panosf Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 αλλιως παω καρφι για dome (ο βασικος λογος που δεν το εχω παρει ακομα ειναι οτι δεν ηθελα να μπλεκω, με υγρα, κολλες και uv τεχνασματα). Για να δουμε... Σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά του το dome αλλά και εμένα μου φάνηκε μια μικρή εγχείρηση η τοποθέτηση και αφαιρεση του. Γι'αυτό και το είχα σαν τελευταία επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Έβαλα τελικά το x-one full glue fit. Καταπληκτικο γυαλι, ένα από τα ελάχιστα με πλήρη κόλλα σε όλη την επιφάνεια. Άψογο touch, άψογη εφαρμογή κι ένα μεγάλο μπράβο στο Νίκο του extreme mobile για την υπομονή του και τον κόπο του να το τοποθετήσει!!! ΥΓ εννοείται πλήρης εφαρμογή με όλες τις θήκες (spigen - caseology). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTRARAGTC Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Έβαλα τελικά το x-one full glue fit. Καταπληκτικο γυαλι, ένα από τα ελάχιστα με πλήρη κόλλα σε όλη την επιφάνεια. Άψογο touch, άψογη εφαρμογή κι ένα μεγάλο μπράβο στο Νίκο του extreme mobile για την υπομονή του και τον κόπο του να το τοποθετήσει!!! ΥΓ εννοείται πλήρης εφαρμογή με όλες τις θήκες (spigen - caseology). Φίλε μου μπορεις να δωσεις λινκ σε ποιο αναφερσαι?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Έβαλα τελικά το x-one full glue fit. Καταπληκτικο γυαλι, ένα από τα ελάχιστα με πλήρη κόλλα σε όλη την επιφάνεια. Άψογο touch, άψογη εφαρμογή κι ένα μεγάλο μπράβο στο Νίκο του extreme mobile για την υπομονή του και τον κόπο του να το τοποθετήσει!!! ΥΓ εννοείται πλήρης εφαρμογή με όλες τις θήκες (spigen - caseology).Πρόσεχε λίγο τις βάσεις αυτοκινήτου, αν χρησιμοποιείς, γιατί το πιέζουν από το πλάι και επειδή είναι παχύ βρίσκουν πάνω του και το σηκώνουν. Εγώ κατέστρεψα δυστυχώς έτσι ένα και κατέληξα στο απλό γυαλί της x-one. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Φίλε μου μπορεις να δωσεις λινκ σε ποιο αναφερσαι?? Ευχαριστω! Δεν το εχει στη σελιδα του. Google it (extreme-mobile, αιγαλεω) κι επικοινωνησε απευθειας. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρόσεχε λίγο τις βάσεις αυτοκινήτου, αν χρησιμοποιείς, γιατί το πιέζουν από το πλάι και επειδή είναι παχύ βρίσκουν πάνω του και το σηκώνουν. Εγώ κατέστρεψα δυστυχώς έτσι ένα και κατέληξα στο απλό γυαλί της x-one. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Δε χρησιμοποιώ βασεις, αλλα thanks για το tip. Δεν το περιμενα, παντως, να βρω τοσο καλο γυαλι για note 8. Τελικα ολο το στοίχημα είναι σε αυτό που ανεφερα και παραπανω. Να μην υπαρχει αερας μεταξυ οθονης και tempered glass. Ουσιαστικα τη δουλεια την κανουν μονο γυαλια σαν κι αυτό (full glue) ή τύπου dome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_c Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Δοκιμάστε τo terrapin tempered που προτείνω παραπάνω. Ανώτερο από 2 screen protector που δοκίμασα (υγρής τοποθέτησης της spiegen και ένα άλλο απλο) καθώς ως tempered εχει καλυτερη αισθηση , καλυτερη ευκρινεια και δεν κάνει τα γνωστά "νερά" των screen protector. Επισης ειναι ανωτέρω από το x-one των 35 ευρω που πέταξα σε 2 ημέρες. Με 13 ευρώ θα λύσετε το πρόβλημα προστασίας οθόνης της συσκευής. Λοιπόν είμαι από αυτούς μου μισούν το tempered glass αλλά το συγκεκριμένο X-one των 35 ευρώ που τόσο εύκολα πέταξε ο φίλος εδώ είναι ότι καλύτερο έχω δει. Αν μπει σωστά από τον Νίκο η οθόνη φαίνεται κρύσταλλο και δεν ξεχωρίζεις καν ότι φοράει κάτι πάνω. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι μαζεύει σκόνη περιμετρικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Λοιπόν είμαι από αυτούς μου μισούν το tempered glass αλλά το συγκεκριμένο X-one των 35 ευρώ που τόσο εύκολα πέταξε ο φίλος εδώ είναι ότι καλύτερο έχω δει. Αν μπει σωστά από τον Νίκο η οθόνη φαίνεται κρύσταλλο και δεν ξεχωρίζεις καν ότι φοράει κάτι πάνω. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι μαζεύει σκόνη περιμετρικά. Έτσι. Αν γίνει λάθος τοποθέτηση βέβαια, ουσιαστικά αχρηστεύεται. Επίσης, ο φίλος μπορεί να είχε το απλό γυαλι της X-one, χωρίς πλήρη κόλλα σε όλη την επιφάνεια του γυαλιού... Edited December 5, 2017 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Λοιπόν είμαι από αυτούς μου μισούν το tempered glass αλλά το συγκεκριμένο X-one των 35 ευρώ που τόσο εύκολα πέταξε ο φίλος εδώ είναι ότι καλύτερο έχω δει. Αν μπει σωστά από τον Νίκο η οθόνη φαίνεται κρύσταλλο και δεν ξεχωρίζεις καν ότι φοράει κάτι πάνω. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι μαζεύει σκόνη περιμετρικά. Αν είχες διαβάσει προσεχτικότερα τι είχα γράψει στα προηγούμενα post, θα καταλάβαινες ότι το δικό μου x-one δεν ήταν full glue. Ήταν το x-one που κολλούσε περιμετρικά και η ποιότητα του για τα 35 ευρώ που κόστιζε ήταν απλά ελεεινή. Το terrapin που προτείνω παραπάνω (σχεδόν στο 1/3 της τιμής) είχε αντίστοιχη τοποθέτηση και ήταν δεκάδες φορές καλύτερο από εκείνο. Όποιος διαθέτει έναν Νίκο ή Γιώργο στην γειτονιά του για να του τοποθετήσει το full glue, εννοείται να το κάνει. Διαφορετικά η τοποθέτηση του συγκεκριμένου είναι εξαιρετικά δύσκολη και μάλλον θα αποτύχει. Για όσους δεν έχουν Νίκο στην γειτονιά ή στην πόλη τους, εγώ θα συνεχίζω να προτεινω το terrapin ως μια πολύ καλή επιλογή, εξαιρετικά προσιτή και με αποτέλεσμα (τουλάχιστον σε μένα) που δεν διαφέρει από το spigen tempered που φορούσα στο iphone 8 plus για παράδειγμα. Edited December 5, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Με την διαφορά ότι αν είχες διαβάσει προσεχτικότερα τι είχα γράψει στα προηγούμενα post, θα καταλάβαινες ότι το δικό μου x-one δεν ήταν full glue. Ήταν το x-one που κολλούσε περιμετρικά και η ποιότητα του για τα 35 ευρώ που κόστιζε ήταν απλά ελεεινή. Το terrapin που προτείνω παραπάνω (σχεδόν στο 1/3 της τιμής) είχε αντίστοιχη τοποθέτηση και ήταν δεκάδες φορές καλύτερο από εκείνο. Όποιος διαθέτει έναν Νίκο ή Γιώργο στην γειτονιά του για να του τοποθετήσει το full glue, εννοείται να το κάνει. Διαφορετικά η τοποθέτηση του συγκεκριμένου είναι εξαιρετικά δύσκολη και μάλλον θα αποτύχει. Για όσους δεν έχουν Νίκο στην γειτονιά ή στην πόλη τους, εγώ θα συνεχίζω να προτεινω το terrapin ως μια πολύ καλή επιλογή, εξαιρετικά προσιτή και με αποτέλεσμα (τουλάχιστον σε μένα) που δεν διαφέρει από το spigen tempered που φορούσα στο iphone 8 plus για παράδειγμα. Πρεπει να προσεξουμε κατι στην τοποθετηση του συγκεκριμενου της terrapin? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Πρεπει να προσεξουμε κατι στην τοποθετηση του συγκεκριμενου της terrapin? Όχι, εκτός από ένα καλό κεντράρισμα. Αυτά που έχουν κόλλα περιμετρικά έχουν πολύ εύκολη τοποθέτηση. Απλά να εφάπτονται σωστά στις άκρες για να μην αφήνουν κενό στο υπόλοιπο κομμάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_c Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Με την διαφορά ότι αν είχες διαβάσει προσεχτικότερα τι είχα γράψει στα προηγούμενα post, θα καταλάβαινες ότι το δικό μου x-one δεν ήταν full glue. Ήταν το x-one που κολλούσε περιμετρικά και η ποιότητα του για τα 35 ευρώ που κόστιζε ήταν απλά ελεεινή. Το terrapin που προτείνω παραπάνω (σχεδόν στο 1/3 της τιμής) είχε αντίστοιχη τοποθέτηση και ήταν δεκάδες φορές καλύτερο από εκείνο. Όποιος διαθέτει έναν Νίκο ή Γιώργο στην γειτονιά του για να του τοποθετήσει το full glue, εννοείται να το κάνει. Διαφορετικά η τοποθέτηση του συγκεκριμένου είναι εξαιρετικά δύσκολη και μάλλον θα αποτύχει. Για όσους δεν έχουν Νίκο στην γειτονιά ή στην πόλη τους, εγώ θα συνεχίζω να προτεινω το terrapin ως μια πολύ καλή επιλογή, εξαιρετικά προσιτή και με αποτέλεσμα (τουλάχιστον σε μένα) που δεν διαφέρει από το spigen tempered που φορούσα στο iphone 8 plus για παράδειγμα. Νομίζω οτι κάπου έχεις μπερδευτεί το full glue της x-one κοστίζει 35 ευρώ ενώ το απλά της x-one κοστίζει αρκετα φθηνότερα. Άρα η σύγκριση τιμής ειναι λιγο άστοχη κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Νομίζω οτι κάπου έχεις μπερδευτεί το full glue της x-one κοστίζει 35 ευρώ ενώ το απλά της x-one κοστίζει αρκετα φθηνότερα. Άρα η σύγκριση τιμής ειναι λιγο άστοχη κατά τη γνώμη μου. Καλά θα μου πεις τώρα και πόσα πλήρωσα και αν ξερω ή όχι τι πήρα:? Καθόλου δεν μπερδεύομαι. http://projectstore.gr/mobile-accessories/category-183/tempered-full-face/full-face-x-one-tempered-glass-samsung-note-8-black/ http://www.techstores.gr/protector-lcd-x-one-sam-galaxy-note-8-3d-full-glue-full-face-black-tempered-glass-9h.html http://www.mobitech.gr/el/shop/prostasia-othonis/full-face-x-one-tempered-glass-tzamaki-samsung-note-8-black-detail?lang=el https://mikromagazo.gr/full-face-x-one-tempered-glass-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B9-samsung-note-8-trans_p35163.html 35 ευρώ στοίχισε από κατάστημα και είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις στην φωτό. Edited December 5, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Καλά θα μου πεις τώρα και πόσα πλήρωσα και αν ξερω ή όχι τι πήρα:? Καθόλου δεν μπερδεύομαι. http://projectstore.gr/mobile-accessories/category-183/tempered-full-face/full-face-x-one-tempered-glass-samsung-note-8-black/ http://www.techstores.gr/protector-lcd-x-one-sam-galaxy-note-8-3d-full-glue-full-face-black-tempered-glass-9h.html http://www.mobitech.gr/el/shop/prostasia-othonis/full-face-x-one-tempered-glass-tzamaki-samsung-note-8-black-detail?lang=el https://mikromagazo.gr/full-face-x-one-tempered-glass-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B9-samsung-note-8-trans_p35163.html 35 ευρώ στοίχισε από κατάστημα και είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις στην φωτό.Είναι το full glue αυτο; Sent from my Galaxy Note 8 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Είναι το full glue αυτο; Sent from my Galaxy Note 8 Όχι. Αυτό είναι με την κόλλα περιμετρικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Καλά θα μου πεις τώρα και πόσα πλήρωσα και αν ξερω ή όχι τι πήρα:? Καθόλου δεν μπερδεύομαι. http://projectstore.gr/mobile-accessories/category-183/tempered-full-face/full-face-x-one-tempered-glass-samsung-note-8-black/ http://www.techstores.gr/protector-lcd-x-one-sam-galaxy-note-8-3d-full-glue-full-face-black-tempered-glass-9h.html http://www.mobitech.gr/el/shop/prostasia-othonis/full-face-x-one-tempered-glass-tzamaki-samsung-note-8-black-detail?lang=el https://mikromagazo.gr/full-face-x-one-tempered-glass-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B9-samsung-note-8-trans_p35163.html 35 ευρώ στοίχισε από κατάστημα και είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις στην φωτό.Πολλά σου πήραν για το απλό. Εγώ νομίζω έδωσα 20 ή 22 την προηγούμενη εβδομάδα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Έβαλα τελικά το x-one full glue fit. Καταπληκτικο γυαλι, ένα από τα ελάχιστα με πλήρη κόλλα σε όλη την επιφάνεια. Άψογο touch, άψογη εφαρμογή κι ένα μεγάλο μπράβο στο Νίκο του extreme mobile για την υπομονή του και τον κόπο του να το τοποθετήσει!!! ΥΓ εννοείται πλήρης εφαρμογή με όλες τις θήκες (spigen - caseology). Τέλεια.πιστευω να έχει απόθεμα.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Τέλεια.πιστευω να έχει απόθεμα.. Μου είπε ότι δεν είχε πολλά ακόμα, αλλά φέρνει συνέχεια νέα κομμάτια. Παιδιά πλήρως ευχάριστημενος από το γυαλι. Επειδή έχω τσεκάρει από κοντά ενδελεχώς και το "διάσημο" dome, μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο της x-one δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTRARAGTC Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Μου είπε ότι δεν είχε πολλά ακόμα, αλλά φέρνει συνέχεια νέα κομμάτια. Παιδιά πλήρως ευχάριστημενος από το γυαλι. Επειδή έχω τσεκάρει από κοντά ενδελεχώς και το "διάσημο" dome, μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο της x-one δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.... Πηρα και ρωτησα το απογευμα δυστηχως δεν εχει αποθεμα προς το παρον θα φερει ομως.. Φιλε μου εσυ που το εβαλες εκει στο καταστημα ειδες την διαδικασια τοποθετησης ειναι δυσκολο? Επειδη ειμαι εκτος Αθηνας και αν το παραγγειλω θα τα καταφερω να το βαλω μονος ή ειναι δυσκολο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_c Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Πηρα και ρωτησα το απογευμα δυστηχως δεν εχει αποθεμα προς το παρον θα φερει ομως.. Φιλε μου εσυ που το εβαλες εκει στο καταστημα ειδες την διαδικασια τοποθετησης ειναι δυσκολο? Επειδη ειμαι εκτος Αθηνας και αν το παραγγειλω θα τα καταφερω να το βαλω μονος ή ειναι δυσκολο?? Είναι δύσκολο από την αποψη ότι θέλει εμπειρία να έχεις βάλει πολλές για να μπορέσεις να την εφαρμόσεις και να διαχειριστεις το gel που διαχέεται. Είναι σαν ένα μικρό χειρουργείο αν δεν κάτσει καλά δεν έχει δεύτερη ευκαιρία. Δεν θα μπορέσεις μόνος σου αν ήταν 5-6 ευρώ οκ αλλά είναι 35ευρω. Θα σου πρότεινα να παραγγείλεις dome να δεις το βίντεο με τις οδηγίες και να το βάλεις έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βάλεις σωστα. Edited December 5, 2017 by johnny_c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASTRARAGTC Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Είναι δύσκολο από την αποψη ότι θέλει εμπειρία να έχεις βάλει πολλές για να μπορέσεις να την εφαρμόσεις και να διαχειριστεις το gel που διαχέεται. Είναι σαν ένα μικρό χειρουργείο αν δεν κάτσει καλά δεν έχει δεύτερη ευκαιρία. Δεν θα μπορέσεις μόνος σου αν ήταν 5-6 ευρώ οκ αλλά είναι 35ευρω. Θα σου πρότεινα να παραγγείλεις dome να δεις το βίντεο με τις οδηγίες και να το βάλεις έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βάλεις σωστα. Με το dome τι παιζει..? οπως το βλεπω στα video δειχνει ευκολο.. ειναι ομως?? η κολλα αυτη αν φυγει και παει εκτος οθονης υπαρχει περιπτωση να χαλασει η συσκευη π.χ μεταλλικο μερος η ακουστικό?? εχω διαβασει διαφορα παραπονα σε forum γι αυτο ρωταω... αργοτερα αν το βγαλεις ειναι ευκολο η θα αφησει καταλοιπα στην οθονη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Έβαλα τελικά το x-one full glue fit. Καταπληκτικο γυαλι, ένα από τα ελάχιστα με πλήρη κόλλα σε όλη την επιφάνεια. Άψογο touch, άψογη εφαρμογή κι ένα μεγάλο μπράβο στο Νίκο του extreme mobile για την υπομονή του και τον κόπο του να το τοποθετήσει!!! ΥΓ εννοείται πλήρης εφαρμογή με όλες τις θήκες (spigen - caseology). αυτό είναι? [ATTACH]67007[/ATTACH] Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 (edited) αυτό είναι? [ATTACH]67007[/ATTACH] Παιδες, στο κουτακι αυτου που μου τοποθετησαν υπήρχε η ενδειξη "full glue fit" στην εμπρόσθια οψη (κάτω δεξιά), κατα συνέπεια δεν ξερω αν καποια απο τα δεκαδες που αναφερονται στην αγορά, με την ιδια εμπορικη ονομασια (x-one 3D), ειναι τετοια. Πιθανοτατα οχι, αυτα απο οτι καταλαβαινω εχουν μονο περιμετρικα κολλα, αλλα δε μπορω να το ξερω σιγουρα... ΥΓ Μαλιστα ειδα κι ενα "σπασμενο" που ειχε αφαιρεθει απο αλλο note 8 κι ειχε ο Νικος στο μαγαζι και, πραγματι, υπαρχει glue σε ολη την επιφανεια αυτου του γυαλιου (full glue fit), που τελικα ειναι και το εχεγγυο της αψογης συναρμογης... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πηρα και ρωτησα το απογευμα δυστηχως δεν εχει αποθεμα προς το παρον θα φερει ομως.. Φιλε μου εσυ που το εβαλες εκει στο καταστημα ειδες την διαδικασια τοποθετησης ειναι δυσκολο? Επειδη ειμαι εκτος Αθηνας και αν το παραγγειλω θα τα καταφερω να το βαλω μονος ή ειναι δυσκολο?? Αν εχεις λιγη εμπειρια νομιζω μπορεις να το τοποθετησεις, προσωπικα νομιζω θα το καταφερνα, καθως αν κανεις σωστη ευθυγραμμιση και αρχικο καθαρισμο (ιδανικα με αντιστατικο πανακι), με λιγη υπομονη για την αφαιρεση του αερα θα εχεις αψογο αποτελεσμα. Edited December 6, 2017 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Παιδες, στο κουτακι αυτου που μου τοποθετησαν υπήρχε η ενδειξη "full glue fit" στην εμπρόσθια οψη (κάτω δεξιά), κατα συνέπεια δεν ξερω αν καποια απο τα δεκαδες που αναφερονται στην αγορά, με την ιδια εμπορικη ονομασια (x-one 3D), ειναι τετοια. Πιθανοτατα οχι, αυτα απο οτι καταλαβαινω εχουν μονο περιμετρικα κολλα, αλλα δε μπορω να το ξερω σιγουρα... ΥΓ Μαλιστα ειδα κι ενα "σπασμενο" που ειχε αφαιρεθει απο αλλο note 8 κι ειχε ο Νικος στο μαγαζι και, πραγματι, υπαρχει glue σε ολη την επιφανεια αυτου του γυαλιου (full glue fit), που τελικα ειναι και το εχεγγυο της αψογης συναρμογης... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν εχεις λιγη εμπειρια νομιζω μπορεις να το τοποθετησεις, προσωπικα νομιζω θα το καταφερνα, καθως αν κανεις σωστη ευθυγραμμιση και αρχικο καθαρισμο (ιδανικα με αντιστατικο πανακι), με λιγη υπομονη για την αφαιρεση του αερα θα εχεις αψογο αποτελεσμα. θυμάσαι τιμή? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 θυμάσαι τιμή? 35 ευρω κοστιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Με το dome τι παιζει..? οπως το βλεπω στα video δειχνει ευκολο.. ειναι ομως?? η κολλα αυτη αν φυγει και παει εκτος οθονης υπαρχει περιπτωση να χαλασει η συσκευη π.χ μεταλλικο μερος η ακουστικό?? εχω διαβασει διαφορα παραπονα σε forum γι αυτο ρωταω... αργοτερα αν το βγαλεις ειναι ευκολο η θα αφησει καταλοιπα στην οθονη??Στο dome απλός θέλει προσοχή να μην πέσει το υγρό στο ακουστικό. Εγώ είχα βάλει ένα σελοτειπ και έτσι δεν είχα άγχος να πέσει επάνω υγρό. Μου είχε πέσει στην συσκευή αριστερά δεξιά και κάτω και απλός έπλυνα την συσκευή και το τζαμί με νερό όπως λέει στις οδηγίες. Όταν το έσπασα απλός τράβηξα το τζαμί και βγήκε χωρίς να αφήσει κάποια κόλλα η θολούρα. Το πέρασα με ένα μωρομάντηλο και έγινε ξανά σαν καινούργιο. Samsung Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts