VarX Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Δυστυχως τωρα σου φαινονται παραλογα ολα αυτα με τις παροιμιες κ τις εκφρασεις που ειπαν καποιοι πολλα χρονια πριν,αλλα οταν ερθει η στιγμη που θα τις βιωσεις,θα λυπηθεις πολυ περισσοτερο απο οσο πιστευες επειδη η αληθεια ηταν κρυμμενη μεσα στα ελαχιστα χρονια εμπειριας που χρειαζεσαι με τις γυναικες και που δυστυχως θα νιωσεις την κακια πλευρα ενος τοσο ομορφου νομισματος... The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 ο λογος που δεν θελω να πιστευω ειναι στις παροιμιες ειναι οτι δεν "γουσταρω" να ακολουθω τον "κοδικα" της ζωης :) θελω να ζησω μια δικια μου ζωη και να δανιστω τα στοιχεια που θελω απο την ζωη "των αλλων"¨ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αυτο δεν εχει σχεση ολοι θελω να ζησουν με τον δικο τους τροπο την ζωη τους.Απλα θα σου τυχουν καποια περιστατικα-γεγονοτα που σιγουρα θα ταιριαζει μια παριμοια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Ξεφεύγουμε... Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0giorgos0 (19 Αύγ. 2004 , 11:22) Αυτο δεν εχει σχεση ολοι θελω να ζησουν με τον δικο τους τροπο την ζωη τους.Απλα θα σου τυχουν καποια περιστατικα-γεγονοτα που σιγουρα θα ταιριαζει μια παριμοια. δεν αμφιβαλω σε αυτο, αλλα πως λες θα τυχουν δεν θα γινουν :) επειδη ακουω ψιθυρους, αλυσιδες , κλειδια και βηματα καλλυτερα να σταματισουμε εδω το off topic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Exposed_Bone Καθως μεγαλωνεις θα δεις οτι οι γυναικες εχουν εναν κωδικα που μας τον περνουν στην ζωη μας κ μας βαζουν σε μια μιζερια κ καταθληψη Αν μαθεις να αναζητεις τις ποιοτικες γυναικες τοτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.Το προβλημα ειναι οτι η ποιοτητα σε μια γυναικα ειναι ΠΟΛΥ σπανια,δυστυχως... Ευτυχως ομως που υπαρχουν γυναικες που ειναι πραγματικα διαμαντια :) The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Μπορείτε να βρίσκεστε ανάμεσα σε ευχάριστους ανθρώπους; Μπορείτε να παίρνετε από τους άλλους τα θετικά τους στοιχεία και όχι τα αρνητικά; Μπορείτε να είστε εσείς ευχάριστος/η απέναντι στους άλλους; Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να ζείτε τη ζωή σας σαν να είναι η τελευταία σας μέρα; Αν μπορείτε να κάνετε έστω και ένα από αυτά είστε τυχεροί! Η πολύ ανάλυση περισσότερο κακό κάνει παρά καλό... Σταματήστε να "σκέφτεστε" και αρχίστε να μιλάτε με πράξεις... Στην τελική αυτά μένουν... Τα λόγια τα παίρνει ο αέρας :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (20 Αύγ. 2004 , 14:59) Exposed_Bone Καθως μεγαλωνεις θα δεις οτι οι γυναικες εχουν εναν κωδικα που μας τον περνουν στην ζωη μας κ μας βαζουν σε μια μιζερια κ καταθληψη Αν μαθεις να αναζητεις τις ποιοτικες γυναικες τοτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.Το προβλημα ειναι οτι η ποιοτητα σε μια γυναικα ειναι ΠΟΛΥ σπανια,δυστυχως... Ευτυχως ομως που υπαρχουν γυναικες που ειναι πραγματικα διαμαντια :) εδω θα Συμφωνησω 100% μαζι σου. αυτο που θελω να προσθεσω ειναι οτι η μεγαλυτερη ατυχεια που υπαρχει (για εμενα στον κοσμο) ειναι να βρεις αυτην την ποιοτητα να μαθεις να ζεις με αυτην την ποιοτητα και στο τελος να την χασεις για λογο που δεν εχεις καταλαβει :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (20 Αύγ. 2004 , 21:44) Μπορείτε να βρίσκεστε ανάμεσα σε ευχάριστους ανθρώπους; Μπορείτε να παίρνετε από τους άλλους τα θετικά τους στοιχεία και όχι τα αρνητικά; Μπορείτε να είστε εσείς ευχάριστος/η απέναντι στους άλλους; Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να ζείτε τη ζωή σας σαν να είναι η τελευταία σας μέρα; Αν μπορείτε να κάνετε έστω και ένα από αυτά είστε τυχεροί! Η πολύ ανάλυση περισσότερο κακό κάνει παρά καλό... Σταματήστε να "σκέφτεστε" και αρχίστε να μιλάτε με πράξεις... Στην τελική αυτά μένουν... Τα λόγια τα παίρνει ο αέρας :) Συμφωνώ Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α! Agent M έγραψες!!! http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (17 Αύγ. 2004 , 23:28) Εσυ τι φοβασαι τωρα?? :blink: :blink: Να φοβάται το kakiasmeno? :confused: Δύσκολο μου φαίνεται.... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Δεν παίζει κανένα ρόλο ούτε το ποιος είσαι ούτε το πόσο μεγάλος είσαι... Αν έχεις τσαμπουκά όλα γίνονται και όλοι περνάνε καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thehobbit (27 Ιούλ. 2004 , 10:35) ενα πράμα φταίει... η γενιά που τώρα ειναι 45 με 55 εχουν αμολήσει στο δρόμο ενα μάτσο κακομαθημένα παλιοπαιδάκια !!!!! Έλα να το πείς αυτό όταν θάχεις μιά κόρη στην εφηβεία .... :mad: :mad: Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antdouk (30 Αύγ. 2004 , 11:24) !!!!! Έλα να το πείς αυτό όταν θάχεις μιά κόρη στην εφηβεία .... :mad: :mad: Το τι θα κάνει η κόρη στην εφηβεία είναι απόρεια της ανατροφής που έλαβε κατά την διάρκεια της βρεφικής και πεδικής ηλικείας. Την ανατροφή στα παιδιά την δήνουν (συνήθως) οι γονείς. Το χειρότερο με τους σημερινούς γονείς είναι ότι κυρίως ασχολούνται με την διατροφή και όχι με την ανατροφή των παιδιών τους με τα γνωστά επακόλουθα. Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (30 Αύγ. 2004 , 11:40) Το τι θα κάνει η κόρη στην εφηβεία είναι απόρεια της ανατροφής που έλαβε κατά την διάρκεια της βρεφικής και πεδικής ηλικείας. Την ανατροφή στα παιδιά την δήνουν (συνήθως) οι γονείς. Το χειρότερο με τους σημερινούς γονείς είναι ότι κυρίως ασχολούνται με την διατροφή και όχι με την ανατροφή των παιδιών τους με τα γνωστά επακόλουθα. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχεις παιδί (α) και σίγουρα δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με την ανατροφή κάποιων παιδιών που διανύουν την εφηβεία σήμερα. Δεν λέω ότι δεν συμφωνώ ότι η ανατροφή που παίρνει το παιδί στην παιδική ηλικία είναι σημαντικός παράγων, αλλά όλη η καλή πρόθεση που έχουν οι γονείς βρίσκει σημαντικά εμπόδια εφαρμογής στίς ακραίες σημερινές συνθήκες. Κατά συνέπεια η συνθηκολόγηση είναι προ των πυλών - εκτός αν είσαι του στύλ Ελένη απο το Κωσταλέξη- για όσους θυμούνται την περιβόητη ιστορία. πιθανον να είμαι και off topic αλλά τα προβλήματα για τις Ελληνίδες του σήμερα ξεκινάνε απο μικρή ηλικία ....... Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (20 Αύγ. 2004 , 21:44) Μπορείτε να βρίσκεστε ανάμεσα σε ευχάριστους ανθρώπους; Μπορείτε να παίρνετε από τους άλλους τα θετικά τους στοιχεία και όχι τα αρνητικά; Μπορείτε να είστε εσείς ευχάριστος/η απέναντι στους άλλους; Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να ζείτε τη ζωή σας σαν να είναι η τελευταία σας μέρα; Αν μπορείτε να κάνετε έστω και ένα από αυτά είστε τυχεροί! Η πολύ ανάλυση περισσότερο κακό κάνει παρά καλό... Σταματήστε να "σκέφτεστε" και αρχίστε να μιλάτε με πράξεις... Στην τελική αυτά μένουν... Τα λόγια τα παίρνει ο αέρας :) Ζωγράφισες λέμε!!!!!!!!!!! I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antdouk (30 Αύγ. 2004 , 12:25) ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχεις παιδί (α) και σίγουρα δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με την ανατροφή κάποιων παιδιών που διανύουν την εφηβεία σήμερα. Δεν λέω ότι δεν συμφωνώ ότι η ανατροφή που παίρνει το παιδί στην παιδική ηλικία είναι σημαντικός παράγων, αλλά όλη η καλή πρόθεση που έχουν οι γονείς βρίσκει σημαντικά εμπόδια εφαρμογής στίς ακραίες σημερινές συνθήκες. Κατά συνέπεια η συνθηκολόγηση είναι προ των πυλών - εκτός αν είσαι του στύλ Ελένη απο το Κωσταλέξη- για όσους θυμούνται την περιβόητη ιστορία. πιθανον να είμαι και off topic αλλά τα προβλήματα για τις Ελληνίδες του σήμερα ξεκινάνε απο μικρή ηλικία ....... Συμφωνώ απόλυτα....Κι αν σε κάποιες δεν ξεκινούν από τη μικρή ηλικία, στο δρόμο της ζωής κάποιες οφείλουν να βαδίσουν σύμφωνα με τις αναποδιές που τους τυχαίνουν. Έχετε ξεκινήσει με το ερώτημα τι έχουν οι Ελληνίδες σήμερα και δεν έχει βρεθεί ένας από εσάς να αναρωτηθεί σε ένα νέο θέμα τι έχουν πάθει οι Έλληνες σήμερα.... Το να χαρακτηρισθεί μια γενιά με ένα επίθετο είναι πολύ εύκολο.. Το δύσκολο είναι να θυμόμαστε ότι τα προβλήματα χτυπούν την πόρτα ανεξαρτήτως φύλου. Υπάρχουν γυναίκες ευαίσθητες, ρομαντικές, γλυκομίλητες, κακάσχημες, επίμονες, ψηλές, κοντές, αδιάφορες, πεισματάρες και τα λοιπά.... Μα με τα ίδια χαρακτηριστικά.....υπάρχουν και άντρες. Αέανη αναζήτηση απαντήσεων γιατί ελκυόμαστε από άτομα διαφορετικού χαρακτήρα, επιπέδου, μόρφωσης.... Μα με το να συναντήσεις έναν "σκάρτο", ανάποδο άνθρωπο, αν αποτύχεις σε έναν δεσμό σου για τους χ, ψ, λόγους και μιλώ για ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ λόγους κι όχι γιαυτούς που νομίζει ο καθένας μας, ότι χώρισε, ΔΕΝ σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες ή οι άντρες της ίδιας γενιάς, ηλικίας, τάξης, είναι το ίδιο σκάρτες, ανάποδες, δύσκολες....... Κοπέλες στην αρχή της εφηβείας, ζητούν να διασκεδάσουν....το ίδιο και τα αγόρια της ίδιας ηλικίας. Όπως υπάρχουν κορίτσια και αγόρια στην αρχή της εφηβείας που αναζητούν την αγάπη, την συντροφικότητα, την απουσία της μοναξιάς σε όποια μορφή αυτή μεταφράζεται. Καμιά φορά το στραβό ξεκινάει από πολύ απλά πράγματα....: Από την έλλειψη επικοινωνίας.... I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Εγω ξερω οτι οι γυναικες εχουν γινει πολυ αχαριστες τελευταιως,και το μονο που τους νοιαζει ειναι να εχουν μια ''χαλαρη'' σχεση,για να γκομενιζουν δηθεν,και μετα τους φταιει η παλιοζωη που τους τα εφερε ετσι,και ''φοβαμαι εμενα,εμενα και μονο'',και μετα πρεπει να παντρευτουνε,και τελικα ο γκομενος νουμερο 34,δεν ητανε και κακος για γαμπρος,γιατι ο μπαμπας ,του εχει ετοιμη δουλεια και βγαζει φραγκα,και ετσι θα μπορω να πηγαινω και στην Βανδη μου πρωτο τραπεζι πιστα μουρη,και θα πηγαινω και κομμωτηριο με την Λιτσα,και γυμναστηριο,και ασε εχει εναν παιδαρο γυμναστη εκει αλλο πραγμα,γιατι ο αντρας μου βλεπεις,το μονο που νοιαζεται ειναι να φερει λεφτα στο σπιτι αλλιως θα πεινασουμε,ενω εγω κωλοβαραω ολη την ημερα και δεν κανω τιποτα,εκτος απο να τον κερατονω,....νομιζω οτι εχει παραμελησει λιγο την σχεση μας,δεν μου δινει σημασια..τελικα ο Μπαμπης δεν ειναι κακος..... Λιγο χυμα,αλλα TRUE!!! _______________ με μια λεξη....σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςς My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 το καλοκαιρι οι γυναικες ψαχνονται και τον χειμωνα γινονται σπιτογατες ετσι θα ειναι παντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikos2004dj (30 Αύγ. 2004 , 21:26) Εγω ξερω οτι οι γυναικες εχουν γινει πολυ αχαριστες τελευταιως,και το μονο που τους νοιαζει ειναι να εχουν μια ''χαλαρη'' σχεση,για να γκομενιζουν δηθεν,και μετα τους φταιει η παλιοζωη που τους τα εφερε ετσι,και ''φοβαμαι εμενα,εμενα και μονο'',και μετα πρεπει να παντρευτουνε,και τελικα ο γκομενος νουμερο 34,δεν ητανε και κακος για γαμπρος,γιατι ο μπαμπας ,του εχει ετοιμη δουλεια και βγαζει φραγκα,και ετσι θα μπορω να πηγαινω και στην Βανδη μου πρωτο τραπεζι πιστα μουρη,και θα πηγαινω και κομμωτηριο με την Λιτσα,και γυμναστηριο,και ασε εχει εναν παιδαρο γυμναστη εκει αλλο πραγμα,γιατι ο αντρας μου βλεπεις,το μονο που νοιαζεται ειναι να φερει λεφτα στο σπιτι αλλιως θα πεινασουμε,ενω εγω κωλοβαραω ολη την ημερα και δεν κανω τιποτα,εκτος απο να τον κερατονω,....νομιζω οτι εχει παραμελησει λιγο την σχεση μας,δεν μου δινει σημασια..τελικα ο Μπαμπης δεν ειναι κακος..... Λιγο χυμα,αλλα TRUE!!! _______________ με μια λεξη....σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςς Αυτή είναι η μία άποψη....και απόλυτα σεβαστή... Αλλά........ Χαλαρή σχέση δεν ισχύει πάντα για το γκομενίζειν.....και το πρέπει να παντρευτούνε οι μαμάδες που το λένε και το εμπνέουν σαν άγχος, δεν νομίζω ότι κοιτάνε αν έχουν αγόρι ή κορίτσι....η έγνοια είναι η ίδια και για τα δύο.... Και ούτε είναι νομίζω ανάξιος αυτός που συνεχίζει τη δουλειά του πατέρα του, εφόσον και τις γνώσεις και τις ικανότητες έχει....Γιατί στη θέση του θα μπορούσε να είναι η οποιαδήποτε κόρη.... Και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό, να πάω πρώτο τραπέζι στη Βανδή αν δουλεύω 18 ώρες το 24ωρο, ή πάω κομμωτήριο.....ή οτιδήποτε άλλο.....όταν κάποιος άλλος πάει γυμναστήριο, θαυμάζει τις όμορφες που είναι μέσα, κάνει κι ένα ελαφρό καμάκι, θα περάσει κι από το φίλο του να πάνε για καφέ μετά......κι όλα τα συναφή...... Και το να υπάρχει γάμος μεταξύ ενός ζευγαριού, αυξάνει κατά πολύ τις υποχρεώσεις του, αναγκάζει ή αν θες εμπνέει την σύζυγο να δουλεύει, να συμμετέχει ή να βοηθάει και η πρώτη της μέριμνα δεν είναι αν θα κερατώσει το σύζυγό της. Αυτό είναι ένα θέμα πολύ βαθύτερο, σημαντικότερο και σοβαρότερο που δεν κολλάει στις γραμμές που γράφεις..... Αυτά όχι σαν αντιπαράθεση αλλά σαν το άλλο άκρο μια άποψης που κατατέθηκε..... I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (30 Αύγ. 2004 , 20:47) Έχετε ξεκινήσει με το ερώτημα τι έχουν οι Ελληνίδες σήμερα και δεν έχει βρεθεί ένας από εσάς να αναρωτηθεί σε ένα νέο θέμα τι έχουν πάθει οι Έλληνες σήμερα.... μην ξεχνας οτι το thread was made by male ;) Υπάρχουν γυναίκες ευαίσθητες, ρομαντικές, γλυκομίλητες, κακάσχημες, επίμονες, ψηλές, κοντές, αδιάφορες, πεισματάρες και τα λοιπά.... Μα με τα ίδια χαρακτηριστικά.....υπάρχουν και άντρες. εχεις απολυτο δικαιο . Μα με το να συναντήσεις έναν "σκάρτο", ανάποδο άνθρωπο, αν αποτύχεις σε έναν δεσμό σου για τους χ, ψ, λόγους και μιλώ για ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ λόγους κι όχι γιαυτούς που νομίζει ο καθένας μας, ότι χώρισε, ΔΕΝ σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες ή οι άντρες της ίδιας γενιάς, ηλικίας, τάξης, είναι το ίδιο σκάρτες, ανάποδες, δύσκολες....... ;) ακριβως αυτο θελω να πω με ολα τα ποστ που εχω κανει σε αυτο το thread Όπως υπάρχουν κορίτσια και αγόρια στην αρχή της εφηβείας που αναζητούν την αγάπη, την συντροφικότητα, την απουσία της μοναξιάς σε όποια μορφή αυτή μεταφράζεται. αυτο ο εφηβος ειμαι εγω Καμιά φορά το στραβό ξεκινάει από πολύ απλά πράγματα....: Από την έλλειψη επικοινωνίας.... αυτο πολυ θα ηθελα να το συζητισω αλλα οχι εδω (its so personal) επειδη νομιζω οτι εδω ειναι το λαθος μου και ............................... χωρισα :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallitheotis Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Ελα ρε μην τρελενεσαι μικρος εισαι,θα βρεις αλλη.Μαλλον αλλες.Παντως παιδες δεν φταινε μονο οι γυναικες,και εμεις πατατα τα εχουμε κανει.Αν σου λεει η αλλη οτι εγω ειμαι free και εσυ σκεφτεσαι α ωραια εδω ειμαστε να φαμε καλα και μετα αντε γεια μετα τι φταινε και αυτες; Εγω παντως ειμαι τυπος του εδω ειμαστε να φαμε καλα :P ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ http://us.f2.yahoofs.com/bc/4075d3b4_c4a2/bc/pics/nnsoul.gif?bfiToLBBKsr7ReJc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kallitheotis (30 Αύγ. 2004 , 23:51) Ελα ρε μην τρελενεσαι μικρος εισαι,θα βρεις αλλη. Μαλλον αλλες ΜΙΑ ΘΕΛΩ :!::!::!::!::!::!: αλλα σας παρακαλω αυτο το θεμα ας το το σταματησουμε ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (30 Αύγ. 2004 , 21:16) Όπως υπάρχουν κορίτσια και αγόρια στην αρχή της εφηβείας που αναζητούν την αγάπη, την συντροφικότητα, την απουσία της μοναξιάς σε όποια μορφή αυτή μεταφράζεται. αυτο ο εφηβος ειμαι εγω Tι υπονοουμενο ηταν αυτο :p :p :p :whistle: █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Όλα τα κορίτσια στην ηλικιά των 13-16 είναι σκύλες,(χωρίς καμία εξαίρεση).. Δεν ξέρουν τι θέλουν,,μας προκαλούν για τρομερό βρισίδι. Ήμασταν σε κάτι φιλαράκια σε ένα μαγαζί κ ένας γεροδεμένος τύπος καταλάθος με έσπρωξε κ χτύπησα μια κοπέλα, κ μου λέει καλά ******* είσαι τι σπρώχνεις?Την σκυλόβρισα κ γω(τρομέρο βρίσιμο). Αυτό ήταν ένα απλό παράδειγμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (31 Αύγ. 2004 , 16:24) Tι υπονοουμενο ηταν αυτο :p :p :p :whistle: εισαι πολυ προστυχος και και απεσιος :eek: ΔΕΝ ηταν καποιο υπονοουμενο για της προτιμησεις μου . ΑΠΛΩΣ ειπα οτι ειμαι ενας εφηβος που αναζητω την αγαπη την συντροφικότητα, την απουσία της μοναξιάς. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts