Jump to content

Umidigi C2


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Basic Information

Model UMIDIGI C2

Style Bar

Color Black, Blue

Network Band 2G: GSM 850(B5)/900(B8)/1800(B3)/1900(B2)

3G: WCDMA 900(B8)/2100(B1)

4G: LTE FDD 2100(B1)/1800(B3)/2600(B7)/800(B20)

Sim Card Dual sim dual standby

2 Nano SIM Card

Or 1 Nano SIM Card and 1 TF Card

Both SIM slots are compatible with 4G, respectively.

When both slots are in use, only one can receive

LTE service while the other recieve GSM.

Default at slot 1

Shell Material All-in-one metallic body

 

System

OS UMI OS based on Android 7.0

CPU MTK6750T, Octa-core, Cortex-A53, 1.5GHZ

GPU ARM MALI-T860 MP2 650MHz

RAM 4GB

ROM 64GB

Card Extend Support TF card up to 256GB

 

Screen

Display Size 5.0 Inch

Type SHARP® Original IGZO (2.5D Arc screen) CORNING® GORILLA® GLASS 4

Touch Capacitive multi-touch

Resolution 1920*1080 pixels

 

Support Format

Audio format MP3/WAV/AMR/AWB

Video File Format 3GP/MPEG4

FM Radio Yes

Earphone Port 3.5mm

 

Data Transfer & Connectivity

Data transfer USB/Bluetooth/OTG

Mobile internet WAP/WiFi

 

General

Camera/Picture Resolution Front camera: 5.0MP camera

GC5005

Back camera: 13.0MP Camera

SUMSUNG ISO 2.0

Language English, Deutsch, Spanish, Filipino, French, Italian, Portuguese, Suomi, Svenska, Magyar, Turkce, Polski, Japanese, Chinese (More details please refer to the screenshots)

Message SMS/MMS

Input Handwrite/Keypad

GPS Build in GPS

WIFI Yes, IEEE802.11 a/b/g/n

Bluetooth Yes, BT4.0

 

Sensor

Glonass Support

Light Sensor Support

P-Sensor Support

Accelerometer Support

Compass Support

Hall Switch Support

Gyroscope Support

OTG Support

Certification CE/MSDS/UN38.3 /ROHS/LVD /DOC/Identification and Classification Report for Air Transport of Goods

Other Feature Notification LED, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Calendar, Calculator, Clock, Camera

Battery(Built-in) 4000mAh 4.35V

USB connector Micro 5pin (USB 2.0)

Dimensions 142.6*69.25*9.5mm

Weight 148g

 

Package Included 1 x UMIDIGI C2 Smartphone

1 x Standard Micro USB cable

1 x EU Charger

1 x SIM eject tool

1 x User Manual

1 x Clear cover case

1 x HD protective film

 

Το τηλεφωνο μολις το περελαβα. Δεν το εχω ψαξει ακομη, αλλα εχει ολα οσα αναφερει. Εκ πρωτης οψεως στιβαρη κατασκευη, χωρις κολληματα και συνοδευεται απο ηδη τοποθετημενο screensaver, διαφανη soft case και Ευρωπαικο κοννεκτορα. Το πηρα απο εδω https://www.banggood.com/UMIDIGI-C2-5_0-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-MTK6750T-Octa-core-4G-Smartphone-p-1177065.html?cur_warehouse=HK σε πολυ καλη τιμη συγκριτικα. Εχει την τελευταια εκδοση λειτουργικου και γι αυτο δεν παιρνει OTA update ακομη.

http://www.umidigi.com/page-umidigi_c2_overview.html

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Θα ηθελα να πω μερικα πραγματα για το τηλεφωνακι, οσο μου επιτρεπει η πενιχρη χρηση του, λογω του οτι ανηκει στην συζυγο και καταφερνω να το παιρνω μονον καποια βράδυα. Η εντυπωση που μου εχει δωσει μεχρι τωρα απο αποψη κατασκευης και λειτουργιας ειναι πολυ καλη και δεν εχω κατι αρνητικο να καταλογισω. Κινεζικες εφαρμογες δεν υπαρχουν, ομως, πολλες αδιαφορες εως και ανεπιθυμητες εφαρμογες του συστηματος δεν ειναι δυνατον να απεγκατασταθουν αλλα ουτε να απενεργοποιηθουν με τον μαμα εγκατεστημενο freezer:(. Το μονο που γινεται ειναι να μπουν σε εναν ξεχωριστο φακελλο να μην μπερδευονται "στα ποδια" του χρηστη.

Ευελπιστω συν τω χρονω να υπαρξουν στο διαδικτυο πληροφοριες για modification (custom recovery, rom, root) ωστε το τηλεφωνακι να αναδειξει ολες τις δυνατοτητες του. Βρισκομαι σε συνεχη επαγρυπνηση για το θεμα αυτο.;)

Εαν καποιος θελει να ρωτησει οτιδηποτε, ευχαριστως να το κοιταξω και να απαντησω.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Τελικα απο τα settings/apps απενεργοποιηθηκαν οι ανεπιθυμητες εφαρμογες.

Σημερα πηραμε και την νεα εκδοση της ρομ, οπου λεει βελτιωση της μπροστινης καμερας.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

Απο μπαταρια θα σου πω αμεσως μια και εχω σχηματισει αποψη. Η χρηση του τηλεφωνου ειναι ελαχιστη, οσον αφορα τα τηλεφωνηματα καθημερινα. Καθε βραδυ ομως"σκαλιζεται" απο εμενα περιπου στο 2-3ωρο (με ανοιχτο WiFi). Σημερα ειναι πεμπτη μερα και ειναι στο 35%. (εχοντας το στην κανονικη λειτουργια, οχι στην οικονομικη). Η ταχυτητα πτωσης της μπαταριας ειναι μαλλον πιο αργη στην αρχη (εως το 50% περιπου), ενω στην συνεχεια επιταχυνει λιγο, οχι ομως ιδιαιτερα. Συγκριτικα με το προσωπικο μου τηλ που ειναι ενα 4.2.2 με μπαταρια 2300 δεν εχει καμμια σχεση. Γενικα θα ελεγα οτι δειχνει την μεγαλη χωρητικοτητα της.

Φωτο εχω βγαλει, εκ πρωτης οψεως δεν εχω να καταλογισω κατι αρνητικο, ομως θα προσπαθησω σημερα-αυριο να βγαλω μερικες φωτο "επιλογης" να δουμε πως παει γιατι και εμενα με ενδιαφερει να ξερω με ποιο να τραβαω καλυτερα..

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

Απο μπαταρια θα σου πω αμεσως μια και εχω σχηματισει αποψη. Η χρηση του τηλεφωνου ειναι ελαχιστη, οσον αφορα τα τηλεφωνηματα καθημερινα. Καθε βραδυ ομως"σκαλιζεται" απο εμενα περιπου στο 2-3ωρο. Σημερα ειναι πεμπτη μερα και ειναι στο 35%. (εχοντας το στην κανονικη λειτουργια, οχι στην οικονομικη). Η ταχυτητα πτωσης της μπαταριας ειναι μαλλον πιο αργη στην αρχη (εως το 50% περιπου), ενω στην συνεχεια επιταχυνει λιγο, οχι ομως ιδιαιτερα. Συγκριτικα με το προσωπικο μου τηλ που ειναι ενα 4.2.2 με μπαταρια 2300 δεν εχει καμμια σχεση. Γενικα θα ελεγα οτι δειχνει την μεγαλη χωρητικοτητα της.

Φωτο εχω βγαλει, εκ πρωτης οψεως δεν εχω να καταλογισω κατι αρνητικο, ομως θα προσπαθησω σημερα-αυριο να βγαλω μερικες φωτο "επιλογης" να δουμε πως παει γιατι και εμενα με ενδιαφερει να ξερω με ποιο να τραβαω καλυτερα..

 

Οκ σε ευχαριστώ πολύ περιμένω νέα σου για την φωτογραφία και ιδιαίτερα με φλάς

Link to comment
Share on other sites

Για να ανεβασω φωτο πρεπει να τις μικρυνω? Ειναι 2,5-3 ΜΒ η καθε μια. Γιατι δεν μου τις ανεβαζει? Δεν εχω ξανανανεβασει..:( Μου γραφει "IMG_20171126_000427n.jpg: Exceeds forum quota by 125,8 KB" Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Για να ανεβασω φωτο πρεπει να τις μικρυνω? Ειναι 2,5-3 ΜΒ η καθε μια. Γιατι δεν μου τις ανεβαζει? Δεν εχω ξανανανεβασει..:( Μου γραφει "IMG_20171126_000427n.jpg: Exceeds forum quota by 125,8 KB"

 

Ναι θα πρέπει να τις μικρυνεις

Link to comment
Share on other sites

Φωτο που τραβηχτηκαν σε απολυτο σκοταδι, μονο με το φλας.

[ATTACH]66961[/ATTACH] [ATTACH]66962[/ATTACH] [ATTACH]66963[/ATTACH]

 

Κατι παραξενο ομως συμβαινει με την καμερα. Πηρα αρκετες σε απολυτο σκοταδι χρησιμοποιωντας το φλας. Μολις τις επαιρνα εμφανιζοντουσαν ολες σε ενα κυκλακι κατω αριστερα, μετα ομως μερικα δευτερολεπτα καποιες εξαφανιζοντουσαν απο το κυκλακι, το οποιο και σκοτεινιαζε. Ανοιγοντας τον φακελλο οπου αποθηκευονται υπηρχαν, αλλα ηταν τελειως σκοτεινες (μαυρες). Το φαινομενο αυτο το διαπιστωσα σε στασεις τραβηγμενες με φλας οπου το αντικειμενο απορροφουσε το φως. Οταν το αντικειμενο δεν απορροφουσε πολυ το φως, βγηκαν κανονικα, οπως αυτες παραπανω. Περιεργο φαινομενο..

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Χθες εγκατεστησα το GPS test και ειπα να το τεσταρω για πρωτη φορα να δω πως παει το μηχανακι. Ε, λοιπον, ηταν εκπληκτικο. Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ με ανοιχτο μονο τον δεκτη του GPS και χωρις WiFi και δεδομενα χρειαστηκε μολις 20 δευτερολεπτα για να κλειδωσει. Ειναι πολυ καλος χρονος για παρθενικη προσπαθεια.

Η ληψη του WiFi ειναι επισης καλη.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Ενω το hardware του τηλεφωνου αυτου ειναι πολυ καλο και πληρες, η UMI εχει εγκαταστησει το UMI OS που κατα την γνωμη μου (και οχι μονο) υποβιβαζει πολυ την συσκευη. Ειναι γεματο bloatware καποια απο τα οποια ανηκουν στο system και ως εκ τουτου δεν επιδεχονται απενεργοποιηση, οποτε αναγκαστικα τα τρωει καποιος "στη μαπα". Εξ αλλου το εν λογω λειτουργικο εχει "UMI Efuse partition protection" που δεν αφηνει να επεμβει κανεις, ουτε custom launcher να εγκαταστησει (εγκαθισταται αλλα δεν υπαρχει επιλογη για μονιμη χρηση) και φυσικα ουτε λογος για ADB και root. Για μενα οπως και για πολλους αλλους χρηστες το root ειναι must σε μια συσκευη, πραγμα που σημαινει, no root, no phone. Επειδη απο οτι διαβαζω σε ξενα forums υπαρχει γενικη κατακραυγη για το θεμα αυτο, θελω να ελπιζω πως η UMI τωρα που ερχεται το Oreo και που προκειται να εγκατασταθει στο C2 να δει το θεμα οπως πρεπει γιατι αλλοιως θα χασει πολλους υποστηρικτες της. Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Οπως ανεφερα και παραπανω "no root, no phone". Βρισκομαι σε διαπραγματευσεις με τον πωλητη μηπως και"τα βρουμε" και το στειλω πισω ( μια που δεν εχει χρησιμοποιηθει) η και να πουληθει (οτι προκυψει πρωτο), με σκοπο την αγορα καποιου αλλου. Το κινητακι εχει πολυ καλο hardware και τα εχει ολα, ομως το software το ριχνει στα "ταρταρα". Εχω συνηθισει με ολα τα κινητα που ειχα να ειναι πεντακαθαρα απο bloat- και ad-aware και να τα κανω οτι θελω (rooted), οποτε αυτο δεν εχει θεση στα χερια μου. Ισως καποια στιγμη η UMI αποφασισει να "ελευθερωσει" το λειτουργικο η, με το Oreo που σκοπευει να εγκαταστησει, να αλλαξει αντιμετωπιση. Μεχρι τοτε η συσκευη αυτη ειναι πολυ καλη αλλα για ανθρωπους που δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις οσον αφορα τις "επεμβασεις". Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Το κινητο πωλειται, δεν εχει χρησιμοποιηθει, ειναι σε αψογη κατασταση, με τα αυτοκολλητα του, μεσα στην συσκευασια του. Η μπαταρια του εχει φορτιστει δυο φορες.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Υπηρξε καθυστερηση στην ετοιμασια για αποστολη πισω στην Κινα πραγμα που βγηκε σε καλο. Με τη βοηθεια SPFT εγινε clean install της official ROM (απομακρυνθηκε ολο το bloatware) και εγκατασταση Apex launcher, οπότε το κινητο τωρα εγινε "ανθρωπινο". Πολυ θετικο βημα για να παραμεινει στην κατοχη μου, μια και εχει εξαιρετικο hardware. Αυτο που μενει για αργοτερα ειναι να βρεθει τροπος να γινει root, οποτε μετα θα ειναι κομπλε. Για την ωρα εχει γινει αξιοπρεπεστατο. :):):)

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Υπηρξε καθυστερηση στην ετοιμασια για αποστολη πισω στην Κινα πραγμα που βγηκε σε καλο. Με τη βοηθεια SPFT εγινε clean install της official ROM (απομακρυνθηκε ολο το bloatware) και εγκατασταση Apex launcher, οπότε το κινητο τωρα εγινε "ανθρωπινο". Πολυ θετικο βημα για να παραμεινει στην κατοχη μου, μια και εχει εξαιρετικο hardware. Αυτο που μενει για αργοτερα ειναι να βρεθει τροπος να γινει root, οποτε μετα θα ειναι κομπλε. Για την ωρα εχει γινει αξιοπρεπεστατο. :):):)

ενα οδηγο μπορεις να γραψεις?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Link to comment
Share on other sites

......σε παρακαλουμε ευγενικα φίλε Γιώργο;;;; (τωρα θα γραψει!!!) :rolleyes:

Carpe Viam

[sIGPIC]http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=88993&dateline=1182420673

Εικόνα Υπογραφής σε Χρήση[/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Κουλαρετε βρε :):lol::p εγω δυο μηνες σχεδον περιμενω και "παρακαλαω" σε τρια forums (XDA, 4PDA, UMI Forum) για να μαζεψω "με το σταγονομετρο" πληροφοριες..απλα ηθελα να το κανω απο το PC του σπιτιου με την ησυχια μου, για να ειμαι πιο ακριβης.

Αφου βιαζεστε ομως, θα τα γραψω τωρα, οπως τα θυμαμαι (γιατι καταλαβαινω "τον καημο" σας..:lol:) Ομως μην ξεχνατε, προσπαθειτε με ευθυνη σας ως γνωστον..:rolleyes:

Προετοιμασια

1. Κατεβαζουμε και εγκαθιστουμε τους ΜΤΚ drivers απο εδω http://www.mediafire.com/file/crvpl6...s_20160804.exe

Δεν ξερω αν για την διαδικασια αυτη χρειαζεται να ειναι εγκατεστημενος μεσα στον © το ADB Fastboot, εγω το εχω μονιμα στο PC.

Μετα την εγκατασταση των drivers συνδεουμε το κινητο (ανοιχτο και με το USB debugging τσεκαρισμενο) με τον υπολογιστη και βλεπουμε στη διαχειριση εργασιων να μην εχει κανενα "κιτρινακι" και γενικα "να το βλεπει" κανονικα. Αν "κανει νερα", βρειτε στο διαδικτυο το ADB Fastboot (ειναι ευκολο) και εγκαταστηστε τον φακελλο κατ ευθειαν στον ©.

2. Κατεβαζουμε και εγκαθιστουμε το εργαλειο SP Flash tool απο εδω http://www.mediafire.com/file/ywo1ac...ol_v5.1728.rar

3. Κατεβαζουμε και αποσυμπιεζουμε το πακετο της ROM απο εδω https://cloud.mail.ru/public/JoW3/vyd2CPcgc (Το system.img και scatter περιλαμβανονται μεσα).

Φλασαρισμα

Ανοιγουμε το SPFT και τσεκαρουμε την επιλογη Download only (αποκλειστκα).

Στην δευτερη επιλογη βρισκουμε και επιλεγουμε την ROM που αποσυμπιεσαμε (scatter file). Η τριτη επιλογη μενει κενη.

Παταμε το κουμπακι Download και συνδεουμε το κινητο σβηστο.

Παταμε το power του κινητου και το κραταμε πατημενο οσο να εμφανιστει στο SPFT η κοκκινη μπαρα και τα γραμματα αριστερα κατω, (περιπου 10 δευτρολεπτα χρειαζονται) οποτε το αφηνουμε και ετσι ξεκινα η διαδικασια (κιρινη μπαρα).

Οταν τελειωσει εμφανιζεται το παραθυρο με το ΟΚ οποτε αποσυνδεουμε το κινητο και το αναβουμε.

Μπιγκο..!!

Εχουμε ετσι το κινητο πεντακαθαρο με Google Launcher. Εγκαθιστουμε οτι launcher θελουμε και τον επιλεγουμε μολις τον ζητησει.

Παντως το κινητακι δουλευει καλα, δεν ξερω ποσοι το λειτουργειτε, εγω το εχω παρει για εφεδρικο (αν και εχει καλυτερες προδιαγραφες απο το παλιο ΖΤΕ μου που ειναι με 4.2) οποτε το "πασπατευω" με την ησυχια μου καθε βραδυ. Οταν θα γινει root και περαστει custom ROM και TWRP θα λειτουργησει κανονικα. Εχθες το ειχα κανα διωρο να δουλευει Miracast και να κατεβαζει παραλληλα και με την πισω θηκη φορεμενη, ζεσταθηκε ελαχιστα..

Απανταω σε καθε απορια.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Χμμ..φαγωθηκατε να γραψω οδηγο..δραστηριοτητα ομως δεν βλεπω..:confused::X:(

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Χμμ..φαγωθηκατε να γραψω οδηγο..δραστηριοτητα ομως δεν βλεπω..:confused::X:(

κολλαω εδω ...τιποτα δεν γινεται

Παταμε το power του κινητου και το κραταμε πατημενο οσο να εμφανιστει στο SPFT η κοκκινη μπαρα και τα γραμματα αριστερα κατω, (περιπου 10 δευτρολεπτα χρειαζονται) οποτε το αφηνουμε και ετσι ξεκινα η διαδικασια (κιρινη μπαρα).

 

χρονια πολλα - καλες γιορτες

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα και χρονια πολλα.

Οταν λες "κολλαω" τι εννοεις? Δεν εμφανιζεται η κιτρινη μπαρα? Δεν ξεκινα το φλασαρισμα?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα και χρονια πολλα.

Οταν λες "κολλαω" τι εννοεις? Δεν εμφανιζεται η κιτρινη μπαρα? Δεν ξεκινα το φλασαρισμα?

ναι ακριβως αυτο..δεν γινεται τιποτα..περιμενω,περιμενω αλλα...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ..αν ειναι να γινει, ξεκιναει αμεσως μετα την ολοκληρωση της κοκκινης μπαρας και την εμφανιση των γραμματων αριστερα.

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η μη σωστη εγκατασταση των drivers. ελεγξες στη διαχειριση εργασιων μηπως εκει κανενα "κιτρινακι"? Τερμα κατω γραφει C2?

Κατι αλλο επισης, που το ανεφερα αρχικα, στο σκληρο μου © ειναι (μονιμα) εγκατεστημενος ο φακελλος ADB, οπως και οι fastboot drivers. Αν δεν τα εχεις, θα τα βρεις ευκολα στο διαδικτυο, συνηθως υπαρχουν μαζι.

 

Υ.Γ εδω http://www.mediafire.com/file/2fx928czr443hzh/adb+fastboot-tools.rar υπαρχουν και τα δυο

η εδω για πιο ευκολα http://www.teamandroid.com/2017/04/25/download-minimal-adb-fastboot/ Στην περιπτωση αυτη εγκαθιστανται μονα τους μεσα στο Αρχειο Εφαρμογων του ©.

Η εγκατασταση ADB και Fastboot καλο ειναι να γινει γιατι θα μας χρειαστει οπωσδηποτε σε καθε επεμβαση στο τηλεφωνο.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ..αν ειναι να γινει, ξεκιναει αμεσως μετα την ολοκληρωση της κοκκινης μπαρας και την εμφανιση των γραμματων αριστερα.

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι η μη σωστη εγκατασταση των drivers. ελεγξες στη διαχειριση εργασιων μηπως εκει κανενα "κιτρινακι"? Τερμα κατω γραφει C2?

Κατι αλλο επισης, που το ανεφερα αρχικα, στο σκληρο μου © ειναι (μονιμα) εγκατεστημενος ο φακελλος ADB, οπως και οι fastboot drivers, πραγματα που ομως δεν ξερω αν ειναι απαραιτητα. Αν δεν τα εχεις, θα τα βρεις ευκολα στο διαδικτυο, συνηθως υπαρχουν μαζι. Δεν ξερω αν χρειαζονται αλλα δεν χανεις κατι να δοκιμασεις. Το βραδακι που θα ειμαι σπιτι θα κοιταξω στη διαχειριση εργασιων τι εχω βαλει και θα σου πω λεπτομερειες.

 

Υ.Γ εδω http://www.mediafire.com/file/2fx928czr443hzh/adb+fastboot-tools.rar υπαρχουν και τα δυο.

σε ευχαριστω πολυ τα εχω αυτα στο C

κιτρινακι δεν υπαρχει αλλα η ονομασια της συσκευης ειναι ?2

τι γινεται?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Link to comment
Share on other sites

Στη Δ/Σ, προς τα επανω, ανοιγοντας το ονομα του υπολογιστη πρεπει να εμφανιζεται Android Phone και μεσα σ αυτο Android Composite ADB interface και τερμα κατω πρεπει να εμφανιζεται Φορητες συσκευες και μεσα σ αυτο εμφανιζεται καθαρα C2. Αν μπορεις ανεβασε ενα Screenshot.

Οταν συνδεεις τη συσκευη σου και κατεβαζεις απο πανω τις επιλογες που εχει,(wifi, BT, auto rotation, airplane mode κλπ) σου εμφανιζει επιλογες USB for: Charge device, transfer files, transfer photos, use device as midi?

Υποθετω πως εχεις τσεκαρει το USB debugging. Εχε το νου σου να το ελεγχεις γιατι ξετσεκαρεται μονο του..

Αν δεν, θα δοκιμασουμε με γραμμη εντολων να δουμε αν εμφανιζεται ο σειριακος αριθμος της συσκευης.

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Για τους..τολμηρους http://community.umidigi.com/thread-16559-1-1.html

Warranty NO, OTA updates NO..

Προσωπικα για την ωρα περιμενω το "Oreo" για το μηχανακι μας, μετα βλεπουμε..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Umidigi C2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...