Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι δουλεύει σαν συντόμευση με πηγαίνει στις ρυθμίσεις εκεί που έχει τον διακόπτη για ον/οφφ το wifi bluetooth kai gps έχουν από το εικονίδιο on/off κανονικά

νομίζω πως αυτή είναι η stock λειτουργία του android σε ένα άλλο turbo x που έχω stock android με τον ίδιο τρόπο δουλύει

Ούτε στο πρώτο επίπεδο? Έχει δύο, ένα με 5 ή 6 διακόπτες στο πανω μέρος και ένα με όλους τους διακόπτες, αν όχι, περίμενε την oreo

Αν κάποιος πουλάει ή ανταλλάξει τη sandstone ας στείλει πμ. ευχαριστώ

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Λεω να του ξαναδωσω μια ευκαιρια ακομα διοτι το ειχα μολις 2 ωρες στην κατοχη μου και τελικα το πουλησα.

Στο επισημο site λεει ships immediately.

Εαν το παραγγειλω τωρα λετε να το εχω μεχρι την Παρασκευη?

ίσως να το περιέγραψα λίγο μπερδεμένα

όταν πατάω το εικονίδιο στην μπάρα για on/off τα data (πρώτη εικόνα) με πάει στο μενού όπως φαίνεται στην δεύτερη για το ρυθμίσω on η off

στα xiaomi και στα samsung γίνετε κατευθείαν από το εικονίδιο

όχι πως έγινε και κάτι αν δεν παίζει έτσι περισσότερο η συνήθεια και λίγο πιο βολικό

qGM8sqeOQz_0PpqLdibpug.png

ίσως να το περιέγραψα λίγο μπερδεμένα

όταν πατάω το εικονίδιο στην μπάρα για on/off τα data (πρώτη εικόνα) με πάει στο μενού όπως φαίνεται στην δεύτερη για το ρυθμίσω on η off

στα xiaomi και στα samsung γίνετε κατευθείαν από το εικονίδιο

όχι πως έγινε και κάτι αν δεν παίζει έτσι περισσότερο η συνήθεια και λίγο πιο βολικό

qGM8sqeOQz_0PpqLdibpug.png

Επειδή δεν θυμάμαι πως ήταν στη nougat, όταν κάνεις swipe down στη homescreen εμφανίζονται κατευθείαν όλοι οι διακόπτες όπως στο πρώτο screenshot και όχι μόνο 5 ή 6 εικονίδια στο επάνω μέρος?

Παιδιά όποιος θέλει να δει φωτογραφίες και συγκριτικό με s8+ ελάτε στο νήμα με τις συγκρίσεις φωτογραφιών...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και που είναι αυτό το νήμα με της συγκρίσεις φωτογραφιών;;;;;;; Αν ειναι εύκολο βαλε ενα λιγκ.......

Και που είναι αυτό το νήμα με της συγκρίσεις φωτογραφιών;;;;;;; Αν ειναι εύκολο βαλε ενα λιγκ.......

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455962&page=296

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Επειδή δεν θυμάμαι πως ήταν στη nougat, όταν κάνεις swipe down στη homescreen εμφανίζονται κατευθείαν όλοι οι διακόπτες όπως στο πρώτο screenshot και όχι μόνο 5 ή 6 εικονίδια στο επάνω μέρος?

Με το πρώτο τράβηγμα 5 και με δεύτερο 9

Καλημέρες.!

Από χθες και εγώ κάτοχος..

Με s8 plus βασική συσκευή εδώ και πολλούς μήνες, και δοκιμές συσκευών ως δεύτερες.

Το op5 σχεδόν δύο βδομάδες που το είχα, το s8 plus βγήκε ελάχιστες φορές από το συρτάρι..

Με αυτό μάλλον θα μείνει περισσότερο στο συρτάρι και υπάρχει και μια περίπτωση να πουληθεί..

Όχι ότι έχει αμάν διαφορές από το op5, αλλά βλέποντας ένα "καινούργιο" σχέδιο μπροστά, μου αρέσει περισσότερο.

Ότι και αν έπιασα σε σχέση με oneplus νομίζω ότι σέρνεται..

Μπαταρία από άλλο πλανήτη (στο 5 τουλάχιστον, ελπίζω το ίδιο να είναι και εδώ).

Όλα καλά και ωραία.

Με λίγο καλύτερη κάμερα και κάρτα μνήμης θα ήταν το ιδανικό για μένα.

Καλορίζικο σε όλους!

kountouraN

Καλημέρες.!

Από χθες και εγώ κάτοχος..

Με s8 plus βασική συσκευή εδώ και πολλούς μήνες, και δοκιμές συσκευών ως δεύτερες.

Το op5 σχεδόν δύο βδομάδες που το είχα, το s8 plus βγήκε ελάχιστες φορές από το συρτάρι..

Με αυτό μάλλον θα μείνει περισσότερο στο συρτάρι και υπάρχει και μια περίπτωση να πουληθεί..

Όχι ότι έχει αμάν διαφορές από το op5, αλλά βλέποντας ένα "καινούργιο" σχέδιο μπροστά, μου αρέσει περισσότερο.

Ότι και αν έπιασα σε σχέση με oneplus νομίζω ότι σέρνεται..

Μπαταρία από άλλο πλανήτη (στο 5 τουλάχιστον, ελπίζω το ίδιο να είναι και εδώ).

Όλα καλά και ωραία.

Με λίγο καλύτερη κάμερα και κάρτα μνήμης θα ήταν το ιδανικό για μένα.

Καλορίζικο σε όλους!

Παραγματικα αυτο που συμβαινει με την ταχυτητα αυτου του κινητου και εμενα μου εχει κανει εντυπωση, ερχομαι απο το s7 edge και στα ματια μου ειναι μεγαλη η διαφορα στην ταχυτητα!

@kountoura...Enjoy it.! .... δώσε και το S8+ ....έρχεται σε κάνα τρίμηνο το S9+ (.... ώρες να 'χουμε να παίζουμε :lol: )
Konakis.

Με τα 5 πρέπει να κλείνουν με απλό πάτημα

Σε όλους ετσι ειναι δεν σου αλλάζει κατευθείαν τα δεδομένα αλλα σε παει μέσα στο μενού, και έμενα στην αρχή μου έκανε εντύπωση προερχόμενος απο samsung αλλα τωρα το συνήθισα κάνεις μια παραπάνω κίνηση. Ελπίζω με την oreo να το αλλάξουν..

:respect:

Σε όλους ετσι ειναι δεν σου αλλάζει κατευθείαν τα δεδομένα αλλα σε παει μέσα στο μενού, και έμενα στην αρχή μου έκανε εντύπωση προερχόμενος απο samsung αλλα τωρα το συνήθισα κάνεις μια παραπάνω κίνηση. Ελπίζω με την oreo να το αλλάξουν..

Ναι, το άλλαξαν, μπορεί να θυμάμαι από AOSP ότι γίνονταν

Παιδιά γειά σας και από εμένα. Είμαι κάτοχος p8 lite εδώ και 1.5 χρόνο. Έχω ψηθεί άσχημα για 5t. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους αν υπάρχει διαφορά σε οτιδήποτε ανάμεσα στις 2 εκδόσεις 6gb & 8gb. η χρήση που κάνω είναι απο νωρίς τ πρωί μέχρι αργά το βράδυ ανοιχτά δεδομένα ή wifi με 6 7 εφαρμογές σίγουρα σε χρήση. Αρκετά τηλεφωνήματα και γενικότερα το πιέζω. Κάνω 2 φορτίσεις την ημέρα σίγουρα. Απο φωτογραφίες δεν βγάζω πολλές. Επίσης αν παραγγείλω σήμερα ή αύριο πότε θα το έχω βάση της εμπειρίας σας; Ευχαριστώ πολύ και Συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου.

Παιδιά γειά σας και από εμένα. Είμαι κάτοχος p8 lite εδώ και 1.5 χρόνο. Έχω ψηθεί άσχημα για 5t. Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους αν υπάρχει διαφορά σε οτιδήποτε ανάμεσα στις 2 εκδόσεις 6gb & 8gb. η χρήση που κάνω είναι απο νωρίς τ πρωί μέχρι αργά το βράδυ ανοιχτά δεδομένα ή wifi με 6 7 εφαρμογές σίγουρα σε χρήση. Αρκετά τηλεφωνήματα και γενικότερα το πιέζω. Κάνω 2 φορτίσεις την ημέρα σίγουρα. Απο φωτογραφίες δεν βγάζω πολλές. Επίσης αν παραγγείλω σήμερα ή αύριο πότε θα το έχω βάση της εμπειρίας σας; Ευχαριστώ πολύ και Συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου.

Εγώ πήρα τη μεγάλη έκδοση για τον αποθηκευτικό χώρο. Νομίζω με 6-7 εφαρμογές μια χαρά σε καλύπτει και η μικρή. Κάτι μου λέει ότι αυτό δεν θα το φορτιζεις μέσα στη μέρα.... Όσο για το πότε θα σου ερθει δύσκολο να σου πω μιας και είμαι "καμμένη" από priority. Δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα οι γιορτινές μέρες.

Φιλικά, Κατερίνα

καλημερα στην ομάδα!

εμενα η παραγγελία μου εινια σε αυτο το σημειο https://prnt.sc/hpyk5b

να υποθέσω μολις παει στο επόμενο βήμα θα μου έρθει νεο mail με αριθμό tracking ? για να μην μπαινω ολη την ωρα στο site της oneplus.

Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

καλημερα στην ομάδα!

να υποθέσω μολις παει στο επόμενο βήμα θα μου έρθει νεο mail με αριθμό tracking ? για να μην μπαινω ολη την ωρα στο site της oneplus.

ναι kriss.. κι εγώ περιμένω σήμερα να μου το στείλουν

Όταν πάει σε Android 8.0 τότε θα χρειάζεται μόνο ένα πάτημα για ανοίγεις ή να κλείνεις τα δεδομένα. Στο OnePlus 3T που είχα με την 8 έτσι ήταν.

Άρχισα σιγα σιγα να το περιεργάζομαι το εργαλείο....

Μια πρώτη ερώτηση ερχόμενος από Samsung: Χρειάζομαι το exDialer; (μαντεύω όχι ...αλλά είπα να ρωτήσω γιατί μου το βγάζει στο notification bar και μου τη δίνει)

Nova Launcher;

Κάποιος....please

φυσικά και όχι. η εφαρμογή του τηλεφώνου δεν σου κάνει;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλημερα στην ομάδα!

φίλε μου δεν ενημερώνεται σωστά το site της oneplus. εμένα χθες μου ρθε μήνυμα παραλαβής από dhl κι αυτοί σήμερα εδέησαν και ανανέωσαν το status.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Κάποιος....please

Τι να το κάνεις το exdialer? Μια χαρά είναι ο ενσωματωμένος. Τι εννοείς στο βγάζει στη notification bar? Ομοίως και για τον nova, είναι το πρώτο κινητό στο οποίο έχω μείνει με τον στοκ

Θα παρουν την πληροφορια οτι εκδοθηκε το shipment info (δηλαδη ο αριθμος αποστολης, για να παραλαβει ο κουριερ).

Σημερα θα φυγουν αυτα παιδια, οπως εγραψα και χθες ;)

Σήμερα που έκανα αναζήτηση στην DHL με τον αριθμό παραγγελίας λεει ότι "Οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL". Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σταλεί σήμερα?

Σήμερα που έκανα αναζήτηση στην DHL με τον αριθμό παραγγελίας λεει ότι "Οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL". Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σταλεί σήμερα?

Που έκανες αναζήτηση με αριθμό παραγγελίας φίλε? Σε ποιο πεδίο το έβαλες? Έχω παραγγείλει από Δευτέρα βράδυ και ακόμα να φύγει ;) λέει estιmated dispatch σήμερα όμως.