Jump to content

iPhone X

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπερδεύετε το True Tone με το night.

Το 2ο αν το ενεργοποιήσεις γίνεται όντως πολύ θερμή η οθόνη αλλά και αυτό έχει μπάρα και μπορείς να το χαλαρώσεις. Εγώ το νυχτερινό το έχω απενεργοποιημενο και με το τρου τοουν μόνο κάνει άψογη δουλειά, στο φως ασπρίζει στο άσπρο φως εξαφανίζεται και στο απόλυτο σκοτάδι γίνεται θερμό με αποτέλεσμα να προσαρμόζεται τέλεια.

Αν σε κάποιον δεν αρέσει το απενεργοποιεί και τέλος, η απλά αφήνει για το βράδυ το night, υπάρχουν επιλογές για ΟΛΕ τα γούστα, ένας φίλος δεν βολεύεται καθόλου και τα έχει βγαλμένα όλα όπως είναι όλα τα κινητά αλλά εμένα πραγματικά με ξεκουράζει.

Κι εγώ στο 8 plus έχω μόνο το true tone και είμαι ευχαριστημένος. Night mode δοκίμασα στην αρχή αλλά ήταν υπερβολικά πορτοκαλί και το έκλεισα. Έτσι κι αλλιώς το βράδυ "πορτοκαλίζει" απο το true tone και είναι ξεκούραστο. Όπως τα λέει ο φίλος απο πάνω.

Εγώ στο 8 plus μου το ζω από την πρώτη μέρα. Δε νομίζω να έχει κατανάλωση. Κάτι άλλο θα σου τρώει την μπαταρία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το δούλεψες χωρίς true tone?

Γιατί αν το έχεις από την αρχή ενεργοποιημένο συνέχεια πως μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά?

Εγώ το δούλεψα μερικές μέρες,μετά το απενεργοποιησα και ξανα αυτή η διαδικασία 3 φορές.

Είδα μικρή αύξηση της κατανάλωσης με true tone.

Παιδιά έχω ένα θέμα με το portrait Mode του iPhone x. Με τη πίσω κάμερα δε δουλεύει.... Βγάζω φώτο και δε θολωνει το background ενώ βγάζει ένδειξη ότι βγάζει φώτο.....

Παλιά δούλευε.... Το έχει πάθει κάνεις άλλος

Βγάζω δηλαδή portrait Mode φώτο και στο gallery δείχνει μια κανονική μόνο . Υπάρχει τρόπος να δω αν υπάρχει κάποιο θέμα με κάποιον αισθητήρα της κάμερας?

Edited by mkbhd

Τελικά πρέπει να έχει πρόβλημα το κινητό μου . Εδώ και μέρες δε δουλεύει το portrait mode στη πίσω κάμερα δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση (το έκανα restore σε. iTunes)

Γενικά δεν αποθηκεύει τις φωτό σε portrait mode (ενώ δείχνει να τραβάει απλά βγαίνουν απλές στο gallery χωρίς βάθος )

Θα πάω στην istore

Τελικά πρέπει να έχει πρόβλημα το κινητό μου . Εδώ και μέρες δε δουλεύει το portrait mode στη πίσω κάμερα δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση (το έκανα restore σε. iTunes)

Γενικά δεν αποθηκεύει τις φωτό σε portrait mode (ενώ δείχνει να τραβάει απλά βγαίνουν απλές στο gallery χωρίς βάθος )

Θα πάω στην istore

Δεν ξέρω....και εγώ το παρατήρησα τώρα στο δικό μας......με την σελφι κάμερα απλα απαίσιες

Η σελφι βγάζει φωτό αλλά η πίσω καμία Portrait ... ούτε σε ντάλα ήλιο ... παλιά έβγαζε μια χαρά....

Δεν ασχολούμαι με το τηλ γιατί δεν είναι δικό μου .Απλα είδα το ποστ σου και δοκίμασα νυχτιάτικα

Τωρα....με την σελφι κάμερα έβγαζε απαίσιες φωτό με πορτραιτ η χωρίς ...και δεν φτιάχτηκε ουε με επανεκκίνηση ούτε τίποτα

ΑΛΛΑ

Μολις έβαλα την 11.3.1 μόλις τώρα που βγήκε χθες, λίγο που το δοκίμασα πάλι είναι μερα με την νύχτα προς το καλύτερο

Να κάνω μια ερωτηση;γιατί όταν το ρυθμίζω χτυπάει δυνατά και όταν με παίρνουν δεν χτυπάει τόσο δυνατά εν τελεί;
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Να κάνω μια ερωτηση;γιατί όταν το ρυθμίζω χτυπάει δυνατά και όταν με παίρνουν δεν χτυπάει τόσο δυνατά εν τελεί;

Ρυθμιζεις μαλλον δυνατα οχι τον ηχο κλησης, αλλα των Multimedia!

Μπες στις ρυθμισεις ηχων και καπου πανω πανω εχει μια επιλογη που την ενεργοποιεις/απενεργοποιεις και εχει σχεση με το τι αυξανεις ή δυναμωνεις με τα πλαϊνα κουμπια. Ειναι κατω απο την ενταση του ηχου κλησης, αν θυμαμαι καλα. Σορρυ που τα λεω ετσι απλα τωρα δεν εχω iPhone, απλα θυμαμαι τι εκανα οταν το ειχα!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Μετα από 6 μήνες με το πολύ καλό 7 plus ήρθε η μέρα να αλλάξω την υπογραφή μου

Καλώς σας βρήκα με την λίγο ακριβή συσκευή αλλά τι να κάνουμε το μικρόβιο δεν φεύγει

Βέβαια το Nokia 8800 scirocco δεν φεύγει ούτε πάνω από το γραφείο ούτε από την υπογραφή

Nokia 8800 Scirocco

Καλώς σας βρήκα με την λίγο ακριβή συσκευή αλλά τι να κάνουμε το μικρόβιο δεν φεύγει

Βέβαια το Nokia 8800 scirocco δεν φεύγει ούτε πάνω από το γραφείο ούτε από την υπογραφή

Μεγεια Τάσο θα το γουστάρεις σίγουρα :)

Γιαννης

Καλορίζικο Τάσο,νόμιζα το είχες ήδη. Μιας και ξέρεις το ios η συσκευή θα σε καταπλήξει. Εγώ δεν την άντεξα πάνω από 3 μέρες λόγο ios και μόνο.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Δε σου κακοφανηκε η μικρότερη οθόνη?

Εγώ την είχα "πατήσει" όταν είχα πάρει το s8 από το one plus 3. Δε μπορούσα να ευχαριστηθω video...

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελαφρώς μεταχειρισμένο από άτομο εδώ μέσα στο forum

Δεν μ ενοχλεί το μέγεθος της οθόνης

Ειδικά σε σελίδες με βολεύει παραπάνω. Επίσης είναι καλοκαίρι μια πιο μαζεμένη συσκευή την ήθελα

Λίγο στα βίντεο μόνο χάνει αλλά μικρό το κακό είναι η αλήθεια

Όντως όμως πιάνω τώρα κάποιο άλλο iPhone και νομίζω ότι είναι από άλλη εταιρεία λες και έχουν διαφορά αρκετών ετών

Το βασικότερο είναι τα gestures

Ήδη το iOS σε όλες τις συσκευές έχει αρκετά βολικά πράγματα με χειρονομίες αλλά τώρα χωρίς home button είναι ακόμα ανώτερο

Συνεχίζω να λειτουργώ την συσκευή με κωδικό κλειδώματος μετά από 15’ αδράνειας

Το Face ID δεν το δοκίμασα

Παλαιότερα έλεγα ότι το τέλειο iPhone θα ήταν ένα iPhone 7 με μεγαλύτερη οθόνη δηλαδή με μικρότερα περιθώρια

Τελικά το έχω στα χέρια μου χωρίς πολλά πολλά

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Καλορίζικο το x :D

Το πήρα κ εγώ κ το έχω παράλληλα με το 8plus μέχρι να αποφασίσω ποιο να κρατήσω :p

Δεν έχω κανένα παράπονο με το Χ -ίσως θα ήθελα λίγο καλύτερες τις βραδινές λήψεις -κ παρόλο που φοβόμουν το face id κ την έλλειψη του home button τελικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!

Απλά αυτό που με κάνει να το σκέφτομαι είναι η μικρότερη οθόνη!!!

Εκεί ψιλοκολαω!!!

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλορίζικο το x :D

Το πήρα κ εγώ κ το έχω παράλληλα με το 8plus μέχρι να αποφασίσω ποιο να κρατήσω :p

Δεν έχω κανένα παράπονο με το Χ -ίσως θα ήθελα λίγο καλύτερες τις βραδινές λήψεις -κ παρόλο που φοβόμουν το face id κ την έλλειψη του home button τελικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!

Απλά αυτό που με κάνει να το σκέφτομαι είναι η μικρότερη οθόνη!!!

Εκεί ψιλοκολαω!!!

Είναι ίδια σε εμβαδόν δεν είναι μικρότερη

Nokia 8800 Scirocco

Είναι ίδια σε εμβαδόν δεν είναι μικρότερη

Στο plus είναι πιο πλατιά :)

Στο 8 plus η οθόνη είναι πιο πλατιά κ στο χ πιο μακροστενη :) Edited by evelinalex

Το εμβαδο της οθονης του πλας ειναι μεγαλυτερο απο του x. Αν βγαλεις και το νοτς του x τοτε ειναι ακομη μεγαλυτερη του πλας. Ο βασικος λογος που δε πηρα το x ηταν αυτος, και θα παω λογικα απευθειας στο x plus αν βγει οπως λενε. Μονοδρομος για εμας που θελουμε μεγαλη οθονη.

f1e5de84c911490e966f4432e3971c77.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll never walk alone.

• The title was changed to iPhone X
  • The topic was unpinned