bettytsa Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nio1975 ( 3 Φεβ. 2004 , 11:53) Bασικά το πήρα από Αθήνα και μου το στείλανε μέσω courier Άρα κρατάω την απόδειξη από το courier για σιγουριά.THANKS oxi vevaia tha karatiseis tin apodeixi tou katastimatos apo opou to agorases afti metraei mono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bettytsa ( 3 Φεβ. 2004 , 11:59) oxi vevaia tha karatiseis tin apodeixi tou katastimatos apo opou to agorases afti metraei mono Σωστά μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει και αυτή :wacko: Η μπαταρία πρέπει να έχει κάτι ψιλά μέσα η να το βάλω κατευθείαν να φορτίσει χωρίς να το ανοίξώ?σε έπρειξα λίγο ξέρεις από Νοκια να πάς σε se λίγο βαρύ μου ήρθε!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nio1975 ( 3 Φεβ. 2004 , 12:07) Σωστά μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει και αυτή :wacko: Η μπαταρία πρέπει να έχει κάτι ψιλά μέσα η να το βάλω κατευθείαν να φορτίσει χωρίς να το ανοίξώ?σε έπρειξα λίγο ξέρεις από Νοκια να πάς σε se λίγο βαρύ μου ήρθε!!! kleise to kinito sou kai fortise to mexri na gemisei. kai tha einai ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrysi ( 3 Φεβ. 2004 , 11:58) Και μια ακόμη ερώτηση. Αν δεν έχει πρόβλημα το κινητό πως γίνεται η αναβάθμιση χωρίς να πληρώσετε μία??? Δεν ρωτάνε αν έχει πρόβλημα??? Πές ότι είχε κάποια κολήματα και θα την κάνουν αφού είναι μέσα στην εγγύηση στην Ελλάδα είμαστε εξάλλου!! Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bettytsa ( 3 Φεβ. 2004 , 12:09) kleise to kinito sou kai fortise to mexri na gemisei. kai tha einai ok thanks αν γίνει κάτι στο μέλλον θα σε ξαναενοχλήσω ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrysi Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 και αν με ρωτήσουν φίλε nio1975 τι κολήματα έχει τι θα τους πω?? Παράθεση thanks...!Πάντα φιλικά..Chrysi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrysi Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 συγνώμη που σας τα πρίζω αλλα γιατί κάνετε την αναβάθμιση????Εχει πρόβλημα το κινητό?? Παράθεση thanks...!Πάντα φιλικά..Chrysi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Μη σε τρομάζει η αναβάθμιση Chysi, γίνεται για τον ίδιο λόγο που κάνεις update στο PC σου. Και έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση του λογισμικού του κινητού με λιγότερα κολλήματα, γρηγορότερη πλοήγηση σε μενού, java κτλ. Και όσο είσαι στην εγγύηση γίνεται δωρεάν σε οποιοδήποτε service της SE, όσες φορές θέλεις χωρίς κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία. Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrysi Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Terrys!!! Ξέρει μήπως κανείς που μπορω στην Δυτική Αθήνα να κάνω την αναβάθμιση??? Παράθεση thanks...!Πάντα φιλικά..Chrysi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrysi ( 3 Φεβ. 2004 , 12:42) Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Terrys!!! Ξέρει μήπως κανείς που μπορω στην Δυτική Αθήνα να κάνω την αναβάθμιση??? Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.sonyericsson.com/gr/spg.jsp?page=start&Redir=template%3DS6%26B%3Die ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 61 210-5757473 ΙΛΙΟΝ KAPA TECK-ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 256 (ΝΥΜΦΑΙΟΥ) 210-2620511 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Για δες εδώ: http://www.sonyericsson.com/gr/spg.jsp?page=start Ελπίζω να σε βόλεψα...! Πάντα φιλικά ε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrysi Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!! Είστε άψογοι!!!! Λέτε η αγορά μου για το Ζ600 να είναι καλή?? Ας το ελπίσουμε.... Παράθεση thanks...!Πάντα φιλικά..Chrysi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Μόνο Αθήνα και Θεσ/κη έχει για αναβάθμισή εμείς της επαρχίαςτί θα κάνουμέ να τα στείλουμε και πώς? Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chrysi ( 3 Φεβ. 2004 , 12:50) Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!! Είστε άψογοι!!!! Λέτε η αγορά μου για το Ζ600 να είναι καλή?? Ας το ελπίσουμε.... Εγώ φίλε μόλις σήμερα το πήρα θα σου πω σε μερικές μέρες πάντως είναι κομψό τι κινητό είχες μέχρι τώρα? Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nio1975 ( 3 Φεβ. 2004 , 12:50) Μόνο Αθήνα και Θεσ/κη έχει για αναβάθμισή εμείς της επαρχίαςτί θα κάνουμέ να τα στείλουμε και πώς? Κοίταξες καλά? http://www.sonyericsson.com/gr/spg.jsp?page=start&Redir=template%3DS6%26B%3Die Σε όλη την Ελλάδα έχει εξουσιοδοτημένα service κέντρα,καλά που μένεις? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrysi Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 το Τ68ι φίλε nio1975. Παράθεση thanks...!Πάντα φιλικά..Chrysi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Εχω διαβάσει αρκετά άρθρα σε ξένα forums όπως το esato σχετικά με τις μπαταρίες λιθίου πολυμερίου που χρησιμοποιούν τα sonyericsson. Ολα ανεξαιρετως αναφέρουν οτι δεν πρέπει να αποφορτιζουμε εντελώς τη μπαταρία. Κατα τ'αλλα οι μπαταρίες αυτές ειναι πολυ ανθεκτίκες σε "άτσαλες" φορτίσεις. Με λίγα λόγια και απο τη μέση αν την βάλεις στον φορτιστή δεν παθαίνει τίποτα. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Σωστός!Επίσης για τις πρώτες 3 φορτίσεις καλό είναι να το αφήνουμε λίγο παραπάνω από το κανονικό(12-16 ώρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Εγω πέρασα απο τη "Σουηδική..." το Σάββατο και με το πρόσχημα του κολλήματος ζήτησα επισκευή.Αμέσως μου έκαναν αναβάθμιση στην R5B001 και απο τότε μου κόλλησε τρείς φορές... :blink: Εξοχα! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 paidia ego tin ekana simera mesa se 10 lepta me ton logo oti den ginetai evresi til katalogou sta ellinika kai mou eipan ok kai tsampa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Kαλά διαγωνισμό πρωτότυπης δικαιολογίας κάνετε; Το "ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΓΩ" δεν αρκεί; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxin_rain Δημ. February 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quasimodo ( 3 Φεβ. 2004 , 12:53) Κοίταξες καλά? http://www.sonyericsson.com/gr/spg.jsp?page=start&Redir=template%3DS6%26B%3Die Σε όλη την Ελλάδα έχει εξουσιοδοτημένα service κέντρα,καλά που μένεις? :D egw pantos menw sta ΝΗΣΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ kai lew na metakomisw sta nisia augoustou giati tha kanei pio poli zesti! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/thanasis987/36005/470252/0/logo.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oxin_rain ( 3 Φεβ. 2004 , 23:35) egw pantos menw sta ΝΗΣΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ kai lew na metakomisw sta nisia augoustou giati tha kanei pio poli zesti! [off topic] :p Μα καλά εκεί στην SE δεν το είδαν ακόμη αυτό! Μάτια βγάζει! :blink: :lol: [/off topic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iggy75 Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 kserei kaneis pou mporw na brw th laxanh prosopsh??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Μπορεί κάποιος να μου πεί τι περιέχει μέσα στο κουτί το Ζ600 εκτός από φορτιστή, δύο προσόψεις και CD? Και φυσικά το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts