Jump to content

Lin Bing-Huawei: "Υπάρχει μεγάλο potential στην ελληνική αγορά smartphones"


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Πριν λίγες ημέρες, το Myphone επισκέφθηκε το exclusive Huawei repair center στην Αθήνα, το μοναδικό μέχρι στιγμής στην Ελλάδα και είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο κατάστημα και να δούμε από κοντά τον εξοπλισμό επισκευών, να γνωρίσουμε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Huaweι και να μάθουμε περισσότερα για τις διαδικασίες που ακολουθούνται.

 

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μερικές ερωτήσεις στον κ. Lin Bing, Country Manager – Terminals της Huawei Hellas και μοιραζόμαστε μαζί σας τα όσα μας είπε για τα πλάνα της Huawei.

 

Δημήτρης Σκιάννης: Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνετε το Smartphone Festival by Huawei, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά. Τι σημαίνει για τη Huawei και τι φιλοδοξείτε να πετύχετε με αυτό; Είναι κάτι που σκοπεύετε να διοργανώνετε σταθερά σε ετήσια βάση;

 

Lin Bing: Ο λόγος που δημιουργήσαμε το Smartphone Festival είναι πως η Ελλάδα, σε αντίθεση με άλλες περιοχές, παρουσιάζει χαμηλή χρήση των 4G smartphones και δικτύων. Έτσι, αναγνωρίζουμε το μεγάλο potential που υπάρχει στην αγορά αυτή. Με το Festival θέλουμε να συστήσουμε στους Έλληνες χρήστες πολλά, διαφορετικά μοντέλα της Huawei ώστε να γνωρίσουν τις δυνατότητές τους, να μάθουν το τι μπορούν να κάνουν με αυτά. Δυστυχώς, η αγορά της Ελλάδας, και πάλι σε αντίθεση με άλλες αγορές της Ευρώπης, δε βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είναι κάτι με το οποίο θέλουμε να βοηθήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε φέρνοντας τους χρήστες σε επαφή με τα νέα μοντέλα smartphones, ώστε να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και να αντιληφθούν πόσο μπορούν να τους βοηθήσουν στην καθημερινότητά τους. Ο στόχος μας είναι να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση το Smartphone Festival, ώστε να καθιερωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων χρηστών και να είναι κάτι που θα απολαμβάνουν κάθε χρόνο.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/66412/olos-o-oktovrios-einai-minas-huawei-me-smartphone-festival.jpg

 

Δ.Σ.: Στην IFA 2017 παρουσιάσατε το νέο chipset Kirin 970. Πιστεύετε ότι θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το smartphone μας;

 

B.L.: Θα ήθελα να σημειώσω πως το Kirin 970 βραβεύθηκε στην IFA ως το καλύτερο προϊόν, από το γνωστό Android Authority, κάτι που δείχνει πόσο σημαντικό θεωρείται. Η εισαγωγή της οθόνης αφής στα κινητά τηλέφωνα ήταν μια επανάσταση που άλλαξε τελείως την αγορά. Θεωρούμε πως το ίδιο θα συμβεί και με την AI τεχνολογία στα smartphones, η οποία θα αποτελέσει την επόμενη επανάσταση στην κατηγορία. Με το Kirin 970 η Huawei ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε τις νέες, ακόμη πιο έξυπνες συσκευές του μέλλοντος, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή μας. Για παράδειγμα, πλέον με τη λήψη μιας φωτογραφίας, το smartphone θα μπορεί ταχύτατα να σας "πει" τι ακριβώς είναι αυτό που "είδε" η κάμερά του. Αυτή θα είναι μια μόνο από τις νέες δυνατότητες που θα μας προσφέρει το AI chipset αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Ωραία παρουσίαση. Μου αρέσουν τα Huawei όμως οι τιμές στα ύψη...

 

οτι αξίζει πραγματικά κοστίζει(με καποες εξαιρέσεις).... για την ώρα σε λογικά πλαισια (αναλογα με αυτο που προσφερει) αν ξεφιγει αργοτερα δεν ξερω.....

Link to comment
Share on other sites

Μια φορά και έναν καιρό αγόρασα ένα κινέζικο τηλέφωνο (huawei)

Από τότε είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει καλύτερο του.

Όσοι αμφιβάλλουν ίσως απλά δεν το έχουν δουλέψει.

Απευθύνομαι στο Mate9.

Αν και σκευτομαι να το πουλήσω για αλλαγή σε Σάμη θα μου είναι αξέχαστη συσκευή.

Link to comment
Share on other sites

Την Huawei παντα την συμπαθουσα αν και ειχα μονο μια συσκευη της και ισως μια απο τις χειροτερες της (Ideos x5) που χρειαζοτανε απαραιτητα custom rom για να πεταξει. Σιγουρα ομως ηταν η πρωτη συσκευη που με εμπασε στα κολπα του Android, του rooting και αλλαγων roms.

Απο εκει και περα, θυμαμαι ποσο ειχα εντυπωσιαστει το 13 οταν ειχα πετυχει απο κοντα το Huawei P6 με τον σχεδιασμο του και την ποιοτητα κατασκευης του, οπως και με το Mate S αργοτερα, που δυστυχως λογω κακης αυτονομιας δεν μπηκα στον κοπο να αποκτησω.

 

Απο την εποχη του Ideos X5 θυμαμαι την αποκαλουσα με δοση χιουμορ σε φιλους, "Ο κινεζικος γιγαντας" και να που εγινε.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Link to comment
Share on other sites

Αφού περιπλανήθηκα αρκετά με διάφορες συσκευές, είπα να πάρω μία απο την Huawei, την οποία πεισματικά αρνούμαι να αλλάξω. Μιλάω για το Mate 8.

Απο τα ελάχιστα τηλέφωνα που έχουν διπλό modem και full active dual sim, ιδιαίτερα χρήσιμο όταν και λόγο δουλειάς, θέλεις να μην χάνεις καμία κλήση απο τις 2 μόνιμα sim που έχω μέσα. Δυστυχώς στο Mate 9, το σταμάτησαν αυτό, κρίμα.

Ακόμα και τώρα, που το έχω πάνω απο 1 χρόνο, η μπαταρία κρατάει 2 ημέρες, με πολύ σκληρή χρήση, και το τηλέφωνο εάν θυμάμαι, μόνο μία φορά έχει κολλήσει με "όλα ανοικτά" (wifi, data κλπ...).

Εάν κρατήσουν και τις τιμές σε λογικά επίπεδα πάλι εκεί θα ειμαι, είδομεν!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...