dgeorge4 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Αντίγραφα ασφαλείας στο google drive και γίνεται επαναφορά μια χαρά.... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ ξέχασα ότι υπάρχει και το Google Drive, ευχαριστώ Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Άκυρο να διαγραφεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 @patelos σκέφτομαι να κάνω κ εγώ μια επαναφορά στις διακοπές και να το στήσω από την αρχή.Ετσι για φρεσκαρισμα. Άμα το έκανες στείλε ενημέρωση σε παρακαλώ αν είδες διαφορά κάπου. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 @patelos σκέφτομαι να κάνω κ εγώ μια επαναφορά στις διακοπές και να το στήσω από την αρχή.Ετσι για φρεσκαρισμα. Άμα το έκανες στείλε ενημέρωση σε παρακαλώ αν είδες διαφορά κάπου. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάγκες ερώτηση. Όταν μιλάω στο τηλ και το προσεγγίζω στο αυτί μου γιατί δεν σβήνει η οθόνη αυτόματα; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 διαβασα κατι σχολια πιο πριν οτι απο την στιγμη π ου βγηκε το α2 παει 'περιπατο' η υποστηριξη...και δεν καταλαβα γτ το λετε αυτο?δεν ειναι στανταρ τα 2 χρονια και ενα χρονο εξτρα τα update ασφαλειας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 διαβασα κατι σχολια πιο πριν οτι απο την στιγμη π ου βγηκε το α2 παει 'περιπατο' η υποστηριξη...και δεν καταλαβα γτ το λετε αυτο?δεν ειναι στανταρ τα 2 χρονια και ενα χρονο εξτρα τα update ασφαλειας??Δεν το λέμε σαν τετελεσμένο γεγονός.Μια άποψη είναι καθαρά εμπειρική,η οποία τεκμαίρεται από την μέχρι τώρα εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από την xiaomi για το Α1. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάγκες ερώτηση. Όταν μιλάω στο τηλ και το προσεγγίζω στο αυτί μου γιατί δεν σβήνει η οθόνη αυτόματα; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν δεν είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει, είναι καθαρά θέμα αισθητήρα εγγύτητας. Η έχεις πρόβλημα ή έβαλες κάνα τζαμί στραβά Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλημερα. Εδώ και κάνα 2 μέρες παρατηρώ στο power button αλλά και στα κουμπιά της έντασης μια καθυστέρηση στο να ενεργοποιηθούν.Για παράδειγμα πατάω το power button και η οθόνη δεν ανάβει με τη μία πρέπει να προσπαθήσω δεύτερη ή και τρίτη φορά...δεν γίνεται βέβαια συνεχεια αλλά αρκετά συχνά.εχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Εγώ όχι φίλε μου Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλησπέρα ενώ πήγαιναν όλα μια χαρά σήμερα που έβγαλα φωτό με Google camera τις βγάζει όλες γρκι λες και υπάρχει εφέ ... Που γρκιζαινει τις φωτό ενώ με την κανονική camera του mi a1 τις βγάζει κανονικά τι φαση? Τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλημερα. Εδώ και κάνα 2 μέρες παρατηρώ στο power button αλλά και στα κουμπιά της έντασης μια καθυστέρηση στο να ενεργοποιηθούν.Για παράδειγμα πατάω το power button και η οθόνη δεν ανάβει με τη μία πρέπει να προσπαθήσω δεύτερη ή και τρίτη φορά...δεν γίνεται βέβαια συνεχεια αλλά αρκετά συχνά.εχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Έχεις μήπως adaptive φωτισμό στη οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Τελικά πήγα και έκανα clear data στην gcam και έφτιαξε κάτι άλλο τώρα πιο είναι το καλύτερο uptade για την gcam έχω την gcam scrubber υπάρχει κτ καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Έχεις μήπως adaptive φωτισμό στη οθόνη;Όχι το έχω απενεργοποιημένο.και παρατηρησα ότι πατάω μια φορά το power button και ανάβει ο φωτισμός στα capacitive αλλά η οθόνη όχι.... τι φάση... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 1, 2018 by karamazof53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Παιδιά για την εγκατάσταση της gcam οι οδηγίες που είναι? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Εδώ δείχνει ένα βίντεο πως να το κάνεις σίγουρα ότι κανείς με δικιά σου ευθύνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Μια βοηθεια: προσπαθησα να περασω την gcam με τον παραπανω οδηγο και δεν τα καταφερα. Το μονο που κατα λαθος καταφερα, ειναι να ξεκλειδωσω τον bootloader. Μπορει καποιος να νε βοηθησει να ξανακλειδωσω τον bootloader; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Τελικά πήγα και έκανα clear data στην gcam και έφτιαξε κάτι άλλο τώρα πιο είναι το καλύτερο uptade για την gcam έχω την gcam scrubber υπάρχει κτ καλύτερο?Τις έχω δοκιμάσει όλες πίστεψε με. Η τελευταία του scrubber και του Arthur είναι οι καλύτερες για εμάς. Του αρνοβα δεν κάνουν για την συσκευή μας θεωρώ. Επίσης να σε γλιτώσω από τον κόπο η 5.3.1 δεν δουλεύει με τπτ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Μια βοηθεια: προσπαθησα να περασω την gcam με τον παραπανω οδηγο και δεν τα καταφερα. Το μονο που κατα λαθος καταφερα, ειναι να ξεκλειδωσω τον bootloader. Μπορει καποιος να νε βοηθησει να ξανακλειδωσω τον bootloader; ψαχνοντας, βρηκα τον απολυτο οδηγο επαναφορας του mi a1: https://xiaomifirmware.com/roms/download-official-roms-xiaomi-mi-a1/ Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 ψαχνοντας, βρηκα τον απολυτο οδηγο επαναφορας του mi a1: https://xiaomifirmware.com/roms/download-official-roms-xiaomi-mi-a1/Ωραίος! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την ανάβαση του Αυγούστου τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Τα security updates μας έρχονται συνήθως κοντά στις 20 κάθε μήνα. Δεν νομίζω ότι ο Αύγουστος θα είναι εξαίρεση. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Πλάκα ήθελα να κάνω, αλλά για κάποιο λόγο το μήνυμά μου ποσταρε μισό. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Βρε παιδιά είμαι κάτοχος του κινητού και έχω το εξής πρόβλημα...όταν κάνω κλήση ή όταν με καλούν κάποιες φορές διακόπτεται η κλήση ,σαν να πατάω τερματισμό...το έχετε παρατηρήσει και εσείς? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Εγω προσωπικά ποτε.Δεν αντιμετωπιζω τετοιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Βρε παιδιά είμαι κάτοχος του κινητού και έχω το εξής πρόβλημα...όταν κάνω κλήση ή όταν με καλούν κάποιες φορές διακόπτεται η κλήση ,σαν να πατάω τερματισμό...το έχετε παρατηρήσει και εσείς? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ το παθαίνω αυτό όταν μιλάω απευθείας από το κινητό και όχι με κάποιο Bluetooth ή τους βάζω σε αναμονή. Το κάνω με το αυτί μου μιας που δεν λειτουργεί ο σένσορας και δεν σβήνει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Βρε παιδιά είμαι κάτοχος του κινητού και έχω το εξής πρόβλημα...όταν κάνω κλήση ή όταν με καλούν κάποιες φορές διακόπτεται η κλήση ,σαν να πατάω τερματισμό...το έχετε παρατηρήσει και εσείς? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άλλαξε σιμ και βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Άλλαξε σιμ και βλεπειςΤο έχω δικαρτο και μουτο κάνει και στις 2 ...σαν να μην σβήνει ο σενσορας και τ ακουμπάω και σβηνει Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts