Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η τελευταία έκδοση είναι η 6.30.Απο τα μέσα Νοεμβρίου είναι το 3ο security patch.

Το κινητό είναι πολύ γρήγορο στα πάντα και κρατάει ανοιχτές τις εφαρμογές που εμφανίζονται άμεσα χωρίς refresh.

Σε games νομίζω πως παίζει τα πάντα.

Edited by Leon_08

Ευχαριστω.Σημερα το πηγα στο service στην Ευελπιδων 29 και θα το στειλουν στην omnitech.Ελπιζω αυτη τη φορα να μου φτιαξουν την οθονη χωρις πλεον τις διαγωνιες γραμμες.Ακομα και το ηχειο ειναι χαλια.Ιδωμεν.

Προφανώς είναι ελαττωματική η συσκευή σου συν το γεγονός ότι στη σελίδα 56 του παρόντος θέματος έχεις αναφέρει και πτώση της (που ενδεχομένως έπαιξε το ρόλο της). Edited by seranata

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παντως και πριν πεσει ειχε τα ιδια προβληματα.Αυτο πιστευω κι εγω οτι ειναι ελαττωματικη.Το ειχα παραγγειλει απο Πλαισιο Εξαρχειων.

Αυτά που μας αναφέρεις παραπέμπουν σε προβληματική συσκευή. Μακάρι να βγάλεις άκρη.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Νέο update. Λογικά security patch.86ce901d2bfc7a5990cc95e16b7b00de.jpg

Ναι, security patch Φλεβάρη.

Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk

Edited by NikosChandolias
Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποιος από sony.. Έχω το xz2 mono sim και βλέπω ότι της cosmote το firmware που υποστηρίζει volte είναι μόνο για το dual sim.. Η ερώτηση αν κάποιος ξέρει: Αν βάλω το firmware της t-Mobile που έχει wifi calling και volte θα δουλέψει και με της Cosmote την κάρτα ή είναι για τον κάθε πάροχο διαφορετική η λειτουργία αυτή;

Αφού ενεργοποίησεις και δεις ότι ανάψουν τα ανάλογα σηματάκια στην sim σου σε κάποιο κινητό που υποστήριζεται επίσημα από την cosmote, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Νομίζω όμως ότι θα χάσεις κάποιες μπάντες από το 4G. Δες τι μπάντες χρησιμοποιεί η t-mobile και τι η cosmote

Και για να απαντήσω και σε αυτό που ρωτάς, ναι μεν ο έλεγχος και η πιστοποίηση αυτών των firmware γίνονται από αυτές τις εταιρίες, αλλά πλέον υπάρχουν πολλά κινητά που είναι μη πιστοποιημένα και υποστηρίζουν volte. Απλά δεν ξέρω αν σ τα συγκεκριμένα firmwares είναι "κλειδωμένο" το volte μόνο στην εκάστοτε εταιρία, αλλά νομίζω μόνο με δοκιμή θα το δεις αυτό

Edited by AnDas

Στείλε μήνυμα για την ενεργοποίηση στην Κοσμοτέ πρώτα. Αν σε απορρίψει τότε δες την αλλαγή.

Ρε παιδιά τη συσκευή την έχει η γυναίκα μου,φορτιζε την έβγαλε να δει κάτι, ενεργοποιοντας τα δεδομένα και ξαφνικά έκλεισε κ δεν ανοίγει με τίποτα 2 ώρες μετά και ζεματάει επίσης.... Τι γίνεται;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αστο στην ακρη να ηρεμήσει καμια μερα,

μετά δοκίμασε να το βάλεις στο usb του υπολογιστή και άνοιξτο.

αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, πας στο service

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Επίσης δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα το vol down και το power να δεις αν θα ανοίξει

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού ενεργοποίησεις και δεις ότι ανάψουν τα ανάλογα σηματάκια στην sim σου σε κάποιο κινητό που υποστήριζεται επίσημα από την cosmote, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Νομίζω όμως ότι θα χάσεις κάποιες μπάντες από το 4G. Δες τι μπάντες χρησιμοποιεί η t-mobile και τι η cosmote

Και για να απαντήσω και σε αυτό που ρωτάς, ναι μεν ο έλεγχος και η πιστοποίηση αυτών των firmware γίνονται από αυτές τις εταιρίες, αλλά πλέον υπάρχουν πολλά κινητά που είναι μη πιστοποιημένα και υποστηρίζουν volte. Απλά δεν ξέρω αν σ τα συγκεκριμένα firmwares είναι "κλειδωμένο" το volte μόνο στην εκάστοτε εταιρία, αλλά νομίζω μόνο με δοκιμή θα το δεις αυτό

Στείλε μήνυμα για την ενεργοποίηση στην Κοσμοτέ πρώτα. Αν σε απορρίψει τότε δες την αλλαγή.

Είχα στο προηγούμενο κινητό (samsung s8) χωρίς να έχω firmware της cosmote.. Από το καινούργιο κινητό που έστειλαsms μου απάντησαν ότι δεν είναι διαθέσιμο για τη συσκευή μου.

Υπάρχει κάποιο σίγουρος οδηγός για φλασαρισμα για να κάνω δοκιμή;

Ξέρει κανείς αν το κινητό υποστηρίζει wireless charging;

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Ξέρει κανείς αν το κινητό υποστηρίζει wireless charging;

Όχι δεν υποστηρίζει

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Εβαλα το fluid Navigation gestures αλλά η μπάρα παρέμεινε με τη διαφορά ότι είναι ανενεργή. Ο σκοπός όμως ήταν να φύγει για να μεγαλώσει η οθόνη. Αν αλλάζει αυτό και έχω κάνει κατι λάθος εγώ καλώς αλλιώς τρώει σουτ

Εβαλα το fluid Navigation gestures αλλά η μπάρα παρέμεινε με τη διαφορά ότι είναι ανενεργή. Ο σκοπός όμως ήταν να φύγει για να μεγαλώσει η οθόνη. Αν αλλάζει αυτό και έχω κάνει κατι λάθος εγώ καλώς αλλιώς τρώει σουτ

Πρέπει να δώσεις εντολές από υπολογιστή

Έβγαλα αυτή την φωτογραφία και είπα να την μοιραστώ μαζί σας...

http://i.imgur.com/SmGpa9p.jpg

Κλείστρο στο 1"(το οποίο παίζει να έμεινε ανοιχτό 8-10 δεύτερα) iso στο 800

• The title was changed to Sony Xperia XZ1