Exposed_Bone Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (31 Αύγ. 2004 , 16:31) Όλα τα κορίτσια στην ηλικιά των 13-16 είναι σκύλες,(χωρίς καμία εξαίρεση).. οταν κανεις παιδια την κορη σου μολις θα παει στα 13 θα την θεωρεις σκυλα ? ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (31 Αύγ. 2004 , 16:48) οταν κανεις παιδια την κορη σου μολις θα παει στα 13 θα την θεωρεις σκυλα ? ;) Τότε οι εποχές μπορει να έχουν αλλάξει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (31 Αύγ. 2004 , 16:47) εισαι πολυ προστυχος και και απεσιος :eek: ΔΕΝ ηταν καποιο υπονοουμενο για της προτιμησεις μου . ΑΠΛΩΣ ειπα οτι ειμαι ενας εφηβος που αναζητω την αγαπη την συντροφικότητα, την απουσία της μοναξιάς. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ :mad: Πρόσεχε φίλε,γιατι όταν την βρεις κ την χάσεις,θα παρακαλάς να μην την είχες βρει την αγάπη κ την συντροφικότητα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (31 Αύγ. 2004 , 16:54) Πρόσεχε φίλε,γιατι όταν την βρεις κ την χάσεις,θα παρακαλάς να μην την είχες βρει την αγάπη κ την συντροφικότητα :) την βρηκα και την εχασα. ομως δεν παρακαλαω να μην την ειχα βρει αλλα να ειχε κρατισει περισσοτερο. εμαθα πολλα , ενιωσα πολλα ομως θα ηθελα να νιωσω περισσοτερα και να μαθω περισσοτερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (31 Αύγ. 2004 , 14:47) εισαι πολυ προστυχος και και απεσιος :eek: ΔΕΝ ηταν καποιο υπονοουμενο για της προτιμησεις μου . ΑΠΛΩΣ ειπα οτι ειμαι ενας εφηβος που αναζητω την αγαπη την συντροφικότητα, την απουσία της μοναξιάς. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ :mad: Πλακα εκανα... :blink: █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Bravo exposed bone....de prepei na metaniwnoume gia tis sxeseis mas epidi teleiwsan...ola ta kala pragmata kapote teleiwnoun! Prepei isws apla na ma8ainoume apta la8h gia na ginonte kalhteres oi sxeseis mas kai isws na kratane perissotero kai na einai pio entones. Protimo na zw mia sxesh me pa8os kai apoluth afosiwsh, para na fobame na pligw8w. Kalhtera na pligw8w kserwntas oti ezisa tromeres stigmes oso kratise...kai oxi na mhn pligw8w kai na mhn exw perasei toso kala oso 8a mporousa...tote 8a metaniwna pragmatika. Exw pligw8ei, ponese, alla 3erw oti ezhsa katapliktikes stigmes mexri na ftasei sto telos...opos kai kserw oti exw pligwsei, kai a8ela mou kiolas, alla kai oti 8a ksanapligw8w. Ola mesa sto paixnidi einai, kai protimo na paizw to paixnidi me ta kala kai ta kaka tou. Edit: To 8ema einai toulaxiston na pligw8eis apo atomo pou na to a3izei. Etsi epistrefoume sto 8ema mas, oti einai polu duskolo na breis kapoia pou na a3izei stis meres mas. Otan pligw8eis kai orimazeis siga siga, ma8aineis kai na 3exwrizeis th swsth kopela apo thn anwrimh, xazh, kakia, klp....kai etsi olo kai pio eukola 8a apofebgeis ths skatogunaikes....ektos an eisai katen8ousiasmenos me to poso 8eogomenara einai kai meta einai duskolo na deis thn pragmatikh prosopikothta ths. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (31 Αύγ. 2004 , 17:28) Πλακα εκανα... :blink: :) :rolleyes: ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Exposed αν χρειάζεσαι κάτι...μη διστάσεις.... Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος...δυστυχώς ή ευτυχώς.... Το θέμα είναι να μάθεις κάτι....από τα λάθη της και από τα λάθη σου...... I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 είναι ευλογία να είσαι νέος φίλε μου(στην καρδιά), να ερωτεύεσαι, να τρελαίνεσαι, να πονάς και να πετάς όταν τον πόθο σου κατακτάς...Έτσι είσαι ΖΩΝΤΑΝΟΣ NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar ( 1 Σεπ. 2004 , 00:27) είναι ευλογία να είσαι νέος φίλε μου(στην καρδιά), να ερωτεύεσαι, να τρελαίνεσαι, να πονάς και να πετάς όταν τον πόθο σου κατακτάς...Έτσι είσαι ΖΩΝΤΑΝΟΣ ακριβως αυτο πιστευω . Για αυτο κυνηγω καποια συναισθηματα που καποιοι συνομηλικοι μου τα αγνοουν και οταν τους λεω τη κυνηγω με παιρνα για alien :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (31 Αύγ. 2004 , 17:36) Bravo exposed bone....de prepei na metaniwnoume gia tis sxeseis mas epidi teleiwsan...ola ta kala pragmata kapote teleiwnoun! Prepei isws apla na ma8ainoume apta la8h gia na ginonte kalhteres oi sxeseis mas kai isws na kratane perissotero kai na einai pio entones. Protimo na zw mia sxesh me pa8os kai apoluth afosiwsh, para na fobame na pligw8w. Kalhtera na pligw8w kserwntas oti ezisa tromeres stigmes oso kratise...kai oxi na mhn pligw8w kai na mhn exw perasei toso kala oso 8a mporousa...tote 8a metaniwna pragmatika. Exw pligw8ei, ponese, alla 3erw oti ezhsa katapliktikes stigmes mexri na ftasei sto telos...opos kai kserw oti exw pligwsei, kai a8ela mou kiolas, alla kai oti 8a ksanapligw8w. Ola mesa sto paixnidi einai, kai protimo na paizw to paixnidi me ta kala kai ta kaka tou. Edit: To 8ema einai toulaxiston na pligw8eis apo atomo pou na to a3izei. Etsi epistrefoume sto 8ema mas, oti einai polu duskolo na breis kapoia pou na a3izei stis meres mas. Otan pligw8eis kai orimazeis siga siga, ma8aineis kai na 3exwrizeis th swsth kopela apo thn anwrimh, xazh, kakia, klp....kai etsi olo kai pio eukola 8a apofebgeis ths skatogunaikes....ektos an eisai katen8ousiasmenos me to poso 8eogomenara einai kai meta einai duskolo na deis thn pragmatikh prosopikothta ths. συμφωνω. ειναι καλο να αισθανομαστε τα παντα. Στην πρωτη μου σχεση , αγαπησα , ερωτευτικα, ενθουσιαστικα , χαρηκα , εγινα χαρουμενος , χαμογελασα , πεταγα απο χαρα μου , ζωντανεψα αλλα και πληγωθικα , και εγλαψα , πυκρανθικα , μπερδευτικα , αναστατοθικα , στενοχωριθικα . τωρα ειμαι κατα εναν τροπο χαρουμενος που καταφερα να νιωσω ολα τα παραπανω . Νομιζω πλεων οτι αν πεθανω δεν θα χασω τιποτα :worry: νομιζω οτι ειμαι ετοιμος να ............................ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 1 Σεπ. 2004 , 00:40) συμφωνω. ειναι καλο να αισθανομαστε τα παντα. Στην πρωτη μου σχεση , αγαπησα , ερωτευτικα, ενθουσιαστικα , χαρηκα , εγινα χαρουμενος , χαμογελασα , πεταγα απο χαρα μου , ζωντανεψα αλλα και πληγωθικα , και εγλαψα , πυκρανθικα , μπερδευτικα , αναστατοθικα , στενοχωριθικα . τωρα ειμαι κατα εναν τροπο χαρουμενος που καταφερα να νιωσω ολα τα παραπανω . Νομιζω πλεων οτι αν πεθανω δεν θα χασω τιποτα :worry: νομιζω οτι ειμαι ετοιμος να ............................ Αυτό που είπες να το θυμάσαι!!! Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΣΧΕΣΗ! Τίποτα δεν θα είναι πια όπως την πρώτη σου σχέση... Τόσο αγνό και αληθινό... Βέβαια καλό θα είναι στην επόμενη σου σχέση να μην ψάχνεις αυτό που ένιωσες στην πρώτη σου σχέση... Θα τα δεις στην πορεία ;) Καλό ταξίδι... Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 1 Σεπ. 2004 , 00:47) Αυτό που είπες να το θυμάσαι!!! Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΣΧΕΣΗ! Τίποτα δεν θα είναι πια όπως την πρώτη σου σχέση... Τόσο αγνό και αληθινό... Βέβαια καλό θα είναι στην επόμενη σου σχέση να μην ψάχνεις αυτό που ένιωσες στην πρώτη σου σχέση... Θα τα δεις στην πορεία ;) Καλό ταξίδι... για εμενα αυτο ειναι το καλο ολης τις υποθεσης. οτι ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΧΕΣΗ και ομως ενιωσα τοσα πολλα . μακαρι να ειχα χρονο για αλλα τοσο ;) το ταξιδη για εμενα μολις αρχησα αλλα φοβαμε πολυ πως δεν θα οδηγηθω εκει που θελω επειδη αυτο που ζητω με το καιρο βλεπω να γινεται λιγοτερο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 φιλε exposed bone,στα 15 μου γνωρισα μια κοπελα την πρωτη μου αγαπη-αυτη στα 13.11 χρονια μετα,ειμαι ακομη ερωτευμενος μαζι της,μεσα στα χρονια αυτα δε χαθηκαμε.ποτε δεν ειμασταν μαζι ως φυσιολογικο ζευγαρι.προσπαθουμε τωρα,σαφως ωριμοτεροι,μετα απο διαφορες αλλες σχεσεις που περασαμε. τι θελω να σου πω?εχε πιστη αγορι μου... υγ:ακομη δεν ειμαστε μαζι :( , φοβαται να προχωρησει... Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 na pao na thn sprokso ligo na parei mpros?xixi ti 8a pei fobatai?se kserei 11 xronia kai!!!! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spidey ( 1 Σεπ. 2004 , 04:01) φιλε exposed bone,στα 15 μου γνωρισα μια κοπελα την πρωτη μου αγαπη-αυτη στα 13.11 χρονια μετα,ειμαι ακομη ερωτευμενος μαζι της,μεσα στα χρονια αυτα δε χαθηκαμε.ποτε δεν ειμασταν μαζι ως φυσιολογικο ζευγαρι.προσπαθουμε τωρα,σαφως ωριμοτεροι,μετα απο διαφορες αλλες σχεσεις που περασαμε. τι θελω να σου πω?εχε πιστη αγορι μου... υγ:ακομη δεν ειμαστε μαζι :( , φοβαται να προχωρησει... να σε ρωτησω . οταν εκανες αλλες σχεσεις την σκεφτοσουνα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 1 Σεπ. 2004 , 09:06) να σε ρωτησω . οταν εκανες αλλες σχεσεις την σκεφτοσουνα? παντοτε :( ακομη κι οταν ειχα μια σχεση που κρατησε 2 1/2 χρονια με κοπελα που πραγματικα αγαπησα,τη σκεφτομουνα Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 1 Σεπ. 2004 , 06:14) na pao na thn sprokso ligo na parei mpros?xixi ti 8a pei fobatai?se kserei 11 xronia kai!!!! μου εχει πει οτι θελει να κανει κατι σοβαρο μαζι μου κ οτι ειμαι το μοναδικο ατομο που δε θελει να πληγωσει αν συντομα δε γινει τιποτα,θα κοψω λασπη :( Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Καμιά φορά για τον έρωτα....χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή....Δεν παίζει ρόλο αν τον ξέρεις και πόσο τον ξέρεις...Υπάρχει μια μαγική στιγμή που σου δείχνει ότι ήρθε ο καιρός να προχωρήσεις.....να ξεκινήσεις....ή να τελειώσεις κάτι.... I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spidey ( 1 Σεπ. 2004 , 13:39) μου εχει πει οτι θελει να κανει κατι σοβαρο μαζι μου κ οτι ειμαι το μοναδικο ατομο που δε θελει να πληγωσει αυτο μου το ειχε πει και σε εμενα (η πρωην μου) μηπως υπαρχει βιβλιο για της γυναικες με τις φρασεις που πρεπει να λενε στην καθε στιγμη? :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Φίλε Κώστα, Οι Ελληνίδες στην νέα εποχή: Εως τα 25 ψάχνουν τον μεγάλο έρωτα. (ψηλός, γυμνασμένος κλπ) - Αν τον βρούν: α. Ψάχνουν για ένα άλλο μεγαλύτερο έρωτα... β. Παντρεύονται και μετά από λίγα χρόνια συνήθως χωρίζουν... Από τα 26 έως τα 33 ψάχνουν ένα καλό παιδί για να χτίσουν την ζωή τους. (με δουλειά, με αυτοκίνητο κλπ..... ας έχει και λίγο κοιλίτσα) - Αν τον βρούν: α. Ψάχνουν για ένα πλουσιότερο καλό παιδί... β. Παντρεύονται και μετά από λίγα χρόνια συνήθως χωρίζουν... Από τα 35 έως τα 40 περίπου ψάχνουν για έναν οποιονδήποτε αρκεί να θέλει να παντρευτεί. (με το σώβρακο που φοράει, αρκεί να θέλει γάμο) - Αν τον βρούν: α. Παντρεύονται και ψάχνουν και για κάποιους νεότερους (παράλληλα). β. Παντρεύονται και μετά από λίγα χρόνια συνήθως χωρίζουν... αφού κάνουν ένα παιδί. Μετά τα 40 δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουν. Θα σας γράψω σε καμμιά 10ρια χρόνια.... Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_blade Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Μιλώ για πλειοψηφίες έτσι;!!!! Τα λόγια μας δείχνουν πιθανόν τι πιστεύουμε, οι πράξεις μας δείχνουν ποιοι είμαστε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 1 Σεπ. 2004 , 15:06) αυτο μου το ειχε πει και σε εμενα (η πρωην μου) μηπως υπαρχει βιβλιο για της γυναικες με τις φρασεις που πρεπει να λενε στην καθε στιγμη? :whistle: Υπάρχει: Το cosmopolitan :whistle: :whistle: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 1 Σεπ. 2004 , 15:48) Υπάρχει: Το cosmopolitan :whistle: :whistle: :rolleyes: το ξεχασα αυτο ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ναντια μια ερωτηση ... εισαι 20 και εχεις masters σε υπολογιστες?και 3 ξενες γλωσσες????? Δεν ξερω για τις ξενες γλωσσες αλλα κουκλα μου masters in Computing δεν εχεις sorry κιολας. Εκτος αν στο δωρισανε το χαρτακι, η' εκτος και αν τα τριμηνα σεμιναρια σε καμια κορελκο εσυ το μεταφραζεις σε masters. ok εισαι ανεξαρτητη αλλα grow up και οσο για τα λεφτα που βγαζεις αν βγαζεις καντα μασουρι ετσι δεν θα εχεις αναγκν κανενα! ;) http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts