Jump to content

Sony Ericsson Z600

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλημέρα. Μόλις πήρα το Ζ600. Καλά είναι απαιχτο. Ομως έχω κάποιες απορίες σχετικά με την τιμή του και είμαι και κάπως εκνευρισμένη μ΄αυτό. Το κίνητό καινούργιο κοστίζει στην τελεστέτ 385. Ναι καλά διαβάσατε. Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς αυτό πως γίνεται την προηγούμενη εβδομάδα να κάνει 365 και σήμερα 385??????????
thanks...!Πάντα φιλικά..Chrysi.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Terrys ( 5 Φεβ. 2004 , 09:43)

Μπορεί κάποιος να μου πεί τι περιέχει μέσα στο κουτί το Ζ600 εκτός από φορτιστή, δύο προσόψεις και CD? Και φυσικά το τηλέφωνο!

Βασικά τα είπες όλα! :) Ξέχασες τη μπαταρία και το εγχειρίδιο οδηγίων!! Αυτααα! :happy:

Α! Γιατί σε ένα ξένο site (συγκεκριμένα Ρωσικό!) έγραφε εκτός από αυτά και φορτιστή αυτοκινήτου και ένα "hand strap" που δεν ήξερα τι είναι. Anyway, ευχαριστώ πολύ πάντως.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrysi ( 5 Φεβ. 2004 , 10:09)

παιδιά καλημέρα. Μόλις πήρα το Ζ600. Καλά είναι απαιχτο. Ομως έχω κάποιες απορίες σχετικά με την τιμή του και είμαι και κάπως εκνευρισμένη μ΄αυτό. Το κίνητό καινούργιο κοστίζει στην τελεστέτ 385. Ναι καλά διαβάσατε. Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς αυτό πως γίνεται την προηγούμενη εβδομάδα να κάνει 365 και σήμερα 385??????????

periergo, an skefteis oti stin cosmote nomizw kanei 335 ! :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Terrys ( 5 Φεβ. 2004 , 10:32)

Α! Γιατί σε ένα ξένο site (συγκεκριμένα Ρωσικό!) έγραφε εκτός από αυτά και φορτιστή αυτοκινήτου και ένα "hand strap" που δεν ήξερα τι είναι. Anyway, ευχαριστώ πολύ πάντως.

ena louraki einai , pou pernietai se eidiki upodoxi pou exei to til panw aristera, gia na to kratas/kremas i otidipote allo... se arketes xwres to xan sti suskeuasia !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bettytsa ( 3 Φεβ. 2004 , 18:37)

paidia ego tin ekana simera mesa se 10 lepta me ton logo oti den ginetai evresi til katalogou sta ellinika kai mou eipan ok kai tsampa

enimerwnw oti kai sto service sto marousi , me ligi gkrinia vevaia, kanane dwrean tin anavathmisi :o

Kalispera. re paideia na rotisw eimai katoxos tou z600 edw kai 3.5 vdomades kai ola mia xara xoris kanena problhma apsogo to phone :) otan ksafnika shmera paw na parw tilefono kai den boro.. :( :( :( otan paw na parw deixnei oti pernei kanonika leei sundesh alla meta termatizei thn klhsh enw otan me pernoun xtipaei kanonika.... kserei kaneis ti fteei??? :(

Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς!

Our forum ===>> IrCtAlK Forum :)

Mhpws exeis Cosmote? Vgale,vale th karta kai try again,mou to blokare kai mena kamoia fora kai einai thema dyktiou pistevw!

Kane kai thn anavathmish sto fw kalou kakou na eisai ok! ;)

Quasimodo thnx :) an kai to vrika to problhma, exw cu kai h voda exei stamathsh thn leitourgeia gia texnikous logous kai se ligo tha eine pali ok..twra ebale anakoinwsh....Koita to skeftome gia anabathmish (mono ama anebw athina etsi kai alliws anevainw syxna) giati edw sthn sparti tha moy to krathsoun 1.5 mera gia mia anavathmish mono !!!!! :mad: ara......na rotisw kati allo exoun erthei prosopseis ektos tis klasikes ble h kokkinh?? an nai kserei kaneis poso peripou exoyn??

Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς!

Our forum ===>> IrCtAlK Forum :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vatraxos ( 5 Φεβ. 2004 , 11:26)

periergo, an skefteis oti stin cosmote nomizw kanei 335 ! :o

TELESTET CENTERS SUCK!!!!!! (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ)

Exω την εντύπωση ότι στα τελεστετ σεντερ γενικά πουλάνε πιο ακριβα. Εγω βέβαια το Ζ600 το πήρα με επιδότηση και έσταξα 250 €. Αλλά αν κάποιος θέλει μόνο συσκευή καλύτερα να κάνει μια καλή έρευνα αγοράς πριν βάλει το χέρι στην τσέπη......Πάντως όταν τους ρώτησα γιατί πουλάνε πιο ακριβα την συσκευή από πριν μου είπαν ότι αυτες είναι οι καινούργιες τιμές της SE και ότι τα κινητά αυτά είναι καινούργιες παραλαβές γιαυτό και είναι ανεβασμένες οι τιμές.......Σαν ψιλομούσι μου φαίνεται η δικαιολογία αυτη.......
thanks...!Πάντα φιλικά..Chrysi.

Φαρμακείο τα Telester center ή μήπως τα ΤΙΜ centers?? :D Τα χριστούγεννα με το που το κυκλοφόρησε η Cosmote το χα πάρει με επιδότηση με 190 ευρώπουλα!! :cool: Ιστορίες για αγρίους οι δικαιολογίες τους!! :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrysi ( 6 Φεβ. 2004 , 15:31)

Εγω το πήρα 250€ με επιδότηση στο τελεστετ 70. Εσυ σε ποιο πρόγραμμα το πήρες 190???

Είχα επιδότηση 135ευρώ για ένα χρόνο συμβόλαιο με Cosmote30 και αργότερα Cosmote45(το οποίο δε με σύμφερε γιατί μίλαγα πολύ περισσότερο),με την ανανέωση και την αναβάθμιση στο Cosmote2004+την έκπτωση που δικαιούμουν το πήρα τόσο! :cool: :happy:

Πάντως,για να επανέλθω στο θέμα της αναβάθμισης,με το τελευταίο firmware R5B001 η αυτονομία εκτοξεύτηκε σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

Συγκεκριμένα η προηγούμενη κρατούσε 90-100 ώρες με 45 λεπτά ομιλίας (Cosmote) και τώρα με τη νέα είμαι ήδη στις 110 με 30 λεπτά ομιλίας και η ένδειξη της μπαταρίας στα 2/5.

Για να μη λέω μεγάλα λόγια,θα περιμένω να δω πόσο θα αντέξει τελικά...και θα σας πώ!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

γεια σας, πηρα ένα z600 πριν τρεις μέρες. Δεν παρατηρήσατε ότι οι φωτογραφίες του είναι λίγο θολές. Άντε αυτό καλά λες ότι ίσως η ανάλυση της οθόνης δεν είναι καλή... αλλά αν την στείλεις την φώτο δε άλλο κινητό ακόμη και σε ίδιο, η φώτο είναι πεντακάθαρη. Και αν την ξαναστείλει μετά το ίδιο κινητό στο δικό σου (π.χ. με bluetooth) είναι πάλι πεντακάθαρη. Μήπως μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό;

Ειναι κλασσικό συμπτωμα των sonyericsson απο το 610 και έπειτα. Αλλοι λένε οτι είναι bug και άλλοι οτι εχει να κάνει με το quickshare.

Οταν τραβάς φωτογραφία το κινητό την συμπιέζει για να μην πιάνει πολύ χώρο στην μνήμη.Αν,όπως εκανες εσύ,την στείλεις και την ξαναλάβεις,φαίνεται μεν καλύτερα,ένεκα αποσυμπιεσμένη, αλλα έχει διπλάσιο με τριπλάσιο μέγεθος!!!!!!!

Δεν έχουμε που δεν εχούμε αρκετή μνήμη μας την τρώει και αυτο το bug δυστυχώς.

Gilles smiles!

Ευχαριστώ... βέβαια αυτό αν ισχύει είναι τρελλό ελάττωμα... Η μόνη εξήγηση για αυτό θά ήταν για να μπορείς να αποθηκεύεις περισσότερες φωτογραφίες, αλλά τέτοιες φωτογραφίες τι να της κάνεις;οπότε δώρον άδωρον η όλη υπόθεση. Το κινητό δηλαδή είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για την αποστολή και λήψη εικόνων. Ευχαριστώ πάντως πάλι για την εξήγηση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LAGGI ( 6 Φεβ. 2004 , 17:53)

Πάντως,για να επανέλθω στο θέμα της αναβάθμισης,με το τελευταίο firmware R5B001 η αυτονομία εκτοξεύτηκε σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

Συγκεκριμένα η προηγούμενη κρατούσε 90-100 ώρες με 45 λεπτά ομιλίας (Cosmote) και τώρα με τη νέα είμαι ήδη στις 110 με 30 λεπτά ομιλίας και η ένδειξη της μπαταρίας στα 2/5.

Για να μη λέω μεγάλα λόγια,θα περιμένω να δω πόσο θα αντέξει τελικά...και θα σας πώ!

Τελικά άντεξε σε αναμονή,145 ώρες με 45 λεπτά ομιλία σε Cosmote,χωρίς άσκοπα πειράγματα του μενού...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Νομίζω ότι η cosmote κάνει αρκετά καλές προσφορές εγώ το πήρα με επιδότηση 130 ευρώ και 200 έδωσα εγώ
Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Terrys ( 3 Φεβ. 2004 , 12:39)

Μη σε τρομάζει η αναβάθμιση Chysi, γίνεται για τον ίδιο λόγο που κάνεις update στο PC σου. Και έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση του λογισμικού του κινητού με λιγότερα κολλήματα, γρηγορότερη πλοήγηση σε μενού, java κτλ. Και όσο είσαι στην εγγύηση γίνεται δωρεάν σε οποιοδήποτε service της SE, όσες φορές θέλεις χωρίς κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία. Αυτά...

Αυτο τελικά ισχύει ή όχι; Είχα την εντύπωση πως έχει αλλάξει η πολιτική της SE και σε χρεώνουν όταν πηγαίνεις κινητό (ακόμα και όταν είναι μέσα στην εγγύηση) με σκοπό να στο αναβαθμίσουν.

Φίλε CptBill αν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά, ισχύει. Συμφωνα και με τα όσα λένε οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Εγώ πήρα προχθές ένα Ζ600 και έχει SW R5C001 (σε Vlive). Λογικά δεν υπάρχει πιο καινούρια ε? Ή κάνω λάθος?

• The title was changed to Sony Ericsson Z600