freedom1975 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Παιδιά κάποιος έγραψε για μια προσφορά στον Γερμανό για -200ευρώ στα iphone. Ισχύει?Το επιβεβαίωσε κάποιος? Ισχύει κανονικά!! Αγόρασα το iPhone 8 plus space grey 64 GB στα 779€ Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ισχύει .-200€ IPhone 8 -8 plus σε καταστήματα Γερμανός αλλά και κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afionizer Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Η προσφορά από το Γερμανό ισχύει μέχρι 31/12. Αγορά σήμερα από Γερμανό Χίου στα 729 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Επιβεβαιωνω κι εγω την προσφορά - 200€ από κατάστημα Γερμανός για τα 8αρια. Στο Χ δεν ισχυει η έκπτωση, ρώτησα. Τηλεφωνώντας στα κεντρικά Γερμανού σας λένε σε ποιο κατάστημα-περιοχή εχει διαθέσιμο το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Έτσι έκανα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Πολύ καλή προσφορά για ένα κορυφαίο κινητό σχεδόν ζηλεύω που δεν πρόλαβα να το αγοράσω σε αυτή τη τιμή;) Καλορίζικο σε όσους το αγόρασαν.. Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Σήμερα και αύριο τα 8αρια και 8 plus -250€ σε κοσμοτε και Γερμανό .χθες ήταν -200€ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έγινε η αναβάθμιση από χρυσό 7 plus 32gb σε μαύρο 8 plus 64gb. Μικρές οι διαφορές, υπάρχει μια αίσθηση ότι όλα ρέουν πιο γρήγορα, αλλά και η μπαταρία κατεβαίνει με ρυθμούς στούκας. Κατέβασε ενημερώσεις, εφαρμογές κλπ, αλλά μόλις ενεργοποίησα το wifi calling, η μπαταρία άρχισε να πέφτει εντυπωσιακά. Το απενεργοποίησα, μα συνεχίζει το ίδιο... Θα φορτιστεί κανονικά απόψε, ελπίζω από αύριο η μπαταρία να πάει καλύτερα. Το γυαλί πίσω δεν με ενθουσίασε, μπήκε σε θήκη και αύριο θα περάσω και ένα tempered, για προστασία. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Τι να πω κι εγω που αν περιμενα 1 βδομαδα θα το παιρνα -150 (897 εγω).. α ρε Γερμανε μας την εκανες. Edited December 31, 2017 by Skrillex Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Ετρεξα απο το πρωι σε 4 Γερμανούς και 2 ΟΤΕ. Δεν βρήκα τίποτα σε 8άρι και από 7 βρήκα μόνο ενα plus αλλά 32άρι. ΑΤΥΧΙΑ!!!!! Θα περιμένουμε την επόμενη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Energy1980 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) 3 ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2017, έχω να πω πως αν κάτι δεν μετάνιωσα τη χρόνια που μας αφήνει, είναι ότι αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό. Το λάτρεψα! Όσοι το σκέφτεστε, μην το σκέφτεστε πολύ... το 2018 χτυπήστε το! Καλή χρονιά παίδες, τα λέμε του χρόνου! ;-) Edited December 31, 2017 by Energy1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 3 ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2017, έχω να πω πως αν κάτι δεν μετάνιωσα τη χρόνια που μας αφήνει, είναι ότι αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό. Το λάτρεψα! Όσοι το σκέφτεστε, μην το σκέφτεστε πολύ... το 2018 χτυπήστε το! Καλή χρονιά παίδες, τα λέμε του χρόνου! ;-) Ούτε εγώ μετάνιωσα που το πήρα. Αν και θα είναι πάντα στη σκιά του Χ δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από αυτό, ίσα ίσα είναι από τα πιο αξιόλογα κινητά που βγήκαν φέτος;) Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία. Το 2018 να σας φέρει ότι ποθείτε:D Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλή χρονια σε όλους κατοχος πλεων και εγω του 8plus με την προσφορα από τον Γερμανό _250 € .ερχομαι από Android και για να πω την αλήθεια δυσκολευωμαι ακόμη αρκετά ,ελπίζω να μην το μετανιώσω,βασικά ήθελα το huawei mate 10 pro αλλα το δέλεαρ της προσφοράς μεγάλο ....θα το μάθω που θα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλή χρονια σε όλους κατοχος πλεων και εγω του 8plus με την προσφορα από τον Γερμανό _250 € .ερχομαι από Android και για να πω την αλήθεια δυσκολευωμαι ακόμη αρκετά ,ελπίζω να μην το μετανιώσω,βασικά ήθελα το huawei mate 10 pro αλλα το δέλεαρ της προσφοράς μεγάλο ....θα το μάθω που θα πάει Eύκολο είναι .....διάβασε λιγάκι το support της apple......εδώ το έμαθε η γυναικά μου που είναι άσχετη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλη χρονιά σε όλους :) Εμένα εχτές που άνοιξα την κάμερα δεν δούλευε κ τα έδειχνε σκούρα! Έκανα restart k όλα οκ!!! Νομίζω ότι μου το είχε κάνει κ στο note 4 κάτι ανάλογο!! Ίσως να κόλλησε!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλησπερα και Καλη Χρονια!!!! Μπορει καποιος να μου πεις ποιος ειναι ο σωστος κωδικος προιοντος για το iPhone 8 plus που παιζει σωστα με τα Ελληνικα δικτυα;; Model A1905 ή Model A1897;; Θελω να παρω απο Αμερικη και μην παρω κανενα αμερικανικο μοντελο. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλησπερα και Καλη Χρονια!!!! Μπορει καποιος να μου πεις ποιος ειναι ο σωστος κωδικος προιοντος για το iPhone 8 plus που παιζει σωστα με τα Ελληνικα δικτυα;; Model A1905 ή Model A1897;; Θελω να παρω απο Αμερικη και μην παρω κανενα αμερικανικο μοντελο. Ευχαριστω Θέλεις το A1897;) Το Α1905 είναι το iphone 8 που παιζει και στα ευρωπαικά δικτυα. Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Θέλεις το A1897;) Το Α1905 είναι το iphone 8 που παιζει και στα ευρωπαικά δικτυα. Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Οντας νεος στο iOS θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. Μπορω να περασω μουσικη/τραγουδια απο τον υπολογιστη μου στο iphone? Μιλαω για τραγουδια που εχω ηδη στο pc κατεβασμενα, αν μπορω να τα περαασω μεσα στο iPhone. Καπου διαβασα οτι μπορω να κανω drag & drop στο iTunes αν το κατεβασω στο pc.. ισχυει? Ή μονο με πληρωμη μεσω itunes και κατεβασμα τραγουδιων γινεται? Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Οντας νεος στο iOS θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. Μπορω να περασω μουσικη/τραγουδια απο τον υπολογιστη μου στο iphone? Μιλαω για τραγουδια που εχω ηδη στο pc κατεβασμενα, αν μπορω να τα περαασω μεσα στο iPhone. Καπου διαβασα οτι μπορω να κανω drag & drop στο iTunes αν το κατεβασω στο pc.. ισχυει? Ή μονο με πληρωμη μεσω itunes και κατεβασμα τραγουδιων γινεται? Βάζεις το iTunes στο pc Φτιάχνεις λίστες και πετάς μέσα σε αυτές ότι τραγούδια θέλεις Μετά συνδέεις την συσκευή με το pc και στην καρτέλα μουσική επιλέγεις οποίες λίστες θέλεις για να τις περάσει στην συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Βάζεις το iTunes στο pc Φτιάχνεις λίστες και πετάς μέσα σε αυτές ότι τραγούδια θέλεις Μετά συνδέεις την συσκευή με το pc και στην καρτέλα μουσική επιλέγεις οποίες λίστες θέλεις για να τις περάσει στην συσκευή Άψογα. Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 παρατηρει καποιος αποσυνδεσεις απο το WiFi του; Δυστυχως ακομα και κλησεις χανω μεσω whatsapp και FaceTime Audio. αλλαξα και ρουτερ ,αλλαξα και σπιτι μια και επεστρεψα μετα τις γιορτες ,εκανα και ριστορ. Τιποτα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 παρατηρει καποιος αποσυνδεσεις απο το WiFi του; Δυστυχως ακομα και κλησεις χανω μεσω whatsapp και FaceTime Audio. αλλαξα και ρουτερ ,αλλαξα και σπιτι μια και επεστρεψα μετα τις γιορτες ,εκανα και ριστορ. Τιποτα. Συσκευή να αλλάξεις. Χεχεχε Γειά σου pik. Remember me ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 παρατηρει καποιος αποσυνδεσεις απο το WiFi του; Δυστυχως ακομα και κλησεις χανω μεσω whatsapp και FaceTime Audio. αλλαξα και ρουτερ ,αλλαξα και σπιτι μια και επεστρεψα μετα τις γιορτες ,εκανα και ριστορ. Τιποτα. Εγώ δεν έχω τέτοιο προβλημα. Έκανες restore από back-up ή set up as new; Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Εγώ δεν έχω τέτοιο προβλημα. Έκανες restore από back-up ή set up as new; as new αλλα τιποτα... Συσκευή να αλλάξεις. Χεχεχε Γειά σου pik. Remember me ? Tι να παρω elteo μου ,μου λες; :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Energy1980 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ούτε εγώ αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Θα σου συμβούλευα να πας τη συσκευή σου για έλεγχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts