Hunter Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 τοσες σελιδες παντως και ακομα α δουμε μια ουσιαστηκη απαντηση στο αρχικο ερωτημα ! ειμαι ο μονος που προβληματιζεται? Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (11 Σεπ. 2004 , 15:35) τοσες σελιδες παντως και ακομα α δουμε μια ουσιαστηκη απαντηση! ειμαι ο μονος που προβληματιζεται? είσαι ο μόνος πίστεψε με δεν ξέρω επίσης αν θα μάθεις ποτέ :happy: :p ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 τι να πούμε βρε hunter ότι και να πούμε σάμπως και θα φτιάξουν ? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koroivos201 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras ( 9 Σεπ. 2004 , 17:59) Oi Tsexes koimountai orthies. (Gia tis souhdezes den xerw). Oi Roumanes lene oti einai kales... ;) Πηγαίντε Βουκουρέστι ρε να ξελαμπικάρετε. Και μετά γυρίστε πίσω να δω αν θα καταδεχθεί κανείς να την πέσει σε Ελληνίδα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, σε Ελληνίδα;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Koroivos201 (11 Σεπ. 2004 , 16:02) Πηγαίντε Βουκουρέστι ρε να ξελαμπικάρετε. Και μετά γυρίστε πίσω να δω αν θα καταδεχθεί κανείς να την πέσει σε Ελληνίδα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, σε Ελληνίδα;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κάτι ξέρεις εσύ, κάτι ξέρεις!! :D :lol: :lol: ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Koroivos201 (11 Σεπ. 2004 , 16:02) Πηγαίντε Βουκουρέστι ρε να ξελαμπικάρετε. Και μετά γυρίστε πίσω να δω αν θα καταδεχθεί κανείς να την πέσει σε Ελληνίδα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, σε Ελληνίδα;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Θες δηλαδη να μας πεις πως οι ελληνιδες ειναι τελειως για φτυσιμο;Εγω παντως δεν συμφωνω.Ενταξει δεν ειναι και οι ωραιοτερες του πλανητη,αλλα εισαι υπερβολικος :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 μαλλον θελει να πει οτι οι ξενες ειναι πιο "ευκολες" να ριξεις - δεν διαφωνω , αλλα που ειναι η παλια λογικη που ελεγε " για να ριξεις μια γυναικα θελει να προσπαθησεις κι'ολλας " Εγω προσωπικα εαν συνατησω μια γυναικα και μου "ανοιξει τα ποδια της " με την πρωτη κουβεντα δεν θα το θεωρησω επιτυχια, μαλλον αποτυχια θα ειναι - οποιος καταλαβε καταλαβε Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Mia xara eimaste oi ellinides paidia. kante mia volta kai metriste poses sas aresoun. Pisteuo pos oi ellinides exoun ektos ton allwn kai kali psuxi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (11 Σεπ. 2004 , 16:27) μαλλον θελει να πει οτι οι ξενες ειναι πιο "ευκολες" να ριξεις - δεν διαφωνω , αλλα που ειναι η παλια λογικη που ελεγε " για να ριξεις μια γυναικα θελει να προσπαθησεις κι'ολλας " Εγω προσωπικα εαν συνατησω μια γυναικα και μου "ανοιξει τα ποδια της " με την πρωτη κουβεντα δεν θα το θεωρησω επιτυχια, μαλλον αποτυχια θα ειναι - οποιος καταλαβε καταλαβε Εγω παντως σε 'πιανω'.Και εισαι σωστος! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (11 Σεπ. 2004 , 16:31) Mia xara eimaste oi ellinides paidia. kante mia volta kai metriste poses sas aresoun. Pisteuo pos oi ellinides exoun ektos ton allwn kai kali psuxi. εγω εχω χασει το μετρημα :p Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (11 Σεπ. 2004 , 16:32) εγω εχω χασει το μετρημα :p Χα χα χα :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (11 Σεπ. 2004 , 16:32) εγω εχω χασει το μετρημα :p Auto leei polla pisteuw! kai alitheia ti einai aut pou sas aresei stis ellinides pou den to exete vrei se alles gunaikes? kai ti oxi??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (11 Σεπ. 2004 , 16:42) Auto leei polla pisteuw! kai alitheia ti einai aut pou sas aresei stis ellinides pou den to exete vrei se alles gunaikes? kai ti oxi??? εδω τωρα ανοιγεις ενα θεμα που θελει πολυ σηζητηση και αμφιβαλλω εαν θα βγαλουμε ακρη , ο καθενας εχει τα γουστα του, οπως εχει και η καθε μια τα γουστα της, εμενα προσωπικα μου αρεσει η γυναικα να ειναι γνησια! Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (11 Σεπ. 2004 , 16:45) εδω τωρα ανοιγεις ενα θεμα που θελει πολυ σηζητηση και αμφιβαλλω εαν θα βγαλουμε ακρη , ο καθενας εχει τα γουστα του, οπως εχει και η καθε μια τα γουστα της, εμενα προσωπικα μου αρεσει η γυναικα να ειναι γνησια! Εμενα στη γυναικα μ'αρεσει..... :lol: :lol: :lol: Νομιζω οτι πρεπει να επανελθουμε γιατι ξεφυγαμε τελειως!!! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (11 Σεπ. 2004 , 15:38) τι να πούμε βρε hunter ότι και να πούμε σάμπως και θα φτιάξουν ? δίκιο έχει ο arfi ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (11 Σεπ. 2004 , 16:27) μαλλον θελει να πει οτι οι ξενες ειναι πιο "ευκολες" να ριξεις - δεν διαφωνω , αλλα που ειναι η παλια λογικη που ελεγε " για να ριξεις μια γυναικα θελει να προσπαθησεις κι'ολλας " Εγω προσωπικα εαν συνατησω μια γυναικα και μου "ανοιξει τα ποδια της " με την πρωτη κουβεντα δεν θα το θεωρησω επιτυχια, μαλλον αποτυχια θα ειναι - οποιος καταλαβε καταλαβε σωστός ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 ρε παιδια γιατι κοιτατε ολοι την εξωτερικη εμφανιση? αλλωστε οσο προχωρημενη ειναι μια γκομενα μονο ο εσωτερικος της κοσμος καθοριζει αν ειναι τσουλακι η κυρια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (11 Σεπ. 2004 , 17:31) ρε παιδια γιατι κοιτατε ολοι την εξωτερικη εμφανιση? αλλωστε οσο προχωρημενη ειναι μια γκομενα μονο ο εσωτερικος της κοσμος καθοριζει αν ειναι τσουλακι η κυρια Κουβεντα γινεται,αν δεις και σε αλλες σελιδες θα δεις οτι δεν μιλαμε μονο για εξωτερικη εμφανιση.Απλα αν αναφερει καποιος κατι,προσθετει καποιος κατι αλλο και ετσι ξεκιναει ολοκληρη συζητηση! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Sugnwmh an eimai toso "rixos" kai 8elw h gunaika pou 8a einai mazi mou na einai kai kouklara (oxi na thn 8ewroun alloi kouklara aparaithta, opos kanoun polloi gia na kanoun tous filous na zileuoun...an maresei emena kai den aresei se allous de me endiaferei, alla de ginete suxna auto)! Idika an thn gnwrisw se club h genika se e3odo, 8a einai oposdipote kouklara, giati se club de 8a thn pesw se saboura me thn elpida oti einai kalh kopela...thn idia pi8anothta na brw kalh kopela exw kai se mia kouklara! Sorry an den mou paei h kardia na eimai sto krebbati me kapoia pou den me trelainei emfanisiaka, oso kalh psuxh kai na einai (an einai etsi thn kanw filh mou kai bgainw mazi ths suxna)...kai se mia sxesh metraei polu auto...oti kai na peite...an h se3oualikh zwh de paei kala...ola arga h grhgora 8a teleiwsoun. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Το θέμα είναι όμως και με ποιά κριτήρια χαρακτήρίζεις κάποια "κουκλάρα". Αν τη δεις με σοβάντισμα που της πήρε 1 ώρα να το κάνει αλλά φυσικά δεν διακρίνεις ψεγάδι θα την πεις κουκλάρα; http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (11 Σεπ. 2004 , 19:11) Sugnwmh an eimai toso "rixos" kai 8elw h gunaika pou 8a einai mazi mou na einai kai kouklara (oxi na thn 8ewroun alloi kouklara aparaithta, opos kanoun polloi gia na kanoun tous filous na zileuoun...an maresei emena kai den aresei se allous de me endiaferei, alla de ginete suxna auto)! Idika an thn gnwrisw se club h genika se e3odo, 8a einai oposdipote kouklara, giati se club de 8a thn pesw se saboura me thn elpida oti einai kalh kopela...thn idia pi8anothta na brw kalh kopela exw kai se mia kouklara! Sorry an den mou paei h kardia na eimai sto krebbati me kapoia pou den me trelainei emfanisiaka, oso kalh psuxh kai na einai (an einai etsi thn kanw filh mou kai bgainw mazi ths suxna)...kai se mia sxesh metraei polu auto...oti kai na peite...an h se3oualikh zwh de paei kala...ola arga h grhgora 8a teleiwsoun. Δηλαδη δεν σου εχει τυχει ποτε αυτη που ειναι διπλα σου να ειναι μια 'φυσιολογικη' κοπελα;Ολες ηταν κουκλαρες και θεες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Mexri stigmh oi perissoteres htan kouklares h opos 8es na to peis, kai oles omos htan arketa panw apo metrio. To 8ema einai...den lew na einai 8ea oposdipote...alla diafwnw me to oti h e3wterikh emfanish de metraei. Se e3odo den thn exw pesei pote se kapoia pou na mhn thn 8ewrw kouklara. Alla otan px gnwrisw kapoia apo enan koino filo, apo to panepistimio, klp, epidi 8a 3erw ti xaraktiras einai, de 8a xreiastei na einai kamia 8ea...alla bebaia prepei na thn 8ewrw omorfh. Opos den mporw na eimai me kapoia kakia/skula/toublo, klp...de mporw na eimai me kapoia xontrh kai asxhmh pou de me elkiei. Egw 8a paw sto biblio me to wraio e3ofilo...kai 8a diabasw to pisw meros, kai kamia allh selida...an e3akolou8ei na maresei...8a sunexisw na to diabazw....alliws...de 8a sunexisw na to diabazw mono epidi exei wraio e3ofilo. Apo thn allh, de 8a paw se ena bibliopolio na parw ena biblio me asxhmo e3ofilo etsi apo to pou8ena xwris na 3erw an einai kalo h oxi. An apo thn allh mou to exoun sustisei to sigkekrimeno biblio kai 3erw oti einai kalo...isws na paw na to parw. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 9 Σεπ. 2004 , 19:00) H ομορφια ειναι το πρωτο πραγμα που προσεχει καποιος ανθρωπος σε εναν αλλο.Λογικο,αφου ειναι το μονο εμφανες.Γι'αυτο και σιγουρα ενας ομορφος ανθρωπος εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να κανει γνωριμιες.Αλλα....Ενα παραδειγμα.Αν γνωρισεις ταυτοχρονα εναν κουκλο και εναν οχι και τοσο καλο αλλα ουτε και τερας...Στην αρχη σε τραβαει σιγουρα ο κουκλος.Λες μπορει να ειναι καλος και στον χαρακτηρα και δοκιμαζεις,αλλα απογοητευεσαι,γιατι βγηκε μα...κας.Μετα πας σε αυτον που ειναι λιγο αδιαφορος εμφανισιακα αλλα ανακαλυπτεις πως ειναι φοβερος,εξυπνος,αστειος και σε θελει γιατι ενδιαφερεται κι οχι για μοστρα.Και αρχιζεις και μουτζωνεσαι γιατι δεν ειχες προσεξει αυτον πρωτο.Γενικα λοιπον πιστευω οτι ο ωραιος αν εχει μονο εξωτερικη ομορφια,αργα η γρηγορα χανει τη γοητεια του,ενω ο αντρας που μπορει να εχει και τα παχακια του,αν ειναι ωριμος,σωστος κτλ αν και περναει σε δευτερη μοιρα στην αρχη,σιγα σιγα παιρνει το προβαδισμα.Εχω παρα πολλες φιλες που ειχαν γοητευτει απο κατι ψωναρες και εκαναν κατι χρονια να παρουν χαμπαρι οτι υπηρχαν διπλα τους αληθινοι αντρες που ελιωναν γι'αυτες.Τωρα ομως οι περισσοτερς πηραν τους δευτερους! Aυτο το μηνυμα μου πρεπει να σου λεει οτι πανω-κατω λεμε τα ιδια!Απλα εσυ συμπληρωσες καποια πραγματακια,τα οποια επισης με εκφραζουν :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (11 Σεπ. 2004 , 19:11) Sugnwmh an eimai toso "rixos" kai 8elw h gunaika pou 8a einai mazi mou na einai kai kouklara (oxi na thn 8ewroun alloi kouklara aparaithta, opos kanoun polloi gia na kanoun tous filous na zileuoun...an maresei emena kai den aresei se allous de me endiaferei, alla de ginete suxna auto)! Idika an thn gnwrisw se club h genika se e3odo, 8a einai oposdipote kouklara, giati se club de 8a thn pesw se saboura me thn elpida oti einai kalh kopela...thn idia pi8anothta na brw kalh kopela exw kai se mia kouklara! Sorry an den mou paei h kardia na eimai sto krebbati me kapoia pou den me trelainei emfanisiaka, oso kalh psuxh kai na einai (an einai etsi thn kanw filh mou kai bgainw mazi ths suxna)...kai se mia sxesh metraei polu auto...oti kai na peite...an h se3oualikh zwh de paei kala...ola arga h grhgora 8a teleiwsoun. Milas polu swsta! Sumfwnw apoluta mazi sou! Vevaia sto club pou les kai esu sigoura tha einai kai ftiagmeni i kopela. Pantws o,ti kai na leme beauty does matter! :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Epidi protimo to gluko apo to tsoulistiko me ta terastia balkonia/opis8ia kai ta tsimpoukoxeila.....kai suni8ws h glikia kopela de xreiazete polu bapsimo....den exw tetoio problhma. Mporw eukola na dw an mia kopela 8a 3upnisei allos an8rwpos xwris to makigiaz. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts