akisk75 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Στις 3/9 είναι η αλλαγή οχι στις 30.Άρα μπορείς να το ε εις και να το ανανεώνεις μια φορά το χρόνο, χωρίς να χανεις τα γνωστά προνομια Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ναι αλλα στους 4 μηνες χωρίς ανανέωση πέφτει φραγη εισερχομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 (edited) Καλημέρα, έκανα ανανέωση σήμερα και έβαλα το πακέτο. Τα mb γιατί δεν μεταφέρθηκαν? Πρώτη φορά μου το κάνει.. Άκυρο ήταν το reload it που δεν είχα κάνει.. Edited August 28, 2018 by drivth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ναι αλλα στους 4 μηνες χωρίς ανανέωση πέφτει φραγη εισερχομένων. απο 3/9 ανανεωση υπολοιπου καθε 2 μηνες φραγη καθε 3 το μονο που δεν εχει αλλαξει ειναι η διαγραφη του νουμερου που για την ωρα παραμενει στους 13 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 επειδή είμαι στον 1ο μήνα... μεταφερονται υπόλοιπα στον επόμενο και αν ναι..μεχρι πότε χρειάζεται ανανέωση? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 επειδή είμαι στον 1ο μήνα... μεταφερονται υπόλοιπα στον επόμενο και αν ναι..μεχρι πότε χρειάζεται ανανέωση? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6Μόνο τα μεγαμπαιτ μεταφέρονται αρκεί να ανανεώσεις πριν την λήξη του Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 απο 3/9 ανανεωση υπολοιπου καθε 2 μηνες φραγη καθε 3 το μονο που δεν εχει αλλαξει ειναι η διαγραφη του νουμερου που για την ωρα παραμενει στους 13 μηνεςΕξηγείστε αυτό γιατί δεν το καταλαβαίνω... Οσο δεν έχω διαγραφεί στο νούμερο, ισχύουν τα προνόμια και η φραγή κλήσεων υποθέτω φεύγει αμέσως με την πρώτη ανανέωση π.χ. Σε 10 μήνες; Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Εξηγείστε αυτό γιατί δεν το καταλαβαίνω... Οσο δεν έχω διαγραφεί στο νούμερο, ισχύουν τα προνόμια και η φραγή κλήσεων υποθέτω φεύγει αμέσως με την πρώτη ανανέωση π.χ. Σε 10 μήνες; Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε νομίζω ότι μπορεί να στο εγγυηθεί/πει κανείς αυτό. Όσον αφορά την παραμονή ή όχι της προσφοράς. Η φραγή φεύγει με ανανέωση, ναι. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Καλημέρα, έκανα ανανέωση σήμερα και έβαλα το πακέτο. Τα mb γιατί δεν μεταφέρθηκαν? Πρώτη φορά μου το κάνει.. Άκυρο ήταν το reload it που δεν είχα κάνει.. Μήπως είναι ΜΒ του Reloadit και δεν έχεις βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Μήπως είναι ΜΒ του Reloadit και δεν έχεις βάλει;Ναι αυτό ήταν έκανα και όλα οκ μεταφέρθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Προσπάθησα να διαβάσω όλο το θέμα, αλλά είναι αδύνατο. Ξερουμε αν μπορούμε και πώς να βρούμε πλέον το προνομιακό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Προσπάθησα να διαβάσω όλο το θέμα, αλλά είναι αδύνατο. Ξερουμε αν μπορούμε και πώς να βρούμε πλέον το προνομιακό;Μόνο από αγγελίες που είναι ήδη ενεργό. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Προσπάθησα να διαβάσω όλο το θέμα, αλλά είναι αδύνατο. Ξερουμε αν μπορούμε και πώς να βρούμε πλέον το προνομιακό; Πρακτικά δεν μπορείς, μιας και η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια της Cosmote, έλαβε τέλος. Εκτός και αν επιλέξεις, την οδό μέσω αγγελιών, που είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας και προσωπικά δεν θα το πρότεινα σε κανέναν. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Δε νομίζω ότι μπορεί να στο εγγυηθεί/πει κανείς αυτό. Όσον αφορά την παραμονή ή όχι της προσφοράς. Η φραγή φεύγει με ανανέωση, ναι. Η cosmote μπορεί να αργεί να βγάλει προνομιακά πακέτα αλλά συνήθως δεν τα καταργεί βλέπε promo4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Μόνο από αγγελίες που είναι ήδη ενεργό. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Πρακτικά δεν μπορείς, μιας και η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια της Cosmote, έλαβε τέλος. Εκτός και αν επιλέξεις, την οδό μέσω αγγελιών, που είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας και προσωπικά δεν θα το πρότεινα σε κανέναν. Thanks, παιδιά! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Τα 7GB είπαμε μεταφέρονται με τα ComboCallThemAll. Με το προνομιακό έχει τσεκαρει κάποιος να δει αν μεταφέρονται; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Ανανεωσα προχθες το προνομιακο πακετο και η ημερομηνια ληξης των 7 gb δεν αλλαξε και εληξε μετα κανονικα στην ωρα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Ανανεωσα προχθες το προνομιακο πακετο και η ημερομηνια ληξης των 7 gb δεν αλλαξε και εληξε μετα κανονικα στην ωρα του. Έχουμε πει πολλάκις πως τα δεδομένα που προσφέρει το προνομιακό, έχουν διαφορετική ημερομηνία λήξης από τα άλλα πακέτα, ωστόσο κάποιοι συνεχίζουν να έχουν αυτή την απορία. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Πρέπει να αγοράσετε το πακέτο με τα 120 mb το μήνα για να μεταφερθει το υπόλοιπο του 7gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Έχω το προνομιακό κανονικά ενεργοποιημένο εδω και κανά 5 μήνο κανονικά ανανεώσεις κάθε μήνα και μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA: 1.500' ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 1,5GB ΓIA 1 MHNA ME 8,5€. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE Z9 ΣTO 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA... τα ίδια στέλνει σε όλους μην τσιμπάς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Απλά μου έκανε εντύπωση μια χαρα τότε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Σε συνέχεια παλαιότερων ερωτημάτων, θα ήθελα να σας πω ότι εχθές έκανα ανανέωση μετά από 3 μήνες απραξίας και όλα έγιναν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πακέτο ήταν ακόμα διαθέσιμο και μάλιστα αντί για 1,5 γιγα, έλαβα τελικά 2,1 χωρίς να κάνω τίποτα επιπλέον... Κάτι συμβαίνει εκεί με τις ανανεώσεις, χωρίς να το έχω καταλάβει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Σε συνέχεια παλαιότερων ερωτημάτων, θα ήθελα να σας πω ότι εχθές έκανα ανανέωση μετά από 3 μήνες απραξίας και όλα έγιναν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πακέτο ήταν ακόμα διαθέσιμο και μάλιστα αντί για 1,5 γιγα, έλαβα τελικά 2,1 χωρίς να κάνω τίποτα επιπλέον... Κάτι συμβαίνει εκεί με τις ανανεώσεις, χωρίς να το έχω καταλάβει ακομα Επειδή κλείνει χρόνο το πακέτο σου δίνει ένα κωδικό reload. Προφανώς επέλεξες τα 600ΜΒ για ένα μήνα οπότε 1500+600= 2100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Μήνυμα έστειλα απλώς για το προνομιακό... Έκτοτε αν πάτησα και τίποτα άλλο χωρίς να το καταλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts