Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τοσο δεν εκανε σου φανηκε έχοντας στο μυαλο σου οτι εχεις μονο 1 δευτερόλεπτο.

Αυτο που εκανε ειναι την επεξεργασια μετά να αφαιρεσει τον θορυβο και τα hot pixels.

Με iso 3200 κανει ακομα πιο πολύ.

Δηλαδη δεν ειναι καθαρό manual,μπαινει και εκει επεξεργασία μετα για αυτο και λεμε εχει κλειδωμενο το camera 2api και δε δινει raw,δεν ειναι manual manual.

Πχ εαν τραβηξεις manual με μια αλλη εφαρμογή (photoshop lr ,open camera κ.α ) θα δεις οτι θα κανει 1 δεύτερο οντως αλλα θα πάρεις θορυβο στα υψηλα iso .

Καλημέρα,

κάτοχος κι εγώ του ΧΖ1, από χθες δεν φορτίζει με κανένα φορτιστή, τώρα έχει σβήσει από μπαταρία, υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να δω πριν πάει για σέρβις; Ποιο σέρβις προτείνετε για Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ

καλημέρα στην παρέα μπορεί καποιος να ενημερωσει αν εχει η συσκευή :

1.dark mode

2.gestures

IPhone 15 Pro 

καλημέρα στην παρέα μπορεί καποιος να ενημερωσει αν εχει η συσκευή :

1.dark mode

2.gestures

Όχι, και όχι. Με το fluid από το store όμως είναι σαν να έχει gestures

Όχι, και όχι. Με το fluid από το store όμως είναι σαν να έχει gestures
οκ ευχαριστώ

IPhone 15 Pro 

Ψήνομαι για αγορά άλλα μια το θέμα με τις γραμμές στην οθόνη μια με το wifi προβληματίζομαι. Ας μας διαφωτισουν κάποιοι που το έχουν καιρό αξίζει η θα βάλουμε μπελά στο κεφαλι μας; Από service sony τι λέει υπάρχει εξυπηρέτηση σε περίπτωση που βγάλει πρόβλημα οθόνη η θα βλέπουμε τις γραμμές;

Ψήνομαι για αγορά άλλα μια το θέμα με τις γραμμές στην οθόνη μια με το wifi προβληματίζομαι. Ας μας διαφωτισουν κάποιοι που το έχουν καιρό αξίζει η θα βάλουμε μπελά στο κεφαλι μας; Από service sony τι λέει υπάρχει εξυπηρέτηση σε περίπτωση που βγάλει πρόβλημα οθόνη η θα βλέπουμε τις γραμμές;

για εμένα το service sony mobile (και TV) είναι κάτω του μετρίου

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Μπέσα; είναι τούμπανο σε ολα αλλα δε το προτείνω πλεον γιατι το θεμα του wifi βλέπω ειναι συχνό.

Αλλα αν δε το βγάλει για 230 ευρώ σπέρνει!!!!

Το κινητό είναι εξαιρετικό. Το έχω 4 μήνες τώρα. Τέλειο σε όλα. Μπαταρία άνετα όλη μέρα, οθόνη υπέροχη, σχεδιασμός έξω από τη μόδα(bezels, γωνίες) που προσωπικά δε με χαλάνε καθόλου, κάμερα πάρα πολύ καλή, ήχος άψογος, δεν ζεσταίνεται ούτε για πλάκα. Τώρα....γραμμες, αποσυνδέσεις και τα σχετικά τα διαβάζω και νομίζω πως αναφέρονται σε κάποιο άλλο τηλέφωνο. Παρτο με κλειστά μάτια. Για το service δεν έχω άποψη, δεν το χρειάστηκα.

Edited by Alupolis
Memento Mori

Το πηγα 2 φορες για service και παλι μου εμφανιζει τις γραμμες η οθονη.Τι να τους πεις.Θα τους το παω παλι για 3η φορα και θα τους ζητησω η αλλαγη πλακετας η αντικατασταση κινητου αν και τους το ειπα να μη μου κανουν 2η φορα αντικατασταση οθονης αλλα περα βρεχει.

Το πηγα 2 φορες για service και παλι μου εμφανιζει τις γραμμες η οθονη.Τι να τους πεις.Θα τους το παω παλι για 3η φορα και θα τους ζητησω η αλλαγη πλακετας η αντικατασταση κινητου αν και τους το ειπα να μη μου κανουν 2η φορα αντικατασταση οθονης αλλα περα βρεχει.

Τελικά δεν κατάλαβα σου έκαναν αλλαγή οθόνης; Αναφέρεσαι στις ροζ γραμμές που έλεγες; Αν ανεβάσεις μία φώτο εδώ θα μπορέσουμε να τις διακρίνουμε;

Welcome to Rapture

εγω θα τους ελεγα οτι αφου με κοροϊδεύεται και εχω ερθει 3η φορα και δεν μου κανετε δουλεια θα στειλω mail στην μαμα sony για να μου λυσουν το προβλημα αφου εσεις δεν μπορειτε...αυτο θα δουλεψει σιγουρα..:happy:

Γιατι θα ιδρωσουν στην omnitech νομιζετε αν στειλω email στη μαμα sony?

το είχα δοκιμάσει και εγω αυτό...τζίφος δυστυχώς.

Θα σου απαντήσουν οτι υπάρχει επίσημο service στην Ελλάδα και οτι αυτό πρέπει να εμπιστευόμαστε.

Το service της sony είναι απλά :X

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

εγω το ειχα δοκιμασει στην hp με εναν εκτυπωτη και βρηκα ακρη μεσα σε 2 μερες..νομιζω δεν εχεις να χασεις τιποτα αν το δοκιμασεις και πεις οτι το service sony Ελλαδος δεν με εξυπηρετει τι να κανω?....

Το καλύτερο service το έχει η LG και η Samsung.Η εγγύηση είναι σημαντικός παράγοντας.

Αραγε ποιό να είναι το ποσοστό συσκευών XZ1 με πρόβλημα στην οθόνη η στο Wi-Fi ή και στα 2;

Σημερα το πηγα παλι στον Ζερβα στην Ευελπιδων και θα το στειλουν στην Omnitech.Θα ζητησουν αντικατασταση συσκευης η αλλαγη πλακετας.Για να δουμε...θα την κανουν?

Πρίν λίγο που άνοιξα τα Data μου ήρθε ειδοποίηση για security patch.Το 47.2.A.8.24.Είναι 289.6 MB.

Edit:Η ειδοποίηση δεν έφευγε,μάλλον πάτησα κατά λάθος βιαστικά λήψη και μου κατανάλωσε σχεδόν όλα τα MB,μου έμειναν μόνο 67 MB.Θα περνούσα αρκετές ημέρες με normal χρήση,κυρίως για την δουλειά και όταν είμαι έξω,πχ για χάρτες.Δυστυχώς δεν έτυχε όταν είχα 1-2 Gb που έληγαν.Ούτε χρηματικό υπόλοιπο έχω ούτε reload. :(

Κακώς δεν υπάρχει ρύθμιση να μην γίνεται λήψη ενημερώσεων μέσω Data.

Ε αφού έγινε η στραβή σκέφτηκα να την εγκαταστήσω,αλλά δεν το επιτρέπει γιατί η μπαταρία είναι 49%,πρέπει να είναι 50%. :lol:

Edited by Leon_08

Και εμενα το πρωί.

Σπίτι θα την περάσω.

Τα θέματα με το wifi εμενα πλεον είναι υπερβολικά αραιά,ελπιζω πλεον να εξαφανιστούν πλήρως.

Την πέρασα πριν λίγη ώρα. Εκ πρώτης όψεως δεν βλέπω κάποια διαφορά.

Με το WiFi κι εγώ πλέον πολύ σπάνια έχω θέμα.

Πρίν λίγο που άνοιξα τα Data μου ήρθε ειδοποίηση για security patch.Το 47.2.A.8.24.Είναι 289.6 MB.

Edit:Η ειδοποίηση δεν έφευγε,μάλλον πάτησα κατά λάθος βιαστικά λήψη και μου κατανάλωσε σχεδόν όλα τα MB,μου έμειναν μόνο 67 MB.Θα περνούσα αρκετές ημέρες με normal χρήση,κυρίως για την δουλειά και όταν είμαι έξω,πχ για χάρτες.Δυστυχώς δεν έτυχε όταν είχα 1-2 Gb που έληγαν.Ούτε χρηματικό υπόλοιπο έχω ούτε reload. :(

Κακώς δεν υπάρχει ρύθμιση να μην γίνεται λήψη ενημερώσεων μέσω Data.

Ε αφού έγινε η στραβή σκέφτηκα να την εγκαταστήσω,αλλά δεν το επιτρέπει γιατί η μπαταρία είναι 49%,πρέπει να είναι 50%. :lol:

Ρυθμίσεις ενημερώσεων 2ba01f185c7e82fd535b7fe700cf1ea8.jpg

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Ρυθμίσεις ενημερώσεων 2ba01f185c7e82fd535b7fe700cf1ea8.jpg

Το είχα στην επιλογή ανενεργό.Δηλαδή αν είχα επιλέξει μόνο μέσω Wi-Fi δεν θα κατέβαζε με Data το update εφόσον πάτησα λήψη;Διότι η ρύθμιση αναφέρεται σε αυτόματη ενημέρωση.

Όχι δεν κατεβαίνει από μόνη της χωρίς WiFi.

Εσύ είπες το ok και κατέβηκε.

Τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι,εμένα που μου έρχονται και με βρίσκουν με δεδομένα δεν προχωράνε σε download.

• The title was changed to Sony Xperia XZ1