Jump to content

Phone 8 Plus

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά.

Θέλω να αγοράσω το 8 plus μεταχειρισμενο.

Βρήκα ενα,αγορασμενο τέλος Σεπτεμβριου 2017.

Οι πρώτες παρτίδες έβγαλαν κανένα πρόβλημα?

Ευχαριστώ.

κανενα.

Ακομα και ενα θεματακι με το ακουστικο ,ηταν προβλημα fw.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλημέρα παιδιά.

Θέλω να αγοράσω το 8 plus μεταχειρισμενο.

Βρήκα ενα,αγορασμενο τέλος Σεπτεμβριου 2017.

Οι πρώτες παρτίδες έβγαλαν κανένα πρόβλημα?

Ευχαριστώ.

Και εμένα που είναι παρτίδα Σεπτεμβρίου και δεν έχει κανένα πρόβλημα;)

IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :)

Πως ξεχωρίζουμε ποια «παρτίδα» είναι;

Μπαίνεις εδώ και βάζεις το serial number του iphone:

http://www.chipmunk.nl/cgi-fast/applemodel.cgi

IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :)

Αν κόψουμε τις ανανεώσεις στο υπόβαθρο ,έχουμε μεγάλη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας ;

εχεις προβλημα με την μπαταρια στο iPhone8Plus?

γιατι αν εχεις τοτε κατι αλλο φταιει.

το κινητο πιστευω ειναι μια κατηγορια μονο του σε μπαταρια μαζι μαλλον με το 5Τ

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Όχι αντιθέτως μια χαρά,απλά ρωτάω αν αξίζει να κόψεις τις εφαρμογές στο υπόβαθρο και να κερδίσεις κάτι αξιόλογο σε μπαταρία .Εντέλως πληροφοριακά αν το έχει τσεκάρει κανείς .

Αν κόψουμε τις ανανεώσεις στο υπόβαθρο ,έχουμε μεγάλη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας ;

Εννοείται πως κερδίσεις

Ποιες εφαρμογές χρειάζεσαι να ανανεώνουν στο υπόβαθρο;

Εγώ δεν χρησιμοποιώ αυτή την υπηρεσία. Θέλω να ανανεώνω μόνος μου και να βλέπω μόνο νέο υλικό όταν θέλω

Nokia 8800 Scirocco

Όχι αντιθέτως μια χαρά,απλά ρωτάω αν αξίζει να κόψεις τις εφαρμογές στο υπόβαθρο και να κερδίσεις κάτι αξιόλογο σε μπαταρία .Εντέλως πληροφοριακά αν το έχει τσεκάρει κανείς .

Αυτο που σου είπε ο Τάσος και να ρυθμίσεις σωστά την τοποθεσία

Καλημέρα !Αυτο έχω κάνει ,απλά κάπου διάβασα ότι αν τα έχεις όλα στο on ,ανάλογα με την χρήσης που έχεις ,δημιουργεί μια ακολουθία των εφαρμογών που χρησιμοποιείς πιο συχνά και τις έχει έτοιμες στο παρασκήνιο για άμεσο άνοιγμα . Αναρωτιέμαι πρώτον , αν όντως ισχύει και δεύτερον αν το κόστος στην μπαταρία είναι μικρό ώστε να αξίζει .Αυτος ήταν ο συλλογισμός μου.Αυτα που πρέπει να «κόψω» τα είδη τακτοποιήσει .

Καλημέρα !Αυτο έχω κάνει ,απλά κάπου διάβασα ότι αν τα έχεις όλα στο on ,ανάλογα με την χρήσης που έχεις ,δημιουργεί μια ακολουθία των εφαρμογών που χρησιμοποιείς πιο συχνά και τις έχει έτοιμες στο παρασκήνιο για άμεσο άνοιγμα . Αναρωτιέμαι πρώτον , αν όντως ισχύει και δεύτερον αν το κόστος στην μπαταρία είναι μικρό ώστε να αξίζει .Αυτος ήταν ο συλλογισμός μου.Αυτα που πρέπει να «κόψω» τα είδη τακτοποιήσει .

Αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις ποσο μπαταρία θα κερδίσεις αν δεν χρησιμοποιήσεις την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο

Για εμένα είναι ένα άχρηστο χαρακτηριστικό και 1% μπαταρία να γλιτώσω είναι σημαντικό

Επειδή δεν το χρειάζομαι

Nokia 8800 Scirocco

Η ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο είναι πολύ χρήσιμη σε όποιες εφαρμογές τη χρειαζόμαστε.

Γλυτώνουμε χρόνο κάθε φορά που ανοίγουμε και περιμενουμε μια εφαρμογή να φορτώσει νέο περιεχόμενο.

Όπου ΔΕΝ τη χρειαζόμαστε, την απενεργοποιούμε. Οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά σε κάθε περίπτωση. Δεν επηρεάζονται είτε είναι ενεργή ή όχι η ανανέωση στο παρασκήνιο.

Η ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο είναι πολύ χρήσιμη σε όποιες εφαρμογές τη χρειαζόμαστε.

Γλυτώνουμε χρόνο κάθε φορά που ανοίγουμε και περιμενουμε μια εφαρμογή να φορτώσει νέο περιεχόμενο.

Όπου ΔΕΝ τη χρειαζόμαστε, την απενεργοποιούμε. Οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά σε κάθε περίπτωση. Δεν επηρεάζονται είτε είναι ενεργή ή όχι η ανανέωση στο παρασκήνιο.

Το αυτό. Όταν είδα τη διαφορά στην εναλλαγή εφαρμογών, έπειτα μου ήταν αδιάφορη η χρήση της μπαταρίας, που παρεμπιπτόντως ήταν μηδενική διαφορά

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

λογω μεγεθους θα σας χαιρετησω...θα αγορασω το μικρο τελικα το 8αρι γιατι πραγματικα το Plus ειναι πολυ μεγαλο για μενα σε μεγεθος και ας ειμαι 1,85.

δεν ξερω αν θα κανω καλα ή οχι...

ομως...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

λογω μεγεθους θα σας χαιρετησω...θα αγορασω το μικρο τελικα το 8αρι γιατι πραγματικα το Plus ειναι πολυ μεγαλο για μενα σε μεγεθος και ας ειμαι 1,85.

δεν ξερω αν θα κανω καλα ή οχι...

ομως...

Πολύ καλά θα κάνεις και γω από 7+ πήγα σε 7 και δεν το μετάνοιωσα καθόλου ( γυαλιά χρειαζόμουνα και με το pluς και με το απλό) απλά το απλό το έχεις όλη μέρα μαζί σου, το plus δεν μεταφέρεται ( ειδικά το καλοκαίρι)

Πολύ καλά θα κάνεις και γω από 7+ πήγα σε 7 και δεν το μετάνοιωσα καθόλου ( γυαλιά χρειαζόμουνα και με το pluς και με το απλό) απλά το απλό το έχεις όλη μέρα μαζί σου, το plus δεν μεταφέρεται ( ειδικά το καλοκαίρι)

Για τον χειμώνα όντως είναι πάλι καλό το Plus

Το μικρό είναι ιδανικό για το καλοκαίρι

Nokia 8800 Scirocco

Το plus είναι υπέροχο άνευ θήκης. Με τη θήκη μεγαλώνει πολύ. Εγώ ήμουν μεταξύ του μαύρου και του άσπρου σε ασημί αλλά δεν μου αρέσε τα μαύρα κενά από την οθόνη περιμετρικά του τηλεφώνου που εμφανίζονται στο άσπρο οπότε από μαύρο 6αρη πήγα σε μαύρο 8αρη

Το plus είναι υπέροχο άνευ θήκης. Με τη θήκη μεγαλώνει πολύ. Εγώ ήμουν μεταξύ του μαύρου και του άσπρου σε ασημί αλλά δεν μου αρέσε τα μαύρα κενά από την οθόνη περιμετρικά του τηλεφώνου που εμφανίζονται στο άσπρο οπότε από μαύρο 6αρη πήγα σε μαύρο 8αρη

αν γυρισω σε plus θα το χρησιμοποιησω χωρις θηκη...

αλλα ακομα δεν εχω αυτο το θαρρος....

:lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αν γυρισω σε plus θα το χρησιμοποιησω χωρις θηκη...

αλλα ακομα δεν εχω αυτο το θαρρος....

:lol:

Να σου προτείνω κάτι αν φορέσεις θήκη που είναι και σχετικά κομψή και προστατεύει απόλυτα?(μπορείς να το τσεκάρεις από video στο youtube και από το mobile reviews ec)

Playproof Rhinoshield.

Έχεις κάποιος θέμα με το landscape mode (δεν γυρίζει δηλαδή,είναι σαν το Χ)σε οθόνη κλειδώματος και αφετηρία σε 11.3 beta 2;

Όλα οκ επανήλθε ξαφνικά μόνο του.

Μια ερωτηση θελω να κανω . Εχω το 7 plus και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα απο την μπαταρια και θελω να μου πειτε αξιζει η μεταβαση σε 8 Plus ή να παραμεινω στο 7αρι?

• The title was changed to Phone 8 Plus
  • The topic was unpinned