alextrela Δημ. October 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Πρώτες αναλυτικές εντυπώσεις είναι άκρως θετικές.:) https://www.notebookcheck.com/Test-Huawei-Mate-10-Pro-Smartphone.258556.0.html. Καταπληκτική οθόνη. Άψογη αυτονομια Κορυφαία καμερα Η USB οπως τα έγραφα ειναι 3.1 version παρά τις κασσανδρες περι 2.0 που δεν στεκόταν απο την αρχή. Έχει και always on display που επιθυμουσαν πολλοι μεταξυ αυτων και εγω:up: Μαζί με αδιοβροχοποιηση,ποιοτικά stereo speakers και διατήρηση υπέρυθρων είναι άκρως ολοκληρωμένη σύνολο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Έχουμε καμία ενημέρωση αν θα έρθει δικαρτο στη χώρα μας; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 (edited) Έχουμε καμία ενημέρωση αν θα έρθει δικαρτο στη χώρα μας; Αυτο ειναι κατι προς διερευνηση που μονο η Huawei Hellas μπορει να μας απαντησει. Προσωπικα δεν το λαμβανω στα υποψη μου αυτο το κριτηριο. Εννοείται ανάμεσα στα 2 θα προτιμούσα το dual sim και για λόγους μεταπώλησης εφόσον ίδια τιμή πωλούνται και τα 2:p Σε Γερμανία παντως θα κυκλοφορήσει η dual sim version. https://geizhals.eu/?fs=mate+10+pro&in= Edited October 22, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 (edited) τετοια βλεπω και με βλεπω να βαζω το χερι στην τσεπη παλι,και καπου διαβασα οτι θα εχει ενα npu ( Neural Processing Unit* )δηλαδη θα ειναι το πρωτο smartphone με τεχνικη νοημοσυνη που θα μαθαινει απο τον χρηστη και θα εκτοξευει τις επιδοσεις του τηλεφωνου σε ολα τα σημεια Edited October 22, 2017 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Σαν κατοχος του ΜΑΤΕ 9 εδω και 10 μηνες δεν εχω κανενα παραπονο απο το κινητο και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει, ειχα πει παλαιοτερα οτι ο μονος λογος να αλλαξω το ΜΑΤΕ 9 θα ειναι το ΜΑΤΕ 10. Τελικα το ΜΑΤΕ 10 ειναι βελτιωμενο στα σημεια και κανει την διαφορα με την αξια του. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Σαν κατοχος του ΜΑΤΕ 9 εδω και 10 μηνες δεν εχω κανενα παραπονο απο το κινητο και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει, ειχα πει παλαιοτερα οτι ο μονος λογος να αλλαξω το ΜΑΤΕ 9 θα ειναι το ΜΑΤΕ 10. Τελικα το ΜΑΤΕ 10 ειναι βελτιωμενο στα σημεια και κανει την διαφορα με την αξια του. Το θέμα είναι τα notifications τα οποία δεν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Το θέμα είναι τα notifications τα οποία δεν... Τι πρόβλημα δηλαδή υπάρχει με τα notifications;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Με ΜΑΤΕ 9 L09C432 δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα με ειδοποιησεις. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Full review από Btekt διάρκειας 80 λεπτών!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Full review από Btekt διάρκειας 80 λεπτών!!! Μπορεις να μας πεις θετικα/αρνητικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Μπορεις να μας πεις θετικα/αρνητικα? Στα θετικά: Οθόνη: σχεδόν άριστη oled υλοποίηση, όχι όμως επιπέδου note 8 αλλά καλύτερη από LG V30 και pixel xl 2. Κάμερα: πάρα πολύ καλή, ειδικά για αυτούς που τους αρέσει να πειραματίζονται με pro ρυθμίσεις. Δεν φτάνει βέβαια τις low light του note 8. Μπαταρία: βγάζει άνετα την ημέρα. Ηχεία: αρκετά καλά ηχεία αλλά κατώτερα από pixel xl 2 και iPhone 8 plus, αλλά και από το απλό mate 10. Αρνητικα: Στο ότι δεν έχει headphone jack Δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση παρόλο που έχει γυαλί πίσω. Αυτά εν ολίγοις σύμφωνα με τον reviewer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Ξέρουμε από που προμηθεύονται τις OLED οθόνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Ξέρουμε από που προμηθεύονται τις OLED οθόνες; Από το xiazing στην Κίνα δεύτερο δρόμο δεξιά μετά την λεωφόρο ρυζιού Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Από το xiazing στην Κίνα δεύτερο δρόμο δεξιά μετά την λεωφόρο ρυζιού Σωστός.......... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Από το xiazing στην Κίνα δεύτερο δρόμο δεξιά μετά την λεωφόρο ρυζιούη samsung το ποιο πιθανο η lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Από το xiazing στην Κίνα δεύτερο δρόμο δεξιά μετά την λεωφόρο ρυζιού ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από τα review που έχω δει φέρνει λίγο στις αντανακλάσεις σε αυτή του LG V30 - pixel 2 XL οι οποίες έχουν ήδη προβλήματα και ελπίζω να μην είναι από LG. Νομίζω την Samsung προσωρινά δεν μπορεί να την φτάσει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) Ελπίζω και εγω σε Sammy panel και οχι LG ειδικά μετα απο αυτο το άρθρο Θα δειξει. Αλλο ενα review εκθειάζει την συσκευή σε οθόνη χαρακτηριζοντας ανώτερη απο αντίστοιχη υλοποίηση σε XL 2 http://www.techradar.com/reviews/huawei-mate-10-pro-review Edited October 25, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Στα θετικά: Οθόνη: σχεδόν άριστη oled υλοποίηση, όχι όμως επιπέδου note 8 αλλά καλύτερη από LG V30 και pixel xl 2. Κάμερα: πάρα πολύ καλή, ειδικά για αυτούς που τους αρέσει να πειραματίζονται με pro ρυθμίσεις. Δεν φτάνει βέβαια τις low light του note 8. Μπαταρία: βγάζει άνετα την ημέρα. Ηχεία: αρκετά καλά ηχεία αλλά κατώτερα από pixel xl 2 και iPhone 8 plus, αλλά και από το απλό mate 10. Αρνητικα: Στο ότι δεν έχει headphone jack Δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση παρόλο που έχει γυαλί πίσω. Αυτά εν ολίγοις σύμφωνα με τον reviewer όταν λέμε με low light εννοούμε τις νυχτερινές λήψεις? Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 όταν λέμε με low light εννοούμε τις νυχτερινές λήψεις? Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού εννοεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού εννοεί οπότε σε αυτό το κομμάτι το note 8, έχει καλύτερα αποτελέσματα από το mate 10? Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 οπότε σε αυτό το κομμάτι το note 8, έχει καλύτερα αποτελέσματα από το mate 10? Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ένα κλικ καλύτερα αποτελέσματα στο note 8. "general low-light results are just a smidgen less impressive than the Samsung Galaxy Note 8." http://www.techradar.com/reviews/huawei-mate-10-pro-review/2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Μιας και έχω το νοτε8 είναι τόσο καλές οι φώτο του που και ελαφρος χειρότερες να είναι του Mate θα είναι καταπληκτικες. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 ευχαριστώ και τους δύο, οπότε λογικά μιλάμε για παρεμφερής ποιότητας φωτογραφίας ,με ένα "κλικ" καλύτερα στο note 8 Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Τεράστια κίνηση της εταιρίας στο εξωτερικο με δώρο 300€ Νομίζω ότι πρόκειται για φανταστική προσφορά σε όσους κάνουν προπαραγγελια https://www.mediamarkt.be/fr/product/_huawei-smartphone-mate-10-pro-dual-sim-grey-moleskine-smart-writing-set-51091wrv-1704678.html https://www.mediamarkt.de/de/product/_huawei-mate-10-pro-128-gb-titanium-grey-2354587.html Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Και κλασικά εμάς στο φτύσιμο:mad::angry: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts