eccentric Δημ. April 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Άλλη μιά αποκαλυπτική φωτό, στο βουνό των μυστηρίων....Μέτρα τσιμέντο κάτω από το βράχο, τί άλλο θα μπορούσαν να θάψουν εκτός από πυρηνικά;;; Ο λόγος μπαζώματος των εξόδων είναι προφανής...Φαντάζομαι πως δεν κλείναν την έξοδο σε περίεργα πράσινα ή καφετιά πλασματάκια... :alien: http://briefcase.pathfinder.gr/download/christk64/34580/416567/0/%D3%D0%C7%CB%C1%C9%CF+%CD%D4%C1%C2%C5%CB%C7-+%D0%C5%CD%D4%C5%CB%C7+058b.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 καλα αυτο δεν γινεται διοτι ειναι φυση αδυνατον να βλεπεις οτι το αμαξι παει με σταθερο ανεβαινει με σταθερο ρυθμο ακομη και το gps σου δειχνει οτι ανεβαινεις ειναι φυση αδυνατον να βλεπεις οτι ο δρομος ειναι ανηφορικος και τελικα να εχει αρνητικη κλιση ego sou leo oti to analisan me topografika mixanimata... kai esi mou les ti vlepeis... ok... molis me epises oti THES kai pisteveis gia kapoion logo... to simio afto to pernao sixna pikna... kai an katseis na to paratiriseis apo makria fenete anifora... an deis pos paei o dromos, oi thamnoi kai oi lofoi,vraxoi kai genika to topio... tha katalaveis oti o dromos einai mia apli katifora... kai na min to katalaveis... mporeis na paragileis sto mega na epanalavoun tin ekpompi... 'i na pliroseis enan topografo na sou apodiksei ti leo... fisika xoris na kaneis tipota kai tsampa... mporeis na sinexiseis na pisteveis kai afto pou se volevei! ;) :p eseis apofasizete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 @eccentric μπα δεν πιστευω με τιποτα οτι ειναι πυρηνικα καθως ειναι πολυ λιγο μπετο για να πεις οτι δεν θα βγει ακτιβολια και επισης αυτη δεν ειναι πορτα για καταλυμα πυρηνικων φιλε μου @energy οκ εγω αλλο καταλαβα απο το προηγουμενο post που εκανες βλακεια μου p.s θα σου στειλω pm για μερικα πραγματα οκ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Διάβασα όλο το thread και ομολογώ ότι έχω μείνει άφωνος.. :X Διάβασα πολλά posts που κατά την γνώμη μου είναι ανακρίβειες και δεν στέκουν αλλά και κάποια άλλα πολύ σοβαρά που λένε την αλήθεια.. Αυτό που ξέρω εγώ και έχω να πω είναι ότι σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί και κάποιοι το έχουν σφραγίσει καλά για να μην είναι προσβάσιμο στο πλατύ κοινό. Εάν διαβάσετε το βιβλίο του Γιαννόπουλου "Μυστική Αθηνά" θα χάσετε τον ύπνο σας για αρκετά βράδια και ειδικότερα εάν το διαβάζετε λίγο πριν κοιμηθείτε.. Έτσι τουλάχιστον έκανα και έπαθα εγώ όταν το διάβασα πριν 2-3 χρόνια. Ο τύπος αυτός τα λέει και τα έχει ψάξει όλα.. Όχι μόνο την σπηλιά του Νταβέλη αλλά και πολλές άλλες άγνωστες σε πολλούς από εμάς.. Γι αυτό πριν κάνετε όπως προγραμματίζεται εκδρομή στην σπηλιά δώστε 15-20 ευρώ και αγοράστε το βιβλίο.. Αφού το διαβάσετε ελάτε να μου πείτε εάν θα πάτε και τι ώρα μάλιστα γιατί το αν είναι νύχτα η πρωί θα δείτε ότι δεν έχει καμία σημασία.. Επίσης θα ήθελα να πω σε όλους ότι ο Γιαννόπουλος δεν έχει καμία σχέση με σατανισμούς κλπ κλπ.. Ο άνθρωπος εξετάζει την σπηλιά σε σχέση με εξωγήινες υπάρξεις και μυστήρια.. Σε αυτούς που δεν θα κάνουν τον κόπο να αγοράσουν και να διαβάσουν το βιβλίο θέλω να πω ότι η σπηλιά κατά την Γερμανική κατοχή και λίγο αργότερα χρησιμοποιήθηκε σαν αντικείμενο μελέτης από τους Γερμανούς αλλά και τους Αμερικανούς. Φεύγοντας οι δεύτεροι σφράγισαν την είσοδο της με χιλιάδες κυβικά μπετόν και τώρα που μιλάμε η πρόσβαση είναι ΑΔΥΝΑΤΗ. Γιατί?? :confused: Τα συμπεράσματα δικά σας;.. :scared:εγω προτεινω να διαβασετε ολα τα βιβλια του Γιαννοπουλου ειναι πολυ εντυπωσιακα. περιγραφει ακριβως πως μπηκε στην σπηλια και πως εβγαινε σε αρκετα μερη της Αθηνας πολυ λεπτομεριακα! αξιζει πραγματικα να κανετε τον κοπο να πατε ως το βιβλιοπωλειο, θα σας λυθουν αρκετες αποριες και ισως αναθεωρησετε και πολλες απο τις αποψεις σας. προσωπικα ψιλοχεστηκα με αυτα που διαβαζα για να πω και την αληθεια.. :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Τα βιβλια ολων αυτων(Γιαννοπουλος,Γιαννουλακης κλπ)στηριζονται σε καποια στοιχεια,αλλα εχουν πολυ συχνα υπεραπλουστευμενες επιστημονικες θεωριες & αναποδεικτα στοιχεια...εχω διαβασει σχεδον ολο το "Μυστικη Ελλαδα" & σε πολλα σημεια περισσοτερο μπερδευουν την κατασταση παρα την ξεκαθαριζουν... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 palia emena melissia.. kai ixame pai me tous proskopous ekdromi..eki. otan mpenis mesa kai pas kato sto ba8os.. es8anese les kai briskese stin selini.asxeto..exi exi terastio magnitiko pedio. rotisame kai mas ipan ftene ta rantar. tespa..ginetete toso llogos gia tin spilia...i perisoteri menoun a8ina..pirea. giati den diorganonoume mia sinantisi kapou kentrika na pame ena proino ekdromi eki..?? http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Άλλη μιά αποκαλυπτική φωτό, στο βουνό των μυστηρίων....Μέτρα τσιμέντο κάτω από το βράχο, τί άλλο θα μπορούσαν να θάψουν εκτός από πυρηνικά;;; Ο λόγος μπαζώματος των εξόδων είναι προφανής...Φαντάζομαι πως δεν κλείναν την έξοδο σε περίεργα πράσινα ή καφετιά πλασματάκια... :alien: Stin arxi skeftika mipos einai kanenas tholotos tafos alla tora pou to les to pio pithano einai na iparxoun pirinika apovlita,pirinikes kefales,kataloipa petrelaiou kai genika kati aidiastiko. Gia perissotero mistirio vaze kai spoiler tags giati tora den pianei. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 palia emena melissia.. kai ixame pai me tous proskopous ekdromi..eki. otan mpenis mesa kai pas kato sto ba8os.. es8anese les kai briskese stin selini.asxeto..exi exi terastio magnitiko pedio. rotisame kai mas ipan ftene ta rantar. tespa..ginetete toso llogos gia tin spilia...i perisoteri menoun a8ina..pirea. giati den diorganonoume mia sinantisi kapou kentrika na pame ena proino ekdromi eki..?? ΔΕΝ φταινε τα ρανταρ αλλωστε δεν δουλευουν εδω και δεκαετιες το βουνο φταιει λογω του οτι ειναι φυσικος πομπος οπως και στην περιπτωση του <ραδιο αμαλιαδα> οσοι ξερουν ξερουν οτι το σημα του εφτανε μεχρι και την σουηδια λογω του μαγνητισμου του εδαφους του που λειτουργουσε σαν ενας τεραστιος πομπος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 pos ginete mono auto to bouno na exi magnitismo...??? giati oxi i parni8a? giati oxi o imitos? http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Μα ρε συ και η Πάρνηθα και η Πεντέλη και όλα έχουν μαγνητισμό... δεν ξέρεις ότι η ελλάδα αποτελεί ενεργειακό κέντρο του κόσμου; Μην σου πώ όλου του σύμπαντος, γι αυτό είμαστε και τόοοοσο γαμάτοι τύποι. Και φυσικά μόνο εμείς δημιουργήσαμε πολιτισμό, ενώ οι άλλοι αντέγραφαν τους εξωγήινους και έτσι είχαν πολιτισμό. Γενικά ένα είναι το σίγουρο,είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο, και αν δεν υπήρχαν οι εβραίοι και φυσικά οι υπηρέτες τους οι Αμερικάνοι θα κυβερνούσαμε τον πλανήτη και το σύμπαν ολόκληρο. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 καλα μερικα πραγματα δεν ειναι θεωριες ομως δεν ξερω και πολλα για εκει και ουτε θελω να μπλεχτω αλλα βασικα πραγματα οπως μαγνητισμος βαρυτικα πεδια ετσι και αλλιως ειμαι αναγκασμενος να μαθω λογω του οτι εκει που ειμαι παιζουν σημαντικο ρολο στο αν θα παει μια αποστολη καλα η οχι... τεσπα δεν δινω δεκαρα για το τι εχει μεσα το βουνο απλως με τρωνε τα @@ να δω γιατι γινεται πανικος για το τι εχει μεσα η πεντελη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 H πεντέλη έχει μέσα Μάρμαρο... τρομερής ποιότητας όσο απέμεινε... το θέμα είναι κατά πόσο φυσικά φαινόμενα τα συσχετίζουμε με "υπερκόσμιες" δυνάμεις, και με εξωγήινους κτλ κτλ. Πάντως για τα τούνελ που γράψανε ποίο πάνω ένας έμπειρος σπηλαιολόγος είχε αποδείξει στον Χαρδαβέλα ότι όλα αυτά περί υπόγειων δικτύων είναι αρλούμπες. Είχε αφιερώσει νομίζω πάνω από μια εκπομπές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 δηλαδη ο νταβελης πως εφτανε απο κει μεχρι και εγω δεν ξερω που? μεσω διακτινισμου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. April 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 re paidia... me toso thorivo i photo... fisiko einai to mati na ftiaxnei figoures... valte oti figoura thelete sto mialo sas... kai tha tin deite kapou stin eikona... sas evgala merikes fatses... kai to makrosteno... diakrinete gia ti moiazei... les kanenas eksogiinos na tin eixe ekso na katourisei?... de leo... mporei na einai full me parapsixologia, alien, magnitika pedia, omada E, kai oti allo mporeite na fantasteite...alla mi trelathoume me tis photos... thorivos einai kai to mialo dimiourgei... Δεν θα διαφωνήσω, απλώς στις δύο φωτό που δείχνω, υπάρχουν πλήρη περίγραμματα προσώπου με όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες και όχι κάποια μεμονωμένα χαρακτηριστικά...... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Τα βιβλια ολων αυτων(Γιαννοπουλος,Γιαννουλακης κλπ)στηριζονται σε καποια στοιχεια,αλλα εχουν πολυ συχνα υπεραπλουστευμενες επιστημονικες θεωριες & αναποδεικτα στοιχεια...εχω διαβασει σχεδον ολο το "Μυστικη Ελλαδα" & σε πολλα σημεια περισσοτερο μπερδευουν την κατασταση παρα την ξεκαθαριζουν... :confused: Φίλε Δημήτρη δεν έχεις άδικο για της θεωρίες και σε κάποια σημεία του ο συγγραφέας παρεκτρέπεται κάνοντας τον αναγνώστη να μην είναι σίγουρος για το αν αυτά που διαβάζει είναι αληθινά ντοκουμέντα η απλά ένα κατασκεύασμα της φαντασίας του... Όμως το βιβλίο που διάβασες (όπως λες) δεν λέγετε "Μυστική Ελλάδα" αλλά "Μυστική Αθήνα".. :X :X Το έχεις διαβάσει άραγε?? :confused: :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Φίλε Δημήτρη δεν έχεις άδικο για της θεωρίες και σε κάποια σημεία του ο συγγραφέας παρεκτρέπεται κάνοντας τον αναγνώστη να μην είναι σίγουρος για το αν αυτά που διαβάζει είναι αληθινά ντοκουμέντα η απλά ένα κατασκεύασμα της φαντασίας του... Όμως το βιβλίο που διάβασες (όπως λες) δεν λέγετε "Μυστική Ελλάδα" αλλά "Μυστική Αθήνα".. :X :X Το έχεις διαβάσει άραγε?? :confused: :worry: http://www.greekbooks.gr/books/showbook.asp?bookID=129133 http://www.greekbooks.gr/books/showbook.asp?bookid=102581οπως βλεπεις υπαρχουν και τα 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 http://www.greekbooks.gr/books/showbook.asp?bookID=129133 http://www.greekbooks.gr/books/showbook.asp?bookid=102581 βλεπεις υπαρχουν και τα 2 Sorry δεν το ηξερα.. :O Πιστεψα πως ο φιλος Δημητρης μιλουσε για το βιβλιο του Γιαννοπουλου.. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 δηλαδη ο νταβελης πως εφτανε απο κει μεχρι και εγω δεν ξερω που? μεσω διακτινισμου? Αν λάβεις υπόψη σου ότι τότε η Αθήνα ήταν το 1/30 από ότι ειναι τώρα, ότι η πόλη έφτανε μέχρι εκεί που αρχίζουν τα πατήσια, και ότι γύρω από την πόλη είχε χωράφια και δασάκια, ναι μπορούσε να κινείται άνετα, χωρίς να τον παίρνει είδηση κανένας και να πηγαίνει και να γυρνάει σε οποιδήποτε μέρος μέσα στο λεκανοπέδιο εντός μιας ημέρας. Σκέψου πόσο ποιό λογική έχει αυτό που λέω, και πόσο πραγματικά άχρηστα θα ήταν τα υπόγεια τούνελ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 exo pantos leo na bre8oume oli mazi..kai na pame fisika ena proino..sto megalo spileo.. :) me staurous kai skorda.. kai na to doume.na bgaloume kai pic.. http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 simera agorasa apo site..to biblio mistiki a8ina kai attiki...fenete arketa kalo.. kai mono 18euro http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Peiraiotakos, κρίμα τα 18 euro σου. Αν ήταν σοβαρό βιβλίο θα έκανε πάνω από 50 euro. Φυσικά πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις σε αυτό το βιβλίο τις επιστημονικές αναφορές από τις αναφορές σε θρύλους και υποθέσεις του συγγραφέα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Peiraiotakos, κρίμα τα 18 euro σου. Αν ήταν σοβαρό βιβλίο θα έκανε πάνω από 50 euro. Φυσικά πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις σε αυτό το βιβλίο τις επιστημονικές αναφορές από τις αναφορές σε θρύλους και υποθέσεις του συγγραφέα. Το βιβλίο αυτό είναι προϊόν ενός ανθρώπου που ανήκει στην τρίτη κατηγορία - εκείνη των επιτόπιων ερευνητών, πράγμα που του προσδίδει μια αξία ανεκτίμητη. Η «Μυστική Αττική» δεν είναι απλά ένας «ταξιδιωτικός οδηγός» σε άγνωστους τόπους δύναμης και στους λαβύρινθους της Κοίλης Γης. Δεν είναι απλά ένας άρτια στοιχειοθετημένος «χάρτης» μυστηρίων και ανεξήγητων φαινομένων. Δεν είναι απλά ένα λαογραφικό και ιστορικό ντοκουμέντο. http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 http://briefcase.pathfinder.gr/contents/p800user/34754o δεν ξερω αν ειναι πραγματικο αυτο που εβγαλε ο eccentric αλλα κοιταξτε την δευτερη εκει που εχω βαλει το τετραγωνο αυτο οσα φιλτρα και να εβαζα αυτο εμενε οπως και σχεδον σε ολα η φατσα που εβγαλε ο eccentric Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Το βιβλίο αυτό είναι προϊόν ενός ανθρώπου που ανήκει στην τρίτη κατηγορία - εκείνη των επιτόπιων ερευνητών, πράγμα που του προσδίδει μια αξία ανεκτίμητη. Η «Μυστική Αττική» δεν είναι απλά ένας «ταξιδιωτικός οδηγός» σε άγνωστους τόπους δύναμης και στους λαβύρινθους της Κοίλης Γης. Δεν είναι απλά ένας άρτια στοιχειοθετημένος «χάρτης» μυστηρίων και ανεξήγητων φαινομένων. Δεν είναι απλά λαογραφικό και ιστορικό ντοκουμέντο. Συγνώμη ακόμα δεν το διάβασες και μου λες για ανεκτίμητη αξία; Οι επιτόπιοι ερευνητές είχαν βγεί σε μια εκπομπή του Χαρδαβέλα και φυσικά είχαν γίνει ρεζίλι από έναν σπηλαιολόγο. Το να πηγαίνεις κάπου δεν σημαίνει ότι αποκτούν και αξία αυτά που λες αν δεν τα στοιχειοθετέις. Αυτά τα βιβλία είναι κυρίως λαογραφικά μιας και μπλέκουν μύθους και θρύλους για διάφορες τοποθεσίες και ρίχνουν και λίγο ζουμί από την δική τους θεωρία ώστε να τα πιστέψεις. Ποιό πάνω ανέφερα ένα παράδειγμα για τον "μυστηριώδη" τρόπο κίνησης του λήσταρχου Νταβέλη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Αν λάβεις υπόψη σου ότι τότε η Αθήνα ήταν το 1/30 από ότι ειναι τώρα, ότι η πόλη έφτανε μέχρι εκεί που αρχίζουν τα πατήσια, και ότι γύρω από την πόλη είχε χωράφια και δασάκια, ναι μπορούσε να κινείται άνετα, χωρίς να τον παίρνει είδηση κανένας και να πηγαίνει και να γυρνάει σε οποιδήποτε μέρος μέσα στο λεκανοπέδιο εντός μιας ημέρας. Σκέψου πόσο ποιό λογική έχει αυτό που λέω, και πόσο πραγματικά άχρηστα θα ήταν τα υπόγεια τούνελ. ορθολογικα ναι υπρχει βαση σε αυτο που λες αλλα οι σπηλιες ειναι εκει για καποιο λογο που ακομη δεν ξερουμε και δεν πρεπει να αποκλειουμε τιποτα απο οσα ακουμε και βλεπουμε απλως να εχουμε μια πισινη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts