scorpio3 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλημέρα. Το έκανα ανταλλαγή συν 50 ευρώ από μέρους μου. Ενός μήνα κινητό από κωτσοβολο σε μπλε χρώμα :) Καλημέρα φίλε fulgore1. Στο θέμα ταχύτητας δεν το περίμενα αλλά έτσι είναι τα πράματα Όσοι με ξέρουν προσωπικά ξέρουν και πόσο αντικείμενικος είμαι. Πχ στο mate είχα lag στο bubble του messenger όταν ανοίγε έκλεινε και όπως επίσης lag όταν έκανα swipe προς τα δεξιά για να ανοίξει το Google now στο Nova όπως και διάφορα άλλα. Ένα άλλο είναι ότι στο mate είχα τα animations στο 0.5 και στο mi8 στο 1 και το mi8 ανοίγει πιο γρήγορα τις εφαρμογές. Γενικά το mi8 τρέχει νερό στα επίπεδα του oneplus(είχα oneplus 5 πριν το Mate) Τα είχα είναι το ίδιο καλά και στα δύο κινητά απλά χάνεις αυτό το immersion του stereo που υπήρχε το Mate. Τώρα όσον αφορά τις αναβαθμίσεις χθες πήρα update(patch Οκτωβρίου) και διάφορα άλλα καλούδια και fixes. Πριν το update είχα patch Σεπτεμβρίου ενώ στο mate ήμουν στου Αυγούστου. Πότε δεν θα έμπαινα σε θέση να δικαιολογήσω την νέα μου αγορά και δεν υπάρχει λόγος να το κάνω Ναι υστερεί το mi8 σε κάποια σημεία (ir blaster, αδιαβροχοποιηση, μόνοχρωμο led) τα οποία όμως να είναι λόγος να μην το προτιμήσεις έναντι του Mate. Και τέλος να αναφέρω για την μπαταρία που με 3400 το mi8 είναι μέχρι στιγμής κάλυτερο από το Mate σε sot και είμαι πολύ απαιτητικός χρήστης (δουλεύω περίπου 100 εφαρμογές συν όλες τις ενεργοβόρες) Συγγνώμη για το μεγάλο post. Mi 8 Power be with youΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου Γιάννη ξερω οτι εισαι πάντα αντικειμενικός κ χωρίς αερολογίες... κ μένα πρώτη φορά με εχει ξενερώσει έτσι συσκευή με τα οποια καλούδια κ αν έχει.... δυο βασικά η συμπεριφορά της εταιρείας στις ενημερώσεις είναι απαράδεκτη και το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι στο software κάμερας που έχει θέμα με τους αλγόριθμους και δεν το εχει φτιάξει ουτε βλεπω να δινει καποια πενιά Μονόδρομος για μενα Mi8,Mi mix 3,Oneplus 6t Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλημέρα. Το έκανα ανταλλαγή συν 50 ευρώ από μέρους μου. Ενός μήνα κινητό από κωτσοβολο σε μπλε χρώμα :) Καλημέρα φίλε fulgore1. Στο θέμα ταχύτητας δεν το περίμενα αλλά έτσι είναι τα πράματα Όσοι με ξέρουν προσωπικά ξέρουν και πόσο αντικείμενικος είμαι. Πχ στο mate είχα lag στο bubble του messenger όταν ανοίγε έκλεινε και όπως επίσης lag όταν έκανα swipe προς τα δεξιά για να ανοίξει το Google now στο Nova όπως και διάφορα άλλα. Ένα άλλο είναι ότι στο mate είχα τα animations στο 0.5 και στο mi8 στο 1 και το mi8 ανοίγει πιο γρήγορα τις εφαρμογές. Γενικά το mi8 τρέχει νερό στα επίπεδα του oneplus(είχα oneplus 5 πριν το Mate) Τα είχα είναι το ίδιο καλά και στα δύο κινητά απλά χάνεις αυτό το immersion του stereo που υπήρχε το Mate. Τώρα όσον αφορά τις αναβαθμίσεις χθες πήρα update(patch Οκτωβρίου) και διάφορα άλλα καλούδια και fixes. Πριν το update είχα patch Σεπτεμβρίου ενώ στο mate ήμουν στου Αυγούστου. Πότε δεν θα έμπαινα σε θέση να δικαιολογήσω την νέα μου αγορά και δεν υπάρχει λόγος να το κάνω Ναι υστερεί το mi8 σε κάποια σημεία (ir blaster, αδιαβροχοποιηση, μόνοχρωμο led) τα οποία όμως να είναι λόγος να μην το προτιμήσεις έναντι του Mate. Και τέλος να αναφέρω για την μπαταρία που με 3400 το mi8 είναι μέχρι στιγμής κάλυτερο από το Mate σε sot και είμαι πολύ απαιτητικός χρήστης (δουλεύω περίπου 100 εφαρμογές συν όλες τις ενεργοβόρες) Συγγνώμη για το μεγάλο post. Mi 8 Power be with you Καλημέρα. Πολύ καλή φάση φίλε. Μια χαρά. Και επειδή ξέρω και εγώ ότι δεν έχεις τέτοια κολλήματα, έχω εντυπωσιαστεί από τα λεγόμενά σου. Τόση διαφορά ο 845? Με προβληματίζεις τώρα.... :lol: Από σήμα τι λέει? Οι δέκτες του είναι στα επίπεδα του Hua? Η ποιότητα επικοινωνίας είναι καλή? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλημέρα. Πολύ καλή φάση φίλε. Μια χαρά. Και επειδή ξέρω και εγώ ότι δεν έχεις τέτοια κολλήματα, έχω εντυπωσιαστεί από τα λεγόμενά σου. Τόση διαφορά ο 845? Με προβληματίζεις τώρα.... :lol: Από σήμα τι λέει? Οι δέκτες του είναι στα επίπεδα του Hua? Η ποιότητα επικοινωνίας είναι καλή? Καλημέρα και πάλι. Κοίτα ο 845 είναι σ σίγουρα καλύτερος και δεν το λέω βάσει τον benchmarks αλλά βάση της καθημερινής εμπειρίας χρήσης. Επίσης πιστεύω το miui 10 είναι πιο ελαφρύ και πιο καλογραμμένο από το emui. Και εγώ προτού το πάρω έλεγα σιγά μην δω διαφορά και πόσο πιο γρήγορο να είναι από το Mate και όμως είναι πιο γρήγορο, έχει αισθητή διαφορά. Όσον αφορά το σήμα είναι στα ίδια επίπεδα και το WiFi και το σήμα κινητής. Απλα δεν πιάνει 4g+ αλλα speed test που έτρεξα ήταν σχεδόν ίδιο με το Mate στα ίδια σημεία που ειμαι. Mi 8 Power be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλημέρα και πάλι. Κοίτα ο 845 είναι σ σίγουρα καλύτερος και δεν το λέω βάσει τον benchmarks αλλά βάση της καθημερινής εμπειρίας χρήσης. Επίσης πιστεύω το miui 10 είναι πιο ελαφρύ και πιο καλογραμμένο από το emui. Και εγώ προτού το πάρω έλεγα σιγά μην δω διαφορά και πόσο πιο γρήγορο να είναι από το Mate και όμως είναι πιο γρήγορο, έχει αισθητή διαφορά. Όσον αφορά το σήμα είναι στα ίδια επίπεδα και το WiFi και το σήμα κινητής. Απλα δεν πιάνει 4g+ αλλα speed test που έτρεξα ήταν σχεδόν ίδιο με το Mate στα ίδια σημεία που ειμαι. Mi 8 Power be with you Άντε και με ένα galaxy note τώρα χα χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλησπέρα. Μία ερώτηση σχετικά με την οθόνη του κινητού μας. Υπάρχει σε όλους αυτή η αλλαγή χρώματος στην οθόνη όταν το κοιτάμε από πολύ πλάγια; Δε ξέρω αν αυτό είναι το rainbow effect που λένε, εμένα πάντως μου εμφανίζει διάφορα χρώματα ροζ μπλε κτλ. Και αν ναι, διορθώνεται με κάποιο τρόπο όπως ειδικό γυαλί; Επίσης θα μου άρεσε να μη γυαλίζει τόσο πολύ η οθόνη, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε γυαλί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης με την 156 όσοι την βάλατε παρατηρείτε να μην επιτρέπεται οι συντομεύσεις σε ορισμένες εφαρμογές οταν τις πατάμε για λίγο; Για παράδειγμα στο playstore με αυτό το τρόπο έμπαινα κατευθείαν στις ενημερώσεις αντί να με πάει στην αρχική της εφαρμογής. Δε δουλεύει ούτε στο LinkedIn, ούτε στο YouTube, ούτε στο Samsung Internet και πουθενά αλλού εκτός των επαφών και των μηνυμάτων. να φανταστώ όταν είναι κλειστή λες αν ναι είναι το κλασσικό θεματακι της amoled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 να φανταστώ όταν είναι κλειστή λες αν ναι είναι το κλασσικό θεματακι της amoled https://flic.kr/p/2b9RBNP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Το οτι ο snap845 ειναι καλυτερος απο τον Kirin970 ειναι κατι δεδομενο δεν λεει κανεις το αντιθετο. Το ιδιο ισως και για το emui που ειναι σιγουρα πιο βαρυ μιας και περαν των επιπλεον εφαρμογων της huawei,εχει και δικο της γενικα πολυ διαφορετικο skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Το ότι είναι πιο γρήγορος ΟΚ. Το ότι είναι ΤΟΣΟ πιο γρήγορος που να γίνεται άμεσα αντιληπτό, είναι όμως υπόθεση. Βέβαια θα μου πεις είναι και το πιο ελαφρό skin. Ισχύει όμως αυτό? Είναι το Miui τόσο ελαφρύτερο από το emui? Τες πα, απλά έτσι αναρωτιέμαι. Ούτως ή άλλως καλό το mi8 αλλά πολλά bug, απ' ότι διαβάζω, με σοβαρότερο αυτό που αναφέρει και ο Γιάννης για το 4G+. Δεν επαρκεί μια ελαφρά καλύτερη κάμερα (και αυτό υπό προϋποθέσεις), για να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Για μένα, τουλάχιστον. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Το ότι είναι πιο γρήγορος ΟΚ. Το ότι είναι ΤΟΣΟ πιο γρήγορος που να γίνεται άμεσα αντιληπτό, είναι όμως υπόθεση. Βέβαια θα μου πεις είναι και το πιο ελαφρό skin. Ισχύει όμως αυτό? Είναι το Miui τόσο ελαφρύτερο από το emui? Τες πα, απλά έτσι αναρωτιέμαι. Ούτως ή άλλως καλό το mi8 αλλά πολλά bug, απ' ότι διαβάζω, με σοβαρότερο αυτό που αναφέρει και ο Γιάννης για το 4G+. Δεν επαρκεί μια ελαφρά καλύτερη κάμερα (και αυτό υπό προϋποθέσεις), για να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Για μένα, τουλάχιστον. Κοιτα και οι ταχυτητες του σκετου 4g ειναι σxεδον ιδιες με το mate Που ειχα 4g+ οποτε δεν ειναι τουλαχιστον για μενα παραγοντας αρνητικος. Η καμερα την ημερα ειναι κατα πολυ καλυτερη σε ολες τις συνθηκες. Επισης και το βραδυ ειναι καλυτερη αλλα λιγοτερο σε σχεση με την μερα. Αμα βαλω και την gcam στο παιχνιδι δεν υπαρχει συγκριση καν. Το Mi8 εχει μεγαλυτερο μεγεθος φακου και μεγαλυτερα pixel. Γενικα το software της καμερα της xiaomi εχει βελτιωθει παρα πολυ. Επισης το Ois ειναι καλυτερο στο mi8 Mεχρι στιγμης καποιο bug δεν εχω βρει στο miui 10 που να επειρεαζει την λειτουργια χρησης! :) Ειδωμεν! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Να θυμισω μονο οτι η επισημη τιμη του mi8 ειναι τα 599ευρω με 2χρονια εγγυηση infoquest για την 128gb εκδοση(για να ειναι σωστη η συγκριση),ενω του mate 10pro ειναι τα 410 με 2χρονια εγγυηση. Ουτε εμενα μαρεσει το emui προσωπικα αλλα δυστηχως ή ευτυχως στα 410ευρω το mate 10pro εχει την καλυτερη καμερα της αγορας και προσωπικα δεν θα αγοραζα το Mi8 απο Κινα γιατι δεν θα ηθελα να μπλεκω με κινεζους σε περιπτωση burn in λογω amoled. Μπορει και εγω τωρα τις γιορτες αν δουμε τιποτα καλο σε black friday να το αλλαξω το mate,αλλα με βαση αυτα που βλεπω στην αγορα οι επιλογες ειναι ελαχιστες στα ιδια χρηματα. Μπορει πχ το pocophone να ειναι με snap845 και να ειναι πιο γρηγορο(και πιο φθηνο στα 360ευρω)αλλα χανει σε πολλους αλλους τομεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Εγώ θα το άλλαζα το mate 10 μόνο με το mate 20 και κυρίως λόγω του ευρυγωνιου φακού και του οπτικού ζουμ. Κατά τα άλλα το 10αρι με καλύπτει πλήρως (το μόνο που με χαλάει στο 20αρι είναι η edge οθόνη. Ήταν ο λόγος που έδιωξα το S8). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 To mate 10 pro ειναι μια εξαιρετικη΄συσκευή , ανώτερη απο κάθε xaiomi σε όλους του τομεις. Ποιοτητα κατασκευης , αδιαβροχο, καμερα και κυριως software. Οτι λεει οτι κανει το κανει πραγματικά καλα χωρις εκπτωσεις. Το emui ειναι κλασεως ανωτερο απο το miui το οποιο εχει πολυ δρομο να διανυσει ακομη για να ολοκληρωθει, δεν μπορεις καλα καλα να αλλαξεις θεμα και διαταξη οθονης , ασυμβατοτητες παντου ,lags στις εφαρμογες και πολλα αλλα. Το να εχεις κορυφαιο hardware και να μην εχεις το software που χρειαζεται απλα τραγικο. Το mate 10 pro δενει αρμονικα και τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Κ εγώ ρε παιδιά πιστεύω ότι η Xiaomi έγινε γνωστή για το εξαιρετικό vfm στις midrange συσκευές της!Από κει και πέρα θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά του sd845 με τον kirin ! Επίσης μιλάμε για μια allaround συσκευή που είναι καλή έως πολύ καλή σε όλα της! Προσωπικά θα φύγω από το mate 10 pro μόνο για κάποιο mate πάλι και μάλλον σε κάνα δυο χρόνια!Ήδη το έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του δλδ ήδη ένα χρόνο και ειναι άριστο!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Καλα οχι και στα παντα,τα τελευταια xiaomi εχουν ανεβει αρκετα στο κομματι της φωτογραφιας. Σε αυτο που συμφωνω ειναι στο κομματι του hardware και αυτο ειναι το μεγαλο μου παραπονο με την xiaomi. Ναι μεν παιρνεις κορυφαιο hardware σε καλη τιμη,αλλα η software υποστηριξη ειναι οτι να ναι. Δηλαδη μου κυκλοφορει ενα κινητο με snap845 και δεν μπορει να τραβηξει video σε 1080p 60fps ή 4κ 60fps και πρεπει να περιμενεις μελλοντικα updates?Μα ειναι δυνατον(δεν ξερω τωρα αν εχει φτιαξει)? https://xiaomi.eu/community/threads/mi-8-why-no-60fps-for-video.45867/ Επισης να μην ξεχασουμε το συνολικο πακετο που προσφερει το mate 10 pro -amoled οθονη -καλη αυτονομια μπαταριας(σου βγαζει ανετα 1-1.5μερα). -notification led -πολυ καλη overall καμερα -αδιαβροχο -6/128βασικη εκδοση -6αρα οθονη χωρις notch -stereo ηχεια -επισημο service/αντιπροσωπεια στην Ελλαδα(σε σχεση με τα xiaomi απο Κινα το λεω αυτο περισσοτερο) Και μια διορθωση αλλα το κινητο ειναι με security patch Σεπτεμβριου μετα το τελευταιο update. Σιγουρα το emui δεν ειναι για ολους και ο Kirin970 δεν ειναι snap845 οπως και να το κανουμε. Αλλα μεχρι τα περιπου 400ευρω ειναι μονοδρομος,τουλαχιστον μεχρι και σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Σε σενάρια που χρειάζεται ωμή απόδοση όπως ένα παιχνίδι ο 845 θα πάει καλύτερα από τον 970 αλλά σε σενάρια που χρειάζεται το Ai τότε ο kirin κερδίζει γιατί ο 845 θα κάνει την επεξεργασία του Ai στην CPU ενώ ο kirin θα την κάνει στο NPU και τώρα που το Ai μπαίνει δυναμικά θα δείτε την απόδοση στην καθημερινότητα. Εξάλλου αυτός είναι ο λόγος που η Huawei είπε ότι ο 980 είναι γρηγορότερος από του iPhone xs, σε σενάρια Ai. Το MIUI δεν το χωνεύω καθόλου, πολύ παιδιάστικο και αυτό που πρέπει να βάλεις χώρα Ινδία για να δουλεύουν τα πάντα είναι τέρμα ηλίθιο. Μπορεί να ακουστω fanboy αλλά το EMUI με βολεύει πάρα πολύ. Το oxygen καλό γρήγορο αλλά πολύ γυμνό. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Σε σενάρια που χρειάζεται ωμή απόδοση όπως ένα παιχνίδι ο 845 θα πάει καλύτερα από τον 970 αλλά σε σενάρια που χρειάζεται το Ai τότε ο kirin κερδίζει γιατί ο 845 θα κάνει την επεξεργασία του Ai στην CPU ενώ ο kirin θα την κάνει στο NPU και τώρα που το Ai μπαίνει δυναμικά θα δείτε την απόδοση στην καθημερινότητα. Εξάλλου αυτός είναι ο λόγος που η Huawei είπε ότι ο 980 είναι γρηγορότερος από του iPhone xs, σε σενάρια Ai. Το MIUI δεν το χωνεύω καθόλου, πολύ παιδιάστικο και αυτό που πρέπει να βάλεις χώρα Ινδία για να δουλεύουν τα πάντα είναι τέρμα ηλίθιο. Μπορεί να ακουστω fanboy αλλά το EMUI με βολεύει πάρα πολύ. Το oxygen καλό γρήγορο αλλά πολύ γυμνό. Μια χαρά το EMUI και αν κρίνω από της γυναίκας το P20 θα γίνει και πιο ωραίο στην επόμενη ενημέρωση γιατί όταν της πήρα είχε την 8.1! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Το μετατρέψαμε σε Huawei vs Xiaomi; Μήπως δεν εξυπηρετεί το σκοπό του νήματος; Edited October 31, 2018 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 επειδη τρωει θάψιμο το emui... εγω βρικσω το Miui για γέλια... Note 2 Note 4 απο τα χέρια μου νταξ δεν τρελλάθηκα με την δική τους εκδοχη. (δεν ξέρω τι παιζει πλέον). LG έτσι και ετσι... Σκέτο αντροιντ ειναι απλα ΛΟΛ. Σορρι αλλα εμενα το skin της Huawei μου αρέσει παρα πολύ Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Το μετατρέψουμε σε Huawei vs Xiaomi; Μήπως δεν εξυπηρετεί το σκοπό του νήματος; Καμία σχέση απλά λέμε την άποψη μας για το EMUI και γιατί το προτιμούμε από τα άλλα UI. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Εγώ ρε παιδιά δεν ξέρω έχω το κινητό 9 μήνες και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος πλην κάμερας. Τα πάντα δουλεύουν ρολόι ανοίγουνε αστραπιαία όλα, έχω τρία e-mail που λειτουργούν συγχρονίζουν συνέχεια, 100 + εφαρμογές και το κινητό δεν μου έχει κολλήσει ούτε μία φορά ακόμα.Στο θέμα συνδεσιμότητα wi-fi bluetooth δεδομένα τοποθεσία ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει κάνει δυσλειτουργία.Θεωρώ ότι μόνο στο θέμα κάμερας υστερεί και αυτό το έχω καταλάβει τελευταία που έρχομαι σε επαφή με συναδέλφους- φίλους οι οποίοι έχουν κινητά όπως το Samsung Galaxy S9 το οποίο το δικό μας στην άμεση σύγκριση υστερεί λίγο. Μπαταρία είναι θηρίο ποτέ μα ποτέ δεν το έχω φορτίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας μόνο το βράδυ. Εχω εγκαταστήσει όλες τις ενεργοβόρες εφαρμογές. Τώρα εγώ στο ui της Huawei αυτά που ήθελα τα βρήκα όλα δεν αντιμετώπισα πουθενά πρόβλημα ούτε το Nova launcher αγορασμένο δεν έβαλα διότι δεν μου χρειάστηκε. Πήγα προχτές σε μεγάλο πολυκατάστημα και είδα όλες τις τελευταίες ναυαρχίδες δίπλα δίπλα. Μόνο το Mate 20 Pro μου έκανε κλικ κανένα άλλο. Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά αυτή τη στιγμή γράφω " φωνητικά". Αυτό το τελευταίο μου έχει λύσει τα χέρια ειδικά στα e-mails. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 https://flic.kr/p/2b9RBNP αυτο ειναι θεμα γιαλιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Σε σενάρια που χρειάζεται ωμή απόδοση όπως ένα παιχνίδι ο 845 θα πάει καλύτερα από τον 970 αλλά σε σενάρια που χρειάζεται το Ai τότε ο kirin κερδίζει γιατί ο 845 θα κάνει την επεξεργασία του Ai στην CPU ενώ ο kirin θα την κάνει στο NPU και τώρα που το Ai μπαίνει δυναμικά θα δείτε την απόδοση στην καθημερινότητα. Εξάλλου αυτός είναι ο λόγος που η Huawei είπε ότι ο 980 είναι γρηγορότερος από του iPhone xs, σε σενάρια Ai. Το MIUI δεν το χωνεύω καθόλου, πολύ παιδιάστικο και αυτό που πρέπει να βάλεις χώρα Ινδία για να δουλεύουν τα πάντα είναι τέρμα ηλίθιο. Μπορεί να ακουστω fanboy αλλά το EMUI με βολεύει πάρα πολύ. Το oxygen καλό γρήγορο αλλά πολύ γυμνό. Ναι, ρε φίλε! Αυτά είναι που με κόλλησαν και μένα. Ειδικά αυτά τα κουλά με Ινδίες, Ινδονησίες κλπ, με έκαναν να σταματήσω. Αλλιώς την έψαχνα και εγώ. Συν βέβαια το σοβαρό θέμα του service. επειδη τρωει θάψιμο το emui... εγω βρικσω το Miui για γέλια... Note 2 Note 4 απο τα χέρια μου νταξ δεν τρελλάθηκα με την δική τους εκδοχη. (δεν ξέρω τι παιζει πλέον). LG έτσι και ετσι... Σκέτο αντροιντ ειναι απλα ΛΟΛ. Σορρι αλλα εμενα το skin της Huawei μου αρέσει παρα πολύ Ομοίως! Βρίσκω πολύ βολικό το emui και το έχω συνηθίσει, χρόνια τώρα, από εποχή Ρ8. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://flic.kr/p/2b9RBNPΔιάθλαση του φωτός. Και αν φοράς και γυαλί από πάνω είναι ακόμη πιο έντονο λόγο του μεγαλύτερου συνολικού πάχους. Όλα το κάνουν. Και το δικό μου φυσικά. Edited October 31, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Και εγώ στο 10αρι το μόνο που έχω παράπονο είναι η κάμερα. Είναι καλή, απλά θα ήθελα καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Κακοι αλγόριθμοι κακή επεξεργασία κακο white balance δυστυχώς κ δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα στην κάμερα...αναγκάζομαι να βαζω απαλά χρώματα για να παίρνω αποτέλεσμα ενω έχω χάσει πολλες φώτο ιδιως σε κλειστούς χώρους.Να μην μιλήσω για τον τρόπο τον updates που αναγκαστηκα να βάλω άλλο παροχο sim για να παρω ενημέρωση. Ηρθα απο Samsung που με ειχε ξενερώσει αυτό κ βλεπω τα ιδια κ η Huawei.Εχει φυγει ήδη για πούλημα δυστυχώς Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Ήρθε η 156! Και μια 157! Edited November 1, 2018 by danaos2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts