chris79 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Έξυπνο τηλέφωνο είναι ο όρος. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το gps/internet. Απλά αναφέρω ότι δόθηκε βαρύτητα στο ίντερνετ. Δίνω όμως και κάποιες ιδέες έτσι ώστε να μην βγάζουν κινητά όλα σε ένα, διότι κάπου θα υπερτερούν και κάπου θα μειονεκτούν ως μηχανήματα. Άλλωστε είναι μικροί ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Και να κάνω και μια ακόμη παρατήρηση πως όλοι βλέπουμε με τι τρομερές δυνατότητες βγαίνουν τα pc και ποιος είναι ο μέσος τρόπος χρήσης όλων αυτών των μηχανημάτων. Όλοι κοιτάμε να έχουμε ένα πισι με τρελές ταχύτητες επεξεργασίας και μνήμης αλλά αυτές τις απαιτήσεις τις έχουν μόνο τα παιχνίδια με τα τρελά γραφικά και οι επαγγελματίες γραφίστες. Όλοι οι άλλοι τα βάζουμε να κάνουν browsing και chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Οι εταιρίες παραγωγής δεν θα κάτσουν να σχεδιάσουν μοντέλα με βάση του τι γίνεται στην Ελλάδα. Θα κάτσουν να σχεδιάσουν μοντέλα που πιστεύουν ότι είναι ποιοτικά και έχουν απήχηση σε ολόκληρο τον κόσμο. Συμφωνώ ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των smartphones είναι η πρόσβαση στο ίντερνετ, κάτι που στην Ελλάδα όντως δεν είναι πολύ εφικτό και λόγω ταχύτητας και λόγω κόστους. Αν όμως κάποιος δεν καλύπτεται ή δεν θέλει να δώσει τσάμπα, για αυτόν, λεφτά, μπορεί κάλλιστα να διαλέξει ένα άλλο μοντέλο από τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν. Δεν νομίζω ότι αν ψάχνεις ακόμα και κάτι πολύ συγκεκριμένο σε κινητό, δεν θα μπορέσεις να το βρεις αν ψάξεις λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Όταν έψαχνα κινητό χρησιμοποιήσα το myphone για να βρω και να συγκρινω χαρακτηριστικα που ηθελα σε ενα κινητό πέραν από τα βασικα. Το βασικό μου στοιχείο ήταν να κανω τα 3,2 mp της καμερας 5 μιας και εχω ηδη φωτογραφική μηχανη και ηθελα το κινητο να βγαζει καμια καλη φωτογραφια σε περιπτωση που δεν εχω μαζι μου την φωτογραφικη μηχανη. Ολα τα υπολοιπα για μενα ήταν σε 2 και 3η μοίρα μιας και δεν ήθελα ουτε ιντερνετια ουτε τιποτε αλλο. Αυτό όμως που προσεχω γενικα το τελευταιο καιρο είναι μια τάση εκμετάλλευσης των εξυπων κινητων προς το ιντερνετ, κατι το οποιο το θεωρω ανόητο, μιας και υπαρχουν κάποια άλλα χαρακτηριστικα που θα μπορουσαν να δωσουν βαρυτητα. Το ιντερνετ ΔΕΝ είναι το παν, πιστέψτε με. Αλλωστε εγώ θα προτιμούσα μια βαρυτητα στην ικανοποιητικής ποιότητας βιντεο έστω κι αν δεν είναι 16:9 ή 3d ή HD1080i ή ό,τι κάτσουν και βγάλουν. Α, και να υποστηρίζουν και παραπάνω από 8gb καρτούλες μνήμης,ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 (edited) Οι εταιριες απλα κοιτουν το συμφερον τους...και η χρηση του διαδικτυου ειναι κατι το απαραιτητο για τους περισσοτερους, απο πιτσιρικια μεχρι οσο παει,γι αυτο και πουλαει/// πλεον δεν νοιαζει τους χρηστες η ποιοτητα της φωτο-βιντεο οσο η δυνατοτητα πλοηγησης ( κυριως σε site κοινωνικης δικτυωσης) βεβαια υπαρχουν κινητα που επικεντρωνονται στην καμερα που ενσωματωνουν αλλα οχι τοσο ωστε να θεωρηθει καποια συσκευη κινητο-καμερα,ειναι λιγο απ ολα. ααα και ο στοχος σου δεν θα πρεπει να ειναι τα περισσοτερα mp αλλα η καλυτερης ποιοτητας φακος που εχει το κινητο..κι ας ειναι 3mp....αν κανεις μια συγκριση ενος ακριβου κινητου με 3 mp και με μια απλη ψηφιακη στα 3mp θα υπερεχει η ψηφιακη Edited May 30, 2010 by THEO_LEGEND Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Πριν από 5 χρόνια είχες ISDN ενώ οι άλλοι ήταν χρόνια μπροστά. Μπορεί να αργείς λίγο αλλά όλα γίνονται. Υπομονή... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Βασικά smartphone δεν είναι οποιοδήποτε τηλέφωνο μπαίνει internet, αλλά οποιοδήποτε τηλέφωνο έχει ανοιχτό λειτουργικό. Άρα μην συνδέεις τον όρο smartphone με το κινητό που μπαίνει internet... Απλά τυχαίνει οι περισσότεροι χρήστες των smartphone να τα χρησιμοποιούν για internet. Η δύναμη των smartphone όμως είναι οι εφαρμογές. Αυτοί που τα χρησιμοποιούν πραγματικά τα παίρνουν για τις εφαρμογές. Γιατί αν ήταν για το internet έπαιρναν και ένα touch 100€-150€ και ήταν καλυμμένοι. Δεν θα έπαιρναν 400€ κινητό μόνο και μόνο για το internet (με πολλές εξαιρέσεις βέβαια που παίρνουν ακριβά κινητά για να το "παίξουν"). Όσο για το internet δεν είναι καθόλου άχρηστο στα κινητά κι εγώ συμφωνώ με τις εταιρίες που τα κατασκευάζουν. Άσε που για καλύτερες ταχύτητες και 0 χρέωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το WiFi. Τώρα το πρόβλημα δεν είναι στους κατασκευαστές κινητών για να τους κατακρίνουμε, αλλά στους παρόχους στην Ελλάδα που δεν δίνουν καλές ταχύτητες. Δηλαδή οι κατασκευαστές τι φταίνε να βγάλουν το internet από τα κινητά τους επειδή η Vodafone, η Cosmote, η Wind και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος κάνουν μαλ.... Όσο για την κάμερα, εγώ ποτέ δεν ήθελα να είναι καλή στο κινητό, γιατί ανεβάζει πολύ την αξία χωρίς κάποιον σημαντικό ρόλο. Αν θες κάμερα, πάρε φωτογραφική. Με 500€ που θα δώσεις σε κινητό με καλή κάμερα, παίρνεις πολύ καλύτερη φωτογραφική... Τώρα αν θες να βγάλεις καμιά φωτογραφία και δεν έχεις μαζί σου φωτογραφική, πιστεύω ότι και η 5MP που έχουν τα κινητά τώρα θα την κάνει την δουλειά. Με λίγα λόγια, προσωπικά δεν θα ήθελα να ρίξουν το internet και να ανεβάσουν τις κάμερες... Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 για την ακριβεια αυτος ο νομος ψηφίστηκε στην γαλλια γιατι καποιοι αφηναν ελευθερο το wi-fi τους για να κατεβαζουν και αμα τους πιασουν να λενε εγω αποποιουμε των ευθηνων καποιος αλλος μπηκε στην γραμμη μου και κατεβασε παρανομο περιεχομενο ..... και δεν απαγορευσαν τα ανοιχτα wifi αλλα οποιος τα εχει αν κατεβει απο το δικτυο του κατι παρανομο δεν μπορει να πει τα κατεβασε αλλος .... αν θυμαμαι καλα ...:lol::lol::p εχει μια λογικη.... Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Νομίζω ότι το λέει ξεκάθαρα : ‘unfair’ competition to private companies. Με λίγα λόγια αν υπάρχει τζάμπα ιντερνετ τότε τρώνε το παντεσπάνι του εκεί cosmote, vodafone, wind κτλ... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 πάντως επειδή ημουνα εκει πριν μια βωδομαδα, οντως ειναι τοσο μα τοσο ενοχλητικο... Δε βρισκεις πουθενα σημειο να συνδεθεις. 35 μοντεμ και ολα με λουκετο! πφφφφ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 όχι παραμένω στην wind από εποχής telestet...και γύρω στα 11 χρόνια τώρα... Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Στη wind εδω και 4 χρονια περιπου (κατι καρτοκινητα του παρελθοντος δε τα μετραω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristos_45 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Η πρώτη μου κάρτα ήταν Tim και την είχα για 4 χρόνια. Μετά αγόρασα μια Frog επειδή είχε εύκολο αριθμό και την έκανα φορητότητα σε Wind F2g2...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) Κατά την γνώμη μου αυτό που πρέπει πλέον να βελτιωθεί είναι οι μπαταρίες των συσκευών κυρίως... Όσον αφορά τις οθόνες πιστεύω πως είναι οι 3D οθόνες το επόμενο στάδιο εξέλιξης στα κινητά τηλέφωνα... Σχετικά με τις κάμερες αυτό που πρέπει να κάνουν εκτός από led/xenon flashes να ενσωματόνουν και πομπούςς υπερύθρων ακτινών (όπως και στις βιντεοκάμερες) για την βελτίωση των νυχτερινών λήψεων Σχετικά με τον ήχο πιστεύω οτί έχουν ακόμα αρκετά περιθώρια ανάπτυξης...Θα μπορούσαν όμως να κάνουν κάτι αρκετά προτοποριακό...την εισαγωγή του νευροφώνου στην τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων... Κάτι που πιστεύω πως θα έπρεπε να κάνουν οι ετερίες κινητών είναι η ανάπτυξη ενός μοντέλου για να είναι αποσπόμενη η κυψέλη που επεικινωνεί με τον παροχό μας... Δηλαδή αυτή η συσκευή να έχει blutooth 3.0,την κυψέλη για να συνδέεται με το δίκτυο κιν τηλεφωνίας και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που να έχει μεγάλη αυτονομία...θα τοποθετούμε αυτή την συσκευή κοντά σε ένα σημείο του σώματος το οποίο δεν θα είναι κοντά σε κάποιο ζωτικό όργανο του οργανισμού μας και αυτό θα επεικοινωνεί μεσο του blutooth με το κινητό οπότε εμείς θα λαμβάνουμε κανονικά τις κλήσεις και τα μυνηματά μας χωρίς να ψηνόμαστε από την ακτινοβολία του κινητού....Όποτε θα αδειάζει η μπαταρία αυτού του μαραφετιού θα την φορτίζουμε συνδέοντας το στο κινητό μας πάλι... Από εκεί και πέρα πιστεύω πως η αναβάθμιση των επεξεργαστών και τις μνήμης θα συνεχίσει όπως έχει....το θέμα είναι αν θα αξιοποιούμε σωστά τις δυνατότητες τους με το κατάλληλο λογισμικό... Edited June 3, 2010 by Gdrdasky Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Από Cosmote σε Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Όχι,εδώ και 4 χρόνια το βασικό μου νούμερο είναι Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Εγω πριν 10 μηνες περιπου εκανα φορητοτητα απο vodafone σε cosmote what's up. Δεν ειχα κανενα προβλημα με vodafone, απλα οι περισσοτεροι φιλοι και γνωστοι μου ειχαν cosmote :p Ε, και ετσι να κανω λιγη οικονομια στις καρτες ανανεωσης.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selena Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 το κινητο το εχω κυριως για μηνυματα, οποτε ο πρωτος αριθμος ηταν vodafone cu (το what's up κυκλοφορησε αργοτερα) μετα αρχισα να μιλαω λιγο περισσοτερο κ παρασυρθηκα να κανω συμβολαιο cosmote, το οποιο κρατησα μονο ενα χρονο, ξεφευγε αρκετα ο λογαριασμος :rolleyes: οποτε αμεσως μολις ειχα τη δυνατοτητα τρεχοντας πηγα στη wind με φορητοτητα κ ευτυχως προλαβα τη δεσμευση τιμης!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Είχα ένα νούμερο, τότε ήταν το βασικό μου, το οποίο κάθε 3-4 μήνες το έκανα φορητότητα. Αυτη τη στιγμη δεν το χρησιμοποιώ πια και δεν είμαι σίγουρος σε ποια εταιρεία ανήκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Κινδυνεύουν τα κινητά από ιούς; Όλο και περισότερα κινητά έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε γρήγορο internet οπότε αυτό θα γίνει μια λειτουργία που θα χρησιμοποιείται πιο πολύ από εδώ και πέρα από τους χρήστες κινητών...Κινδυνεύουν τα κινητά μας όμως να δεχθούν επίθεση από κάποιον ιό; :worry: Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Ναι μπορει αναλογα και τα site βεβαια αλλα υπαρχουν και antivirus ειδικα για ανοιχτα λειτουργικα κινητα οπως symbian,windows mobile,android κλπ αλλα το κακο ειναι οτι τα antivirus για τα κινητα ειναι βαρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Έχω δύο τηλέφωνα που μου έχουν μείνει και θέλω για παράδειγμα να τα ανταλλάξω με ένα iPhone ή με κάποιο άλλο τηλέφωνο. Πιο παλιά, χρόνια πίσω, είχα κάνει κάτι αντίστοιχο σε ένα μαγαζί ανταλλαγών κινητών τηλεφώνων στο περιστέρι και έμεινα ευχαριστημένος. Τώρα πέρασα και είχε κλείσει. Γενικά όμως έχετε εμπειρία από τέτοιου είδους μαγαζιά; Ένας φίλος μου είπε ότι πλέον τα αγοράζουν κοψοχρονιά, πολλά παζάρια και γενικά πολύ "γλοιώδης" διαδικασία. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Δεν είπα να τα πουλήσω όσο σε ιδιώτη αλλά ρε παιδί μου να μην αισθάνεσαι ότι είσαι και μ@μ@κ@ς. Καμιά γνώμη ; Νίκος Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 στο κεντρο στην ομονοια εχει πολλα τετοια καταστηματα... προσωπικη εμπειρια δεν εχω αλλα μην περιμενεις να βγεις και κερδισμενος απο αυτη τη διαδικασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Έχω δύο τηλέφωνα που μου έχουν μείνει και θέλω για παράδειγμα να τα ανταλλάξω με ένα iPhone ή με κάποιο άλλο τηλέφωνο. Πιο παλιά, χρόνια πίσω, είχα κάνει κάτι αντίστοιχο σε ένα μαγαζί ανταλλαγών κινητών τηλεφώνων στο περιστέρι και έμεινα ευχαριστημένος. Τώρα πέρασα και είχε κλείσει. Γενικά όμως έχετε εμπειρία από τέτοιου είδους μαγαζιά; Ένας φίλος μου είπε ότι πλέον τα αγοράζουν κοψοχρονιά, πολλά παζάρια και γενικά πολύ "γλοιώδης" διαδικασία. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Δεν είπα να τα πουλήσω όσο σε ιδιώτη αλλά ρε παιδί μου να μην αισθάνεσαι ότι είσαι και μ@μ@κ@ς. Καμιά γνώμη ; Νίκος Όπως τα είπες. Αισθάνεσαι οτι σε κλέβουν αλλά αν θες να το πουλήσεις άμεσα και να μην βάζεις αγγελίες είναι ο μόνος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Και από γνωστούς μου που τα έχουν επιλέξει στο παρελθόν δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Υπάρχουν πολλά site με αγγελίες δωρεάν, δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 σωστός... δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Αγγελία και πάλι αγγελία :) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts