georgerapp Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Τοσο δεν εκανε σου φανηκε έχοντας στο μυαλο σου οτι εχεις μονο 1 δευτερόλεπτο. Αυτο που εκανε ειναι την επεξεργασια μετά να αφαιρεσει τον θορυβο και τα hot pixels. Με iso 3200 κανει ακομα πιο πολύ. Δηλαδη δεν ειναι καθαρό manual,μπαινει και εκει επεξεργασία μετα για αυτο και λεμε εχει κλειδωμενο το camera 2api και δε δινει raw,δεν ειναι manual manual. Πχ εαν τραβηξεις manual με μια αλλη εφαρμογή (photoshop lr ,open camera κ.α ) θα δεις οτι θα κανει 1 δεύτερο οντως αλλα θα πάρεις θορυβο στα υψηλα iso . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostolidis Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Καλημέρα, κάτοχος κι εγώ του ΧΖ1, από χθες δεν φορτίζει με κανένα φορτιστή, τώρα έχει σβήσει από μπαταρία, υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να δω πριν πάει για σέρβις; Ποιο σέρβις προτείνετε για Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 καλημέρα στην παρέα μπορεί καποιος να ενημερωσει αν εχει η συσκευή : 1.dark mode 2.gestures Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 καλημέρα στην παρέα μπορεί καποιος να ενημερωσει αν εχει η συσκευή : 1.dark mode 2.gestures Όχι, και όχι. Με το fluid από το store όμως είναι σαν να έχει gestures Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Όχι, και όχι. Με το fluid από το store όμως είναι σαν να έχει gesturesοκ ευχαριστώ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Ψήνομαι για αγορά άλλα μια το θέμα με τις γραμμές στην οθόνη μια με το wifi προβληματίζομαι. Ας μας διαφωτισουν κάποιοι που το έχουν καιρό αξίζει η θα βάλουμε μπελά στο κεφαλι μας; Από service sony τι λέει υπάρχει εξυπηρέτηση σε περίπτωση που βγάλει πρόβλημα οθόνη η θα βλέπουμε τις γραμμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Ψήνομαι για αγορά άλλα μια το θέμα με τις γραμμές στην οθόνη μια με το wifi προβληματίζομαι. Ας μας διαφωτισουν κάποιοι που το έχουν καιρό αξίζει η θα βάλουμε μπελά στο κεφαλι μας; Από service sony τι λέει υπάρχει εξυπηρέτηση σε περίπτωση που βγάλει πρόβλημα οθόνη η θα βλέπουμε τις γραμμές; για εμένα το service sony mobile (και TV) είναι κάτω του μετρίου Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Ψήνομαι για αγορά άλλα μια το θέμα με τις γραμμές στην οθόνη μια με το wifi προβληματίζομαι. Ας μας διαφωτισουν κάποιοι που το έχουν καιρό αξίζει η θα βάλουμε μπελά στο κεφαλι μας; Από service sony τι λέει υπάρχει εξυπηρέτηση σε περίπτωση που βγάλει πρόβλημα οθόνη η θα βλέπουμε τις γραμμές; Μπέσα; είναι τούμπανο σε ολα αλλα δε το προτείνω πλεον γιατι το θεμα του wifi βλέπω ειναι συχνό. Αλλα αν δε το βγάλει για 230 ευρώ σπέρνει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alupolis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) Ψήνομαι για αγορά άλλα μια το θέμα με τις γραμμές στην οθόνη μια με το wifi προβληματίζομαι. Ας μας διαφωτισουν κάποιοι που το έχουν καιρό αξίζει η θα βάλουμε μπελά στο κεφαλι μας; Από service sony τι λέει υπάρχει εξυπηρέτηση σε περίπτωση που βγάλει πρόβλημα οθόνη η θα βλέπουμε τις γραμμές; Το κινητό είναι εξαιρετικό. Το έχω 4 μήνες τώρα. Τέλειο σε όλα. Μπαταρία άνετα όλη μέρα, οθόνη υπέροχη, σχεδιασμός έξω από τη μόδα(bezels, γωνίες) που προσωπικά δε με χαλάνε καθόλου, κάμερα πάρα πολύ καλή, ήχος άψογος, δεν ζεσταίνεται ούτε για πλάκα. Τώρα....γραμμες, αποσυνδέσεις και τα σχετικά τα διαβάζω και νομίζω πως αναφέρονται σε κάποιο άλλο τηλέφωνο. Παρτο με κλειστά μάτια. Για το service δεν έχω άποψη, δεν το χρειάστηκα. Edited March 2, 2019 by Alupolis Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Το πηγα 2 φορες για service και παλι μου εμφανιζει τις γραμμες η οθονη.Τι να τους πεις.Θα τους το παω παλι για 3η φορα και θα τους ζητησω η αλλαγη πλακετας η αντικατασταση κινητου αν και τους το ειπα να μη μου κανουν 2η φορα αντικατασταση οθονης αλλα περα βρεχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Το πηγα 2 φορες για service και παλι μου εμφανιζει τις γραμμες η οθονη.Τι να τους πεις.Θα τους το παω παλι για 3η φορα και θα τους ζητησω η αλλαγη πλακετας η αντικατασταση κινητου αν και τους το ειπα να μη μου κανουν 2η φορα αντικατασταση οθονης αλλα περα βρεχει. Τελικά δεν κατάλαβα σου έκαναν αλλαγή οθόνης; Αναφέρεσαι στις ροζ γραμμές που έλεγες; Αν ανεβάσεις μία φώτο εδώ θα μπορέσουμε να τις διακρίνουμε; Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 εγω θα τους ελεγα οτι αφου με κοροϊδεύεται και εχω ερθει 3η φορα και δεν μου κανετε δουλεια θα στειλω mail στην μαμα sony για να μου λυσουν το προβλημα αφου εσεις δεν μπορειτε...αυτο θα δουλεψει σιγουρα..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Γιατι θα ιδρωσουν στην omnitech νομιζετε αν στειλω email στη μαμα sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Γιατι θα ιδρωσουν στην omnitech νομιζετε αν στειλω email στη μαμα sony? το είχα δοκιμάσει και εγω αυτό...τζίφος δυστυχώς. Θα σου απαντήσουν οτι υπάρχει επίσημο service στην Ελλάδα και οτι αυτό πρέπει να εμπιστευόμαστε. Το service της sony είναι απλά :X Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 εγω το ειχα δοκιμασει στην hp με εναν εκτυπωτη και βρηκα ακρη μεσα σε 2 μερες..νομιζω δεν εχεις να χασεις τιποτα αν το δοκιμασεις και πεις οτι το service sony Ελλαδος δεν με εξυπηρετει τι να κανω?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Το καλύτερο service το έχει η LG και η Samsung.Η εγγύηση είναι σημαντικός παράγοντας. Αραγε ποιό να είναι το ποσοστό συσκευών XZ1 με πρόβλημα στην οθόνη η στο Wi-Fi ή και στα 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Παντως στο wifi δεν εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Σημερα το πηγα παλι στον Ζερβα στην Ευελπιδων και θα το στειλουν στην Omnitech.Θα ζητησουν αντικατασταση συσκευης η αλλαγη πλακετας.Για να δουμε...θα την κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 (edited) Πρίν λίγο που άνοιξα τα Data μου ήρθε ειδοποίηση για security patch.Το 47.2.A.8.24.Είναι 289.6 MB. Edit:Η ειδοποίηση δεν έφευγε,μάλλον πάτησα κατά λάθος βιαστικά λήψη και μου κατανάλωσε σχεδόν όλα τα MB,μου έμειναν μόνο 67 MB.Θα περνούσα αρκετές ημέρες με normal χρήση,κυρίως για την δουλειά και όταν είμαι έξω,πχ για χάρτες.Δυστυχώς δεν έτυχε όταν είχα 1-2 Gb που έληγαν.Ούτε χρηματικό υπόλοιπο έχω ούτε reload. :( Κακώς δεν υπάρχει ρύθμιση να μην γίνεται λήψη ενημερώσεων μέσω Data. Ε αφού έγινε η στραβή σκέφτηκα να την εγκαταστήσω,αλλά δεν το επιτρέπει γιατί η μπαταρία είναι 49%,πρέπει να είναι 50%. :lol: Edited March 5, 2019 by Leon_08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Και εμενα το πρωί. Σπίτι θα την περάσω. Τα θέματα με το wifi εμενα πλεον είναι υπερβολικά αραιά,ελπιζω πλεον να εξαφανιστούν πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Η ενημέρωση έχει έρθει από 27/02 σε Cosmote firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Την πέρασα πριν λίγη ώρα. Εκ πρώτης όψεως δεν βλέπω κάποια διαφορά. Με το WiFi κι εγώ πλέον πολύ σπάνια έχω θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Πρίν λίγο που άνοιξα τα Data μου ήρθε ειδοποίηση για security patch.Το 47.2.A.8.24.Είναι 289.6 MB. Edit:Η ειδοποίηση δεν έφευγε,μάλλον πάτησα κατά λάθος βιαστικά λήψη και μου κατανάλωσε σχεδόν όλα τα MB,μου έμειναν μόνο 67 MB.Θα περνούσα αρκετές ημέρες με normal χρήση,κυρίως για την δουλειά και όταν είμαι έξω,πχ για χάρτες.Δυστυχώς δεν έτυχε όταν είχα 1-2 Gb που έληγαν.Ούτε χρηματικό υπόλοιπο έχω ούτε reload. :( Κακώς δεν υπάρχει ρύθμιση να μην γίνεται λήψη ενημερώσεων μέσω Data. Ε αφού έγινε η στραβή σκέφτηκα να την εγκαταστήσω,αλλά δεν το επιτρέπει γιατί η μπαταρία είναι 49%,πρέπει να είναι 50%. :lol:Ρυθμίσεις ενημερώσεων Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Ρυθμίσεις ενημερώσεων Το είχα στην επιλογή ανενεργό.Δηλαδή αν είχα επιλέξει μόνο μέσω Wi-Fi δεν θα κατέβαζε με Data το update εφόσον πάτησα λήψη;Διότι η ρύθμιση αναφέρεται σε αυτόματη ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Όχι δεν κατεβαίνει από μόνη της χωρίς WiFi. Εσύ είπες το ok και κατέβηκε. Τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι,εμένα που μου έρχονται και με βρίσκουν με δεδομένα δεν προχωράνε σε download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts