
Share on other sites

Ένα Turbo-X έχω siren από το 2010, χωρίς προβλήματα. Έψαξα για επιπλέον RAM αλλά δε βρίσκω τίποτα συμβατό :p
Link to comment
Share on other sites

Κινητο απο τον Ιουλιο του 14.

 

Ταμπλετ απο τον Ιουνιο του 12 (iPad 3)

 

Laptop απο τα τελη Γεναρη, ο,τι πιο φθηνο κυκλοφορουσε με 4GB RAM, καπου 280€, κανει ομως τη δουλεια του μια χαρα (αν δεν ακουγοταν και τοσο το πληκτρολογιο). Η αγορα του ηταν εκτακτη γιατι...

 

Desktop: Τελη Γεναρη παρεδωσε πνευμα. Ωστοσο εκανα δωρεα τα οργανα του σε αλλα PC και σε ενα ειδικα που ηθελε νεο σκληρο και RAM επιασαν τοπο.

Link to comment
Share on other sites

Desktop 6 μηνών, κινητό του 12' κατασκευή. Tablet δεν

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Ξερω γνωστό ατομο με lumia 610 που εχει ακριβώς το ιδιο θέμα. Δε ξερω δικτυο κτλ ξερω οτι σε αλλη συσκευη με την ιδια σύνδεση δε το κάνει ομως.
Link to comment
Share on other sites

Έχω το ίδιο θέμα. Εμφανίστηκε μετά τη μεταφορά μου από Wind σε Vodafone πριν από δυο χρόνια και το κάνει ακόμα. Απλά το έχω συνηθίσει και δεν μου κάνει εντύπωση. Το κάνει στις περισσότερες κλήσεις, όχι σε όλες. Δεν έχω διακρίνει αν το κάνει σε κλήσεις προς π.χ. Cosmote μόνο ή κάτι τέτοιο. Το κινητό μου είναι Windows phone 7.8 (ZTE Tania), δεν έχω δοκιμάσει αν με την ίδια κάρτα SIM σε άλλη συσκευή συμβαίνει το ίδιο.
Link to comment
Share on other sites

Όταν κάνω κλήσεις μέσω skype ή facebook messenger η κλήση πραγματοποιείται μέχρι να το σηκώσει ένας από τους δυο. Είτε με πάρουν και το σηκώσω είτε πάρω εγώ και το σηκώσει το άτομο που καλώ, κατευθείαν η κλήση σταματάει λες και το έκλεισε αμέσως μόλις το σήκωσε. Και στις δυο εφαρμογές έχω την τελευταία έκδοση τους (και δεν νομίζω να φταίει τίποτα bug της έκδοσης της εφαρμογής γιατί το παθαίνω και στις δυο), καθώς στο κινητό μου έχω λογισμικό android 4.2.2 . Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα βοηθούσε για την επίλυση ζητήστε τη μου.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γεια χαρά, τι μάρκα είναι τι κινητό σας, είστε ευχαριστημένοι από την λειτουργία του, είστε ρουτ;

Τελικά ως καταναλωτές δεν θέλουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, Καλά μας κάνουν οι εταιρίες και να αρμέγουν.

Σιγά μην κάτσω να διαβάσω όλες τις σελίδες όλων των κινητών να δω ποια κινητά δουλεύουν σωστά, ποιες εταιρίες έχουν κάνει καλή δουλειά στο αντρόιτ.

Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...