Jump to content

Cubot Note Plus


panos196
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Cubot Note Plus

Με μια ματιά:

Ίντσες Οθόνης5.2''

ΕπεξεργαστήςMT6737T , 1.5GHz Quad Core

Χωρητικότητα32GB

Μνήμη RAM3 GB

Ανάλυση Κύριας Κάμερας ( πίσω )16MP

Ανάλυση εμπρός κάμερας16.0MP Fixed focus 5P lens 50mA soft flashlight

Δίκτυα:4G

Ανάλυση ΟθόνηςHD 1920 X 1080 pixels

Έκδοση Λειτουργικού ΣυστήματοςAndroid 7.0

Η τιμή του Cubot Note Plus 32GB στα καταστήματα skroutz απο 131 ευρώ και στα κινέζικα απο 86 ευρώ.

εχει κάποιος το συγκεκριμένο τηλέφωνο και αν αξίζει η αγορά απο ελλάδα..

 

https://www.cubot.net/smartphones/noteplus/

Edited by panos196
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Είναι καινούριο.. πιστεύω σύμφωνα με τις δυνατότητες που εχει, οτι ΕΙΝΑΙ το καλύτερο...η ισως ενα απ τα καλύτερα smartfone της cubot ...
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το πήρα από το gearbest με προσφορά στα 89 € (εδώ Ελλάδα στο Skroutz 150 € ήταν το φθηνότερο), έκανε 20 μέρες να έρθει, αλλά το ήξερα.

Το έχω μόλις 5 μέρες τώρα και το κακό για εσάς είναι ότι είμαι απλός χρήστης και καθόλου gamer και το μόνο που τσέκαρα είναι η κάμερα που βγάζει τέλειες φωτο την ημέρα,

αλλά το βράδυ αν βασιστείς στο αδύναμο φλας του κάηκες, εκτός αν το αντικείμενο προς φωτογράφηση είναι στο 1 μ. απόσταση. Αν υπάρχει καλός φωτισμός

στο χώρο λήψης, κανένα πρόβλημα. Οθόνη full HD, χαίρεσαι να βλέπεις φωτο & μουσικά βίντεο HD. Στην πλοήγηση κανένα πρόβλημα ή κόλημα είτε στο messenger,

είτε στο viber, είτε στο facebook, με κάμερα ή χωρίς (3GB ram είν' αυτά,αυτό έλειπε - και 20 GB τουλάχιστον αποθήκη διαθέσιμα σημειωτέον).

Στη σύνταξη μηνυμάτων μου τη σπάει πολύ η βοήθεια και η μαντεψιά του τι θελεις να γράψεις, και πρέπει να βρώ το κόλπο για απενεργοποίηση.

Η μπαταρία με όχι καταχρηστική λειτουργία κρατάει δύο 24ωρα προς το παρόν, όχι παραπάνω.

Πιστεύω ότι θάχω κι άλλες πληροφορίες σύντομα, όσο το μαθαίνω ακόμη.

Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικο.Σκέφτομαι να το πάρω για να αντικαταστήσω το cubot s600 που έχω τώρα.Με αυτά που γράφεις μπορώ να πω πως καλύπτομαι.Αυτό που με χάλασε λίγο ήταν το αδύναμο φλας για νυχτερινές λήψεις αλλά δεν πειράζει.Και το s600 αδύναμο φλας έχει και το συνήθισα.Όταν μπορέσεις γράψε και άλλα όπως για παράδειγμα GPS ,Bluetooth , ποιότητα λήψης βίντεο ( γιατί το s600 τραβάει σε 3gpp format και χάνει σε λεπτομέρεια ) ένταση ήχου κλήσης γιατί το δικό μου είχε χαμηλό ήχο και κατάφερα να ανεβάσω ένταση με το mtk engineering tool. Sory αν σε κούρασα με τις ερωτήσεις μου αλλά το βρίσκω 135 ευρώ στο skrutz και λέω να το πάρω τώρα στις γιορτές.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σήμερα με το που το άνοιξα το πρωί βρέθηκα φάτσα με αναβάθμιση από CUBOT_NOTE_Plus_7151C_V05_20170913-1615

σε CUBOT_NOTE_Plus_7151C_V09_20171210-0422 (250 ΜΒ περίπου) και δε σκέφτηκα πριν την πάρω να βγάλω ένα screenshot με τις βελτιώσεις που περιλαμβάνει,

αλλά θυμάμαι πολύ καλά οτι μιλούσε για 3 πράγματα που τα περιγράφω στο περίπου :

1.Λύνει το πρόβλημα αδυναμίας αποθήκευσης δεδομένων των εφαρμογών στην εξωτερ. κάρτα αποθήκευσης.

2.Λύνει το πρόβλημα δυσλειτουργίας της αφής της οθόνης (μερικές φορές) κατα την φόρτιση της μπαταρίας.

3.Λύνει το πρόβλημα έλλειψης πληροφοριών του ποσοστού χρήσης της μπαταρίας απο διάφορες εφαρμογές όταν το ζητάμε στο μενού των ρυθμίσεων.

Αφού τελείωσε σε 10-15' η αναβάθμιση,πήγα στο επίσημο φορουμ :

http://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=21&t=1574 όπου την δίνουν σε ολοκληρωμένη ROM (766 MB) μαζί με το εργαλείο εγκατάστασης

και τις σχετικές οδηγίες & προειδοποιήσεις, αλλά παραδόξως μιλούν για διαφορετικές βελτιώσεις απ'αυτές που εμφανίστηκαν στο κινητό μου :

1. To fix the problem that you can't install downloaded apps from website.

2. To fix the touch and responsive problem.

3. To fix the problem that phone can't be switched on after reboot.

Πάντως εγώ δεν διαπίστωσα κανένα πρόβλημα πριν ή μετά την αναβάθμιση.

Φίλε @aplos73 ο ήχος κλήσης παραείναι δυνατός (τόχω 2 σκάλες πιό κάτω απ'το τέρμα και είμαι 62 χρονών!)

Το GPS δεν το δοκίμασα ακόμη και το 3gp στα βίντεο δεν το γλυτώνεις ούτε εδώ, αλλά τραβάει σε 1080p, τέλεια εικόνα σε δυνατό φωτισμό,

δεν μπορώ όμως να καταλάβω πόσο θα βάρυνε το κόστος της συσκευής ένα πιό δυνατό φλας, απαράδεκτα αδύναμο.

Πάντως τα video mp4 1080p τα παίζει κανονικά και χαίρεσαι να τα βλέπεις.

Αλήθεια τόχουν ακόμη τόσο ακριβά τα μαγαζιά στο Skroutz?

Η μπαταρία στη δεύτερη φόρτιση μ' έβγαλε άνετα τρία 24ωρα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.σε ευχαριστώ για την απάντηση.χαίρομαι που έχει δυνατό ήχο.όσο για το 3gp video δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν τα κινέζικα τηλέφωνα να τραβάνε σε mp4;.τέλος πάντων θα το παραβλέψω.όσον αφορά τις αναβαθμίσεις θα πάρει αρκετές και θα διορθωθεί κάθε πρόβλημα.και στο s600 4 αναβαθμίσεις πήρε και τώρα δουλεύει άψογα.τώρα για το φλας τι να πω;και στο δικό μου αδύνατο είναι.θα το συνηθίσω και σε αυτό.όσο για την τιμή 135 ευρώ με τα μεταφορικά το βρίσκω στο skrutz.Θα το ο άρω τώρα στις γιορτές για προσωπικό δώρο.Πάντως επιμένω σε cubot γιατί δουλεύουν άψογα out of the box και αυτό είναι σημαντικό για κάποιον που δεν θέλει να σκαλίζει πολύ ένα κινητό.
Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς. Εγώ είμαι απ' αυτούς που δεν θέλουν να σκαλίζουν συνέχεια το κινητό. Μόνο για επικοινωνία, κι επειδή το προηγούμενο είχε μόνο 750 ΜΒ RAM είχε πρόβλημα στο viber το οποίο χρειάζομαι λόγω τέκνου στη Γερμανία, αλλά και για δωρεάν με άλλους. Αφού όμως το s600 δουλεύει άψογα γιατί το αντικαθιστάς? Για καλύτερη κάμερα, ταχύτητα ή επειδή απλά ήθελες κάτι νέο?

 

Υ.Γ. σε επικοινωνία με την επίσημη υποστήριξη (όχι την Ελληνική) για τη χθεσινή αναβάθμιση δείτε λίγο τα δεδομένα :

εγώ : I received a new update this morning : CUBOT NOTE Plus 7151C V09 20171210-0422.

Why isn’t it published in your support section?

Thank you!

αυτοί : The version has some problem, it may affect make calls, I suggest you do not update now.

Thanks and best regards

Τί να πεί κανείς? Μέχρι στιγμής δεν είδα κάποιο πρόβλημα βέβαια, αλλά ενώ ξέρουν ότι δεν είναι πετυχημένη η αναβάθμιση την αφήνουν να εμφανίζεται? (περιμένω την απάντησή τους γι αυτό).

Edited by sat_rrstm
Link to comment
Share on other sites

Cubot Σημείωση 4 Plus

Διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών με ανάλυση οθόνης 1080p. Το τηλέφωνο λειτουργεί με Android 7.0 Nougat και είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα.

Έχει διπλές κάμερες μπροστινή κάμερα 16MP και πίσω κάμερα 16MP.

Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη με χωρητικότητα μπαταρίας 2800mAh.

Δείτε περισσότερα μέσω του παρακάτω συνδέσμου

 

http://reviewstabloid.com/cubot-note-plus/

Link to comment
Share on other sites

Να και η απάντηση της τεχν. υποστήριξης σε παρατήρησή μου οτι δεν έπρεπε να την αφήσουν να εμφανίζεται στις συσκευές εφ' όσον έχει πρόβλημα.

"Just found the problem now, we have closed it.A new version will be coming as soon as we can.Sorry for the inconvenience."

"Μόλις βρήκαμε το πρόβλημα,τόχουμε κλείσει.Μία νεότερη έκδοση θα βγεί όταν μπορέσουμε.Συγνώμη για την αναστάτωση".

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε sat.Το s600 δουλεύει άψογα και θα το δώσω στην γυναίκα μου γιατί έχει έωα πολύ παλιό κινητό ( το cubot x6 ) και εγω απλά θέλω κάτι πιο καινούριο.Πιστεύω οτι είναι καλή επιλογη γιατί εγω και απο τα 3 cubot ( x6 x9 s600 ) που εχουν περάσει απο τα χέρια μου είμαι πού ευχαριστημένος.Δουλεύουν άψογα.Όσον αφορά τις αναβαθμήσεις ποτέ δεν είχα πρόβλημμα και πάντα κάτι έφτιαχνε με κάθε αναβάθμηση.Και σο δικό σου θα βγάλουν καινούρια σύντομα.θα δείς.Εμένα στο χ9 είχε ενα τρόμουλο στα εικονίδια των εφαρμογών όταν τα μετακινούσες πάνω στην αρχική οθόνη και μετα απο λίγο καιρό βγήκε update και το έφτιαξαν.Γενικά η cubot πιστεύω οτι είναι αξιόπιστη.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Βλέπω δεν φαίνεται να περπάτησε πολύ αυτό το μοντέλο, ίσως επειδή φαίνεται ακριβό για κινέζικο, αλλά εγώ το ευχαριστήθηκα για 3,5 μήνες.

Άξιζε και τα 91,30 € που μου κόστισε και δεν σκέφτομαι να το παρατήσω ούτε και τώρα που μου έπεσε απο το ενάμισυ μέτρο και έσπασε το τζάμι αφής (δεν αποκολλήθηκε κανένα κομμάτι,γέμισε όμως ραγίσματα).

Η οθόνη συνέχισε να δουλεύει επίσης και η αφή επάνω στο ραγισμένο τζάμι,αλλά επειδή χάλασε όλη η ομορφιά του και ήθελα να το επισκευάσω, δείτε τί παίζει και να προσέχετε να μην πάθετε τα ίδια.

Νομίζοντας οτι απλά έπρεπε να αντικαταστήσω το τζάμι αφής παρήγγειλα ένα απο το ebay με 10,50 € και σκέφτηκα σιγά τη ζημιά. Όταν όμως πήρα σβάρνα τα μαγαζιά για να μου το αντικαταστήσουν (public,Γερμανός και ένα τοπικό της περιοχής μου) διαπίστωσα οτι δεν έπρεπε να παραγγείλω κάτι πριν να τους ρωτήσω.Μου είπαν οτι κάποιες μάρκες και μοντέλα δεν είναι φτιαγμένα για μία απλή αντικατάσταση του τζαμιού αφής, μόνο το εργοστάσιο κατασκευής τους με εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνογνωσία μπορεί να το κάνει.

Πήρα τηλέφωνο και σε έναν τέταρτο τεχνικό της περιοχής μου, ο οποίος προφανώς δίχως να ξέρει τι τον περίμενε δέχτηκε να αναλάβει την αντικατάσταση παρ'όλο που του είπα τη μάρκα και το μοντέλο. Αφού παιδεύτηκε λίγες ώρες με πήρε τηλ. και μου είπε οτι τα βρίσκει σκούρα και ζήτησε έγκριση να το προχωρήσει με πιθανότητες 50/50. Πάνω στην απελπισία μου έδωσα το ΟΚ,αλλά η προσπάθεια απέτυχε και μου είπε οτι η μόνη λύση πλέον είναι να αλλαχτεί όλο το σετ, οθόνη + τζάμι αφής μονταρισμένα και κολλημένα (full frame).

Στο ebay η τιμή ενός τέτοιου σετ είναι απο 42 μέχρι 46 €, ενώ εδώ στη Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι.

Στη συνέχεια έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω απ'την αρχή, επικοινώνησα με τη μαμά Cubot στην Κίνα και τους ρώτησα τί μπορούν να κάνουν και μου πρότειναν να το στείλω στο service τους στην Πολωνία και οτι θα μου κοστίσει αυτό το σετ μαζί με τον κόπο τους μόνο 24 δολάρια παρακαλώ(!!!) + τα μεταφορικά αποστολής (τα μεταφορικά της επιστροφής τα ανέλαβαν και αυτά οι ίδιοι!).

Χάρηκα και γώ και πάω στην DHL να το στείλω κι εκεί μούρθε άλλη μία κατραπακιά, μου ζήτησαν 24 € μεταφορικά, πιό πολλά απο την Cubot!!! Παίρνω τηλ. στα ΕΛΤΑ Courier για πιό φθηνά και μου είπαν 35 € εκείνοι!!! Αναγκάστηκα λοιπόν να προτιμήσω τους πρώτους κι ο Θεός βοηθός.

Το συμπέρασμα είναι οτι φεσώθηκα ένα τζάμι αφής των 10,50 € και άλλα 5 € στον τεχνίτη που προσπάθησε να το αλλάξει και άλλα 45 € για την επισκευή που ακόμη δεν την έχω σίγουρη, κι όλα αυτά απο μια στιγμή απροσεξίας και απο λάθος κινήσεις. Όπως είπα όμως η συσκευή αυτή μου άρεσε παρα πολύ και εκτός αυτού με τα συνολικά 60 € ζημιά που έπαθα δεν θα βρώ άλλο κινητό με 3GB RAM & 32GB ROM.

Προσέξτε λοιπόν όσο μπορείτε,για να μήν τρέχετε και δε φτάνετε, όπως εγώ τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Σε προσφορά 109.9 σε ελληνικό site έως την Κυριακή.

Καλύτερη τιμή στο sktroutz 113 €

https://www.e-shop.gr/kinito-cubot-note-plus-4g-32gb-dual-sim-blue-gr-p-TEL.091215

Παρακαλώ αν κάνω λάθος στο μοντέλο ενημερωστε με να σβήσω οτι έγραψα.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Επι τέλους γύρισε και πάλι στα χέρια μου απο το service πριν απο 2 ημέρες.

Συνοπτικά λοιπόν έφυγε στις 3/4 για Πολωνία με DHL και 24 €, πλήρωσα και 20,50 € για κομπλέ οθόνη και για τον κόπο τους

και το πήρα πίσω στις 30/4 πάλι με DHL χωρίς άλλη χρέωση.

Μπράβο στην Cubot, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και χαρούμενος που το έχω και πάλι σαν καινούριο

και μάλιστα έχω την αίσθηση οτι οι φωτογραφίες που βγάζει τώρα είναι πολύ καλύτερες σε ποιότητα.

Δεν ξέρω γιατί δεν βγάζει βίντεο σε .mp4 αλλά μόνο σε .3gp, πάντως είναι σε full HD και απίθανη εικόνα.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Η τελευταία ήταν η 7151C_V12_20180522 - 2149 τέλη Μάη εφέτος, και δεν πιστεύω για νεότερη για εφέτος τουλάχιστον.

Σε 10 ημέρες κλείνω ένα χρόνο που το δουλεύω, μου φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του,

αλλά δεν το στρεσάρω και καθόλου εδώ που τα λέμε, μόνο λίγο viber καθημερινά και μία ώρα το πολύ συνομιλίες!

Link to comment
Share on other sites

@sat_rrstm:<<Καλημερα! Δυστυχώς δεν έχουμε ενημέρωση για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αν έχουμε κάτι νεότερο, θα σε ενημερώσουμε άμεσα.>> αυτην ειναι η απαντηση της cubot
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Έχω το κινητό ένα χρόνο πλέον.

Μπορώ να πως είναι σχετικά καλό κινητό δεδομένου ότι πρόκειται για συσκευή του κατοστάρικου.Και έτσι πρέπει να κριθεί.

Αυτά που θέλω να σημειώσω είναι πως ο αισθητήρας αποτυπώματος είναι πολύ καλός.Λειτουργει καλά σχεδόν πάντα κάτι πολύ ευχάριστο.

Στα αρνητικά του τώρα.

Η οθόνη ενώ είναι καλή δεν έχει την ευαισθησία ώστε να "ακούη" με το παραμικρό άγγιγμα.Πρεπει δηλαδή να την πατάς σωστά αλλιώς χρειάζεται δεύτερο πάτημα.

Αυτό είχε επιδεινωθεί όταν η ζελατίνα της οθόνης είχε τον τελευταίο καιρό φθαρεί.Για αυτό την αφαίρεσα και πλέον ανταποκρίνεται αποδεκτά.

Η μπαταρία τώρα είναι γνωστό πως είναι μικρή.Ουτως η άλλως κάθε βράδυ όταν κοιμάμαι το φορτίζω πάντα και έτσι το 24ωρο το βγάζει.

Όταν όμως φτάσει στο 20% και κάτω , αρχίζει και πέφτει πολύ γρήγορα και μπορεί από το 20% να βρεθεί σε ελάχιστο χρόνο στο 2-3% η και να κλείσει.

Ο ήχος του συνομιλητή θεωρώ πως είναι λίγο πιο κάτω απ'ότι θα έπρεπε.

Ένα ακόμη σύμπτωμα ενοχλητικό είναι πως στο you tube πολλά βίντεο δεν μπορεί να τα "παίξει" σε ανάλυση hd, και φτάνει μόνο μέχρι στα 480p.

Αυτό είναι και κάτι που θα ήθελα μια απάντηση αν κάποιος γνωρίζει.

Τι φταίει όταν ένα κινητό παίζει βίντεο στα 1080p κανονικά ενώ ένα άλλο όχι;;;

Αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα βίντεο αλλά σε κάποια.

Θέλει άραγε κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει;

Τις ενημερώσεις της εφαρμογής τις έχω κάνει.

Τι φταίει ρε παιδιά ;

Link to comment
Share on other sites

Εγώ τόχω σχεδόν 14 μήνες και επειδή δεν το στρεσσάρω και πολύ παρα μόνο με λίγο viber και λίγες φωτο και βίντεο με τις εγγονούλες η μπαταρία με βγάζει ακόμη 2 γεμάτα 24ωρα και όντως απο τα 23% βουτάει στο 3% αν πάρω κάποιον τηλέφωνο και κλείνει αν δεν το βάλω στο ρεύμα. Όπως είπες όμως κι εσύ δεν εκπλήσσομαι λόγω της τιμής αγοράς του (ούτε καν 100€, εμένα μου στοίχισε 91€ απο gearbest).

Είμαι υπερευχαριστημένος και τόσο που άντεξε.

Όσο για το θέμα του youtube που ανέφερες, έκανα μερικές δοκιμές και παίζει άνετα 1080p video-clips (με ταχύτητα οικιακής ΟΤΕ σύνδεσης 13Mbps), ενώ ένα κλιπ που έπαιζε με 720p το τσέκαρα και στο desktop PC και ούτε εκεί το είχαν ανεβασμένο σε μεγαλύτερη ποιότητα, οπότε μήπως αυτά που σου παίζει κι εσένα με μικρή ποιότητα δεν έχουν πιό υψηλή? (εγώ δοκίμασα αυτό το κλίπ : Sia ft. Rihanna & David Guetta - Say Yes και στο κινητό και στον υπολογιστή.)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ τόχω σχεδόν 14 μήνες και επειδή δεν το στρεσσάρω και πολύ παρα μόνο με λίγο viber και λίγες φωτο και βίντεο με τις εγγονούλες η μπαταρία με βγάζει ακόμη 2 γεμάτα 24ωρα και όντως απο τα 23% βουτάει στο 3% αν πάρω κάποιον τηλέφωνο και κλείνει αν δεν το βάλω στο ρεύμα. Όπως είπες όμως κι εσύ δεν εκπλήσσομαι λόγω της τιμής αγοράς του (ούτε καν 100€, εμένα μου στοίχισε 91€ απο gearbest).

Είμαι υπερευχαριστημένος και τόσο που άντεξε.

Όσο για το θέμα του youtube που ανέφερες, έκανα μερικές δοκιμές και παίζει άνετα 1080p video-clips (με ταχύτητα οικιακής ΟΤΕ σύνδεσης 13Mbps), ενώ ένα κλιπ που έπαιζε με 720p το τσέκαρα και στο desktop PC και ούτε εκεί το είχαν ανεβασμένο σε μεγαλύτερη ποιότητα, οπότε μήπως αυτά που σου παίζει κι εσένα με μικρή ποιότητα δεν έχουν πιό υψηλή? (εγώ δοκίμασα αυτό το κλίπ : Sia ft. Rihanna & David Guetta - Say Yes και στο κινητό και στον υπολογιστή.)

 

Για βάλε αυτό

και πες μου αν θέλεις σε τι μέγιστη ανάλυση στο παίζει.
Link to comment
Share on other sites

Όντως περίεργο! Μόνο σε 480p!!! Τι περίεργο... Τι να πώ.

Είδες;. Αυτό τον καιρό αυτό ψάχνω και εγώ για να βρω την αιτία.

Αυτό που παρατήρησα είναι πως το κινητό παίζει με 1080p μέχρι τα 2k.

Από εκεί και πάνω τα βίντεο ποιότητας 4k και 8k τα παίζει αλλά κατεβάζει την ποιότητα στα 480p.Κανονικά θα έπρεπε να τα παίζει κρατώντας τα 1080p.( ή έστω λίγο πιο κάτω στα 720 p όπως κάνουν άλλα δύο κινητά που έχουμε στην οικογένεια)

Προφανώς είναι θέμα λογισμικού.

Αυτό που βρήκα στο you tube ειναι αυτό το βίντεο:https://youtu.be/QzZrR6eWcuc

Δεν ξέρω καλά αγγλικά αλλά νομίζω πως το app που προτείνει πρέπει να λύνει το πρόβλημα.

Αν "το εχεις" με τα αγγλικά δες το και ενημέρωσε με αν θέλεις και εμένα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...