bomberb17 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Είχε συζητηθεί στο παρόν νήμα για λίγο πέρσι, όμως θα ήθελα να δω αν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με τη χρήση VoLTE από το εξωτερικό (αν χρεώνεται ως περιαγωγή με βάση την ΙΡ, και αν ναι αν το VPN το παρακάμπτει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Είχε συζητηθεί στο παρόν νήμα για λίγο πέρσι, όμως θα ήθελα να δω αν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με τη χρήση VoLTE από το εξωτερικό (αν χρεώνεται ως περιαγωγή με βάση την ΙΡ, και αν ναι αν το VPN το παρακάμπτει). Δεν συνδέεται καν στο εξωτερικό. Υπάρχει ειδικό configuration να σε κόβει και το τηλέφωνο, εκτός από την ίδια τη Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Καλησπέρα. Έχω παρατηρήσει ότι σε τυχαίες στιγμές/ημέρες χάνει τελείως το σήμα. Αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει όταν ενεργοποίησα το VoWiFi. Η συσκευή μου είναι Galaxy S9 με android 10, αλλά συνέβαινε και στο android 9. Η μόνη λύση είναι η επανεκκίνηση. Συμβαίνει είτε έχοντας το VoLTE ΟΝ είτε OFF. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 (edited) Οδηγίες για να ενεργοποιηθεί το VoWifi Και VoLTE στο LG v30 (πιθανοτατα ισχύουν και για αλλα LG) Χρειάζεται root της συσκευής Επίσης δεν εμφανίζει εικονίδιο VoWifi , μονο VoLTE αλλά δουλεύει και το VoWIFI κι ας λεει VoLTE https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=82099941&postcount=116 Δεν έχω τρόπο να ελέγξω οταν έχει σήμα και απο Wifi και απο 4G ποιο από τα 2 χρησιμοποιεί Αν θέλετε μονο VoWIFI μπορείτε να απενεργοποιήσετε το VoLTE BUG: δε δουλευει σε flight mode Edited March 25, 2020 by nkarr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 σε xiaomi pocophone με pixel experience πως μπορω να δω αν παιζει το wifi calling ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 σε xiaomi pocophone με pixel experience πως μπορω να δω αν παιζει το wifi calling ?Έχει ένα toggle στις ρυθμίσεις για το WiFi Calling. Ενεργοποίησε το. Αν η επιλογή είναι στο "Κλήση από WiFi" θα σου κάνει κλήση απευθείας μέσω WiFi, παρότι που θα έχεις σήμα. (Μπορείς να το αλλάξεις να το βάλεις να είναι σε προτεραιότητα το σήμα κινητής αντί του WiFi). Άμα στην κλήση λέει WiFi Call (Κλήση μέσω WiFi) τότε το WiFi Calling παίζει. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Καλησπέρα μια ερωτησούλα.. η επιλογή 4G με VoLTE ενεργό με την επιλογή 4G χωρίς VoLTE έχει κάποια διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας? Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Καλησπέρα μια ερωτησούλα.. η επιλογή 4G με VoLTE ενεργό με την επιλογή 4G χωρίς VoLTE έχει κάποια διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας? Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Όχι.. Αν έχεις περασμένη την 13.4 λογικό είναι να χεις θέματα με την μπαταρία το τελευταίο διάστημα.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να κερδίσεις μπαταρία (όταν δεν έχεις καλό 2g/3g στην περιοχή σου πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Έχει ένα toggle στις ρυθμίσεις για το WiFi Calling. Ενεργοποίησε το. Αν η επιλογή είναι στο "Κλήση από WiFi" θα σου κάνει κλήση απευθείας μέσω WiFi, παρότι που θα έχεις σήμα. (Μπορείς να το αλλάξεις να το βάλεις να είναι σε προτεραιότητα το σήμα κινητής αντί του WiFi). Άμα στην κλήση λέει WiFi Call (Κλήση μέσω WiFi) τότε το WiFi Calling παίζει. Sent from my Mi A1 using Tapatalkπως ια τσεκαρω να δω αν παιζει ?πρεπει να το βαλω σε λειτουργια πτησης και να ανοιξω το wifi και να κανω κληση ?[που αλλαζω την προτεραιοτητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 πως ια τσεκαρω να δω αν παιζει ?πρεπει να το βαλω σε λειτουργια πτησης και να ανοιξω το wifi και να κανω κληση ?[που αλλαζω την προτεραιοτητα ?Στο ΡΕ, έχει δύο επιλογές, το ως προεπιλογή το WiFi και το ως προεπιλογή το σήμα κινητής τηλεφωνίας. Το πρώτο δεν είναι κατ' ανάγκην να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης. Το 2ο, πρέπει να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης για να λειτουργήσει. Εγώ ως προεπιλογή έχω το 2ο. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Στο ΡΕ, έχει δύο επιλογές, το ως προεπιλογή το WiFi και το ως προεπιλογή το σήμα κινητής τηλεφωνίας. Το πρώτο δεν είναι κατ' ανάγκην να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης. Το 2ο, πρέπει να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης για να λειτουργήσει. Εγώ ως προεπιλογή έχω το 2ο. Sent from my Mi A1 using Tapatalkνομιζω οτι δε δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 νομιζω οτι δε δουλευειΡώτα στο XDA για αυτό τότε Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Καλησπέρα μια ερωτησούλα.. η επιλογή 4G με VoLTE ενεργό με την επιλογή 4G χωρίς VoLTE έχει κάποια διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας? Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Κάποια προβλήματα διορθώνονται στο wifi call αν βγάλεις το volte για ομιλία και κρατήσεις το 4g μόνο για δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Κάποια προβλήματα διορθώνονται στο wifi call αν βγάλεις το volte για ομιλία και κρατήσεις το 4g μόνο για δεδομένα. Αν το κάνεις αυτό όλες οι κλήσεις σου θα αποτυγχάνουν όταν μπαίνεις/βγαίνεις από την εμβέλια του wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Σωστό αυτό. Αλλά εμένα δεν με ακούν όταν μιλάω με wifi και έχω ενεργοποιημένη την επιλογή. Μόλις το έκλεισα είχα άψογη επικοινωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Δέκα χαρακτήρες Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Χαιρετώ τα παιδιά, Έχω S10+ και ενώ είναι οι υπηρεσίες ενεργές, δεν έχω τα εικονίδια ούτε λειτουργούν οι υπηρεσίες. Μόλις αλλάζω τη SIM σε Cosmote εμφανίζονται τα εικονίδια και όλα δουλεύουν τέλεια. Δε βγάζω άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone. Μήπως έχει κάποιος κάτι να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Το vowifi παίζει μόνο με λειτουργία πτήσης ή όταν δεν έχεις καθόλου σήμα κινητής γιατί η προτεραιότητα είναι από προεπιλογή στο δίκτυο κινητής. Το volte δεν εμφανίζει εικονίδιο, αλλά μπορείς να το ελέγξεις κάνοντας μια κλήση με ανοιχτά δεδομένα, θα πρέπει το 4g να παραμένει. Επίσης πήγαινε ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο > πληροφορίες λογισμικού και πες μας τι σου έχει στο "έκδοση παρόχου" (ή κάτι τέτοιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 8, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Χαιρετώ τα παιδιά, Έχω S10+ και ενώ είναι οι υπηρεσίες ενεργές, δεν έχω τα εικονίδια ούτε λειτουργούν οι υπηρεσίες. Μόλις αλλάζω τη SIM σε Cosmote εμφανίζονται τα εικονίδια και όλα δουλεύουν τέλεια. Δε βγάζω άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone. Μήπως έχει κάποιος κάτι να δοκιμάσω; Δεν υπάρχει S10+ που να δουλεύει με το ίδιο firmware και με Vodafone και με Cosmote. Μάλλον έχεις λάθος firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Το δικό μου S10e δουλεύει κανονικά και με cosmote και Vodafone. Volte και vowifi και στους δύο. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Χαιρετώ τα παιδιά, Έχω S10+ και ενώ είναι οι υπηρεσίες ενεργές, δεν έχω τα εικονίδια ούτε λειτουργούν οι υπηρεσίες. Μόλις αλλάζω τη SIM σε Cosmote εμφανίζονται τα εικονίδια και όλα δουλεύουν τέλεια. Δε βγάζω άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone. Μήπως έχει κάποιος κάτι να δοκιμάσω; εχεις ενεργοποιησει την υπηρεσια ; wifi στο 1339 https://www.vodafone.gr/giga-network/giga-home/giga-wifi-calling/ αφου λάβεις το SMS ενεργοποίησης κανεις slide down τις συντομεύσεις και εχει εικονιδιο για wifi calling Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Δεν υπάρχει S10+ που να δουλεύει με το ίδιο firmware και με Vodafone και με Cosmote. Μάλλον έχεις λάθος firmware. Με EUR παίζει κανονικά και της Vodafone και της cosmote. Με COS δεν παίζει της Vodafone και με VGR δεν παίζει της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 8, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Το δικό μου S10e δουλεύει κανονικά και με cosmote και Vodafone. Volte και vowifi και στους δύο. Sent from my Galaxy S10e Με τι CSC? Ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Ευρωπαϊκό λογικά. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts