nikosgr1972 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα, έχει ταξιδέψει κάποιος πρόσφατα στο εξωτερικό για να μου πει τι ίσχυε με τα λεπτά και τα mb? Ρωτάω γιατί οι απόψεις διίστανται όσον αφορά τις εμπειρίες διαφόρων κατόχων του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα, έχει ταξιδέψει κάποιος πρόσφατα στο εξωτερικό για να μου πει τι ίσχυε με τα λεπτά και τα mb? Ρωτάω γιατί οι απόψεις διίστανται όσον αφορά τις εμπειρίες διαφόρων κατόχων του πακέτου.Χρησιμοποιείς μόνο τα λεπτά, όχι τα ΜΒ του πακέτου. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgr1972 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Χρησιμοποιείς μόνο τα λεπτά, όχι τα ΜΒ του πακέτου. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Επειδή θα ταξιδέψει το παιδί μου στο εξωτερικό και έχει αυτό το πακέτο καποια λύση για τα mb στο εξωτερικό για κινητό με 1 sim? Από θέμα εμπειρίας ρωτάω καθαρά ή τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν για να έχει mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Το πακέτο της εβδομάδας. Τα 1100 ΜΒ είναι διαθέσιμα στο εξωτερικό. Επιπλέον είναι τα ΜΒ του πάρε μοίρασε. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgr1972 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Το πακέτο της εβδομάδας. Τα 1100 ΜΒ είναι διαθέσιμα στο εξωτερικό. Επιπλέον είναι τα ΜΒ του πάρε μοίρασε. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Το giga week που δίνει 3gb με 4 ευρώ μπορώ να το περάσω? Δεν επηρεάζει το ότι είναι προνομιακό το νούμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Πρέπει να βάλουν επιλογή αυτόματης ενεργοποίησης όπως σε άλλα πακέτα. Πάλι τα GB πήγαν υπέρ του δικτύου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Πρέπει να βάλουν επιλογή αυτόματης ενεργοποίησης όπως σε άλλα πακέτα. Πάλι τα GB πήγαν υπέρ του δικτύου. Δηλαδή; Ξέχασες να κάνεις ανανέωση πριν τη λήξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Το giga week που δίνει 3gb με 4 ευρώ μπορώ να το περάσω? Δεν επηρεάζει το ότι είναι προνομιακό το νούμερο;Είναι κανονικό Whatsup, απλά έχει και το προνομιακό. Δεν επηρεάζει τα υπόλοιπα πακετα. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 8, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Δηλαδή; Ξέχασες να κάνεις ανανέωση πριν τη λήξη;Ακριβώς όπως το είπες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλα αν δεν το εβαζα Google Calendar, και εγω θα το ξεχνουσα καθε μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Μηνύματα σχετικά με ταυτοποίηση καρτοκινητού μετακινήθηκαν στο σχετικό θέμα . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7681695#post7681695 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Επειδη εχω μπερδευτεί λίγο με τις ανανεώσεις και το πόσες μπορούμε να κάνουμε μέσα στην ημέρα, θα ηθελα να ρωτησω το εξής. Σε 4 διαφορετικά προνομιακά πακέτα μπορώ εντός μιας ημέρας να κανω ανανεωση κάρτας από την εφαρμογή, με την ιδια χρεωστική κάρτα; Όχι μέσω PayPal. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Επειδη εχω μπερδευτεί λίγο με τις ανανεώσεις και το πόσες μπορούμε να κάνουμε μέσα στην ημέρα, θα ηθελα να ρωτησω το εξής. Σε 4 διαφορετικά προνομιακά πακέτα μπορώ εντός μιας ημέρας να κανω ανανεωση κάρτας από την εφαρμογή, με την ιδια χρεωστική κάρτα; Όχι μέσω PayPal. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Φυσικά και μπορείς. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Ευχαριστω πολυ για την απάντηση! Να εισαι καλά!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Είχα 2 κάρτες που δεν είχα χρησιμοποιήσει και όταν ενεργοποίησα τελευταία τη μία για κλήσεις, το Ζ9 στο 1330 μου έλεγε 'μη διαθέσιμη υπηρεσία'. Σε επικοινωνία με το 13888 με ενημέρωσαν ότι η προσφορά έπρεπε να είχε ενεργοποιηθεί μέχρι και τον Μάρτιο αλλιώς χάνεται. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 (edited) Πως γίνεται να σταματήσει να χρεώνεται ο λογαριασμός μου στα 0€ και να μην πηγαίνει -0,55€ για παράδειγμα. Υπαρχει τροπος;; Και δεν ξέρω καν που μπορεί να χρεώθηκε ο λογαριασμός μου!! Άντε να βγάλω άκρη αν πάρω τηλέφωνο να μου πουν. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited October 14, 2018 by Tsoupri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Πως γίνεται να σταματήσει να χρεώνεται ο λογαριασμός μου στα 0€ και να μην πηγαίνει -0,55€ για παράδειγμα. Υπαρχει τροπος;; Και δεν ξέρω καν που μπορεί να χρεώθηκε ο λογαριασμός μου!! Άντε να βγάλω άκρη αν πάρω τηλέφωνο να μου πουν. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Αν έχεις 30 40 λεπτά και στείλεις μαζεμένα 3 4 SMS σε πάει μείον μιας και κάνει 3 λεπτά να αφαιρεθεί το ποσό οπότε την πατάνε αρκετοί. Μετά σκέφτομαι τίποτα 5ψηφια αν σου έρχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Αν έχεις 30 40 λεπτά και στείλεις μαζεμένα 3 4 SMS σε πάει μείον μιας και κάνει 3 λεπτά να αφαιρεθεί το ποσό οπότε την πατάνε αρκετοί. Μετά σκέφτομαι τίποτα 5ψηφια αν σου έρχονται. Μπορεί αυτό το πράγμα να σταματήσει η να ακυρωθεί με κάποιο τρόπο;; Sent from my iPhone Χ using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Μπορεί αυτό το πράγμα να σταματήσει η να ακυρωθεί με κάποιο τρόπο;; Sent from my iPhone Χ using Tapatalk Pro Για τα SMS λες η τα 5ψηφια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 (edited) Μπορεί αυτό το πράγμα να σταματήσει η να ακυρωθεί με κάποιο τρόπο;; Sent from my iPhone Χ using Tapatalk ProΕπικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών. Και μη ρωτάς σε δύο θέματα τα ίδια πράγματα αν μπορείς. Edited October 14, 2018 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Για τα SMS λες η τα 5ψηφια? Να μην πηγαίνει ο λογαριασμός στο - Αυτό είναι εφικτό να γίνει με κάποιο τρόπο; Sent from my iPhone Χ using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Σε περίπτωση μηδενισμού του υπολοίπου σας κατά την αποστολή γραπτών μηνυμάτων, έχετε την δυνατότητα να συνεχίσετε να στέλνετε γραπτά μηνύματα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Στην περίπτωση αυτή η αξία των επιπλέον μηνυμάτων που στείλατε θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας, την επόμενη φορά που θα ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας σας. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_WH Δεν γίνεται να σταματήσει . Κάποιος εδώ έγραψε ότι πήγε μείον 48 ευρώ διότι έστειλε ευχές την πρωτοχρονιά σε όλη την λίστα του πιστεύοντας ότι μόλις τελειώσουν τα μηνύματα δεν θα στείλει άλλο. Αλλά δυστυχώ στέλνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Σε περίπτωση μηδενισμού του υπολοίπου σας κατά την αποστολή γραπτών μηνυμάτων, έχετε την δυνατότητα να συνεχίσετε να στέλνετε γραπτά μηνύματα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Στην περίπτωση αυτή η αξία των επιπλέον μηνυμάτων που στείλατε θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας, την επόμενη φορά που θα ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας σας. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_WH Δεν γίνεται να σταματήσει . Κάποιος εδώ έγραψε ότι πήγε μείον 48 ευρώ διότι έστειλε ευχές την πρωτοχρονιά σε όλη την λίστα του πιστεύοντας ότι μόλις τελειώσουν τα μηνύματα δεν θα στείλει άλλο. Αλλά δυστυχώ στέλνει. Έτσι ακριβώς. 48 ευρώ είναι 190 μηνύματα. Λογικά έκανε mass send. Την πάτησε όμως. Προσοχή μια φορά πήγα μείον 3 ευρώ έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Έτσι ακριβώς. 48 ευρώ είναι 190 μηνύματα. Λογικά έκανε mass send. Την πάτησε όμως. Προσοχή μια φορά πήγα μείον 3 ευρώ έτσι. O άλλος πήγε -48€ οπότε εσύ με -3€ τι προσοχή να μας πεις;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Θέλω να ρωτησω κάτι. Όταν ενεργοποιώ το πακέτο με τα 1500´ και 1500ΜΒ αναφέρει πως ισχύει για 30 ημερες. Τα λεπτα λοιπόν μου κρατάνε 31 ημερες ενώ τα ΜΒ 30 ημερες. Σε συνομιλία με κάποιον που έχει What’s Up στο πακέτο που ενεργοποιεί αυτός, αναφέρει πως ισχύει για 30 ημερες ενώ του ισχύουν 31 ημερες. Τι μπορεί να συμβαίνει;; Sent from my iPhone Χ using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts