blackhawk007 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά!!! Ερώτηση όσο αφορά αξεσουάρ. Έχει βρει κανένας θήκη μαγνητική που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βάση μαγνητική στο αμάξι. Το μόνο που έχω βρει είναι το original kit που έχει βάση κ θήκη μαζί. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F332446440970 Άλλες 2 επιλογές που βρήκα ήταν αυτές https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F372160309767 https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F112686391811 Έχει κανένας άποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 καλησπερα και χρονια πολλα.συγκριτικα με oneplus 5t ποιο θα παιρνατε?καποιος που τα χει δουλεψει και τα 2?Η κάμερα του oneplus είναι απαράδεκτη. Εάν δεν σε πειράζει αυτό τότε op5. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 καλησπερα και χρονια πολλα.συγκριτικα με oneplus 5t ποιο θα παιρνατε?καποιος που τα χει δουλεψει και τα 2?Χρησιμοποιώ το 5t τώρα.... Έχω το 8/128 .... Παρακολουθώ το φόρουμ γιατί σκέφτομαι να το κάνω ανταλλαγή με το ματε. Για εμένα όσον αφορά την κάμερα θα συμφωνούσα ότι είναι ψιλο χάλια μόνο όμως όσον αφορά φωτό που τραβήχτηκαν σε εσωτερικό χώρο με λίγο φωτισμό.... Σε εξωτερικούς χώρους τραβά φανταστικές φωτογραφίες ισάξια με τοs7 edge που είχα μέχρι τώρα.... Στο μάτι μου τουλάχιστον.... Ο μόνος λόγος που θα πάω αν τελικά πάω στο ματε είναι λόγω παιδιών που θέλω να τα τραβάω φωτογραφίες... Λίγο που το έπαιξα στο πλαίσιο το ματε θεωρώ σε σύγκριση με το 5τ όσον αφορά την οθόνη ίδια.... Όσον αφορά ταχύτητα multitask το 5τ λόγω 8ραμ και υπερχρονισμένο επεξεργαστή. Όσον αφορά ηχεία νομίζω πιο δυνατό του 5τ Κατά τα άλλα στα συν του ματε είναι μπαταρία αδιαβροχοποίηση κάμερα στα συν του 5τ σβελταδα ροοτ χωρίς να χάνεις εγγύηση xda από πίσω με ότι συνεπάγεται αυτό . Οφείλω να ομολογήσω πως έχω μείνει άναυδος από την μπαταρία του που με την χρήση που κάνω εγώ βγάζει 20 να μην πω 30% πάνω από το s7 edge. Για εμένα επειδή αυτή την στιγμή παίζουν ακριβώς στην ίδια τιμή τα 2 τηλέφωνα τα θεωρώ ισάξια και η πλάστιγγα γέρνει ανάλογα με τις ανάγκες τις προσωπικές του καθενός. Αν λήξει η προσφορά του ματε σίγουρα δεν θα έδινα 800 για την αγορά του.... Και θα πήγαινε δαγκωτο 5τ Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι για το 5τ είμαι στην διάθεση του Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Πάντως μάγκες η υποστήριξη στο xda είναι τραγική...ούτε καν twrp, ρουτ για να κάνεις δεν υπάρχει τέλεια μέθοδος μέχρι τώρα, που να λειτουργούν Όλα μετά.γενικά απογοητεύτηκα πολύ από την κοινότητα, γιατί το κινητό είναι πολύ καλό κατά τα άλλα.Και κυρίως η μπαταρία που ξεχνάς να πάρεις φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Έγραψα 2 πράγματα πιο πίσω, όπως λέει ο φίλος galaxynote Συνοπτικά, στα 800 vs 559, πας σε 5Τ. Με την προσφορά, δεν τίθεται καν θέμα Το mate ανώτερο σε κάμερα, οθόνη, αυτονομία, αδιαβροχοποιηση, ηχεία, ir, ποιότητα κατασκευής, γενικά Κινέζος υψηλότερων προδιαγραφων... Εκτός προσφοράς θα πήγαινα σε 5Τ ελέω σοβαρής διαφοράς τιμής και πιουριλας (σχεδόν stock Android) Θεωρούσα οτι φοράνε το ίδιο πανελ απλά καλύτερα καλιμπραρισμενο στο mate.Είναι διαφορετικό πανελ τελικά? Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Αν λήξει η προσφορά του ματε σίγουρα δεν θα έδινα 800 για την αγορά του.... Και θα πήγαινε δαγκωτο 5τ Παίζει κάποια προσφορά γενικά; Ή μόνο για σένα από κάποια ανανέωση συμβολαίου κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Πάντως μάγκες η υποστήριξη στο xda είναι τραγική...ούτε καν twrp, ρουτ για να κάνεις δεν υπάρχει τέλεια μέθοδος μέχρι τώρα, που να λειτουργούν Όλα μετά.γενικά απογοητεύτηκα πολύ από την κοινότητα, γιατί το κινητό είναι πολύ καλό κατά τα άλλα.Και κυρίως η μπαταρία που ξεχνάς να πάρεις φορτιστή Τι υποστηριξη περιμενεις απο ενα τετοιο κινητο που δουλευει απροβληματιστα out of the box? Αν θες custoμιες πας σε op5t Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 (edited) αξιζει τελικα ρε παιδια, να δωσω το γκαλαξυ 8+ συν κανα 100αρικο για το mate 10 pro,μην προβω στην κινηση και μετανοιωσω!θα ξαναπαω απο καταστημα να το δουλεψω λιγακι παραπανω για να το ερευνησω καλυτερα!στο βιντεο υπαρχει περιπτωση με καποιο update να το βελτιωσουν η μπα? η ερωτηση ειναι ως προς τους πρωην κατοχους του γκαλαξυ!χρονια πολλα σε ολους,με υγεια πανω απολα!! Edited December 25, 2017 by paraskevas013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 αξιζει τελικα ρε παιδια, να δωσω το γκαλαξυ 8+ συν κανα 100αρικο για το mate 10 pro,μην προβω στην κινηση και μετανοιωσω!θα ξαναπαω απο καταστημα να το δουλεψω λιγακι παραπανω για να το ερευνησω καλυτερα!στο βιντεο υπαρχει περιπτωση με καποιο update να το βελτιωσουν η μπα? η ερωτηση ειναι ως προς τους πρωην κατοχους του γκαλαξυ!χρονια πολλα σε ολους,με υγεια πανω απολα!! Δεν είχα ποτέ s8+ αλλα αν μιλάς για 100 ευρώ διαφορά δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις για κανένα λόγο. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 αξιζει τελικα ρε παιδια, να δωσω το γκαλαξυ 8+ συν κανα 100αρικο για το mate 10 pro,μην προβω στην κινηση και μετανοιωσω!θα ξαναπαω απο καταστημα να το δουλεψω λιγακι παραπανω για να το ερευνησω καλυτερα!στο βιντεο υπαρχει περιπτωση με καποιο update να το βελτιωσουν η μπα? η ερωτηση ειναι ως προς τους πρωην κατοχους του γκαλαξυ!χρονια πολλα σε ολους,με υγεια πανω απολα!! Eγω ειχα s8 το μικρο (δν εχει κ καμια διαφορα απο το μεγαλο) ,κ επειδη εχουν 2 φιλοι μου mate 10 pro θα σου πω τα εξης: Οθονη επειδη εχει amoled το mate ,δν θα ξενερωσεις οσον αφορα τα χρωματα. Ισως πιο ωραιο κρατημα εχει το mate. Και τα 2 αδιαβροχα. Το mate καλυτερη μπαταρια συν πιο καινουριος επεξεργαστης.Μπροστινη του s8 ειναι για πεταμα. Φορτιση πιο γρηγορη το mate. Φωτογραφια καλυτερη το mate. Βιντεο ,δεν τραβαω κ δν ξερω. Ποιοτητα σηματος εξαιρετικα και τα 2. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Δεν είχα ποτέ s8+ αλλα αν μιλάς για 100 ευρώ διαφορά δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις για κανένα λόγο. σε ευχαριστω μαν για την απαντηση! ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eγω ειχα s8 το μικρο (δν εχει κ καμια διαφορα απο το μεγαλο) ,κ επειδη εχουν 2 φιλοι μου mate 10 pro θα σου πω τα εξης: Οθονη επειδη εχει amoled το mate ,δν θα ξενερωσεις οσον αφορα τα χρωματα. Ισως πιο ωραιο κρατημα εχει το mate. Και τα 2 αδιαβροχα. Το mate καλυτερη μπαταρια συν πιο καινουριος επεξεργαστης.Μπροστινη του s8 ειναι για πεταμα. Φορτιση πιο γρηγορη το mate. Φωτογραφια καλυτερη το mate. Βιντεο ,δεν τραβαω κ δν ξερω. Ποιοτητα σηματος εξαιρετικα και τα 2. διαφορα μονο στην μπαταρια εχουν τα γκαλαξυ και στο μεγεθος οθονης! παρολαυτα,κατατοπιστικος με την απαντηση,σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Παίζει κάποια προσφορά γενικά; Ή μόνο για σένα από κάποια ανανέωση συμβολαίου κλπ;Φαντάζομαι εννοεί την προσφορά που τρέχει αυτές τις μέρες και δίνει το mate 10 pro και δώρο το p9 lite. Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosll Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Παιδια καλησπέρα εχω προβλημα με το viber την τελευταία εβδομάδα, τα ηχητικά μυνηματα που στέλνω ακούγονται κανονικά τα πρώτα 3-4 δευτερόλεπτα και μετα χαμηλώνει υπερβολικά η φωνη με αποτέλεσμα σχεδόν να μην με ακούνε, έκανα απεγκατασταση εγκατάσταση και πάλι τα ίδια, επίσης όταν πατάω το ηχιτικο μου βγάζει το βίντεο (30 δευτερολεπτων) και όταν πατάω το βίντεο κάνει εγγραφή το ηχητικο. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Παίζει κάποια προσφορά γενικά; Ή μόνο για σένα από κάποια ανανέωση συμβολαίου κλπ;Την προσφορά που σου δίνει δώρο το άλλο κινητό εννοώ.... Αν το πάρεις 800 και πουλήσεις το άλλο πχ 160 πας στα 640... Αν το πάρεις από Γερμανό και πληρώσεις με eurobank αλλά 80 μείον.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Παιδιά μπορεί κάποιος να ανεβάσει φωτογραφία σε εσωτερικό χώρο με κόσμο να κινείται πχ να περπατάει, να χορεύει κτλ; Από ότι έχω δει στα περισσότερα θεματα όλοι ανεβάζουν στημένες και στατικές φωτογραφίες όπου λιγο πολύ τα περισσότερα κινητά τα πάνε καλά. Αλλά όταν πρόκειται πχ να βγάλει κάποιος τα παιδιά του εντός σπιτιού τότε είναι πραγματική πρόκληση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Εγώ πήγα από note σε Mate και προτιμώ την οθόνη του Mate για 5 βασικούς λόγους 1)Πολυ καλύτερη απόδοση λευκού σε αντίθεση με το κιτρινοκοκκινο λευκό του note. 2)Απουσια των αθλίων edge τελειωματων 3)Ποιο δυνατή φωτεινότητα 4)Ποιο εύκολο στη χρήση με το ένα χέρι 5)Δεν είναι τόσο στενή Αρνητικό η χαμηλότερη ανάλυση που φυσικά δεν χρησιμεύει πουθενά αλλού εκτός του vr. Αν δεν τα βλέπεις αυτά η δεν σε ενδιαφέρουν και προτιμάς απλά την υψηλότερη ανάλυση πας σε note και μαζί παντρευεσαι και την κάτω του μετρίου μπαταρία του. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2 σελίδες πίσω ο Βαγγέλης που τα είχε και τα δύο κάνει μια εξαιρετική ανάλυση κάνε τον κόπο και διάβασε τη απαντάει στο ερώτημα σου.Δύο μείον πάντως που δεν βλεπω αναφέρονται....και κάποτε θα γραφόταν σελιδες..(Για το πρωτο) Είσοδος ακουστικών ασύρματη φορτιση... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Χρησιμοποιώ το 5t τώρα.... Έχω το 8/128 .... Παρακολουθώ το φόρουμ γιατί σκέφτομαι να το κάνω ανταλλαγή με το ματε. Για εμένα όσον αφορά την κάμερα θα συμφωνούσα ότι είναι ψιλο χάλια μόνο όμως όσον αφορά φωτό που τραβήχτηκαν σε εσωτερικό χώρο με λίγο φωτισμό.... Σε εξωτερικούς χώρους τραβά φανταστικές φωτογραφίες ισάξια με τοs7 edge που είχα μέχρι τώρα.... Στο μάτι μου τουλάχιστον.... Ο μόνος λόγος που θα πάω αν τελικά πάω στο ματε είναι λόγω παιδιών που θέλω να τα τραβάω φωτογραφίες... Λίγο που το έπαιξα στο πλαίσιο το ματε θεωρώ σε σύγκριση με το 5τ όσον αφορά την οθόνη ίδια.... Όσον αφορά ταχύτητα multitask το 5τ λόγω 8ραμ και υπερχρονισμένο επεξεργαστή. Όσον αφορά ηχεία νομίζω πιο δυνατό του 5τ Κατά τα άλλα στα συν του ματε είναι μπαταρία αδιαβροχοποίηση κάμερα στα συν του 5τ σβελταδα ροοτ χωρίς να χάνεις εγγύηση xda από πίσω με ότι συνεπάγεται αυτό . Οφείλω να ομολογήσω πως έχω μείνει άναυδος από την μπαταρία του που με την χρήση που κάνω εγώ βγάζει 20 να μην πω 30% πάνω από το s7 edge. Για εμένα επειδή αυτή την στιγμή παίζουν ακριβώς στην ίδια τιμή τα 2 τηλέφωνα τα θεωρώ ισάξια και η πλάστιγγα γέρνει ανάλογα με τις ανάγκες τις προσωπικές του καθενός. Αν λήξει η προσφορά του ματε σίγουρα δεν θα έδινα 800 για την αγορά του.... Και θα πήγαινε δαγκωτο 5τ Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι για το 5τ είμαι στην διάθεση του Αυτ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Ηθελά να ρωτήσω, η διαφορά στην ταχύτητα είναι αισθητή; Αυτό συνεπάγεται και στο smoothness; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Δύο μείον πάντως που δεν βλεπω αναφέρονται....και κάποτε θα γραφόταν σελιδες..(Για το πρωτο) Είσοδος ακουστικών ασύρματη φορτιση...Πια φορτιση...... Με αυτό το κινητό ξεχνάς τη φόρτιση..... Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Ηθελά να ρωτήσω, η διαφορά στην ταχύτητα είναι αισθητή; Αυτό συνεπάγεται και στο smoothness;Δεν υπάρχει περίπτωση ίχνους κολλήματος.... Είσαι σχεδόν stock Android βέβαια... Τα πάντα είναι αστραπιαία.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Ενδιαφέρον συγκριτικό. Εξαιρετικό το Mate αλλά το 11plus πρέπει να σπέρνει πόνο,πολύ πόνο στην κάμερα παιδιά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Δύο μείον πάντως που δεν βλεπω αναφέρονται....και κάποτε θα γραφόταν σελιδες..(Για το πρωτο) Είσοδος ακουστικών ασύρματη φορτιση... Εννοείται ότι υπάρχουν μείον τα έχω αναφέρει 3 σελίδες πίσω. Έλλειψη SD, 3.5 jack,ασύρματη φόρτιση. Αλλά ξαναδιάβασε το ποστ μου αναφέρομαι συγκεκριμένα μόνο για τις οθόνες των συσκευών. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Ενδιαφέρον συγκριτικό. Εξαιρετικό το Mate αλλά το 11plus πρέπει να σπέρνει πόνο,πολύ πόνο στην κάμερα παιδιά. Για φωτογραφίες νομίζω το mate είναι εμφανώς καλύτερο. Ειδικά δυναμικό εύρος, και έκθεση είναι αισθητή διαφορά μιας και το u11 plus καίει τις πολύ φωτεινές πηγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Ενδιαφέρον συγκριτικό. Εξαιρετικό το Mate αλλά το 11plus πρέπει να σπέρνει πόνο,πολύ πόνο στην κάμερα παιδιά. αρκετα δυσκολο συγκριτικο,,εκει που πας να καταληξεις οτι το htc κερδιζει στα σημεια,ερχεται η επομενη φωτο και βλεπεις το Mate να παιρνει τα ηνια! στα ματια μου δεν μπορω να βγαλω νικητη απο αυτο το βιντεο! πολυ καλες και οι δυο καμερες πραγματικα! ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για φωτογραφίες νομίζω το mate είναι εμφανώς καλύτερο. Ειδικά δυναμικό εύρος, και έκθεση είναι αισθητή διαφορά μιας και το u11 plus καίει τις πολύ φωτεινές πηγές. θα συμφωνησω απολυτα! μερικες φωτο εχουν τοσο διαφορετικα χρωματα μεταξυ τους που λες γιατι να μην ειμαι εκει να δω ποιο πλησιαζει στην πραγματικοτητα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Ισχύει, το white balance διαφέρει αρκετά. Στα υπόλοιπα ωστόσο, προσωπικά θεωρώ ξεκάθαρα καλύτερο το mate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Το αγόρασα και εγώ την Παρασκευή από Κωτσοβολο πέτυχα το τελευταίο με το δώρο φυσικά.Τι να πω... προερχόμενος από lumia 950 xl η διαφορά είναι τεράστια κυρίως στις εφαρμογές.Καμερα, οθόνη ήχος και λειτουργία κινητού πάρα πολύ καλή, εχω εντυπωσιαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts