skoj Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Και άλλος ένας που έφυγε απο Note λογω μπαταρίας... Παραλαμβάνω μάλλον αύριο σε μπλέ - έτσι για διαφορά :lol:Το μπλε δεν παίζεται να ξέρεις. Για αυτό δεν το βρίσκεις.. :) Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Τόσοι κάτοχοι και ειναι η 3η φορά που θα το ρωτήσω γιατί τις προηγούμενες 2 δεν πήρα απάντηση.Υποστηρίζει τελικά η οχι Μirrorlink?? Φυσικά και υποστηρίζει...εδώ υποστηρίζει το xaiomi redmi note των 130 ευρώ. Υπάρχει και σχετικό κουμπί για απευθείας σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Και άλλος ένας που έφυγε απο Note λογω μπαταρίας... Παραλαμβάνω μάλλον αύριο σε μπλέ - έτσι για διαφορά :lol: Γιώργο καλώς να παραλαβεις. Δυστυχώς η μπαταρία του νότε είναι αιματοκυλισμα... @skoj Δημήτρη ευχαριστώ. Ήθελα λίγο καλύτερη προστασία από τις λεπτές. Καλή η επιλογή σου όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Γιώργο καλώς να παραλαβεις. Δυστυχώς η μπαταρία του νότε είναι αιματοκυλισμα... @skoj Δημήτρη ευχαριστώ. Ήθελα λίγο καλύτερη προστασία από τις λεπτές. Καλή η επιλογή σου όμως! Για να δούμε... μάτωνα με την μπαταρία του Νοτε (κατά τα άλλα είναι τηλεφωνάρα) είχα μόνιμα φοβία οτι θα με κρεμάσει... Πήρα και 2 θήκες για να δω ποια μου κάνει καλύτερα... η άλλη θα επιστραφεί. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B074DTSYTH/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076KGV1JV/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 κατοχος s8+,σημερα που περασα απο media επιασα στα χερια μου το Mate 10 pro,καλη συσκευη στιβαρη,δεν μπορουσα και πολυ να ασχοληθω,καμερα μου φανηκε σε φωτισμο σχεδον ισαξιο με το δικο μου,,,αν ενας λογος που θα πηγαινα στο Mate θα ηταν η μπαταρια που λετε εδω μεσα,,δεν νομιζω να κερδιζει σε τπτ με το s8+!ειναι βεβαια και τι χρηση κανεις με την συσκευη! 24 ωρο μου βγαζει εμενα με 6 ωρες σοτ! και σε αναμονη δυναμιτης για να μην μιλησω για ομορφια συσκευης! σκεφτομουν για να μεταπηδησω αλλα προς το παρον κραταω την υπαρχουσα συσκευη και βλεπουμε!δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να αφησεις το 8+ για το Mate! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Επανέρχομαι και απαντάω στον εαυτό μου... Μετά από restart αναγνωρίζει ταχύτατα όσα έγραψα παραπάνω οτι δεν... Μάλιστα δοκίμασα και εναλλαγή μεταξύ τους η οποία έγινε ταχύτατα. Αυτό τελικά αποδεικνύει οτι το EMUI που τρέχει πάνω του έχει πολλά προβλήματα... Γιατί να χρειάζεται restart ? Τι κόλλημα μπορεί να είχε φάει πριν το "AI" ??? Restart δεν έχω κάνει από χθες που το έστησα. Δεν έχω κάποιο θέμα δουλεύει κανονικά. Εμενα μου έκανε πρόβλημα με το wifi call. Είχα ανοιχτό WiFi είχε μπει σε ένα αργό δίκτυο και όταν με άκουσαν κτυπούσε απαντούσα και δεν άκουγα ούτε με άκουγαν. Έχει κάποια θέματα που πρέπει με αν αναβάθμιση να τα φτιάξουν. Εύχομαι να ασχοληθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Είναι η μοναδική φορά που είμαι με DATA ανοιχτο όλη μερα σε κινητό και ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΔΕΝ ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΕΆΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΉΣΕΙ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ Σήμα καμπάνα WiFi καμπάνα Ηχο σε κλήση καμπάνα Έχω κάνει άπειρες αλλαγές σε κινητά εδώ και 4 μήνες 3 φορές έχω πάρει από όλα τα κινητά Από mid έως high end Επειδή όλοι λίγο πολύ έχουν σαν ψυχολογικό όριο τα 500-600ευρω για smartphone Νομίζω με την συγκεκριμένη προσφορά η Huawei το πέτυχε Δηλαδή περνεις ολοκαίνουρια σύσκευη σε super τιμή Και τα έχει όλα!! Εγώ τουλάχιστον όμως είπε ο Vagelis μέχρι να έρθουν τα S9 και νέα κινητά με Snapdragon 845 δεν κουνιέμαι Όσοι θυμούνται τα ποστ μου από αρχες Νοεμβρίου που το είχα θα ξέρουν εξάλλου γιατί το ξανά πηρα Καλορίζικο σε όσοι το τσίμπησανε!!! Το Note συσκευαρα αλλά για εμένα προσωπικά Τα 3 μείον του 1)Μπάταρια 2)Σήμα και 3) WiFi μέτριο σε σχέση με το Mate 10 pro Edited December 23, 2017 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Για να δούμε... μάτωνα με την μπαταρία του Νοτε (κατά τα άλλα είναι τηλεφωνάρα) είχα μόνιμα φοβία οτι θα με κρεμάσει... Πήρα και 2 θήκες για να δω ποια μου κάνει καλύτερα... η άλλη θα επιστραφεί. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B074DTSYTH/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076KGV1JV/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1Όταν παραλάβεις πέρα απ τις εντυπώσεις βγάλε καμιά φώτο να δούμε πως είναι γιατί και εγώ το σκέφτομαι. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackhawk007 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση σχετικά με την μπροστινή κάμερα. Όσες φορές έχω τραβήξει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού κ όχι μόνο μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση πως τα χρώματα κ ειδικά στο δέρμα είναι υπερβολικά φωτεινό.... Σε σημείο το άτομο φαίνεται σαν πτώμα χαχα Υπάρχει περίπτωση να έχω επιλέξει καταλαθος κάποια ρύθμιση? Όλα στο auto τα εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) OK κρατα και τα 2 για 1 βδομαδα (αφου μπορεις) και μετα ελα εδω να γραψεις τα συν και τα πλην του καθενος. Οχι απο πιασιμο 1 ωριτσας. Τελικά το πήρα σε mocha brown πριν λίγες ώρες. Πολύ όμορφο χρώμα και handling καλύτερο από το note όπως είναι και το αναμενόμενο λόγω μεγέθους. Επειδή δεν θα χρειαστώ μια βδομάδα για να βγάλω τα συμπεράσματα μου, στην παραπάνω ανάλυση περί κάμερας να προσθέσω ότι η εμπρόσθια (selfie) είναι για τα πανηγύρια και σε φώτο, εκτός του βιντεο. Γενικά η κάμερα θέλει περισσότερο πείραγμα για να βγάλει τις φωτογραφίες όπως τις θέλω. Σε point and shoot to note κατε εμέ είναι ανίκητο. Περισσότερα από αύριο. Edited December 23, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Αναρωτιέμαι (κυρίως για το βίντεο) αν μπορει να βελτιωθεί με μελλοντικά updates; Επίσης ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους σε θέματα φωτογραφίας κτλ πως είναι δυνατόν οι φωτογραφίες να είναι πολύ καλές και το βίντεο ψιλοχαλια; Είναι θέμα software, processing ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου. Τις εφαρμογές στο μενού μπαταρία - εκκίνηση τις έχετε στο αυτόματο η μόνο αυτές τις λίγες που θέλετε να τρέχουν συνέχεια? Εσείς που βλέπετε 6 με 7 ώρες sot μπαταρία? Όχι ότι έχω παράπονο αλλά για να ξέρω. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλησπερα, εχω στην τηλεοραση crhomecast αλλα ζητωντας αναπαραγωγη βιντεο μου βγαζει και το μοντελο της τηλεορασης σαν δευτερη επιλογη υποστηριζοντας σαφως λειτουργια Mirrorlink. Οχι Mirroshare το Mirrorlink ειναι για σύνδεση σε αυτοκίνητο.Θα πρεπει να εχει αν υποστηρίζει κανονικά επιλογή που να γράφει αυτολεξεί mirrorlink.Το P10 δεν υποστήριζε και μεσω ενος update πήρε.Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει με φώτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Μπαταρια: Note 8 --> 6, 5T--> 8, Mate 10 Pro --> 9 (μια φορτιση μονο για τα 2 τελευταια, αλλα μου αρκει για να δω τη συμπεριφορά της με τα ιδια σεναρια χρησης) Οθονη: Note 8--> 9, Mate 10 Pro --> 8, 5T--> 7 Καμερα: Note 8--> 9, Mate 10 Pro --> 9, 5T--> 7 Φοβερο το face unlock του 5Τ (κανει πλακα στην αντιστοιχη υλοποιηση του note 8), ιδιας αψογης υλοποίησης το δακτυλικο σε mate 10 pro, 5T. Smoothness βασιλιας το 5Τ, ακολουθει κατά ποδας το mate και τελευταιο ασθμαίνοντας (η καλυτερα microlag-αροντας) το note 8 :lol: Aν δεν ηταν το θεμα της αυτονομιας θα εμενα στο νοτε, θεωρω ότι ακομα είναι η καλυτερη συσκευή του εμποριου. Το mate σαφως πιο ολοκληρωμενο από το 5Τ, κοιταει στα ματια το note και αν καποιος το παρει σε προσφορα (όπως την τρεχουσα χρονικη περιοδο) αξιζει απολυτα. Στα 800 δεν αξιζει (όπως φυσικα δεν αξιζει και το note στα 1030). Περισσοτερα στην πορεια. Ελπιζω να με καλυψει τις επομενες μερες το mate, γιατι δεν υπαρχει άλλη συσκευή αυτων των κυβικων να δοκιμασω :lol: Ευχαριστώ για το αναλυτικό ποστ. Είχα σκοπό να περάσω μια βόλτα από 5t αλλά μάλλον θα το αφήσω προς το το παρόν ίσως αργότερα αν βαρεθώ το Mate. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατοχος s8+,σημερα που περασα απο media επιασα στα χερια μου το Mate 10 pro,καλη συσκευη στιβαρη,δεν μπορουσα και πολυ να ασχοληθω,καμερα μου φανηκε σε φωτισμο σχεδον ισαξιο με το δικο μου,,,αν ενας λογος που θα πηγαινα στο Mate θα ηταν η μπαταρια που λετε εδω μεσα,,δεν νομιζω να κερδιζει σε τπτ με το s8+!ειναι βεβαια και τι χρηση κανεις με την συσκευη! 24 ωρο μου βγαζει εμενα με 6 ωρες σοτ! και σε αναμονη δυναμιτης για να μην μιλησω για ομορφια συσκευης! σκεφτομουν για να μεταπηδησω αλλα προς το παρον κραταω την υπαρχουσα συσκευη και βλεπουμε!δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να αφησεις το 8+ για το Mate! Κερδίζει σίγουρα σε μπαταρία,σε οθόνη με πολύ δυνατότερο λευκό χωρίς κοκκινηλες, σε επεξεργαστή, σε ram, σε κάμερα και φυσικά στο ui που σε 1-2 update δεν θα έχει ίχνος lag σε αντίθεση με το s8 που έχει ήδη αρκετο και θα χειροτερεύει. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου. Τις εφαρμογές στο μενού μπαταρία - εκκίνηση τις έχετε στο αυτόματο η μόνο αυτές τις λίγες που θέλετε να τρέχουν συνέχεια? Εσείς που βλέπετε 6 με 7 ώρες sot μπαταρία? Όχι ότι έχω παράπονο αλλά για να ξέρω. Τίποτα Δημήτρη. Τα έχω όλα να τρέχουν χωρίς να κάνω καμιά κίνηση από την πλευρά μου και είμαι σούπερ ευχαριστημένος από τη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου. Τις εφαρμογές στο μενού μπαταρία - εκκίνηση τις έχετε στο αυτόματο η μόνο αυτές τις λίγες που θέλετε να τρέχουν συνέχεια? Εσείς που βλέπετε 6 με 7 ώρες sot μπαταρία? Όχι ότι έχω παράπονο αλλά για να ξέρω.Εγώ έχω κάνει παραμετροποίηση από το παραπάνω μενού, όχι όμως για να μην ανοίγουν αλλά για να μην κλείνουν Συνήθως βγάζω 6 ώρες sot με 40% ακόμα μπαταρία.. Edited December 24, 2017 by maden123456 Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου. Τις εφαρμογές στο μενού μπαταρία - εκκίνηση τις έχετε στο αυτόματο η μόνο αυτές τις λίγες που θέλετε να τρέχουν συνέχεια? Εσείς που βλέπετε 6 με 7 ώρες sot μπαταρία? Όχι ότι έχω παράπονο αλλά για να ξέρω.Καλημέρα. Τις έχω βγάλει όλες από το αυτόματο. Αυτές που θέλω να τρέχουν συνέχεια στο παράθυρο που ανοίγει έχω τικάρει και τις τρεις επιλογές. Στις υπόλοιπες δεν έχω τικάρει καμία. Mate 9, oreo, 6 ώρες sot μέχρι το 15 %. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Ότι και να έχω κάνει σε ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για το Gmail ο Κινέζος αρνείται να ανάψει το notification led. Καμία πρόταση? Αυτό συμβαίνει μόνο στο Gmail. Σε καμία άλλη εφαρμογή. Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί και από άλλους νωρίτερα, απλά δεν έχω χρόνο για ψάξιμο προς τα πίσω. Edited December 24, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliee Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλημέρα παιδιά κ χρόνια πολλά . προέρχομαι από S6 edge plus κ θελω να αλλάξω συσκευή βλεπω όλα τα θετικά για το mate κ μαλιστα πολλά απο τα παιδιά που ειχαν note 8 κ iphone 8 plus να πανε σε αυτό. Ειναι τόσο καλο? Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλημέρα παιδιά κ χρόνια πολλά . προέρχομαι από S6 edge plus κ θελω να αλλάξω συσκευή βλεπω όλα τα θετικά για το mate κ μαλιστα πολλά απο τα παιδιά που ειχαν note 8 κ iphone 8 plus να πανε σε αυτό. Ειναι τόσο καλο? Ευχαριστώ πολύ ! Καλησπέρα φίλε μ και χρόνια πολλά!Είναι πολύ καλό το Mate όντως!Είναι εξίσου καλό όσο αυτά που ανέφερες και έχει κάτι το οποίο δεν έχουν οι άλλες ναυαρχίδες! Εκπληκτική μπαταρία!Για μένα είναι τεράστιος λόγος αγοράς! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliee Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλησπέρα φίλε μ και χρόνια πολλά!Είναι πολύ καλό το Mate όντως!Είναι εξίσου καλό όσο αυτά που ανέφερες και έχει κάτι το οποίο δεν έχουν οι άλλες ναυαρχίδες! Εκπληκτική μπαταρία!Για μένα είναι τεράστιος λόγος αγοράς! Σε ευχαριστώ πάρα πολϋ κ εμενα με ενδιαφερει πολυ η μπαταρία! ειναι πολυ σημαντικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Σε ευχαριστώ πάρα πολϋ κ εμενα με ενδιαφερει πολυ η μπαταρία! ειναι πολυ σημαντικο Φυσικά και είναι!Σου προτείνω να το πάρεις ανεπιφύλακτα! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μπαταρία από άλλο πλανήτη. 2 μέρες τέτοια αποτελέσματα δεν έχω ξαναδεί σε άλλη συσκευή! Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Ότι και να έχω κάνει σε ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για το Gmail ο Κινέζος αρνείται να ανάψει το notification led. Καμία πρόταση? Αυτό συμβαίνει μόνο στο Gmail. Σε καμία άλλη εφαρμογή. Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί και από άλλους νωρίτερα, απλά δεν έχω χρόνο για ψάξιμο προς τα πίσω.Ούτε εμένα ανάβει, δεν νομίζω να έχει αναφερθεί κάπου.. Βέβαια, εμενα θέλω να μην ανάβει για τα emails, αλλιώς θα ήταν συνέχεια αναμενο! Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Ούτε εμένα ανάβει, δεν νομίζω να έχει αναφερθεί κάπου.. Βέβαια, εμενα θέλω να μην ανάβει για τα emails, αλλιώς θα ήταν συνέχεια αναμενο! Thumbed from my mate 10 pro! Μόνο μην μας το παρουσιάσουν σαν feature :) Δεν ξέρω βέβαια αν είναι κάποιο θέμα του oreo ή το τηλέφωνο μας δείχνει την καταγωγη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts