Tasos19s Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 γιατί παρά το hype η συσκευή με το iOS 11 η συσκευή laggaρει τώρα αν φτάσαμε να λέμε ότι ειναι κακογραμμένες ή όχι η εφαρμογές.... παραπέμπει σε συζήτηση android και γιατί κολάει.. Δηλαδή αν εσύ βαλεις μια εφαρμογή που δεν έχει αναβαθμιστεί εδώ και 1 χρόνο και σου προκαλεί προβλήματα φταίει η apple; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Δηλαδή αν εσύ βαλεις μια εφαρμογή που δεν έχει αναβαθμιστεί εδώ και 1 χρόνο και σου προκαλεί προβλήματα φταίει η apple;Επειδή δε μου έτυχε ποτέ, όταν έχει θέμα μια εφαρμογή ειδικά στη μπαταρία, στο δείχνει στη κατανάλωση; Ή κάθεσαι και το ψάχνεις; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα παίδες, σκέφτομαι την αγορά του 8 plus 64, μετά από κατοχή πολλών android συσκευών. Τελευταίο μήλο που χρησιμοποίησα ήταν το 3G! Θέλω την άποψη όσων προήλθαν επίσης από android πρόσφατα... Ευχαριστώ Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Δηλαδή αν εσύ βαλεις μια εφαρμογή που δεν έχει αναβαθμιστεί εδώ και 1 χρόνο και σου προκαλεί προβλήματα φταίει η apple; Όλες οι κοινές εφαρμογές που χρησιμοποιούμε, ήδη αναβαθμίστηκαν (ίσως και δυο φορές) από τότε που βγήκε η 11... Με τις plus συσκευές που έχω τρία χρόνια, είχα σχεδόν δυόμιση με τρεις (και με το 6 plus τρεις και μισή) ημέρες λειτουργίας με μία φόρτιση. Με τη χρήση που κάνω... Τώρα, φτάνει μετά βίας τις δυο ημέρες. Και σίγουρα φταίει η apple. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εγω μια χαρα ημουν και ειμαι με το 8 Plus. Η μπαταρια ειναι στα επιπεδα του 7 Plus και διορθωθηκε και το crackling sound σε μερικες κλησεις που ειχα. Αμα φτιαξει και τα animations τοτε θα ειναι αψογο. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Επειδή δε μου έτυχε ποτέ, όταν έχει θέμα μια εφαρμογή ειδικά στη μπαταρία, στο δείχνει στη κατανάλωση; Ή κάθεσαι και το ψάχνεις; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Μπα δεν μπορείς να καταλάβεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Πειράματα πρέπει να κάνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εγω εχω το μεγαλύτερο sot απ ολα τα iphone που ειχα...ανετα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα παίδες, σκέφτομαι την αγορά του 8 plus 64, μετά από κατοχή πολλών android συσκευών. Τελευταίο μήλο που χρησιμοποίησα ήταν το 3G! Θέλω την άποψη όσων προήλθαν επίσης από android πρόσφατα... Ευχαριστώ Και γω από το 3g είχα να δουλέψω iphone. Πήρα πέρισυ το 7 και φέτο το 8 plus και γενικά δεν βλέπω να επιστρέφω στο android. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Συναγερμός για τα iPhone8: Μπαταρίες «φουσκώνουν» και τα κινητά ανοίγουν στα δύο. http://www.protothema.gr/technology/article/719694/sunagermos-gia-ta-iphone8-bataries-fouskonoun-kai-ta-kinita-anoigoun-sta-duo-/ Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Και γω από το 3g είχα να δουλέψω iphone. Πήρα πέρισυ το 7 και φέτο το 8 plus και γενικά δεν βλέπω να επιστρέφω στο android. Ευχαριστώ αδερφέ, θα το παραγγείλω σήμερα από vodafone στο χρώμα γραφίτης :) Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Αυτό με την μπαταρία πολύ ακούγεται τις τελευταίες ώρες στην αρχή είπαν ότι ήταν 5 μεμονωμένα περιστατικά με το ένα εδώ στην Ελλάδα αλλά αν τελικά δεν είναι μεμονωμένα αλλά πολλαπλασιάζονται η Apple θα έχει θέμα παρόμοιο με ότι είχε πάθει η Samsung. Φανταστείτε μόνο το πρόβλημα με τις μπαταρίες να υφίσταται και στα νέα iphone X θα γίνει μεγάλο πανηγύρι να έχεις αγοράσει συσκευή 1200+ ευρώ και να φουσκώνει και να καταστρέφεται; Καλά ρε παιδί μου τόσο μεγάλες εταιρίες πριν κυκλοφορισουν τα τηλέφωνα τους τεχνικούς ελέγχους δεν κάνουν; Κάθε καινούριο μοντέλο και μια πατάτα ; Το 6 λύγιζε το 6s με την είχε πρόβλημα με την μπαταρία το 7 σε ορισμένα χρώματα ξεφλουδίζει ή χαραζόταν εύκολα το 8 φουσκώνει.......δεν ξέρω τι θα εμφανίσει το X. Πολύ φοβάμαι τις amoled οθόνες κοκκινίσματα, κιτρινισματα κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Aς τύχει ..δεν υπάρχει άγχος ....υπάρχει και η εγγύηση .....επιστροφή και καινούργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Aς τύχει ..δεν υπάρχει άγχος ....υπάρχει και η εγγύηση .....επιστροφή και καινούργιο Καινούριο δεν παίρνεις από isquare... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καινούριο δεν παίρνεις από isquare... ΑΝ αποδειχθει φιασκο με την μπαταρια?? εννοειται πως θα παρεις καινουργιο... το ιδιο εκανε και η samsung... ΔΕΝ μιλαμε για απλη ελλατωματικη μπαταρια εδω περα (ΑΝ αποδειχθει οτι ειναι φιασκο και οχι απλα μια παρτιδα) ...και στις 5 περιπτωσεις ΟΛΟΙ θα πηραν νεα συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Τι συζητάμε ρε παιδιά τώρα για το Εάν εφόσον και ίσως και μπορεί; 5 περιστατικά σε εκατομμύρια συσκευές είναι σχεδόν τίποτα Αυτοί που είχαν το θέμα ας βρουν άκρη να πάρουν συσκευή Κάθε χρόνο σε κάθε εταιρία σε κάθε νέα συσκευή τυχαίνουν αυτά Είτε λέγεται κεραία είτε σασί είτε μπαταρία είτε οτιδήποτε Όποιος παίρνει πρωτες παρτίδες αναλαμβάνει και το ρίσκο. Μια ζωή αυτό συμβαίνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καινούριο δεν παίρνεις από isquare... Εγώ είχα θέμα με το iPad Pro μια εβδομάδα μετά την αγορά και μου έδωσαν ολοκαίνουργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Εγώ είχα θέμα με το iPad Pro μια εβδομάδα μετά την αγορά και μου έδωσαν ολοκαίνουργιο. Ήσουν στο όριο του doa, γι αυτό. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Εγώ είχα θέμα με το iPad Pro μια εβδομάδα μετά την αγορά και μου έδωσαν ολοκαίνουργιο. Ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εχουμε καποιο καλο tempered κοντα στα 15€ max που να ειναι 2.5d και να υποστηριζει 3d touch? Σκεφτομουν η nillkin η spigen αλλα δε ξερω ποσο καλα ειναι Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Σιγά μην δεν πάρουν νέα συσκευή, εγώ πέρυσι είχα θέμα με το hissing στο ηχείο/ακουστικό και μου έδωσαν καινούρια συσκευή, πόσο μάλλον εάν φουσκώσει η μπαταρία! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εχουμε καποιο καλο tempered κοντα στα 15€ max που να ειναι 2.5d και να υποστηριζει 3d touch? Σκεφτομουν η nillkin η spigen αλλα δε ξερω ποσο καλα ειναι Εγώ στο 7αρι μου είχα πάρει της spigen. Πολύ ωραία αίσθηση και κανένα πρόβλημα με το 3d touch Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Δοκιμάστε να σβήσετε εφαρμογές τρίτων ίσως διορθωθεί η κατάσταση Έχουν αλλάξει αρκετά και αν μια εφαρμογή δεν έχει αναβαθμιστεί ίσως προκαλεί αρκετά προβλήματα στο ios Εγώ στην 10.3.2 είμαι έσβησα το viber και το instagam και νομίζω έχω άλλο τηλέφωνο. Και γρήγορο και μπαταρία διπλάσια Οι γνωστές social εφαρμογές προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα. Σβήστε μερικές και να δούμε τι συμβαίνει Για Viber,το σβησα και ησυχασα για τα καλα. Για το instagram,το εβαλα εδω και μια βδομαδα. Αλλα την κανει καλαμακι,παρολο που εχω κλειστα location services κλπ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εχουμε καποιο καλο tempered κοντα στα 15€ max που να ειναι 2.5d και να υποστηριζει 3d touch? Σκεφτομουν η nillkin η spigen αλλα δε ξερω ποσο καλα ειναι Αν δεν σε ενοχλεί η αγορά από το εξωτερικό, παράγγειλε το Anker GlassGuard (για 7+ ή 8+, ίδια είναι). Κολλάει άψογα στα άκρα, κάτι εντελώς απίθανο με τα άλλα της αγοράς, υποστηρίζει 3dT, είναι αχάρακτο πραγματικής σκληρότητας 8moh και το σημαντικότερο έχει oleophobic coating που κρατά περισσότερο ακόμη και από αυτό της ίδιας της οθόνης του iPhone (9 μήνες κράτησε στο προηγούμενο που είχα στο iPhone 7) Η δε τιμή που θα το βρεις δεν ξεπερνά τα 15-20€ σε boxed και τα 8-10€ σε bulk, αν και στην δεύτερη περίπτωση θέλει πολλή προσοχή λόγω «κινεζομαϊμούδων». Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Για Viber,το σβησα και ησυχασα για τα καλα. Για το instagram,το εβαλα εδω και μια βδομαδα. Αλλα την κανει καλαμακι,παρολο που εχω κλειστα location services κλπ. Δυστυχώς οι δημοφιλείς εφαρμογές είναι όλες μπαταριοφαγοι Έλα όμως που χωρίς τις περισσότερες από αυτές δεν μπορούμε να ζήσουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Αν δεν σε ενοχλεί η αγορά από το εξωτερικό, παράγγειλε το Anker GlassGuard (για 7+ ή 8+, ίδια είναι). Κολλάει άψογα στα άκρα, κάτι εντελώς απίθανο με τα άλλα της αγοράς, υποστηρίζει 3dT, είναι αχάρακτο πραγματικής σκληρότητας 8moh και το σημαντικότερο έχει oleophobic coating που κρατά περισσότερο ακόμη και από αυτό της ίδιας της οθόνης του iPhone (9 μήνες κράτησε στο προηγούμενο που είχα στο iPhone 7) Η δε τιμή που θα το βρεις δεν ξεπερνά τα 15-20€ σε boxed και τα 8-10€ σε bulk, αν και στην δεύτερη περίπτωση θέλει πολλή προσοχή λόγω «κινεζομαϊμούδων». Λιγο που το εψαξα δε διαβασα και τα καλυτερα για το anker (amazon). Μαλλον παμε σε λυση spigen. Παντως αυτο που με προβληματιζει πλεον ειναι το βαρος της συσκευης. Μου φαινεται ηδη πολυ βαρια με θηκη ποσο μαλλον και με tempered :( Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts