Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

giati twra emena ayto mu fainetai AKYRO?

Δεν είναι και εντελώς άκυρο αν το σκεφτείς. Πηγαίνει ο πελάτης στο μαγαζί του winbox και ο winbox μπορεί μέσω e-banking να πληρώνει τους λογαριασμούς για λογαρισμό του πελάτη χρεώνοντας κάποιο τραπεζικό λογαριασμό.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια, το εχω ψαξει το θέμα με τισ τραπεζες αλλα το προβλημα ειναι οτι ναι μεν μπορω να εξοφλησω λογαριασμους, αλλα δεν μπορω να δωσω στον πελατη μου ενα αποδεικτικο οτι εχει γινει η πληρωμη! βγαζει δηλαδη αποδεικτικο οτι εχει γινει η καταθεση αλλα δεν δινει λεπτομερειες για το τι ακριβως εχεις πληρωσει! Δηλαδη με λιγα λογια χρειαζετε καλη πιστη για να μου εμπιστευτει καποιος τα χρηματα του για να πληρωσω τους λογαριασμους του! Επειτα φοβαμαι μηπως και εχω καποιο προβλημα απο τις εταιριες γιατι ουσιαστικα αυτο που θα γινετε μεσω τραπεζης θα θεωρειτε αθεμητος ανταγωνισμος και θα φαινετε σαν να διαφημιζω το μαγαζι μου σε βαρος αλλων χωρις να εχω καποια εγγριση απο τις εταιριες, γιατι στην ουσια το κερδος απο την εξοφληση των λογαριασμων ειναι μονο το οτι θα μπει κοσμος στο μαγαζι!! οσο για να το να παρω τηλ στις εταιριες, εχω παρει και η κληση μου <<προωθειτε>>!

Έχω μαθει οτι καποιες ιδιωτικες εταιριες εχουν αναλαβει να στησουν σταθμους εξοφλησης λογαριασμων, αλλα οσο και αν εχω ψαξει δεν βρήκα τίποτα!

Κατα 99,9€

Προφανως (; ) κανει πλακα! Αν οχι...:X :blink:

Μπορεί να ήθελαν να του προτείνουν να μπεί στο πιλοτικό ADSL2+ DSLAM της Θεσ/νίκης για 12/1 mbit με 24,99 € .

Aφού το είπαμε ρε παιδιά κατά 128.18 $* τον πήραν για να του πουλήσουν ADSL.

*128.18$ = 99.9€ :happy:

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Τελικά πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου βγάζει "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή"...

Ρε λες να τον πουλήσανε σε ιδιώτη τελικά και να αλλάξανε τηλέφωνο? :D

Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Οποτε αν καταλαβα καλα, μονο κανενας tim user αν το χρησιμοποιει.

mexri na ksupnisoun oi alles etairies kinitis, i tim users 8a einai wap surfers

fraulina εσυ σερφαρεις στο myphone ως 'απλο' wap site? Για δωσε url.

Μου εκανε εντυπωση και το αλλο βεβαια.

Ανεξαρτητα απο τους χρηστες που επιθυμουν να σερφαρουν.

Σκετα wap sites, τουλαχιστον ελληνικα, δεν γνωριζω πανω απο καμια 20αρια.

Αντιθετως, tim, voda, cosmote, η καθεμια προωθει αν καταλαβα καλα την δικη της πλατφορμα wap(imagine, live, imode).

Επεσε στα χερια μου το φυλλαδιο της cosmote που εχει μεσα καμια 200αρια imode Sites, ελληνικα, για πολλα γουστα (αναλογα υποθετω και με τις αλλες εταιριες). Φυσικα αυτα τα site δεν ειναι προσβασιμα απο απλο wap.

Τελικα τι παιζει? Υπαρχουν ελληνικα wap sites? Δημιουργουνται νέα? Ή καθένας αναπτύσει την πλατφόρμα του και 'σπρωχνει' τους χρηστες να σερφαρουν με συγκεκριμενο τροπο?

exo mia aporia !!exo tim kai energopoihmeno to non stop mporo na xrhsimopoihso ton opera mini kai na kano perihghsh free se selides html ? h plhrono analoga me ta mb ?

Δεν είναι και εντελώς άκυρο αν το σκεφτείς. Πηγαίνει ο πελάτης στο μαγαζί του winbox και ο winbox μπορεί μέσω e-banking να πληρώνει τους λογαριασμούς για λογαρισμό του πελάτη χρεώνοντας κάποιο τραπεζικό λογαριασμό.

όχι είναι άκυρο! και τι απόδειξη θα δίνει, εκτύπωση της σελίδας???? είναι αυτό που περιγράφει πάνω και ο ίδιος. επίσης η πληρωμή θα καθυστερεί πολύ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

... σε δυο διαφορετικα κινητα.

Επειδη τελευταια , μαλλον και λογω ηλικιας , ξεχναω σπιτι το κινητο υπαρχει τροπος να εχω μια sim με ιδιο αριθμο σε ενα αλλο κινητο φτηνιαρικο στο αυτοκινητο για τετοιες περιπτωσεις ???

Ευχαριστω. :) :)

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

... σε δυο διαφορετικα κινητα.

Επειδη τελευταια , μαλλον και λογω ηλικιας , ξεχναω σπιτι το κινητο υπαρχει τροπος να εχω μια sim με ιδιο αριθμο σε ενα αλλο κινητο φτηνιαρικο στο αυτοκινητο για τετοιες περιπτωσεις ???

Ευχαριστω. :) :)

Ο πατέρας μου που είναι 42 ετών, έκανε αυτό με την Cytamobile-Vodafone(βλεπε προφίλ. είμαι απο Κύπρο). Π.χ. έκανε copy την sim του στο κατάστημα του δικτύου και έμεινε ο ίδιος ο αρι8μός. Έχει το hp iPAQ όταν δεν είναι στο αυτοκίνητο και έχει το 6230 όταν είναι στο αυτοκίνητο. Και για να ενεργοποιηθεί η μια sim, πρηκτολογά ένα κωδικό στο κινητό που θέλει να χρησιμοποιήσει. Αυτάααα...

Πηρα τηλ την Vodafon και μου ειπαν οτι ναι μεν γινεται να εχω δυο sim με τον ιδιο αριθμο αλλα για να χτυπαει η μια πρεπει η αλλη να ειναι σε τηλ. κλειστο.Κατι που δεν βολευει τους απλους ξεχασιαρηδες.

Μια λυση που σκεφτηκα μετα ειναι ενα καρτοκινητο στο αυτοκινητο και η ρυθμιση για προωθηση κλισεων οταν δεν απαντα σε αυτο , στο κανονικο Nokia 8800.

:) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Μπορεί να ήθελαν να του προτείνουν να μπεί στο πιλοτικό ADSL2+ DSLAM της Θεσ/νίκης για 12/1 mbit με 24,99 € .

Aφού το είπαμε ρε παιδιά κατά 128.18 $* τον πήραν για να του πουλήσουν ADSL.

*128.18$ = 99.9€ :happy:

Έχω vivodi 512. Μπορώ κατευθείαν να βάλω οτε 12/1 χωρίς καθυστερίσεις?

Γιατί μου φαίνεται πολύ χάμηλη η τιμή των 24,99€.

Πείτε μου γρήγορα γιατί ληγει η συνδεση μου

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δε λέει αυτό, εκτός και αν ενημερώσεις όλο τον κόσμο να μην το κλείνει όταν θα ακούει το "η κλήσεις σας προωθείται" ...

Χώρια που την προώθηση θα την πληρώνεις εσύ σαν κανονική κλήση.

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι ενεργή είναι η κάρτα που χρησιμοποιήθηκε τελευταία. Δηλαδή όταν πας στο αυτοκίνητο και δεις ότι το ξέχασες το άλλο, πάρε μια αναπάντητη κάπου (σπίτι σου π.χ.) και αυτόματα θα απενεργοποιηθεί η κύρια κάρτα και θα δουλεύει η δευτερεύουσα κανονικά... Κάπου το είχα ακούσει αυτό αλλά δε θυμάμαι που, για αυτό λέω μπορεί να κάνω και λάθος...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Το δοκιμασα κανοντας προωθηση στης γυναικας μου .Δεν λεει "η κλιση προωθειτε" αλλα κανει μια μικρη παυση και μετα αρχιζει και χτυπαει το αλλο που εχω κανει την προωθηση.

Τωρα για το αλλο που λες (αναπαντητη) που μπορω να μαθω ????

Φιλικά Γιάννης

Και εγώ με non stop και opera mini σερφάρω! Από τότε που βγήκε η υπηρεσία έχω κατεβάσει περίπου 930mb δεδομένα!
Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

Παιδια μπορει κανεις να με κατατοπισει για το non stop απο το site της tim?

http://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1140

Δεν βλεπω πουθενα να λεει για wap.

Και εγώ με non stop και opera mini σερφάρω! Από τότε που βγήκε η υπηρεσία έχω κατεβάσει περίπου 930mb δεδομένα!

free panta e? plhroses mono ta 3,46 pou kostizei to non stop?

free panta e? plhroses mono ta 3,46 pou kostizei to non stop?

Φυσικά δωρεάν! Μόνο 3.49€ το μήνα, αλλιώς ΔEN θα το χρησιμοποιούσα...

Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

thnks paidia !! ki ego to eixa energopoihmeno alla to xrhsimopoiousa mono gia na mpaino sthn tim noiza oti ta upoloipa den htan free !!:)

Ευτυχώς είναι όλα δωρεάν... Και με opera v2.0 δε σε σταματάει τίποτε... Η ΤΙΜ είναι πολύ μπροστά σε αυτόν τον τομέα και καλά θα κάνει να συνεχίσει έτσι αλλά και να παραδειγματιστούν όλες οι άλλες εταιρείες.

ego pou exo to 7710 kai exo kai ton kanoniko opera mesa den xreiazetai na valo kai ton mini opera e??????!!(sorry an einai ligo xazh h erothsh ) apla exo xreothei para polu me tis alles etairies kai to serfarisma !

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned