marlboro man Δημοσιεύτηκε April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2005 Ψαχνω εναν βιντεο player ο οποιος να παιζει οσο το δυνατον περισσοτερους τυπους βιντεο. τι προτεινετε??? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ψαχνω εναν βιντεο player ο οποιος να παιζει οσο το δυνατον περισσοτερους τυπους βιντεο. τι προτεινετε??? Ολα χρειάζονται codecs για να παίζουν τα διάφορα ,εμένα πάντως με έχει βολέψει και τον θεωρώ απο τους καλύτερους ο media player classic 6.4 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ψαχνω εναν βιντεο player ο οποιος να παιζει οσο το δυνατον περισσοτερους τυπους βιντεο. τι προτεινετε??? Εγώ προσωπικά προτείνω το vlc μιας και κατεβάζει τους απαραίτητους codec μόνο του,όταν τους απαιτεί το αρχείο που θες να παίξεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 ψαξε για τουε codecs του kazaa ειναι περιπου 50 mb αλλα ειναι απαραιτητοι πιστευω και μεινε με τον media player των windows καθως μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο αλλα ειναι μετριος............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Μακριά από τα διάφορα codec packs κατά τη γνώμη μου, γεμίζουν το σύστημα αηδίες. Είτε κατέβασε το vlc ή το BsPlayer, ή καλύτερα βάλε το ffdshow και παίζε τα πάντα με τον Windows Media Player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 ψαξε για τουε codecs του kazaa ειναι περιπου 50 mb αλλα ειναι απαραιτητοι πιστευω και μεινε με τον media player των windows καθως μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο αλλα ειναι μετριος.............Καλύτερα είναι να αποφεύγονται τα codec packs. Προτίμησε να βάζεις 2-3 βασικά codecs και τα υπόλοιπα, αν τα χρειαστείς, παρά κάποιο codec pack. Εκτός ότι πολλές φορές παρουσιάζουν προβλήματα, συνήθως δεν ξέρεις ακριβώς και τι εγκαθίσταται στον υπολογιστή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Μακριά από τα διάφορα codec packs κατά τη γνώμη μου, γεμίζουν το σύστημα αηδίες. Είτε κατέβασε το vlc ή το BsPlayer, ή καλύτερα βάλε το ffdshow και παίζε τα πάντα με τον Windows Media Player. Και εγώ θα πρότεινα τον Bsplayer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Καλύτερα είναι να αποφεύγονται τα codec packs. Προτίμησε να βάζεις 2-3 βασικά codecs και τα υπόλοιπα, αν τα χρειαστείς, παρά κάποιο codec pack. Εκτός ότι πολλές φορές παρουσιάζουν προβλήματα, συνήθως δεν ξέρεις ακριβώς και τι εγκαθίσταται στον υπολογιστή. μα και εγω αυτο λεω καθως εχω μονο τα απολυτος απαραιτητα περασμενα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Εγω πιστευω πως ειναι το Power DVD 6 επειδη εχει πολλους codecs, αλλα πρεπει να τους ξεκλειδωσεις ;)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Εγω πιστευω πως ειναι το Power DVD 6 επειδη εχει πολλους codecs, αλλα πρεπει να τους ξεκλειδωσεις ;)! To Power DVD είναι πολύ βαρύ πρόγραμμα και χρησιμοποιεί πάντα γύρω στο 50% CPU. :mad: Και άμα κατεβάζω και καμιά ταινία, η ταινία μου παίζει σε frames για μερικά milisecond. :mad: Και όλα αυτά με 512 μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Και εγω συμφωνω με τους παραπανω μονο τους απαραιτητους codecs και bsplay pro!!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Και εγω συμφωνω με τους παραπανω μονο τους απαραιτητους codecs και bsplay pro!!! to bsplay pro χρειαζεται να "ενισχυθει" και με αλλους codecs??? Πως γινεται αυτο? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0maK Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Πάντως εγώ με το K-Lite codec pack έχω σωθεί, σε μια part-time δουλίτσα που κάνω (τεχνική κάλυψη συνεδρίων) που μου είναι απαραίτητο να παίζουν τα πάντα, δεν με έχει προδώσει ποτέ. Και φυσικά το χρησιμοποιώ και στα προσωπικά μου μηχανάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 to bsplay pro χρειαζεται να "ενισχυθει" και με αλλους codecs??? Πως γινεται αυτο? Δεν θελει κατι ιδιαιτερο.Απλα βαλε οσους χρειαζεσαι οπως divx xvid AC3filter radiummp3codec και κατεβασε το bs απο εδω http://phazeddl.com/dl.php?id=129700 Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freeland Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Και εγώ θα σου πρότεινα αυτό το πακέτο K-Lite codec pack, παίζει τα περισσότερα από όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Επίσης υπάρχει ένα προγραμματάκι το gspot έαν θυμάμαι καλά που σου λέει τι codes χρειάζεται κάποιο αρχείο που θές να δείς και δεν μπορείς. Παράθεση Διαχειριση ξενοδοχειου http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Κι εγώ στο μηχανάκι έχω βάλει DivX,XVid,ffdshow,AC3 Filter από codecs & MicroDVD-BSPlayer για players... Όλα ρολόι μέχρι στιγμής ;) :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Θα προτεινα real player. Παιζει παρα πολλα αρχεια και αν βρεθειο καποιος τυπος που δεν υποστιριζεται κατεβαζει αμεσως τον καταλληλο κοντεκ για αυτο.;) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 VLC media player anepifulakta! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts