Giosis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 εννοώ αν δεν υπάρχουν τότε κάνεις reboot για να εμφανισθούν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Ωραία εμφανίζεται το μενού όπως στην εικόνα που σου έστειλα, είναι στο on όμως δεν δουλεύει. Εδώ που που είμαι τώρα δεν έχω καλό σήμα και το δοκιμάζω με ένα σταθερό τηλέφωνο παίρνω στο κινητό και δεν χτυπάει ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εννοώ αν δεν υπάρχουν τότε κάνεις reboot για να εμφανισθούν πρώτον δεύτερον αυτό που δείχνεις δεν είναι οι ρυθμίσεις δικτύου του τηλεφώνου,είναι από εφαρμογή της Vodafone σωστά ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Οχι δεν είναι απο την εφαρμογή. Εναι απ' το μενού του τηλεφώνου. Αυτή η εικόνα που έστειλες εσύ δεν τι βρίσκω στο δικό μου μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 α μάλιστα θέλεις κλήση με vowifi και δεν δουλεύει,δοκίμασε με airplane mode και τσεκαρε,δυστυχώς δεν είμαι σε wifi τώρα το volte πάντως δουλεύει κανονικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία εμφανίζεται το μενού όπως στην εικόνα που σου έστειλα, είναι στο on όμως δεν δουλεύει. Εδώ που που είμαι τώρα δεν έχω καλό σήμα και το δοκιμάζω με ένα σταθερό τηλέφωνο παίρνω στο κινητό και δεν χτυπάει ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι δεν είναι απο την εφαρμογή. Εναι απ' το μενού του τηλεφώνου. Αυτή η εικόνα που έστειλες εσύ δεν τι βρίσκω στο δικό μου μενούsim cards and mobile network... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 (edited) α μάλιστα θέλεις κλήση με vowifi και δεν δουλεύει,δοκίμασε με airplane mode και τσεκαρε,δυστυχώς δεν είμαι σε wifi τώρα το volte πάντως δουλεύει κανονικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- sim cards and mobile network... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Δεν το βρίσκω αυτό το μενού στο δικό μου τηλ. ποιο τηλ. έχεις εσύ ? με airplane mode δεν δουλεύει το Volte τι ακριβώς είναι? δεν ξέρω αν το χρειάζομαι Edited May 13, 2021 by Giosis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 πηγαίνει στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και γράψε vowifi θα θα στο βγάλει,δεν ξέρω πως είναι στα Ελληνικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 πηγαίνει στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και γράψε vowifi θα θα στο βγάλει,δεν ξέρω πως είναι στα Ελληνικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Δεν μου βγάζει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 (edited) τι να σου πω αν μπορείς ανέβασε μια φωτό από τις ρυθμίσεις του τηλέφωνο σου να σε βοηθήσουμε......η στο νήμα του mia2 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 13, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 τι να σου πω αν μπορείς ανέβασε μια φωτό από τις ρυθμίσεις του τηλέφωνο σου να σε βοηθήσουμε......η στο νήμα του mia2 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Δες μερικές φωτό και πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 (edited) στην δευτερη στο advance δεν έχει κάτι άλλο ? edit: με android one είσαι η miui ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 13, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 στην δευτερη στο advance δεν έχει κάτι άλλο ? edit: με android one είσαι η miui ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Στο advance έχω αυτήν την εικόνα και είμαι με android one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 μάλιστα android one χμ... https://forum.xda-developers.com/t/mi-a2-lite-wifi-calling.3873470/ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 μάλιστα android one χμ... https://forum.xda-developers.com/t/mi-a2-lite-wifi-calling.3873470/ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά. Τι λέει δηλαδή ? πρέπει κάτι να κάνω ? θα δοκιμάσω μετά όταν θα είμαι στο σπίτι με google translation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Για κάποιο λόγο, δεν φαίνεται στις ρυθμίσεις κανένας διακόπτης όταν το carrier check είναι disabled. Το καταλαβαίνεις όταν κάνεις κλήση, ή το βλέπεις στο *#*#4636*#*# και να είναι ενεργό το "Παρέχεται απο το VoLTE" και "Παρέχεται δυνατότητα κλήσης μέσω WiFi". Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 μπορείς και από chrome να ζητήσεις μετάφραση στα ελληνικά διότι εγώ δεν έχω στοκ αντροιντ όποτε έχω διαφορετικό μενού στις ρυθμίσεις Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Για κάποιο λόγο, δεν φαίνεται στις ρυθμίσεις κανένας διακόπτης όταν το carrier check είναι disabled. Το καταλαβαίνεις όταν κάνεις κλήση, ή το βλέπεις στο *#*#4636*#*# και να είναι ενεργό το "Παρέχεται απο το VoLTE" και "Παρέχεται δυνατότητα κλήσης μέσω WiFi". Αυτό βλέπω στο *#*#4636*#*# Οταν κάνω κλήση τι πρέπει να δω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 πήγαινε κάτω στο more και πατά στο IMs.... μη κοιτάζεις το δικό μου δεν έχω wifi αν είχα θα τα είχα όλα available Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Σωστός. Επίσης με wifi στο 1339 ενεργοποιείται η υπηρεσία σε συμβατή συσκευή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 εχμ αν δεν γράφει register ο ims τσάμπα γίνονται όλα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 (edited) πήγαινε κάτω στο more και πατά στο IMs.... μη κοιτάζεις το δικό μου δεν έχω wifi αν είχα θα τα είχα όλα available Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Access point names ειναι έτσι να αποεπιλέξω το Vf Internet και να επιλέξω IMS ? Edited May 13, 2021 by Giosis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 δεν το ξέρω,εγώ λεω αφού πληκτρολόγησεις τόν κωδικό για το κρυφό μένου ,στη δεύτερη εικόνα δυστυχώς δεν είναι τίποτα ενεργοποιημένο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 (edited) Επανήλθα παιδιά. Τελικά έχει κάτι άλλο να δω ? η να κάνω ? Να κάνω λέτε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? Edited May 13, 2021 by Giosis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 (edited) αν κάνεις επαναφορά η πρώτη δουλειά που θα κάνεις ειναι να κάνεις Carrier disable και μετά να δεις αν έχεις τους διακόπτες και μετά θα στείλεις το μήνυμα στην voda αφεντικό είσαι και ο Θεός βοηθός!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 13, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 αν κάνεις επαναφορά η πρώτη δουλειά που θα κάνεις ειναι να κάνεις Carrier disable και μετά να δεις αν έχεις τους διακόπτες και μετά θα στείλεις το μήνυμα στην voda αφεντικό είσαι και ο Θεός βοηθός!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Ωραία Σαββατοκύριακο θα το δοκιμάσω Ευχαριστώ σε όλους Θα επανέλθω να ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 (edited) αν κάνεις επαναφορά η πρώτη δουλειά που θα κάνεις ειναι να κάνεις Carrier disable και μετά να δεις αν έχεις τους διακόπτες και μετά θα στείλεις το μήνυμα στην voda αφεντικό είσαι και ο Θεός βοηθός!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Καλημέρα 1) Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Το *#*#869434#*#* που είναι για για το VoWiFi όταν το έχω στο disable εμφανίζετε ο διακόπτης στο μενού του τηλεφώνου για κλήση Wifi, ενώ όταν το έχω enabled δεν εμφανίζετε ο διακόπτης. (στης κρυφές ρυθμίσεις *#*#4636#*#* δεν αλλάζει κάτι όπως και να το έχω) Πως να το έχω όταν κάνω επαναφορά ? 2) Το Volte τι ακριβώς είναι ? μου χρειάζεται εμένα ? Εγώ θέλω σε μέρος που δεν έχει σήμα το κινητό να μπορώ να δέχομαι και να κάνω κλήση μέσου Wifi. Ευχαριστώ . Edited May 14, 2021 by Giosis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Όταν το γράφεις αυτό σου βγάζει carrier check disable. Δηλαδή απενεργοποιεί(παρακάμπτει) τον έλεγχο που κάνει η συσκευή για να δει αν είναι συμβατή με τον πάροχο που έχεις και προσπαθεί να το κάνει να παίξει με το ζόρι. Αφού δεν είναι συμβατή επίσημα η συσκευή, είναι λογικό ότι μόνο στο disable θα σου εμφανίσει τον διακόπτη. Το volte είναι απλά η δυνατότητα να μπορεί να καλέσει και να δέχεται κλήσεις σε δίκτυο 4G. Αν δεν λειτουργεί αυτό, μπορεί να είναι σε 4G στην αναμονή και όταν το χρησιμοποιείς για δεδομένα, αλλά όταν έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθεί κλήση θα το ρίξει σε 2G/3G. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 (edited) Όταν το γράφεις αυτό σου βγάζει carrier check disable. Δηλαδή απενεργοποιεί(παρακάμπτει) τον έλεγχο που κάνει η συσκευή για να δει αν είναι συμβατή με τον πάροχο που έχεις και προσπαθεί να το κάνει να παίξει με το ζόρι. Αφού δεν είναι συμβατή επίσημα η συσκευή, είναι λογικό ότι μόνο στο disable θα σου εμφανίσει τον διακόπτη. Το volte είναι απλά η δυνατότητα να μπορεί να καλέσει και να δέχεται κλήσεις σε δίκτυο 4G. Αν δεν λειτουργεί αυτό, μπορεί να είναι σε 4G στην αναμονή και όταν το χρησιμοποιείς για δεδομένα, αλλά όταν έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθεί κλήση θα το ρίξει σε 2G/3G. Sent from my Galaxy S10e Μήπως μπερδεύτηκες ? Το *#*#869434#*#* δεν είναι για το carrier check είναι για το VoWiFi. Για το carrier check πατάω αυτό *#*#86583#*#* Η μήπως τα έχω μπερδέψει εγώ? Edited May 14, 2021 by Giosis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts