JIMBOAthens Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Δεν νομιζω αν πηγαινα σε αλλη εταιρια να μου κραταγε τοσο χωρις προβληματα κ να δουλεύει σχεδον οπως τον πρωτο χρονο.. +1 Έτσι ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Ναι υπαρχει αλλα ειναι ακριβη κ πανεμορφη ομως..Δες στο σκρουτζ κ σε βιντεακια στο youtube..Λεγεται leather folio καπως ετσι..Αν το ειχε παρει εμενα η γυναικα μου θα της το ειχα παρει:):)Καλοριζικο παντος!!! Οκ το βρηκα τι γινοτσνε με την θηκη ...βλακεια δικια μου με το κλειδωμα Το πιο βασικό είναι οτι έγινα ρεζίλι στην γυναίκα μου...Αφου το σεταρα ..ρυθμίσεις λογαριασμοί κλπ κλπ .......δεν ήξερα πως σβήνει το κινητό ..Παιδευομουνα μισή ώρα με το κουμπάκι του ρεύματος ..τίποτα....που να ήξερα οτι πρέπει να πατάς μαζί και το κουμπί του ήχου :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Κ γω εχω ακούσει τα καλυτερα για το belkin κ την τοποθέτηση στα istorm..Απλα συν 120€ για την θηκη της apple κ το τζαμακι..Αλλα μια φορα παίρνεις κ τελος..Παιδια ενας λογος ακομα που θα παρω το iphone x περα που ειναι για μενα η πιο ολοκληρωμενη συσκευη ειναι οτι θα το κρατησω 3 με 4 χρονια οπως εχω ξανα κανει..Δεν νομιζω αν πηγαινα σε αλλη εταιρια να μου κραταγε τοσο χωρις προβληματα κ να δουλεύει σχεδον οπως τον πρωτο χρονο.. Όλες οι σημερινές ναυαρχίδες είναι πολύ καλές και θα δουλεύουν για 2-3 χρόνια άψογα Και ακόμα λίγο παλαιότερες συσκευές μια χαρά πηγαίνουν iphone 7, s7, lg g6, oneplus 3t/5/5t και μερικά ακόμα τηλέφωνα είναι αρκετά κοντά στην κορυφή δεν αλλάζουν όλοι συσκευές κάθε 2 μήνες ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ το βρηκα τι γινοτσνε με την θηκη ...βλακεια δικια μου με το κλειδωμα Το πιο βασικό είναι οτι έγινα ρεζίλι στην γυναίκα μου...Αφου το σεταρα ..ρυθμίσεις λογαριασμοί κλπ κλπ .......δεν ήξερα πως σβήνει το κινητό ..Παιδευομουνα μισή ώρα με το κουμπάκι του ρεύματος ..τίποτα....που να ήξερα οτι πρέπει να πατάς μαζί και το κουμπί του ήχου :O:O:O Τι εννοείς; Μας μπερδεψες λίγο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Όλες οι σημερινές ναυαρχίδες είναι πολύ καλές και θα δουλεύουν για 2-3 χρόνια άψογα Και ακόμα λίγο παλαιότερες συσκευές μια χαρά πηγαίνουν iphone 7, s7, lg g6, oneplus 3t/5/5t και μερικά ακόμα τηλέφωνα είναι αρκετά κοντά στην κορυφή δεν αλλάζουν όλοι συσκευές κάθε 2 μήνες ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς; Μας μπερδεψες λίγο Δεν ειπα για 2 μηνες εγω θα το κρατησω 3 με 4 χρονια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Δεν ειπα για 2 μηνες εγω θα το κρατησω 3 με 4 χρονια.. Αυτό που εννοώ είναι ότι εφόσον δεν αλλάζεις συσκευές συνέχεια στα δεν έχεις το μικρόβιο που μερικοί έχουμε και μας ενοχλούμε μικροπραγματα στις συσκευές Οπότε ότι και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος δεν είναι ότι μόνο με το iphone x θα είσαι εντάξει για 2-3 χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Προσπάθησα να το απενεργοποιήσω..πως πατάω στο δικό μου το κουμπί του ρευματος και μετά σε ρωτάει απενεργοποίηση κινητού κλπ κλπ ..οπως όλα τα κινητά Το Χ ΔΕΝ έσβηνε όπως όλα τα κινητά αναγκάστηκα και googlαρισσ και μου έλεγε ότι για να το απενεργοποιήσεις το Χ πατάς μαζι ένα κουμπί της αυξομείωσης ήχου και ταυτόχρονα το power button.Και μετά με ρωτάει αν θέλω να το απενεργοποιήσω κλπ κλπ .Επαθα .Ετσι είναι ρε παιδιά η βλακείες λέω ??? ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που εννοώ είναι ότι εφόσον δεν αλλάζεις συσκευές συνέχεια στα δεν έχεις το μικρόβιο που μερικοί έχουμε και μας ενοχλούμε μικροπραγματα στις συσκευές Οπότε ότι και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος δεν είναι ότι μόνο με το iphone x θα είσαι εντάξει για 2-3 χρόνια Έτσι ακριβώς !! ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλες οι σημερινές ναυαρχίδες είναι πολύ καλές και θα δουλεύουν για 2-3 χρόνια άψογα Και ακόμα λίγο παλαιότερες συσκευές μια χαρά πηγαίνουν iphone 7, s7, lg g6, oneplus 3t/5/5t και μερικά ακόμα τηλέφωνα είναι αρκετά κοντά στην κορυφή δεν αλλάζουν όλοι συσκευές κάθε 2 μήνες ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς; Μας μπερδεψες λίγο Διάβασε πιο κάτω Τασο :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Αυτό που εννοώ είναι ότι εφόσον δεν αλλάζεις συσκευές συνέχεια στα δεν έχεις το μικρόβιο που μερικοί έχουμε και μας ενοχλούμε μικροπραγματα στις συσκευές Οπότε ότι και να πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος δεν είναι ότι μόνο με το iphone x θα είσαι εντάξει για 2-3 χρόνια Ειναι σαν να ειχα τωρα το s4..Πως θα ηταν νομιζεις;Κ σαν σασι..Δεν ξερω απλα εχω φίλους που εχουν ακομα iphone 4 κ παιζουν κανονικα..Για 2 χρονια που λες Τασο@ εννοείτε οτι κ να παρεις θα κρατήσει αλλα εδω μιλαμε για 4 χρονακια..Δεν ξερω ..Εγω παντος περα απο ολα τα αλλα το x το θελω για την ποιοτητα κατασκευης του που για μενα ειναι τοπ με διαφορα..Στιβαρό οσο δεν παει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Προσπάθησα να το απενεργοποιήσω..πως πατάω στο δικό μου το κουμπί του ρευματος και μετά σε ρωτάει απενεργοποίηση κινητού κλπ κλπ ..οπως όλα τα κινητά Το Χ ΔΕΝ έσβηνε όπως όλα τα κινητά αναγκάστηκα και googlαρισσ και μου έλεγε ότι για να το απενεργοποιήσεις το Χ πατάς μαζι ένα κουμπί της αυξομείωσης ήχου και ταυτόχρονα το power button.Και μετά με ρωτάει αν θέλω να το απενεργοποιήσω κλπ κλπ .Επαθα .Ετσι είναι ρε παιδιά η βλακείες λέω ??? ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι ακριβώς !! ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάβασε πιο κάτω Τασο :lol::lol::lol: Έτσι είναι. Επίσης μπορεί να απενεργοποιηθεί η συσκευή αν πας ρυθμίσεις-> γενικά και επιλέξεις την τελευταία επιλογή που είναι ο τερματισμός. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Έτσι είναι. Επίσης μπορεί να απενεργοποιηθεί η συσκευή αν πας ρυθμίσεις-> γενικά και επιλέξεις την τελευταία επιλογή που είναι ο τερματισμός. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μιση ώρα έφαγα για να το σβήσω !!!:lol:Νόμιζα ότι χάλασε το κουμπί Και κάτι άλλο .....οταν τραβάω φωτό δεν ακούγεται η κάμερα ..το κλείστρο ..εψαξα παντού και δεν βρήκα κάτι :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Απενεργοποίησε το live απο την κάμερα για να ακούς το κλείστρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Απενεργοποίησε το live απο την κάμερα για να ακούς το κλείστρο Καλημερα Εννοεις όταν ανοίγω την κάμερα το κίτρινο εικονίδιο πάνω στη μεση έτσι ? Και κάτι τελευταίο για σήμερα ....επανεκκινηση πως γίνεται ? Διαβασα ένα σωρο site αλλα δεν τα κατάφερα..γιατι κάποια στιγμή θα το κολησει και θα μπλέξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Μολις το παρω θα βαλω την θηκη της apple (leather folio) μαζι με τζαμακι μπροστά της belkin..Αξιζει να βαλω κ στην πλατη τζαμακι η μηπως ειναι υπερβολη;Εχει βαλει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλημερα Εννοεις όταν ανοίγω την κάμερα το κίτρινο εικονίδιο πάνω στη μεση έτσι ? Και κάτι τελευταίο για σήμερα ....επανεκκινηση πως γίνεται ? Διαβασα ένα σωρο site αλλα δεν τα κατάφερα..γιατι κάποια στιγμή θα το κολησει και θα μπλέξω Πατάς μια φορά το volume up μετά μια το volume down και στη συνέχεια το κουμπί power μέχρι να εμφανιστεί το μήλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Πατάς μια φορά το volume up μετά μια το volume down και στη συνέχεια το κουμπί power μέχρι να εμφανιστεί το μήλο. Ευχαριστω Θα το δοκιμάσω ...οποτε χρειαστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! Τις τελευταιες μερες μου κανουν παραπονα οτι δεν με ακουν καλα κατα τη διαρκεια μιας κλησης φανταζομαι καποιο θεμα με το μικροφωνο μου θα ειναι. Η συσκευη ποτε δεν επεσε κατω και την εχω 2 μηνες περιπου. Αντιμετωπιζει καποιος κατι αναλογο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! Τις τελευταιες μερες μου κανουν παραπονα οτι δεν με ακουν καλα κατα τη διαρκεια μιας κλησης φανταζομαι καποιο θεμα με το μικροφωνο μου θα ειναι. Η συσκευη ποτε δεν επεσε κατω και την εχω 2 μηνες περιπου. Αντιμετωπιζει καποιος κατι αναλογο? Φαντάζομαι δεν έχεις cosmote. Άμα δεν έχεις βάλε γιατί οι υπόλοιποι είναι απλά τραγικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Φαντάζομαι δεν έχεις cosmote. Άμα δεν έχεις βάλε γιατί οι υπόλοιποι είναι απλά τραγικοί. Λέτε να είναι θέμα παρόχου; Έως τώρα δεν είχα κάποιο θέμα με Vodafone που είμαι. Διάβασα χθες ότι ισως είναι κάποιο θέμα να το iOS 11 γιατί το παρουσίασαν και κάποια iPhone 8. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! Τις τελευταιες μερες μου κανουν παραπονα οτι δεν με ακουν καλα κατα τη διαρκεια μιας κλησης φανταζομαι καποιο θεμα με το μικροφωνο μου θα ειναι. Η συσκευη ποτε δεν επεσε κατω και την εχω 2 μηνες περιπου. Αντιμετωπιζει καποιος κατι αναλογο? Μήπως ήταν πρόβλημα δικτύου Είχα και εγώ το ίδιο θέμα Κυριακή και Δευτέρα με τα χρόνια πολλά Μάλλον φόρτωσαν όλες οι κεραίες δεν νομίζω να είναι θέμα συσκευών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! Τις τελευταιες μερες μου κανουν παραπονα οτι δεν με ακουν καλα κατα τη διαρκεια μιας κλησης φανταζομαι καποιο θεμα με το μικροφωνο μου θα ειναι. Η συσκευη ποτε δεν επεσε κατω και την εχω 2 μηνες περιπου. Αντιμετωπιζει καποιος κατι αναλογο? Έπαιξες καθόλου με την ακύρωση θορύβου τηλεφώνου ?.....Και εγώ το παρατήρησα όταν με πηρε με το Χ τηλ η γυναικα μου χθες ....την έβαλα στο off και θα δω αν έφτιαξε καθόλου....Με την ιδια SIM που είχε παλιά στο 5 αράκι ακουγότανε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Παιδιά από εχθές το βράδυ έχω ένα πρόβλημα μπήκα στο appstore να κάνω δυο ενημερώσεις που μου ζήτησε με το που πατάω την εντολή μου βγάζει παράθυρο να βάλω τον κωδικό μου,τον βάζω και αμέσως με πάει να βάλω τα στοιχεία της Κάρτας μου.ενω είναι σωστά τα ξανά βάζω και μου βγάζει ότι διακόπηκε η κάρτα αυτή.και δεν με αφήνει να κάνω της ενημερώσεις έχει συμβεί σε κάποιον; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Παιδιά από εχθές το βράδυ έχω ένα πρόβλημα μπήκα στο appstore να κάνω δυο ενημερώσεις που μου ζήτησε με το που πατάω την εντολή μου βγάζει παράθυρο να βάλω τον κωδικό μου,τον βάζω και αμέσως με πάει να βάλω τα στοιχεία της Κάρτας μου.ενω είναι σωστά τα ξανά βάζω και μου βγάζει ότι διακόπηκε η κάρτα αυτή.και δεν με αφήνει να κάνω της ενημερώσεις έχει συμβεί σε κάποιον; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Κατάργησε την κάρτα από τον λογαριασμό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Δεν θυμάμαι πως το κάνω...βασικά δεν το έχω κάνει ποτε.παντα μια κάρτα είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Έπαιξες καθόλου με την ακύρωση θορύβου τηλεφώνου ?.....Και εγώ το παρατήρησα όταν με πηρε με το Χ τηλ η γυναικα μου χθες ....την έβαλα στο off και θα δω αν έφτιαξε καθόλου....Με την ιδια SIM που είχε παλιά στο 5 αράκι ακουγότανε μια χαρα Εμένα πάντως από όταν το πήρα κατά διαστήματα και χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω κάθε πότε, δεν με άκουγαν ή δεν άκουγα καθόλου το συνομιλητή μου. Σαν να νεκρωνονταν τελείωσ η γραμμή ενώ κυλούσε κανονικά ο χρόνος της συνομιλίας. Μάλιστα μου έλεγαν ότι με άκουγαν όταν εγώ δεν άκουγα τίποτα. Απογοητεύτηκα και άλλαξα συσκευή. Βασικά μου κακοφανηκε που είχε πρόβλημα η πιο βασικη του λειτουργία. Μάλιστα και σε έναν πελάτη μου με το ίδιο τηλέφωνο συνέβη ακριβώς το ίδιο και αναγκάστηκε να το επιστρέψει 2 φορές. Και τα δύο καινούρια είχαν το ίδιο πρόβλημα στις κλήσεις. Πιο συγκεκριμένα αξίζει να σημειωθεί ότι όταν μιλούσα με ακουστικό δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Όταν μιλούσα από τη συσκευή μερικές φορές και Όχι πάντα δεν ακούγονταν ο συνομιλητής ή άλλες φορές δεν ακουγομουν εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Όταν ανοίγει με το face Id μετά χρειάζεται swipe up με το χέρι για να μπει στο menu έτσι???? Αυτό δεν το κάνει λίγο κουραστικό κ αργό??:worry: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Όταν ανοίγει με το face Id μετά χρειάζεται swipe up με το χέρι για να μπει στο menu έτσι???? Αυτό δεν το κάνει λίγο κουραστικό κ αργό??:worry: Δυστυχως ναι... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts